Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 148 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þampiyonluk Kutlamalarýmýz Nasýl Olmalý ?

  1. #1
    muratt - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.03.2006
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    44
    Mesajlar
    3,757

    Standart Þampiyonluk Kutlamalarýmýz Nasýl Olmalý ?

    Su sikintili gunlerimizde bu baslik da nerden cikti dalga mi geciyorsunuz diye sorup sinirlenmeden once bi okuyun renkdaslar... Ilk defa baslik aciyorum ve sirf baslik acmis olmak icin yada ne biliyim degisik birsey olsun diye actigim bir baslik degil. Umarim kapanmaz ve surekli guncel kalir..
    Uzun suredir sampiyonluk yasayamamis olsak bile er yada gec sampiyon olacagiz. Bu forumda buna suphesi olan yoktur umarim. Ve forumdaki onca “yonetim ve Ziya Dogan istifa”, “avni aker’de adam bicaklandi”, “Haber Turk’e tepki” “Gokdeniz ve Duran Toplar” vs. vs. gibi bunalim basliklarin altinda bence boyle bir baslik olmasi cok guzel olur..

    Ben 27 yasindayim, Trabzonspor en son sampiyon oldugunda 4-5 yaslarindaydim ve sizde takdir edersinizki pek net hatirlamiyorum. Trabzonspor’un o efsane gunlerini hep buyuklerimizden duydum.. Ve sampiyonluk duygusunu gercek anlamda hic yasayamadim.. Sanirim sizlerin ve Trabzonspor taraftarlarinin da ciddi bir kismi benimle ayni durumda.. ‘96 senesinde - sanki bir ruya gibiydi – bu duyguya cok yaklasmistik ama elimizden kayip gitti.. Ve geldigimiz bugunlerde durumumuz ortada.. Elbette bu gunlerde gececek ve elbette sampiyon olacagiz tipki daha once yaptigimiz gibi EZE EZE!!

    Gelelim bu topic’e.. Burda genel organizasyonsal olarak nasil kutlasak diye tartisip fikirlerimizi paylasabilecegimiz gibi benim asil istedigim kisisel olarak neler yapacagimiz.. Herkesin sampiyonluk halinde yasayacagi duygulari ve yapacagi seyleri yazacagi belki bizi biraz mutlu edecek, gunumuz Trabzonspor sorunlarindan uzaklastiracak, forumdaki basliklar arasinda bir renk bir olusturacak bir topic .. Ve Sampiyon oldugumuz zaman raflardan cikartip donup bastan okuyacagimiz bir topic..

    Ben baslamak istiyorum musadenizle..

    Dusuncesi bile cok guzel.. Sampiyonluga kostugumuz sezonun ikinci yarisinda bu tarihi maclari ve gunleri kacirmamak icin isimden ayrilip (su anda yurt disindayim ve maclara gidemiyorum) Trabzon’a geliyorum ve maclara gidiyorum.. Sampiyonlugun geldigi bu tarihi anlarin, sampiyonluktan uzak gecen yillarin acisini cikarircasina her dakikasinin tadini alarak yasiyorum. Pazartesileri spor gazetelerini zevkle aliyorum ve okuyorum.. Spor programlarini uc eziklerin yorumcularinin teknik direktorlerini istifaya davet eden soylemlerini birbirleriyle kavga etmelerini zevkle izliyorum.. Maclarda Trabzonspor’un ezici ustunlugu ile rakibi eze eze bol gollu galibiyetlerini izliyorum. Futbolcularimiz muthis birlik beraberlik icinde.. Formamiz TS Club’larda kapis kapis gidiyor, Trabzonspor taraftari olmayanlar bile aliyor.. Anadolu takimlariyla oynarken bile rakip seyirci “ xxxx fener olamassin sampiyon”, “sampiyon Trabzon” sarkilari soyluyorlar.. Tekrar Anadolunun sesi olmus Trabzonspor.. Boyle geciyor gunler ve maclar..

    Sampiyonlugu garantiledigimiz macin bitis duduguyle sanki bir ruya gercek oluyor ve kendimden geciyorum.. Vee.. ligin son haftasina sampiyonlugu garantilemis olarak giriyoruz.. Son macta zor bela Avni Aker’de kendime yer buluyorum.. Mac bitiyor, mactan once seref tribunun onune konulan sampiyonluk kupasi kaptanimiz Huseyin Cimsir’in ellerinde havaya kalkiyor.. Tum stad gozyaslarina bogulmus bir sekilde, herkes yanindakine sariliyor ve agliyorlar birbirlerini tanimasalar bile..
    Ve ben dunyadaki tum maddi manevi sorunlarimi unutuyorum.. Sadece o anin tadini cikartiyorum uzun yillarin acisini cikartarak.. Stadin onundeki Trabzonspor bulvarindan meydana kadar tum sokaklar dolu, ellerde Trabzonspor bayraklari tum sehir bunu kutluyor.. (olaysiz ve silahsiz tabii ki)..
    Veee daha onceden hazirlanmis sampiyonluk otobusunun ustunde tum futbolcular ve sampiyonluk kupasi staddan cikip kalabaligin icinden yavas yavas ilerlemeye basliyor.. Avni Aker’den tesislere kadar saatlerce surecek olan bu yolculuk kutlamalarin odak noktasi oluyor.. Tum televizyonlar canli yayinda bu goruntuleri veriyorlar.. Futbolcular taraftarlarla butunlesmis adeta.. Futbolcular mactan sonra dus bile alamamis.. Hava sicak.. Futbolcular formalarini coktan kaptirmis taraftarlara.. uzerlerinde sadece sortlari .. Futbolcularda agliyorlar, onlar da mutluluktan ne yaptiklarinin farkinda degiller.. Nedense en cok sevinen futbolcu Yattara olcakmis gibi geliyor.. Gece gec saatlere kadar kutluyoruz ve sabaha dogru evime geliyorum (dolmuslar calismadigi ve yollar kapali oldugu icin muhtemelen yuruyerek)

    Televizyondaki sampiyonluk ile ilgili programlari izliyorum.. Trabzonspor bir daha sampiyon olamaz diyenler laflarini yemis bir sekilde yorum yapmaya calisiyorlar ve kutlamalari izliyorlar.. Istanbul ve Ankaradaki kutlamalarimizi izliyorum televizyonda.. Ve tabi sampiyonluk oykusu programlari.. “Trabzonspor’un 2006-2007 sezonundaki kotu gidisi herseyin yeniden baslangici olmustu aslinda..” diye basliyor program ve bugunlere donuyor.. Sonra yapilan transferler, altyapidan gelen oyuncular vs. sampiyonlugun oykusu anlatiliyor.. O yilki gollerin hepsi teker teker gosteriliyor o yilin hit sarkilari esliginde.. Klipler ardi ardina geliyor..

    Ve sonra BMN tabii ki.. Insanlar sabaha karsi kutlamalardan donmus, bilgisayar basinda birbirinden renkli videolari resimleri birbiriyle paylasip sampiyonlugu kutluyorlar.. Artik yeni topic’ler acilmaya basliyor “sampiyonluk oykumuz”, “onumuzdeki sezon hedef namalup sampiyonluk olmali”, “Sampiyonlar Liginde gruptaki en kritik macimiz Trabzonspor’umuz – Barcelona”. “Yattara Ronaldinho’ya karsi”, “Yattara Ronaldinho ile takas edilmeli mi ?”

    Ve gunlerce bu sampiyonlugun tadini cikartmaya devam ediyorum.. Gazete kupurlerini biriktiriyorum, sampiyonluk yolundaki maclarimizi ve kliplerimizi izliyorum, bordo-mavi formami giyip Ankara’da Istanbul’da geziyorum.. Her zaman gururla yaptim bunu ama bu sefer daha bir baska olacak..

    Kabaca bunlar geldi aklima benim.. Peki ya siz ??
    Ýnadýna Trabzonspor !

  2. #2
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.03.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    47
    Mesajlar
    14,026

    Standart

    kutlamalar nasýl yapýlýr bilemem ama bildiðim tek þey beni hayata baðlayan þeylerden biri o günün hayalidir...hep bu hayali yaþatýyorum içimde, ve iþte o gün hýçkýra hýçkýra hüngür aðlayacaðým emin olun..

  3. #3
    Ali Özcan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.2006
    Nereden
    Konya
    Yaþ
    41
    Mesajlar
    4,962

    Standart

    o gün var ya o gün..........konya da zafer meydanýnda soyunacam...vücuduma dev bir Trabzonspor dövmesi yaptýrýp deliler gibi bi o yana bi bu yana koþacam...insanlýktan çýkacam...
    "Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...

  4. #4
    Ozan Yazýcý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.07.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    47
    Mesajlar
    2,454

    Standart

    görecek miyiz acaba o günleri..
    ben pek saðlýklý tepkiler verebileceðimi zannetmiyorum þampiyonluk gelirse..

  5. #5
    Nuray - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.12.2006
    Yaþ
    36
    Mesajlar
    468

    Standart

    eðer ben o günü görürsem artýk gözüm açýk gitmem diyebilicem o anki tavrýmý kendim bile tahmin edemiyorum önce kesinlikle hüngür hüngür aðlarým sora deliririm sanýrým
    "Türklüðün vicdaný bir, dini bir, vataný bir.
    Fakat hepsi ayrýlýr, olmazsa lisaný bir..."

    HarekeTSÝRAsi bizumdur!

  6. #6

    Üyelik tarihi
    22.01.2007
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    38
    Mesajlar
    336

    Standart

    o gün bi gelsin.....
    o vakit uzaydan geldiðimi düþünecek sanýrým herkes...
    taksim meydanýnda zaten mahþeri kalabalýk oluþur öyle birþey olursa...
    aralarýnda bi deli de ben olurum %100..
    dünya gözü ile görürsek þampiyonluðu artýk sevinmesini o ana býrakýyorum. hiç planlamýyorum bu vücuttan elbet abuk sabuk da olsa çýkacaktýr anormal hareketler. bünye alýþýk deðil çünkü

  7. #7
    ahmetansu61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.12.2005
    Nereden
    Ýngiltere
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    1,147

    Standart

    valla ben statda olursam maç biter bitmez sahaya girerim artýk kimse tutamaz beni o an. sonrada stat çýkýþýnda trabzonspor otobsüyle beraber þehri turlar sabaha kadar çýlgýnca eðleniriz. sonra 1 gece yetermi. ertesi gün baþkan hoca topçular omuzlarda meydanda turlarýz gene. sonra eðlence 40 gün 40 gece sürerdiycem ama bana 40 günde yetmez. yani 20 küsür yýl olamadýðýmýz bi þampiyonluðun kutlamasý en az bi 10 sene sürmeli. ama ben öyle biri olurumki kimse yanýma yaklaþamaz yani.
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

    BMN l TRABZON

  8. #8

    Üyelik tarihi
    17.01.2007
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41
    Mesajlar
    137

    Standart

    vallahi öyle olsunki fenerle çekiþelim son maçta avni akerde onlarla olsun yani 100.yýlýnda bejekenin gese yi ve 04/05sezonunda febenin geseyi yenerek þampiyon olduðu gibi olsun bizde onlarý eze eze yenelim þampiyon olalým þampiyonluk kupasýda anadolunun her köþesinde gezdirilmeli bence tabiki boðaza asýlmalý o þanlý bayraðýmýz þuanda hayal gibi geliyo ama bigün olacak inanýyorum

  9. #9
    ErayAkyüz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.07.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    1,882

    Standart

    Alýntý Shumalele Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Su sikintili gunlerimizde bu baslik da nerden cikti dalga mi geciyorsunuz diye sorup sinirlenmeden once bi okuyun renkdaslar... Ilk defa baslik aciyorum ve sirf baslik acmis olmak icin yada ne biliyim degisik birsey olsun diye actigim bir baslik degil. Umarim kapanmaz ve surekli guncel kalir..
    Uzun suredir sampiyonluk yasayamamis olsak bile er yada gec sampiyon olacagiz. Bu forumda buna suphesi olan yoktur umarim. Ve forumdaki onca “yonetim ve Ziya Dogan istifa”, “avni aker’de adam bicaklandi”, “Haber Turk’e tepki” “Gokdeniz ve Duran Toplar” vs. vs. gibi bunalim basliklarin altinda bence boyle bir baslik olmasi cok guzel olur..

    Ben 27 yasindayim, Trabzonspor en son sampiyon oldugunda 4-5 yaslarindaydim ve sizde takdir edersinizki pek net hatirlamiyorum. Trabzonspor’un o efsane gunlerini hep buyuklerimizden duydum.. Ve sampiyonluk duygusunu gercek anlamda hic yasayamadim.. Sanirim sizlerin ve Trabzonspor taraftarlarinin da ciddi bir kismi benimle ayni durumda.. ‘96 senesinde - sanki bir ruya gibiydi – bu duyguya cok yaklasmistik ama elimizden kayip gitti.. Ve geldigimiz bugunlerde durumumuz ortada.. Elbette bu gunlerde gececek ve elbette sampiyon olacagiz tipki daha once yaptigimiz gibi EZE EZE!!

    Gelelim bu topic’e.. Burda genel organizasyonsal olarak nasil kutlasak diye tartisip fikirlerimizi paylasabilecegimiz gibi benim asil istedigim kisisel olarak neler yapacagimiz.. Herkesin sampiyonluk halinde yasayacagi duygulari ve yapacagi seyleri yazacagi belki bizi biraz mutlu edecek, gunumuz Trabzonspor sorunlarindan uzaklastiracak, forumdaki basliklar arasinda bir renk bir olusturacak bir topic .. Ve Sampiyon oldugumuz zaman raflardan cikartip donup bastan okuyacagimiz bir topic..

    Ben baslamak istiyorum musadenizle..

    Dusuncesi bile cok guzel.. Sampiyonluga kostugumuz sezonun ikinci yarisinda bu tarihi maclari ve gunleri kacirmamak icin isimden ayrilip (su anda yurt disindayim ve maclara gidemiyorum) Trabzon’a geliyorum ve maclara gidiyorum.. Sampiyonlugun geldigi bu tarihi anlarin, sampiyonluktan uzak gecen yillarin acisini cikarircasina her dakikasinin tadini alarak yasiyorum. Pazartesileri spor gazetelerini zevkle aliyorum ve okuyorum.. Spor programlarini uc eziklerin yorumcularinin teknik direktorlerini istifaya davet eden soylemlerini birbirleriyle kavga etmelerini zevkle izliyorum.. Maclarda Trabzonspor’un ezici ustunlugu ile rakibi eze eze bol gollu galibiyetlerini izliyorum. Futbolcularimiz muthis birlik beraberlik icinde.. Formamiz TS Club’larda kapis kapis gidiyor, Trabzonspor taraftari olmayanlar bile aliyor.. Anadolu takimlariyla oynarken bile rakip seyirci “ xxxx fener olamassin sampiyon”, “sampiyon Trabzon” sarkilari soyluyorlar.. Tekrar Anadolunun sesi olmus Trabzonspor.. Boyle geciyor gunler ve maclar..

    Sampiyonlugu garantiledigimiz macin bitis duduguyle sanki bir ruya gercek oluyor ve kendimden geciyorum.. Vee.. ligin son haftasina sampiyonlugu garantilemis olarak giriyoruz.. Son macta zor bela Avni Aker’de kendime yer buluyorum.. Mac bitiyor, mactan once seref tribunun onune konulan sampiyonluk kupasi kaptanimiz Huseyin Cimsir’in ellerinde havaya kalkiyor.. Tum stad gozyaslarina bogulmus bir sekilde, herkes yanindakine sariliyor ve agliyorlar birbirlerini tanimasalar bile..
    Ve ben dunyadaki tum maddi manevi sorunlarimi unutuyorum.. Sadece o anin tadini cikartiyorum uzun yillarin acisini cikartarak.. Stadin onundeki Trabzonspor bulvarindan meydana kadar tum sokaklar dolu, ellerde Trabzonspor bayraklari tum sehir bunu kutluyor.. (olaysiz ve silahsiz tabii ki)..
    Veee daha onceden hazirlanmis sampiyonluk otobusunun ustunde tum futbolcular ve sampiyonluk kupasi staddan cikip kalabaligin icinden yavas yavas ilerlemeye basliyor.. Avni Aker’den tesislere kadar saatlerce surecek olan bu yolculuk kutlamalarin odak noktasi oluyor.. Tum televizyonlar canli yayinda bu goruntuleri veriyorlar.. Futbolcular taraftarlarla butunlesmis adeta.. Futbolcular mactan sonra dus bile alamamis.. Hava sicak.. Futbolcular formalarini coktan kaptirmis taraftarlara.. uzerlerinde sadece sortlari .. Futbolcularda agliyorlar, onlar da mutluluktan ne yaptiklarinin farkinda degiller.. Nedense en cok sevinen futbolcu Yattara olcakmis gibi geliyor.. Gece gec saatlere kadar kutluyoruz ve sabaha dogru evime geliyorum (dolmuslar calismadigi ve yollar kapali oldugu icin muhtemelen yuruyerek)

    Televizyondaki sampiyonluk ile ilgili programlari izliyorum.. Trabzonspor bir daha sampiyon olamaz diyenler laflarini yemis bir sekilde yorum yapmaya calisiyorlar ve kutlamalari izliyorlar.. Istanbul ve Ankaradaki kutlamalarimizi izliyorum televizyonda.. Ve tabi sampiyonluk oykusu programlari.. “Trabzonspor’un 2006-2007 sezonundaki kotu gidisi herseyin yeniden baslangici olmustu aslinda..” diye basliyor program ve bugunlere donuyor.. Sonra yapilan transferler, altyapidan gelen oyuncular vs. sampiyonlugun oykusu anlatiliyor.. O yilki gollerin hepsi teker teker gosteriliyor o yilin hit sarkilari esliginde.. Klipler ardi ardina geliyor..

    Ve sonra BMN tabii ki.. Insanlar sabaha karsi kutlamalardan donmus, bilgisayar basinda birbirinden renkli videolari resimleri birbiriyle paylasip sampiyonlugu kutluyorlar.. Artik yeni topic’ler acilmaya basliyor “sampiyonluk oykumuz”, “onumuzdeki sezon hedef namalup sampiyonluk olmali”, “Sampiyonlar Liginde gruptaki en kritik macimiz Trabzonspor’umuz – Barcelona”. “Yattara Ronaldinho’ya karsi”, “Yattara Ronaldinho ile takas edilmeli mi ?”

    Ve gunlerce bu sampiyonlugun tadini cikartmaya devam ediyorum.. Gazete kupurlerini biriktiriyorum, sampiyonluk yolundaki maclarimizi ve kliplerimizi izliyorum, bordo-mavi formami giyip Ankara’da Istanbul’da geziyorum.. Her zaman gururla yaptim bunu ama bu sefer daha bir baska olacak..

    Kabaca bunlar geldi aklima benim.. Peki ya siz ??

    yaa inan gozlerim doldu gercekten abicim heralde kalpten giderim boyle bi samiyonluk gorsem insallah gururumuz yasatacak bize o gunleri yeterki inansýnlar
    Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R

  10. #10
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    Hekimoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.07.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    44
    Mesajlar
    7,803

    Standart

    þampiyon olabilsek kutlamanýn en kralýný yaparýz da zor gözüküyor.sadece hayaliyle yaþýyacaðýz gibi malesef.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

  11. #11
    macka61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.04.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36
    Mesajlar
    11,505

    Standart

    cümle alemin duymasý için elimden geline yapýcam ÞAMPÝYON TRABZONSPOR DÝYE

  12. #12
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,695

    Standart

    Bu þampiyonluk hem çok zor hem çok Kolay. abartýldýðý kadar zor birþey olmadýðý kesin ama. þampiyonluðu hatýrlamýyorum ama 96 yýlýný dün gibi hatýrlýyorum. maça giderken 18 yaþlarýndaydýk ve arkadaþlarla þuan yaptýðýmýz gibi çýkýþta nerede eðlenelim neler yapalým diye program yapýyorduk. kesin þampiyonduk. þampiyonluk duygusu nedir yaþamýþtým yarýya. ama talihsiz bi maçtý o.
    neyse , diyeceðim þu ki 3 sene öncede elimizden çalýnan bi þampiyonluk var.
    sebebide birlik beraberlik konusunda sýkýntý içinde olmamýz. eðer sözde deðilde özde birlik olursak ve gelecek için ciddi projelerle çalýþýrsak bu takým çok ta kolay þampiyon olur. çünkü o potansiyel bizde var.
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  13. #13
    eren_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.02.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37
    Mesajlar
    1,777

    Standart

    valla ne yaparým bilinmez þuurumu mu kaybederim yoksa sabaha kadar deliler gibi eylenirim bilemiyom.ahh bi þampiyon olalýmda gerisi kolay
    inadýna TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

  14. #14
    Recep KINALI - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    210

    Standart

    kutlamalar sadece kemence ve horon ile olmalýdýr

  15. #15
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    TSelif - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.04.2005
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    17,790

    Standart

    Hele bir þampiyon olalaým zaten kendiðinden kýyamet kopar
    "-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!

  16. #16
    tamersoz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    312

    Standart

    valla þampiyonluk bu sene gelmez artýk ama bare seneye gelsede sivasý bordo ile maviye boðsakta onlarda görse nasýl þampiyonluk kutlanýyor
    söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

  17. #17
    Bartuð13 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.04.2005
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    34
    Mesajlar
    3,416

    Standart

    valla ne desem boþ yalnýzca günlerce trabzonspor formamý üzerimden çýkarmayacaðýma söz vermiþtim kendi kendime gerisini o ana býrakýyorum.bir de okuldaki istanbul takýmlarýný tutanlardan söz aldým trabzon formasý giyip en büyük trabzon diye baðýrarak dolaþacaklarýna dair.bi görsek o günleri
    HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!

    SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009

    Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...

  18. #18
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    selokal61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.09.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37
    Mesajlar
    734

    Standart

    boðaz köprüsüne dev bir trabzonspor bayraðý asarsak güzel olur
    milyonlarin askisin

  19. #19
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    OFLU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.08.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37
    Mesajlar
    3,474

    Standart

    o son doksan dakikanýn bitiþ düdüðü çaldýmý büyük ihtimal birer þarjör mermi dolanýr Türk semalarýnda...
    Teþekkürler ADMIN!!!

  20. #20

    Murat Altun - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.09.2006
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    51
    Mesajlar
    3,759

    Standart

    ben bu yönetim ve ziya gidince þampiyon olmuþ gibi sevinicem sonra ozaman gerçekten yine þampiyonluk umutlarým olacak...

    bu takim tüm medyaya hakemlere istanbul þikecilerine ve bu dönem klubümüze verilen zarara raðmen yine seri þampiyonular yaþayacak mutlaka
    '' GERÇEKÇÝ OL ÝMKANSIZI ÝSTE..! '

    https://twitter.com/GERONIMO_TS

  21. #21
    Erkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.10.2006
    Nereden
    Hollanda
    Yaþ
    32
    Mesajlar
    3,363

    Standart

    Alýntý selokal61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    boðaz köprüsüne dev bir trabzonspor bayraðý asarsak güzel olur

    Ben bogaz koprusunu bordo maviye boyarim
    Saldýrýn Seferoðullarý
    Bordo Mavi . Net

  22. #22
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    antagonist - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.03.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37
    Mesajlar
    2,640

    Standart

    O gün heyecandan ölmezsem,bir þeyler düþünürüz

  23. #23
    Þentürk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.01.2006
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    35
    Mesajlar
    3,281

    Standart

    Hiç düþünmedim

  24. #24
    Ba®ýþ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.05.2005
    Nereden
    Uzak Doðu
    Yaþ
    38
    Mesajlar
    5,353

    Standart

    ilk önce bi þampiyon olalýmda gerisini hallederiz

  25. #25

    BDiler61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    3,170

    Standart

    büyük ihtimalle kendimi kaybederim o gün ne yapacaðým belli olmaz
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

    madheart61--->BDiler61

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •