Ah trabzonum ah
Þu maçta nasýl puan kaybedirsin
Nasýl
Senin için gerçekten üzülüyorum ama aðzýna, aklýna ilk gelenleri kusmaya çalýþarak kurabildiðin ezber cümlelerle taraftarcýlýk oynayan da, samimiyetsiz olan da, ikiyüzlülük eden de bizzat sensin. Hatta siyasi konulardaki ve türlü diðer saplantýlarýn, okuduklarýný anlayabilmeni bile engelliyor.
Ama çok daha önemlisi, Allah aþkýna büyü biraz.. Kibir, boþ bir özgüven vs vs. hepsi yerli yerinde. Ama gerçekten ihtiyaç duyduðun, çok ciddi eksikliðini çektiðin þeylerden haberin bile yok.. Arkadan kurulunca ses çýkaran oyuncaklar gibisin..
Ah trabzonum ah
Þu maçta nasýl puan kaybedirsin
Nasýl
Dünya döndüðü müddetçe þikebahçenin 2010-2011 sezonunda þike yaptýðýný anlatýyor olacaðýz...
þampiyonluðu kaybettiðimiz maç.
40 yaþýndaki sedat aðçay, korcan çelikay, ilhan parlak gibi adamlarýn oynadýðý ligin en kötü takýmýný üstelik son 25 dakika 10 kiþi oynamasýn raðmen yenemiyorsan fazla bahane aramaya gerek yok.
Baþakþehir hic stres yapmadan pandemi sonrasý tüm.maclarini son 30 dakikada aldý.ama.biz a.gucu 10 kiþi kalmýþken bile yuklenemedik.
Ben bunu kabullenemiyorum.sorun hocada mi futbolcularda mi bilmiyorum.
Net olarak baþaklý oyuncu ve teknik kadro daha cok istiyor sanki þampiyonluðu.
Bizimkilerde bir vurdumduymazlik ya da kaybedilmislik havasý var.
Bu hava a.gucu baþak maci sonrasi baþladý gibi.
Nerdeyse 40 yaþýna geldim kendimi bildim bileli þampiyonluk küçük maçlarý kazandýðýnda gelir rakiplere puan verip alabilirsin ama diðer takýmlara puan verenler þampiyon olamaz. Bizim maçlarý incelesek küme düþecek takýmlara verdiðimiz puanlarý görebiliriz. Kýsaca mucize olmazsa bu maç tarihe bu yýlýn kaçan þampiyonluk maçý olarak geçecek. Yazýk oldu bu seneye
“Yolun karþýsýnda söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktýr.”
renktaþ hocadan ziyade bence bizim kadromuz yetersiz daha sörloth'un yediði yok koskoca seneyi 1 forvetle bitireceðiz buraya kadar gelip þampiyonluðu kovalamamýz bile baþarý olarak görülebilir. baþakþehir'de visca yok deniliyor ama yerine oynayanlar asist yapýyor, gol atýyor bizde yedekten gelip oyunu deðiþtirecek isim yok.
Pereiranin penalti pozisyonun aynisini dun þikebahceli falette yasadi hakem devam dedi cunku oyle penalti olmazdi bize gelince veriliyor ama firsat kolluyor resmen tetikciler ve bu hafta o penaltiyi veren adam basaksehirin macina atandi..sansa birakmiyorlar islerini cok fena calisiyorlar saha disinda
bu maç kýrýlma noktasýydý her þeye raðmen kazanmalýydýk. baþakþehir'e resmen þampiyonluðu verdik.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)