Tahminim bupenza yi basaksehir alacak.
Crivelli yi biz alacagiz.
Tahminim bupenza yi basaksehir alacak.
Crivelli yi biz alacagiz.
irfan can gs deyip durdu
şb gitti
aynı bizim erkan zegin gibi olacak görünüyor sonu![]()
Bence hatayin kafası karışmıştır.
Bu arada boupendzaya da 10 milyon euro versin.koc da para biter mi.
Limiti zaten adamlar delik deşik etti.
Uefa her zamanki gibi uyuyacak.
Fb şampiyon olamazsa diyoruz da hiçbirşey olmaz, koç ve acun var arkalarında.
Fb de nasil alıyoruz diyorlar.parayi verirsen alırken tabi.
boupendza için rusyadan krosnodardan 5 milyon italyadan udineseden 5.250 milyon euro başakşehirden 6.250 euro teklif gelmiş bunlar net bilgi hatay bu paralara adamı bırakmıyormuş başkanları 10 milyon eurodan aşağıya satmak istemiyormuş .
Gelip performans gösterirse helali hoş olsun. Performans gösterebileceğine dair tek bir done yok. Güçsüz, formsuz ve düşüşte bir oyuncu. 1.5 milyon imza 1 milyon maaş bence çok.
500 bin garanti + ilk 11 ve yedekten girdiği maçlara göre bonus. İmza parası 500 bin bu bile fazla. Biz almasak kim alacaktı yunusu.
İnşallah iyi oynar. Ben beğenmiyorum adamı ve inanmıyorum. İnanan varsa verir parasını.
Abdullah Avcı'yı da seviyorum ama Diaby'yi de Avcı aldırdı. Her şey hocaya kalmamalı. Bunu Avcı başlığında da yazdım. Ne kukla olalım ne kukla yapalım.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
yalnız g. sarayın mbaye diagne için 13 milyonluk saçma bir hareketi vardı aynı saçmalığı boupendza için de yaparlarsa şaşırmam.
Boupendza iyi topçu fakat Emenike etkisi olur,ne eksik ne fazla.
Private 61 e belliki bilgi akışı kesilmiş .
Barış yurduseven e döndü adam
Gündeme göre isim veriyor artık .
.
Dün gece "geriye sadece koita kaldı olursa olur başkada bişey beklemeyin" dedi.
Simfi 3 isimden bahsediyor
61
Velet Ali FM oynuyor. Farklı takımlara menajer olup kendi işe yaramaz oyuncusunu yüksek miktarlara satıyor. Başakşehir'in başına geçip kafasına göre bir sözleşme yapıp oyuncu alıyor. Ligin 5 takımının orta saha ihtiyacını kendi takımında bulunduruyor. Ulen bu kadar aç gözlü olma. Bırak Mert hakan'ı ozan'ı başka takımlarda oynasınlar kendilerini geliştirsin ler.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fb futbolculara bu kadar paralar veriyor sa,Allah bilir hakemlere kac para verecektir.
Koç işi bence cok saglama almıştır.
Ama ikinci devre kaotik bir lig bekliyorum.
O yüzden biz bu yarışa hic girmeyelim.
Bu pislik bize göre degil, zaten yerler bizi.
ilginç bu adamlara bu kadar paralar konuşuluyor visca'yı neden almıyorlar gs fb o neden konuşulmuyor acaba
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
koc turkiyenin kisisel servet olarak 10 zenginin birisi.parasinin faizini verse şikecilere yeter de artar.limit olayi nasil asiliyor derseniz orasi da kolay astronomik satislar kagit ustunde 6 ay maas almadan oynayacak oyuncular rakiplerden dayanisma adi altinda alinan bedava oyuncular rekor ucretle yurt disina kiralanan oyuncular ptt takimlarina 1.milyon avroya oyuncu vermeler falan her turlu delinir yani istedikden sonra yeter ki para verecek adam olsun..
Bu saatten sonra disaridan oyuncu alinmaz. Olursa Rose olur. Diger yapilan transferlerin hepsi ülke icinden yapilir. Sagbek icin alinabilecek iki aday var: Skubic ve Kitsiou.
Kitsiou daha mücadeleci ve kontrollü oynayan bir bek. Zaman zaman ataklara katki yapiyor ve orta yapmasi bir bek oyuncusu icin gayet iyi. Özellikli Baka transferinden sonra Yunan kontenjani sayesinde alinabilir. Skubic daha cok hücuma destek vermeyi seven bir bek. Zaten istatistiklerinden belli oluyor. Bizim takimda hücum anlaminda oyunu acabilecek potansiyel oldugunu düsünüyorum.
Skubic gelirse Marlon daha dengeli oynamaya baslar. Kitsiou gelirse Marlon daha fazla hücuma destek olur.
.
FrancescoTotti
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)