Trabzonspor'u siyasete teslim edenler, yıllarca bu şehirle oynayanlar, oynayanlara yardım edenler işte sonuç bu. Kına yakabilirsiniz. Söyleyeceğim o kadar çok şey var ki...
Trabzonspor'u siyasete teslim edenler, yıllarca bu şehirle oynayanlar, oynayanlara yardım edenler işte sonuç bu. Kına yakabilirsiniz. Söyleyeceğim o kadar çok şey var ki...
Ya arkadaşlar huseyin taktik falan vermiyor. Takım bugün savaştı çok şanssızduk iki pozisyon gol oldu.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
15 puanlık maçlardan sadece 5 puan toplayan bir Hoca başarılıdır değil mi Ağaoğlu?!?? Hala güveniyormusun bu zata?
Takım alanya maçından sonra ayrı bir havalarda.
Sorloth desen hic yok.
Takımda cok büyük problemler olduğu aşikar.hatta bu mac sodanın çıkması bile bazı şeyleri işaret ediyor bence.
Teknik direktörün stajer olmayacak.
Lider olması lazim.oyuncularin hepsinin üzerinde olmali.unal kim hüseyin kim.biz sıradan anadolu takımımızız ki bu hocalar bize müstehak görülüyor.
hocaya yazar. çok çok çok kötü bir sonuç. oyun kurgusu yok.
Futbolcular da bilerek oynamadı.Kaç maçtır yürüyorlar.Karaktersizlik diz boyu
her puan kaybedilen maçtan sonra daha bişi bitmedi pes etmedik kaln şu kadar maçı kazanmaya bakıcaz lafları. ulan bi tanesini biel kazandıramadın hüseyin. şimdi nei diyecek daha iki maç var mı diyeceksin hüseyin. yazıklar olsun ünal dan boşlana yere fırsatçı gibi oturdun ya ordan belliydi nasıl biri olduğun
Seyircisi bile olmayan 3-5 yillik takıma şampiyonluk verdik. Bunuda anca biz yapardik. Gerçekten loser bir kulübüz
You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Ali Gültiken: “Hüseyin Çimşirin haftalardır takıma hiç bir katkısı yok”
Sizin ben suratiniza tüküreyim rezil takım bozuntusu
sosa çıkarkewn yüzüne bakmıyor hüseyin in hüseyin de gidip bunun elini sıkmaya çalışıyor. nasıl hocasın sen ya nasıl
Arkadaşlar bizim son gazişehir maçının 90 dakika özetini bulun izleyin başka bir şey demeyeceğim
Rakibin 3-1 mağlup bunun haberini almışsın coşkuyla 2.yariya çıkman gerekirken maçı veriyorsun...
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
bu takımın başına ne geldiyse şu özevlatlardan geldi. yabancı sınırı yerine özevlat sınırı olsa şu an trabzonspor çok daha iyi yerlerdeydi.
Eğer hüseyin futboldan anlıyorsa dünyada futboldan anlayan yoktur kerdizi futbolcu iken de bizi kanser ederdi geldi bide teknik d. Olarak buna devam etti.. ha ben bu skora gıdım üzülmedim nasılsa haftaya konya ya kaybedecektik en son hafta kayseri bezi zaten yenecekti kasmanın hiç luzumu yokt gerçekten...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)