Vasat olsa bile bu tip calişkan oyunculardan kurulu bir takimla tempoyu çok yukarida tutarsak her oyuncumuz iyi gözükecektir.
Bizim ligin problemi hep bu oldu, brezilya'dan hallice garip bir geleneği var, düşük tempo için türlü türlü bahanelerimiz var. Onlar en azindan hücum oynuyor, biz bir de savunmada bekliyoruz.
Top kullanma becerisi, oyun aklı iyi gibi üstelik şutör ve devamlılığı da olan bir oyuncu.
Versatil dediğimiz çoklu mevkide kullanma avantajımız da var.
Hayırlı olsun
Yarım adamlardan nefret ederim. Her işten biraz yapan ve yaptığı hiçbir şeyi tam yapmayan(bknz; Ndiaye)...
Trondsen yaptığı işleri iyi yapan, kalanı için de çabalayan bir adam. Adı ilk geçtiğinden bu yana ilgi duymuş ve gelmesine sıcak bakmıştım. Hayırlı olsun.
Tarz olarak daha çok Parmak modeli gibi görsem de Yusuf'un gidişinden sonra oluşan o boşluğu da doldurabilecek özellikleri var.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Umarım solbek oynadı diye bizimkiler de orda oynatmaz.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Trondsen Kaliteli ve iyi transfer hayırlı olsun İnşallah başarılı olacak ve Kuzeyin Kralı Sorloth, Trondsen yaptığı asistler sayesinde daha çok gol atıp yine ligde ve kupada gol kralı olacak...
Hep birlikte Trabzonspor'umuz büyük başarılara imza atacak...
Boştaki oyunculara iyi kontra toplar ve ara pasları atıyor. Bizim son sezon yapamadığımız işler. Eğer o topları bizim takımda atabilirse çok asist yapar.
Hayırlı olsun
Basarilar.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Mevkisinde oynatılırsa başarılı olacağını düşünüyorum.
Bize uzaktan şut çekebilen oyuncu lazımdı, umarım o sensindir hacım, hoşgeldin![]()
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Şut atan oyuncu bizim ligde iş yapar. Videosunda baya güzel şeyler var 5 dk şut, 5 dk da ince pas atıyor
Bu arada videosunu izlerken yine Birger Meling'i gördüm üzüldüm. Manyak gibi ileri fırlıyor sürekli, keşke alabilseydik.
Adını ilk kez duyuyorum çok büyük bir beklentim yok kendisinden , ilk izlenimim tam bir görev adamı olduğu umarım çok başarılı olur.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
iki yönlü oyuncu işte herkes böyle adam istiyordu şimdi defansif yönü kuvvetli bir iki yönlü orta saha daha aldık mı sağlama biner o orası.
artık oyunu iki yönlü oynayanlar kazanıyor.
ben çok umutluyum bu adamdan kesinlikle faydalı olacaktır.
128 maç orta saha oynamış 14 gol 13 asist
ön libero 26 maç 1 gol 4 asist
sol kanat 24 maç 1 gol 9 asist
sol bek 32 maç 1 gol 6 asist
yani görev aldığı bölgelerin gerekliliklerini en azından istatistiksel olarak yapmış.
çalışkan ve çok yönlü oyuncular her zaman iyidir.
ayrıca iskandinav pazarını delik deşik etmemiz lazım.
sadece aşk bizimkisi
Colman ilk geldiğinde sola yakin oynuyordu. Umut ve gokhan'la çift forvet üç merkez ve yattara ile oynuyorduk. Colman da sola kivriliyordu.
Sörloth ekuban çift oynasak öyle bir görevde iş yapar mi merak ediyorum. Direk önlineronun yanina koyunca sosa'nin görevlerini almiş oluyor, ağir gelebilir. Ekstra yardimci bir ofansif ortasaha, oyun kurucu lazim sanki.
Nwakeme idealimde yok, önde baski, alan daraltma, yüksek tempo beklentisiyle oluşan gazimiz alindiğinda kadrolara yazariz.
Olmayacak pozisyonda saçma sapan sakatlandi verdik şampiyonluğu, doğru düzgün bakmamiş kendine. Zaten ikinci devre doğru düzgün oynadi mi emin değilim. 2011'de jaja'nin ikinci devre yaşattiklarinin aynisi, kirginim bu arkadaşlara.
Konu Murathan tarafından (12.08.2020 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun. Katkılarını çok ama çok bekliyoruz...
Ümitliyim. İyi bir sol ayağı var, bol bol şut imkanı bulur umarım.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
561 forma almış diğer yeniler 500
61 işini kapmış bile adamın hası.
sadece aşk bizimkisi
Bandanalı topçu = 10/10
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Bi kanım ısındı nedense umarım faydalı olur
Ayağı düzgün sağlam basan dengeli bir oyuncuya benziyor ümitliyim çok utandırmaz inş.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)