Gurur verici, insallah daha iyi yerlere gelir. Trabzonspor un marka degerini arttirir bu tür satislar.
173.188.610 TL![]()
Yolun açık olsun KAPLAN KRAL. İnşallah çok iyi yerlere gelirsin. Ayağına taş değmesin, kendi oğlum kadar sevindim
Gurur verici, insallah daha iyi yerlere gelir. Trabzonspor un marka degerini arttirir bu tür satislar.
173.188.610 TL![]()
Yolun açık olsun Ahmetcan. İnşallah çok daha iyi yerlere gelir, daha da gururlandırırsın bu kardeşlerini.
Yolun açık olsun. Bizim formadan sonra ajax forması da yakışmış. Allah sakatlık vermesin. Darısı Abdüş'le Uğurcan'a
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Cok sevindim iste prestij budur alttyapidan cikarip saticaksin ,Yolun acik olsun KAPLAN...
Yolu acik olsun. Keske 20 olaydiTrabzonspor a her acidan kazandirmaya devam edecektir..Umarim futbolu yuvasinda birakir..
Konu AyhanPe tarafından (19.08.2022 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yolun acik olsun kaplan![]()
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Formaları da mükemmelmiş, Ahmet'imize yakışmış.
Her insan aynı olmadığı gibi Trabzonspor altyapısından çıkan her futbolcu da aynı değildir, aynı görenler için önemli bir göstergedir bu transfer; bazı futbolcular yıllarca fırsat bulur ama belli bir seviyeyi aşamaz, bazıları vardır ilk fırsatta formanın altında ezilmeden, yıllardır o seviyede oynuyormuş gibi oynar ve devam eder, bunun altında farklı sebepler olabilir (Öğrenme kapasitesi, fizik, teknik kapasite, yetenek, algı açıklığı, psikolojik dayanıklılık vs.) Ahmetcan da Trabzonspor A takımı formasıyla çıktığı ilk resmi maçlarda potansiyelini ve yeteneğini gösterdi ve bu durum da Ajax "scouting"inden kaçmadı, Ajax olmasa Avrupa'nın başka bir kalburüstü takımı olurdu, yolu açık, kariyeri başarılarla dolu olsun.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Kişiliğine ve yeteneğine yakışır şekilde hikayesi müthiş başladı müthiş bitti (şimdilik...elbette yolumuz yeniden kesişir)
Umarım çok çok başarılı olursun kalbimiz her zaman seninle kardeşim.![]()
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yolu açık olsun. Bu tarz gelişmeler gurur verici. Trabzonspor'un üretim modelinin yeterli olup olmadığı tartışılır ancak ülke ortalamasının çok üzerinde. Kısa sürede Okay, Yusuf, Sorloth ve Ahmetcan... Elde Uğurcan, Ömür var. Hatta Eren ve Dorukhan... Sonrasında Tahalar, Enis...
Şampiyonluk kadrosunda yer aldı. Başarılar dilerim.
Konu pReN@_61 tarafından (19.08.2022 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
yolu açık olsun
doğru zamanda doğru bir tercih yaptı kariyeri için
SPOR KULÜPLERİ ÖZELLEŞTİRİLMELİ
Yolun açık olsun. Allah utandırmasın.![]()
diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Allah utandırmasın yapacağı en iyi işi yaptı.Hem de takımına muazzam bir para kazandırarak.
Başarılar.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Altyapıdan bu kadar erken bu pahada kopan ilk yetenek, önemli bir pr olacaktır başarılı olursa ki olacaktır yolu açık olsun
Taraftara meze olmadan gitmesine sevindim. Bu transfer tüm taraftara ders olsun.
Başarılar Ahmetcan.
.
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı.
.
Tam bir örnek Transfer. Tertemiz, atari yok kokari yok.
Altyapida bir genc, yetistiriyorsun A-Takima aliyorsun, ilgileniyorsun, derbilderde bile ona nasil güvendigini gösteriyorsun. Tam zamaninda, koftiden degil, gercekten genc yastayken 19 yasinda avrupanin bu konularda vitrini diyebilecegimiz bir takima, iyi paraya satiyorsun… bu Yusuf Yazici icinde gecerli. Abdüsde diyebiliriz, ama gec kalinmis bir olay ondaki.
Bu tür Projeler gelenek haline gelmeli. Altyapida hep örnek olarak anlatilmali. Sabit bir Proje haline gelmeli.
Ajax sadece bu transfer döneminde 216.22 milyon(bonuslar da vardır) bonservis geliri elde etmiş. Burda da 9.5 rakamını sorgulayanlar oluyordu![]()
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)