Bugün forma şansı bulur, başarılar.
Doğum tarihi: 16.01.2003 (17)
Boy: 1,89 m
Mevki: Stoper
Kullandığı Ayak: Sol
Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2023
Ee5R4oUWkAEtXcS.jpeg.jpg
EfYIjM6XoAEbIUu.jpeg.jpg
Süleyman Cebeci ve Ahmetcan Kaplan ile 3'er yıllık sözleşme imzalanmıştı. Eddie Newton iki oyuncuyu da antrenmanlarda deniyor.
Ahmetcan'dan iyi bir izlenim aldım. Fiziği, duruşu futbolcuyum ben diyor. Umarım Zihinsel ve Teknik becerilerini geliştirir.
Nedense çok tuttum
Konu mmert tarafından (27.08.2020 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Bugün forma şansı bulur, başarılar.
Hiç bişeye karışmadan maçı bitirme peşinde
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
2. Yarı sanıyorum en çok topa sahip olan oyuncu. Ahmetcan'dan daha tecrübeli milli oyuncular hiç topla oynamadı.
Altyapımızda ki stoperler genellikle kütük, kazma stoper olur( Hüseyin Türkmen, Mustafa Yumlu, M.Akbaş vs.. )
Ahmetcan tam tersi yani yetenekli, oyun aklı iyi olan bir oyuncu.
Topla buluşmadan önce çevre kontrolünü yapması, baskı karşısında irkilmeden topu saklaması ve mesafe kazandırması onu iyi oyuncu yapıyor.
Bizim aradığımız oyuncu umarım daha çok şans bulur.
acilen kiraya verinnn
Rakibin boyunu aşan topu göğsüyle indirip oyuna sokması dikkatimi çekti. Şimdiden a takımla maça çikmasi çok iyi. O fizik gelişecek.
Koordinasyonu çok zayıf geldi bu maç bana. Akıcı değil. A takımla antrenmanlarda kalıp profesyonel bir ortamda çalışmalı. Tutuk. Aklı vücuduna hükmetmiyor.
Bazı şeyleri düşünerek yaparsın ilk defa karşılaştığın şeylerdir. Yaptıkça refleks haline gelir ve beyin yerine medulla spinalisten hızlı hızlı yaparsın. Futbolu özümseyememiş daha. Oyun içinde, uyanık, çevik, cesur olması lazım.
Konu mmert tarafından (30.08.2020 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Daha yasin 17, umarim cabuk ögrenen bir yapiya sahipsindir. Saha icinde göze battin ama defansiv anlamda daha cesur olmalisin
Samsun-TS.jpg
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Ayağı iyi gibi ama maalesef çok ağır
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Şimdilik kamyon. O yukarıdaki pozisyon gözlerimi kanattı. Daha pişmesi gerek.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Işık var da; bu ışık mum ışığı mi güneş ışığı mi kendi karar verecek
Aynı hatayı Hüseyin oynarken yaptık, umarım Ahmetcan için de yapmayız. Hüseyin'e yapılan eleştirilerin çoğu hata yapsa da bir kesim taraftarın eleştiri yapmaması, formda değilken bile ısrarla oynatılması vs. Yoksa altyapıdan çıkmış, kendi başına A takım seviyesine yükselmiş, milli takım alt yaş gruplarında oynayan çocuğa kızmaya hakkımız yok. Yanında bir tane Song tecrübesinde örnek alacağı stoper yok ki bir şeyler öğrensin.
Ahmetcan da aynı. Kime bakacak bu çocuk Campiyi mi örnek alacak Majid'i mi Hüseyin'i mi? Bunların tecrübe konusunda kendine hayrı yok. Örnek alacak kimse yok o zaman antrenör kadrosuna bakayım diyorsun Metin Aktaş falan var. Rotasyona girecek kaliteye gelmesi bile kendi başarısı olur.
Hata yapsa da böyle gençlere şans vereceksin. 3-4 sene A takımda kalıp icraat yapmayana değil.
Top dürtüşündeki yumuşaklik, kendine has stil önemli, çok dikkat ederim, seyir zevkini artiran bir detay. Çarpik bacakli da değil, topu ayağina yakiştiriyor.
boy fizi iyi de ağır ve hantal. topla iyi ama defansif anlamda işimiz şimdilik görmez.
Trabzonspor formasıyla izlediğim nice genç "yıldız stoper adayına" nazaran ayakları çok daha sağlam basıyor gibi gözüktü. Rakiplerine fiziken ezilmemesini izledikten sonra 2003 doğumlu olmasına çok şaşırdım. Umarım ayaklarını da geliştirir de iyi bir stoper kazanırız.
Bir de zâten Campi'ye benziyor, mümkünse daha düzgün berbere gitsin
çok iyi, farklı bi havası var. olur bundan
En büyük Trabzon
Beğendim.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Maç başlığında yazdım campi yerine Ahmet’i görmeyi bin kere yeğlerim. Yine aynı fikirdeyim. Yalnız açık alanda yakalandığı iki pozisyon sıkıntılıydı kendi açısından
2 ayda gelişmiş çocuk. Şunun yerine oynasin falan bunlara girmeye gerek yok, önce şişirip sonra tek hatada yerin dibine gömülür.
Fiziksel olarak gelişmeye devam etsin, bu çocuk artık olmuş denilen bir noktaya geldiğinde oynar, belki 2 sene geçecek. Çünkü geniş alanda sıkıntı yaşar, biraz ağır bir oyuncu, bunu tolere edecek fizik gücüne ve özgüven e sahip değil henüz. Ama birşeyler var görülüyor, topla iyi. Sol ayaklı oyuncular sağ stopere sırıtır. Ahmetcan'i bilmeyen sağ ayaklı zannetmiştir.
Biraz güç kazanmış, kafa toplarina daha iyi çıktı, tabi hatalar da yaptı ama olgun bir futbolu var.
hocam o pozinyonda ekranda ne rakipten ne de bizden oyuncu vardı,kimsenin olmadığı yere attı topu,
tahminim panik yaptı,kısa pas verip top kaptırmayayım diye gelişine uzun vurdu,sağ ayağı hiç olmadığı için sol ayaklada yakına pas atacak açı olmadığı için uzun vurdu
sağ tarafa yanaştığında tamamen pas açılarını kaybediyor,misal sağ ayaklı stoperlerde bu olmaz,misal merih milli maçta sol stoper oynadı,pas açısı sorunu yaşamadı,sağ ayaklı,
ahmetcan sağ taç çizgisine geldiğinde pas açıları tamamen yok oluyor,düz bir sol ayağı var ve pas açısı koordinasyonu neredeyse sıfır
FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)