bu macida alamazsak bir daha toparlanamayiz ve kotu kabuslar gormeye baslariz..hedef kumede kalmak artik, en azindan ziyanin hedefi bu..7-8 kisiyle yine savunma yapariz arada es kaza gol olursa maci aliriz..mentelite..
Turkcell Süper Lig
3 Şubat 2007 Cumartesi 19:00
V.Manisaspor-Trabzonspor
Konu Halit Aydın tarafından (28.01.2007 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
bu macida alamazsak bir daha toparlanamayiz ve kotu kabuslar gormeye baslariz..hedef kumede kalmak artik, en azindan ziyanin hedefi bu..7-8 kisiyle yine savunma yapariz arada es kaza gol olursa maci aliriz..mentelite..
bu maçı kazanacağımızı hiç zannetmiyorum.haklı çıkmaktan da nefret ediyorum
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
alnayrak ve ziya eserinizle gurur duyuyormunuz zevkle izleyin artık trabzon kümede kalmaya oynuyor bravo sizlere
bu maçtan önce kupada antep maçı var sanırım.. ona odaklanmak lazım..
BORDO MAVİ
Neolacak Yattara olmaz musampa olmaz hatta forvetide teke düşürür ferhatı koyar 11 e tek amacımız gol yememek olur yemezsek ne ala 1 paun aldıkmı değme keyfimize ziya doğan bu maça bu takımıj başında çıkmamalı hiçmi onur yok ya bu admlarda defol be adam defol
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Kardeş hepimiz üzgünüz fakat duygularını forum kurallarına aykırı bir şekilde dile getirmemelisin. Yazını düzeltir misin?
Konya ve Kayserispor maçlarının ikinci yarılarındaki kadrolarla çıkarsak kazanırız.
biz bunlarla hiç bir maçı kazanamayız ya bırakın şu artık kabullenin duygularınızla hareket edip bu büyük camiayı daha fazla yıkmayın sizin trabzonspora vereceğiniz en büyük destek bu artık başarılı olmanızda mümkün değil bu kadar güven kaybından sonra inanınki bu takımı hiç kimse bu kadar kötü bi duruma düşürmedi yine düşürmez tek çare son söz bırakın
değişen bişe olacağını zannetmiyorum. aynı tas aynı hamam bu td ve yönetimle bu iş olmaz
7-7-7-7-7-7-7
5-5-5-5-5-5-5-5-
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Bu maçı kesin kazanmaLıyız... Kazanamazsak vay haLimize...
Trabzonsporumuz çağın futbolunun çok gerisinde. Çok kısır bir oyun anlayışıyla sahaya çıkıyor. Takımda hucüm anlayışı diye bir şey yok. Şut çekmek bile yok. Rakip kaleyi düşünen çok az futbolcu var. Bunlardan biri de Yattara. Fakat Ziya, bu futbolcuyu ilk onbire almamada kararlı. Ne zaman başı dara düşse o zaman düşünüyor Yattarayı. Tüm bunlara binaen diyorum ki Manisa maçında en iyi ihtimalle gol yemeyiz. Gol atarsak ne ala. Görelim Ziya neyler, neylerse defans eyler...!
manisa maçına bakıyorum da adamlar yeniliyor ama adam gibi oynuyorlar oynadıklarının yarısı ile bizi yenerler ne yapalım bütün maçları berabere kalırsak ligde kalıyormuyuz
işkenaz
Yönetimin Trabzonspora yapabileceği en büyük iyilik sezon sonu ziya hocayıda alarak kulüpü terk etmeleridir.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bütün maçları berabere bitirirsek ligde kalıyoruz da 2.ligde kalıyoruz.Böylece seneye yönetim ve Ziya Doğan şampiyonluk sözlerini tutabilirler ve 2.ligde şampiyon oluruz.O da şüpheli ya!
ikinci ligde kaç izmir takımı vardı ya demek trabzon seneye çok izmire gelecek oh oh ne güzel eeeeeee ikinci lig takımı olduk uçaklada gelmezler bir o 303 bulalım onunla gelirler işkenaz dereliğinde de kampa giderler oldu bitti sorun kalmadı
işkenaz
abi hiç ümitlenmeyelim maisa bize 2-3 tane atacak
Arkadaslar bu Vestel manisa -Trabzonspor macımızda Trabzonsporumuzu yanlız bırakmayalım Bmn izmir Arkadaslarımız Bi organizasyon ayarlarlarsa cok sevinirim Sygılarımla
ya bu ziya yine musampala yattarayi yedek birakir beraberlige razi bir mac cikartirir korkak ziya defol git artik bizi rezil ettigin yeter Artik
ne 5 iyaa daha farkli kazanacaz vestelde kimmis gosterecez gunlerini eze eze yenecez
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)