Ben Malatya maçýnýn bizim için çokta kötü bir tarihte olmadýðýný düþünüyorum. Öncesinde Antep deplasmaný var ve sonrasýnda içerde Baþakþehir. Fenerbahçe maçýna rotasyonlu çýkarsak ki bence çýkmamýzda bir sakýnca yok, sorunsuz atlatabiliriz.
Ben Malatya maçýnýn bizim için çokta kötü bir tarihte olmadýðýný düþünüyorum. Öncesinde Antep deplasmaný var ve sonrasýnda içerde Baþakþehir. Fenerbahçe maçýna rotasyonlu çýkarsak ki bence çýkmamýzda bir sakýnca yok, sorunsuz atlatabiliriz.
-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Þampiyon olursak 5 kiþiyi tur atýlacak Kayseri maçýna davet ediyorum. Þartlar: 1-Trabzonsporlu olmak 2-Kayseri passoligi 3-Evimde misafir edebilirim 4-BMN li olmak 5-biletler bende 6-yol sizde [emoji16]
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
7-Sinirsiz meþale tedarik edilecektir
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Bu maci alalim daa ALALIM!!
heycan basiyorrr gun gectikce..
insallah kadro aciklandiginda Parmak ve Huseyini gormeyiz
Doganda ilk 11 oyuncusu degil bu arada..
Bedelsiz bir duygu, fiyakalý bi duruþtur...
TRABZONSPOR'luluk ; Þeref, Onur ve Gururdur!
Özel uçakla halledilir. Çok kafa yormayýn bence.
Biz de sporting gibi keskin hýzlý atak yapsak iyi olacak. Dolu dolu oynamiyoruz gibi geliyor.
Bu Portekiz takýmlarýný ne zaman izlesem tempo, hýz yüzünden kendi takýmýma caným sýkýlýyor.
lizbonun çok iyi bir 10 numarasý var vietto bizde eksik olan diþli.. 4-2-3-1 oynuyorlar ve 2 lideki oyunculardan biri çok hýzlý kanatlarý da öyle... iyi bir on numarýmýz olsaydý beþiktaþ maçýnda hiç zorlanmazdýk.. bir de sol açýktaki siyahi oyuncularýnýn yaptýðýný ekuban yapabilse azýcýk seri olsa o bile yeterdi..
Okan inþallah bizim maçta da çift forvet oynar.
Uygun bir kamp ortamý bulurlarsa belki yapabilirler. Ýlk yarýdaki Antalya maçý öncesinde bu þekilde kampa girmiþtik ancak Antalya'nýn imkanlarý çok farklý. Ayrýca Cuma'dan Çarþamba'ya sürecek bir kampýn oyuncularý sýkma durumu da düþünüldüðünde pek tercih edileceðini sanmýyorum. Yine de belli olmaz...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Geri zekalilar damat ile gonderme yaptiklarini dusunuyorlar.akilli olan bu reklamdan sunu anlar.damat bizi reklaminda oynatiyor ve bize para veriyor.
2. Yarýnýn çekindiðim maçlarý; Fenerbahçe, Alanya, Göztepe, Galatasaray ve Malatya. Bunlardan Fenerbahçe’yi kayýpsýz atlattýk. Açýkçasý Beþiktaþ maçýnýn Sivas maçýna nazaran daha rahat geçeceði kanýsýndayým.
Bu maçýn önemi daha da arttý, keþke kayýpsýz geçebilsek. 29 Þubat - 15 Mart arasý 5 maça çýkacaðýz. Ýnþallah bi sakatlýk vermeyiz o arada ama yorgunluk illa ki olacak. Bu maçý kazanýrsak 5 maçlýk fikstürde puan kaybý sýkýntý olmaz.
basakþehirin bu akþamki performansýný izleyince bjk maçýndan umudum biraz daha arttý.
hamdiden sonra mehmet yýlmazýnda sürekli olarak bakýldýðý zaman demesi enteresan.
Sampiyonluk istiyorsak en az 1 puan almaliyiz. Galibiyet gelirse de sasirmam cünkü bu futbolcularda bunu yapacak azim, inanc ve yetenek var.
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþur. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zamanýný ayýrýr.
Elazýð'lý.
Takým þampiyonluk için kenetlenmiþ, motivasyonumuz yerimizde, ortam olumlu, emin adýmlarla yürümek için ant içmiþ bir yönetim var ama bazý gerizekalý sözüm ona taraftarlar nasýl kaos yaratýrýzýn peþinde. Yazýk vallahi ya ben kendi kendine bu kadar zarar veren baþka bir taraftar görmedim. Beþiktaþ maçý öncesi bir Onur meselesi attýlar ortaya (gelmesi gibi bir durum söz konusu deðil) yok o gelirse ben bu takýmý býrakýrým, yok siz aptal mýsýnýz? Bla bla yahu biz þampiyonluk falan haketmiyoruz kimse kusura bakmasýn
Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
Karl Marx
анархія-мама
Kazanmak için oynayacaðýmýzý düþünüyorum.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yunus emre sel dun tahmini 11 ini yayinda soyledi.
Ekuban takimla birlikte calisiyor ve cok hirsli dedi.
Pereria--dacosta---campi-----novak
----------------sosa----------ndiaye
--------------------------ekuban
------guilerhme-----------------------waka
-------------------------sorloth
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)