2011 de Sivasspor - Fenerbahce maci sonrasi eve nasil gittigimi bir ben birde Allah biliyor.
Sikeci Sixvasla görülecek hesabimiz var!!!!
Sivasın karşımızda pek tutunabilme şansı yok gibi. Adamlar strese girdiler iyice. Rıza şampiyonluk da konulmaya başladı. Bugün okadar taraftar önünde şampiyonluk yolunda Trabzonu yenecekler? Darmadağın olacaklar bence
Hayret abi ilk kez azarlamamışsınYok guilherme'yi bekletebiliriz, yedekten girince en yüksek performansı verecek oyuncu o. Sivas yorgun baya. Maç başında hızlı başlayıp skor alırlarsa kapanmaya gidecekler. Sert başlayip, maç sonunu da taze ofansif oyuncuyla oynayabiliriz. Ekuban ve yusuf da yok çünkü.
Sonuçta karşımızda da ziya'yi sol iç, sol açık oynatip bjk ve fener'i yenmiş bir takım var. Bizim kaliteli oyuncularımızın kafası defansif olarak rahat olduğunda daha iyi sonuç alırız.
Sezonun devamında da ekuban sörloth nwakaeme üçlüsüyle oynamanin doğru olacağini düşünüyorum.
Bu hücum hattına kapanmak istemeyecek rakipler, önde basmaya çalışacaklar. O zaman ekuban ve ndiaye etkili olacak. Kapansalar, bekler gelecek. kafa vuracak 3, 4 oyuncu olacak. Önlemi zor bir takım olacağız.
Bir iki tane eksik konu var, o anlar da gençlerbirligi maçında olduğu gibi hep lehimize işler olur inşallah, güle oynaya şampiyon oluruz.
Kazanırsak şampiyonluk ihtimalimiz yüzde 20 filan artar. Öyle bir maç yüksek ihtimal heyecandan izleyemem![]()
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Heyecan dorukta
Kazanırsak maç eksiğimize rağmen farkı hayli açacağız.
Taraftar şb maçındaki gibi 90+ ya kadar maça tesir etmeli
Cücü ve VAR bir yanlış yapamasın
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Maç maç olaya bakacağız. Şu anda en önemli maç Sivas. Sonrasına bakarız.
Hala daha 6 takım yarışın içinde. Kimse bjk- fb havlu attı demesin. Yanılırsınız.
Biz 1996 da kümeye oynayan Van'a yenildik. 2011 de evimizde Kayseri, Ankaragücü , Manisa'ya puanlar verdik
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Hosseini, Pereira, Mikel, Nwakaeme gibi isimler kart sınırında. Haftaya BJK maçı olduğunu unutmamaları lazım. Abuk subuk bir şekilde kart görmeyiz umarım
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Serdar Aziz bu maçta da şerefsizliğini göstermiş, ne rezil herif bu. Hakemler de kart göstermeye korkuyor buna
Bugün önemli bir adım olacak şampiyonluk için. Bayrakları tozlu raflardan çıkarın.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Bu senenin diğer senelerden farkı, kamuoyunun ve diğer takımların bizim şampiyonluğumuza karşı olan inançları. Önceden dezavantaj gibi dursa da bu sene avantaj oldu bizim için. Önümüzdeki 2 maçı kazanmamız durumunda dirençler iyice düşecektir ..
McLas was Here
bugun bu maci kazanamayacigimizi herkes biliyor degil mi ? 2-3.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Bu sezon ilk kez şampiyonluk heyecanı yaşayarak uyandım. Allah’ım nasip eyle.
Bütün gece uyuyamadım heyecandan Pazar Pazar da sabahın köründe kalktım inşallah Allah’ın izniyle alıcaz bu maçı. Buarada Kulüp bugün bir video yayınladı Numan Kaya isimli bir kardeşimizin Trabzonspor sevdasıyla alakalı çok duygulandım gerçekten işte bu yüzden o sene bu sene diyorum.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Numanlar için, Erenler için, senelerdir bunu bekleyenler için, benim gibi hayalleri kursağında gezen bir kimse için kazanın şu maçı be
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sivas anadolu tkımları içindeki en dirençli takım 2yi bulduğumuzda çözülürler ama 1 tane atıp tamam denilecek bir takım değiller. sürekli bir atak yapma içindeler ama arkayı boşaltıyorlar öyle olduğu anda zaten fark gelir. bakalım bizim maçta nasıl oynayacaklar![]()
maç maç düşünerek gideceksin. sonraki maçlar umrumda değil şuan böyle hesap yapmaya gerek yok.. şuan önünde saat 4te başlayacak sivas maçı var 1 tane maç var kazanacağın. o maç bu maç. diğer maçları sonra düşünürüz.
Heyecanı düşürmek için neler yapıyorsunuz? Erken kalktık zaman geçmiyor [emoji23]
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçı taraftar alacak.
Bir gün birileri gelecek ve Trabzonsporumu şampiyon yapacak.
Açın yolu geliyorlar.
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
MAŞALLAH.
Bu kadronun elinden bu akşam Sivasspor kaç gol yiyip gidecek bakalım.
Uğurcan Çakır
Mikel John Obi
Manuel Da Costa
Manoel Messias
Joao Pedro Da Silva Pereira
Filip Novak
Gaston Campi
Guilherme Marques
Jose Ernesto Sosa
Caleb Ansah Ekuban
Badou Ndiaye
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Alexander Sörloth
6 oyuncu kart sınırında, waka da bunlara dahil, bjk maçında kartları temizlemek lazım, içeride rize maçında cezalarını çekerler sonra fener maçı var.. perreira campi guilherme obi majid ve çimşir diğer sınırdakiler..
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)