Futboldan aldıgı her kuruş israf.Brezilya'da mahalle maçlarına almazlar bunu biz nasıl bulup aldık hayret.
Yani masum bir suratın var da kardeşim aynı çalımı üç kez ardı ardına yemek nedir? Birde çalım çalım olsa neyse. Mahalle maçlarında atılan çalımla fake yiyor adam. Maalesef çok yetersiz ve bunun üzerinde bir performans verebileceğini sanmıyorum.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Futboldan aldıgı her kuruş israf.Brezilya'da mahalle maçlarına almazlar bunu biz nasıl bulup aldık hayret.
En büyük eksiği çok kolay çalım yemesi, kaçıncı kere aynı adamdan aynı pozisyonda 2. çalımı yiyor bilemiyorum. Novak da vasat bir bekti ama en azından kolay çalım yemezdi...
İyi bir yedek olabilecek bir adam, kiralık olduğu için de bence bu sene idare eder ve tutulmaz... O yüzden bir an önce bu takıma as solbek takviyesi için çalışılmalı.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Bazen hücum oyuncuları dost,düşman gorsun diye yalandan savunma yapar. Bu adamın savunma şekli de böyle.
Oflu
En büyük sıkıntısı vücudunu hızlı döndüremediği için en ufak fake ile geçilebilmesi...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
İbanezin getir götürünü yapar. Novak ı aynı cümlede kullanmayacağım bile.
Böyle maçlarda Novak'ın nasıl oynadığını biliyoruz ismi duyulmazdı. Bin kere tercih ederim Novak'a. Marlon en azından defansif müdahaleler yapıyor oyunun içinde olmaya çalışıyor zaman zaman. Bu takımda bu kadar olur oyun zihniyetimiz böyle risksiz garanti bir oyun oynuyoruz ileride topu tutup rakip sahaya yerleşemiyoruz. Belki daha hızlı daha net bindiren bir oyuncu olsaydı sol bekte daha iyi iş yapardı. Bunu geçmiş haftalarda yapmıştı ama Avcı ile beraber sanki daha defansif takılma talimatı almış. Ayağı da iyi olduğu için arkada takılıyor Nwakaeme daha rahat etsin diye.
Kendisi takımla birlikte yükselebilecek gelişebilecek bir oyuncu. Tek başına kendisine sarılması gereksiz. Pereira da aynı şekilde oynuyor. Takım genel olarak böyle oynuyor zaten.
Novak ile karşılaştırılması zaten saçma. Novak 30 maçın 25'inde ortada gözükmüyordu diğerlerinde de gol attığı için iyi oynadı deniyordu. Kimse kimseyi kandırmasın boşuna.
tertemiz topçu ya, garibimin adı çıktı.
Gayet iyi oynadı, beğenmeyenler hangi maçı izledi?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği tarih boyunca görülmemiştir.
Önceleri; "gatromuz yederli", dün; "haftaya netleşir", bugün; "transfer tahtası kapalı".
Rakip fark etmeksizin bu kadar çok ve kolay çalım yiyen defans oyuncusu hücumda da yoksa yerine acil yeni birini bulmak gerek
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Öyle görünüyor ki bu çocuk Alphonso Davies vâri performans sergilese dahi gözlere giremeyecek. Üstüne yapışan "Beşinci alternatif" lâfzı sebebiyle kötü oynamasa da eleştiriliyor garibim
Şahsen kendisinin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini ve takımı âidiyetini takdir ediyorum, ayrıca oyuncu kadromuz "takım" olmaya yaklaştıkça kendisinin çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Pek dikkat edilmiyor ama henüz 23 yaşında (ligimiz için oldukça genç) ve gelişime fazlasıyla açık. Novak'ın ilk maçlardaki performanslarını ve Marlon'a verilen 100 bin euro kirâlama bedelini düşününce ben hiçbir problem görmüyorum.
Devam.
Özellikle ilk yarı beğendim Marlonu.
Kendini biraz daha geliştirirse çok daha iyi olur
Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorumların standart sapması yüksek
İlk 25 dk da toplam 6 kez çalım yedi
Sağından atıp solundan geçtiler
fake ile geçtiler
İçe kat ederek geçtiler
Geçtiler de geçtiler
Ofansif koşularında Waka pas vermedi ama o koşularda efektif koşular değildi
Sadece azimli, başka bir numarası yok
Bir pozisyonda sakarlıkla penaltı yapıyordu az kalsın
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Konu Gürkan Asma tarafından (28.11.2020 Saat 04:58 ) değiştirilmiştir.
En zayıf halka.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Fena oyuncu değil ,oyunun biryerlerinde sürekli var.
ne yazık ki yeterli değil.
trabzonspor gibi hedefleri olan bir takımın kanadı olamaz.
güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Bana göre bugün geldiğinden beri en iyi maçını oynadı. Arada onun için çok ekstra şeyler de yaptı ama sağ olsunlsr takım arkadaşları çabalarını boşa çıkardı.
https://twitter.com/Flexnerr_/status...182374400?s=19
Geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Taş gibi futbol oynadı valla helal olsun.
97-Yusuf Yazıcı
----------8---------
yoklukta anca idare ediyor. hiç güven vermiyor bana, her an çalım yiyecek penaltı yaptıracak potansiyeli var. yerine biri gelecekse devre arası gönderilsin ama sanmıyorum.
from BOGAZIÇI
Çok seviyorum bu çocuğu. Takım takım gibi oynasa kendisini daha çok gösterecek ama yine de elinden geleni yapıyor işte. Birebirde rakibi karşısında nasıl duracağı konusunda kendini geliştirirse iyi paralara transfer yapabilir. Yaşı genç, gelişime açık. Senciyim Aztek çocuk.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)