Golleri hatadan yedik ama defans hattýmýz çok hýrpalandý. Özellikle bekler sürekli 2'ye 1 kaldýlar.
Golleri hatadan yedik ama defans hattýmýz çok hýrpalandý. Özellikle bekler sürekli 2'ye 1 kaldýlar.
Sturridge denilen eleman kupa maçlarýnda gezinsin, lig maçlarýnda sahada görmek istemiyorum. Sene sonu da köyüne göndermeliyiz. Umarým para vermeden kurtulabiliriz.
Redmi Note 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptýðý transferlerin kampa yetiþtiði, tarihte ilk defa görüldü.
Benzer þeyleri düþünüyorum. Mikelin önemini vurguluyor arkadaþlar. Mikel iyi olabilir fakat bugünkü Mikelsiz dizilimle Mikelli oyunu karþýlaþtýramayýz.
Sosa defans önünde olmalýydý. Parmak kötü de olsa Sosa geri sað iç parmak sol iç ndiaye olarak oynamalýydýk. Bu dizilimi hoca sadece hazýrlýk maçýnda denedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Doðan ve guilherme deðiþikligi ile ikinci yarýya baþlasak fark atacaktýk.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlý nafi (Hasan Ali Toptaþ) Bin hüzünlü haz...
Hemen baþlamayýn arkadaþ hoca gömmeye. Her maçý kazansak zaten takip etmeye gerek yok. Karþýmýzda var olma mücadelesi veren bi takým vardý. Eksiklerle gitmiþiz ve öyle ya da böyle puan alarak dönmüþüz. Tamam hocanýn hatalarý oldu ama hemen yine hocayý yollamaya baþlamýþsýnýz.
Hüseyin hoca maþallah rakibi hiç analiz etmemiþ. Kendisine kocaman bir eksi yazalým.
maçtan önce de dedik bjk sadece beklerini aktif kullanan takým.
Ýlkyarý önde bitirmiþsin ortasaha yok derece. Rakibin gelmesini engellemenin tek yaný kanatlarý kilitlemen.
yapamadý.
kötü futbol hocaya yazar 1 puan ise sörlot-uðurcana
bjk de bu futbolu senede ancak 2-3 maç oynar o da bize denk geldi.
Sor bakalým o yazdýðýn isimler hangi transfer komitesi zamanýndan kalmýþ Aðaoðlu yönetimine,öyle atýp tutuyorsun ya,sor bakalým hangileri Aðaoðlu zamanýnda ilk defa izlenip,alýnmýþ.
Avdijaj,hatýr gönülle transfer yapanlar kim sor,yürekleri varsa cevap versinler.
Kul hakkýna girme,eðer samimiysen sor bakalým önceki yönetim zamanýnda kimler hangi futbolcularý önermiþ.
FORMANIN ÖNÜNDEKÝ ARMAN ÝÇÝN OYNA ARKASINDA YAZAN ÝSMÝ HATIRLAYACAKLARDIR.
beklerimiz çok kötüydü. ve epeydir böyleler . novak herkesi kaçýrýyor . pareira bugün daðýldý resmen.
novak pareira sturridge çok çok kötüydü
ndiaye doðan kötüydü
guilherme biraz kötüydü
ceviz kabuðunu kýrýp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
FORMANIN ÖNÜNDEKÝ ARMAN ÝÇÝN OYNA ARKASINDA YAZAN ÝSMÝ HATIRLAYACAKLARDIR.
Sturridge takýmý 10 kiþi oynattý hoca neden bu kadar bekledi kenara almak için anlayamadým. Doðan kesici gözüküyor fakat topu doðru þekilde aktaramýyor. Zor fikstürden çýkýp biraz daha kolay fikstüre giriyoruz. Nwakaeme, Mikel dönüyor. Abdülkadir Ömür de yakýnda takýma katýlýr.
Doðan Erdoðan ve Sturridge li on bir olmadý. Fakat Sturridge yine olabilirdi ama geriden düzgün çýkarak. Bugün geriden hiç ama hiç çýkamadýk.
JP bu çýkma olayýný yapýyordu ama önünde Stu ve Gui ile yapamadý. oyunumuz ile ilgili sýkýntý büyük. Bunu çözüp çözemediðimizi Mikel ve Nwa döndüðü zaman göreceðiz.
Bu kadar çok yaslanýrsan çok basit hatalar yaparsýn normaldir. Fener de Beþiktaþ da sadece karambole oynuyor zaten. Bu kadar çok orta açtýrýrsan elbet birinin kýçýna baþýna çarpar top. Bu kadar kapanan bir takýmsan kenarda iki tane ekuban'ýn olacak. Biz bugün inanýlmaz kötü bir sistem ile çýktýk hiçbir þekilde karþýlýk veremedik. Hani bu þekilde berabere kalmamýz da mümkün deðildi. Neyse ki inanýlmaz bir forvetimiz ve kalecimiz var. Bir maçý bir anda deðiþtiren santrafor günümüzde pek yok. Fakat geçen seneki hücum anlayýþýmýz olsa sorloth neler yapar düþününce deliriyorum. Bu sene mikel olduðu için belli ki iki orta sahalý sisteme dönmeyeceðiz ama olsun en azýndan ekuban'ýn dönüþü ile biraz da rahatlayacaktýr diye düþünüyorum
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Þampiyon olursak Sörloth'un heykelinin Trabzon meydanýna dikilmesi lazým net..
I am not in danger , I am the danger..
Diger baslikta yazdim ama burayada ekleyelim. Gercekten yüzsüzlügünde bi siniri olmali arkadas bu nedir yahu..Bu paralari kim ödemeli?
YAZ TRANSFER DÖNEMÝNDE 7 OYUNCU TRANSFER ETTÝ
"Usta, yaz transfer döneminde ise 1 kiralýk olmak üzere 7 oyuncu transfer etti. Bero, Ibanez, Castillo, Onazi, Durica, Sheidaev ve Suk gibi oyuncularý transfer eden Karadeniz ekibi, Durica ve Sheidaev için bonservis bedeli ödemedi. Söz konusu oyuncularýn bordo-mavili kulübe ise yýllýk alacaklarý ücretlerle birlikte toplam maliyeti 29 milyon 503 bin 500 Euro (120 milyon 725 bin TL) oldu. Trabzonspor, söz konusu ücretleri ise 4 yýllýk zaman dilimi içerisinde ödeyecek."
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Da costa ve campi.. toplarýn neredeyse tamamýný ya kaleciye geri oynuyorlar. Ya da bam güm ileri þiþiriyorlar. Her þekilde top sorloth ekstra iþler yapmazsa duvara çarpar gibi geri geliyor. Topun kýymetini bilmeliyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Sturridge bundan sonra gazozuna maçlarda oynamak dýþýnda bir þey yapamaz. Guilherme içinse hemen karalar baðlamamak lazým. Ýyi niyetle uðraþýyor ama Fýrat+bjknin öküz futbolcularý tarafýndan ezildi. Diðer maçlarda daha iyi olacaktýr. Campi için de sene baþýnda kötü dedik toparladý.
Baþak, Göztepe ve Alanya maçlarýnda 7 puan alalým tamamdýr. Rize, Antep ve Malatya'yý her türlü yeneriz. Eder 16 puan. Sonrasýnda Ankaragücü'nü de evimizde o gazla yener 19 puan toplarýz. Yani 64 puanla Galatasaray maçýna çýkarýz. Yani Galatasaray'a yenilmeye takmamak gerek. Biz Anadolu takýmlarýný yenelim yeterli. Zira bu kadro bu kafayla deplasman derbilerinde zor kazanýr. Galatasaray geçen yýl Baþak'a yenildi, Bjk'ya yenildi. Fener'i iki maçta da yenemedi. Yani 14 puan býraktý bu maçlarda ama ligi zirvede bitirdi. Her þey derbi maçlar deðildir.
novak demek maden demek. rakipler bunu gördü. herkes ordan saldýrýyor . yol oldu orasý.
bugün enkudu da parerayý ezdi geçti her seferinde
ceviz kabuðunu kýrýp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Sana helal olsun Ekuban. 2 derbi maçta da çok kritik asistler yaptýn !!
McLas was Here
Ýstanbul medyasina gore kargalar bizi yenmis.![]()
Þampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)