Sayfa 1 Toplam 50 Sayfadan 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1242 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 14.Hafta l Antalyaspor 1 - 3 Trabzonspor l Maç Sonucu

  1. #1
    Hakan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.05.2013
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    17,787

    Standart Süper Lig 14.Hafta l Antalyaspor 1 - 3 Trabzonspor l Maç Sonucu

    Rakibin son 6 maçta 1 puaný var,kazaya yer yok.

  2. #2
    gurur6134 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.06.2013
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    15,974

    Standart

    Ligin en dengesiz takimiyiz ne zaman ne yapacagimiz belli degil sosasiz puan kaybi surpriz olmaz umarim 3 puani alan takim biz oluruz.

  3. #3

    Üyelik tarihi
    02.12.2019
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    23

    Standart

    mutlak kazanmamýz gereken bir maç .

  4. #4

    Üyelik tarihi
    02.12.2019
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    23

    Standart

    umarým þansýmýz yaver gider.

  5. #5
    chener - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.08.2006
    Nereden
    Antalya
    Mesajlar
    2,533

    Standart

    mazeret üretemiyeceðimiz maç, kesinlikle galibiyet almalýyýz,çünkü maçta olacaðým.
    YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.

  6. #6
    mete61bordomavi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.05.2009
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43
    Mesajlar
    2,117

    Standart

    Duygusal bakýþ açýsý hiçbir zaman hiçbir yerde hiçbir kimseye baþarý getirmez.
    Þimdi, öncelikle þu görüþe kesinlikle katýlmýyorum: ''Ünal Hoca'dan önce kötüydük, Ünal Hoca sayesinde bugün iyi durumdayýz!'' Bu görüþe ben katýlmýyorum çünkü, Trabzonspor her zaman baþarýya aç, baþarý odaklý bir camia olagelmiþtir.
    Taraftar hiçbir zaman baþarýsýzlýða getirilen mazeretleri kabul etmemiþtir. Bu anlamda Trabzonspor taraftarýný diðer Ýstanbul takýmlarýnýn taraftarlarýyla kýyaslamak yanlýþtýr! Zira onlar iyi kötü en az her 5-10 sene bir þampiyon oluyorlar, kupa kaldýrýyorlar! Sen ise 30 yýlý aþkýn süredir maval okuyorsun! Kimse taraftardan bu kadar sabýrlý olmasýný BEKLEYEMEZ!
    Bu anlamda Trabzonspor baþkaný olmak da, teknik direktörü olmak da futbolcusu olmak da zor bir iþtir! Mukaveleye imza atýyorsan, kongrede seçiliyorsan bunlarý bilerek bu iþe giriyorsun demektir! O yüzden mazeretleri bu taraftar kabul etmez. Etmediði için de kýzmayýn! Biraz baþarý duygusunu bu taraftara tattýrýn, ondan sonra konuþun!
    Senin rakiplerin inanýlmaz derecede kötü bir sezon geçiriyor. Ýstikrarlarý yok, bazen çok iyi maçlar çýkarýyorlar bazen de umulmadýk puan kayýplarý yaþýyorlar. Sen ise 30 yýlý aþkýn bir süre þampiyon olamamýþsýn!
    Ekonomik anlamda baktýðýn zaman, prestij anlamýnda baktýðýn zaman bu þampiyonluða HERKESTEN DAHA FAZLA ihtiyacýn var.
    Ve, ve önüne bu sene gibi bir fýrsat gelmiþ, son dönemlerin en kötü Galatasaray'ý, borç içinde yüzen ve hala istikrar saðlayamamýþ Beþiktaþ'ý, geçen sene zorla kümede kalan Fenerbahçesi var.
    Bu sene bu olayý artýk koparacaksýn kardeþim! Buna mecbursun! Futbol açýk konuþmak gerekirse, içinde ''Vefa'' duygularýnýn olmadýðý bir endüstri koludur! Günümüzde artýk böyle! Spor kolu demiyorum!
    Þimdi bu sezonun þu ana kadar ki, oldukça kýsa bir özetini çýkaralým.
    AEK maçýnda yapýlamayan kadro revizyonu, saðlýk biriminin sakatlýklara zamanýnda müdahale etmemesi, yönetimin sezon baþýndaki berbat kadro mühendisliði ve sakatlýklar konusundaki þanssýzlýklar Ünal Hoca'nýn az çok dahlinin olduðu ama tek baþýna sorumlu tutulamayacaðý hususlardýr.

    Oynanan futbola gelirsek de, geçen seneden beri takým iyi oynarken bir anda geriye yaslanma sorunu halen devam ediyor. Ayrýca çoðu oyuncumuz yaþ olarak büyük olduðu için ellerinden gelen her türlü fedakarlýðý yapsalar da maçýn geneline kondisyonlarýný haliyle yayamýyorlar.
    Ve bütün bunlar her maç aynen devam ediyor. Henüz bu soruna yönelik Ünal Hoca tarafýndan bir çözüm getirilmeye çalýþýldýðýný ben görmedim.
    Ayrýca Kontra atak pozisyonlarýndatakým o kadar geride savunma yapýyor ki ataða hýzlý çýkýlamadýðý için kendi sahamýzý geçemeden topu kaptýrýyoruz. Bu konuda da Ünal Hoca'nýn bir planý olduðunu sanmýyorum.
    Ünal Hoca istifa etsin, o gitsin bu gelsin demiyorum. Aksine Ünal Hoca'ya þampiyonluk yakýþýr! Fakat hocamýz da bu sorunlarý teþhis ve tedavi etmekle mesuldür! Bu mesuliyetten hiçbir þekilde hiçbir Trabzonspor teknik direktörü muaf deðildir!
    Elbette, takým içinde olaný, futbolcularý Ünal Hoca'dan baþka kimse daha iyi tanýdýðýný iddia edemez! Ama böyle bile olsa, yukarýda bahsettiðim sorunlarý çözecek olan da Ünal Hoca'dýr!

    Yönetime gelince, gelir-gider dengesini saðlamak, kulübü maddi anlamda toparlamak her ne kadar yapýlmasý gereken iþ ise de, sonuçta ekonomiyi düzeltmek de þampiyonluk gibi baþarýlara baðlý olduðundan bu sene bu fýrsat tepilmemeli ve acilen aksayan bölgelere devre arasýnda NET transferler yapýlmalýdýr!
    Unutulmamalýdýr ki, Trabzonspor'u bu hale getiren faktörlerden biri de uzun yýllar boyunca elde edilemeyen sportif baþarýlardýr!
    Artýk bu iþin adý koyulmalý, bu sene þampiyonluk hedeflenmeli ve bunun için neler lazýmsa yapýlmalýdýr! Þampiyon olmayacaksak da en azýndan pozitif futbol, atak futbol, modern futbol oynamaya çalýþarak þampiyon olamayalým.
    Ama dakika 52'den 90+6 ya kadar geriye yaslanarak 1-0 skoru korumak günümüz futbolunda çok kolay deðildir. Bu eski anlayýþ terkedilmelidir.

    Þu unutulmamalýdýr ki, zafer korkaklara göre bir iþ deðildir!
    Konu mete61bordomavi tarafýndan (03.12.2019 Saat 21:43 ) deðiþtirilmiþtir.
    Trabzonspor Baþkaný Nasýl Olmalýdýr?
    -Birilerinin adamý deðil,Trabzonspor'un adamý olmalýdýr!
    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasýl Olmalýdýr?
    -Hiçbir þey olmasa da korkak olmamalýdýr!

  7. #7
    adiloþ bebe - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.06.2015
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    4,679

    Standart

    Þimdi düþünüyorum da, öne geçmek mi daha hayýrlý yoksa geri düþmek mi?
    Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
    Karl Marx
    анархія-мама



  8. #8
    Ufuk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.08.2009
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    21,920

    Standart

    Alýntý adiloþ bebe Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þimdi düþünüyorum da, öne geçmek mi daha hayýrlý yoksa geri düþmek mi?
    Antalya savunmaya geçti mi duvarý aþmak zor.
    ( ゚д゚)

  9. #9
    DeAgLeMaNyAq - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    39,832

    Standart

    Antalya'nýn Kadýköy'deki FB maçýndan sonra galibiyeti yok ama kesinlikle yabana atýlacak bir rakip deðil. GS maçýndaki puan kaybýný bir an önce unutmamýz için bu maç bir fýrsat. Sosa'nýn yokluðunda Abdulkadir'in eski performansýný yakalamasý lazým. Ekuban ve Sturridge Altay maçýndaki performansýna göre belki 11'de baþlarlar ama Hoca'nýn yine kulübede tutacaðýný tahmin ediyorum. Bu arada Nwakaeme ve Hosseini dýþýnda Campi ve Yusuf da kart sýnýra gelmiþ oldu...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

  10. #10
    Forum Yöneticisi Ozan Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.12.2013
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    14,579

    Standart

    Seri bozmayý severiz
    Bize Her Yer TRABZON!

    Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

  11. #11
    UYZD - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.12.2019
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    1,102

    Standart

    Arkadaþlar, gördüðüm kadarýyla çoðunluk yönetimden þikayetçi ve bu oldukça anlaþýlabilir bir durum ancak biraz daha dikkatli düþünmemiz gerekiyor. Evet, Trabzonspor taraftarý ve Trabzon halký her þeyi hýzlý yapmayý sever, hýzlý sonuç bekler ancak artýk futbol ve genel olarak hayat 70'lerdeki gibi deðil. Bir sezonda muazzam bir jenerasyon yakalayýp çok kolayca üstlere oynayamazsýnýz (çok zengin bir klüp deðilseniz.) Trabzonspor maneviyat açýsýndan çok büyük bir klüp olsa da maddi olarak ülkedeki diðer üç takýmla mukayese bile edilemeyiz. Çok kolay borçlanýp, çok kolay borçlarýný ödeyecek kaynak bulabiliyorlar, bu bizim için çok mümkün deðil. Hatta bakarsanýz istanbul takýmlarýnýn bu yaklaþýmlarý uzun vadede onlara büyük zararlar verir, en fazla itibarý gün geçtikçe düþen Türkiye liginde þampiyonluklar kazanýrlar. Ancak gördüðüm kadarýyla Ahmet Aðaoðlu baþkan olduktan sonra, istanbul klüpleri gibi davranmayý býrakýp, kýsa vadede baþarý yakalamayý ancak uzun vadede sürdülemeyecek olan baþarýlarý hedeflemeyip, sabýrla ve istikrarlý uzun vadeli baþarýlarý hedeflemiþler ve bu takdir edilecek bir þey.

    Takýmýn bir borcu var, dað gibi bir borç birikmiþ(her ne kadar istanbul takýmlarý kadar borcumuz olmasa da onlarýn gelirleri bize kýyasla çok daha fazla ve sponsor bulmalarý, baðýþ yapacak iþ adamý bulmalarý vesayre çok daha kolay.) Bu borcu ödeyip daha sürdürülebilir bir yapýya geçmek istiyor Ahmet Aðaoðlu ve buna baþladý bile. Borçlar düzenli olarak ödeniyor, oyuncularýn maaþlarý günü gününe ödeniyor ve borcun üstüne borç eklemeden transfer yapmaya da çalýþýlýyor, ayný zamanda altyapýya da yatýrým yüksek. O yüzden bu yapýya gerçekten taraftar olarak destek vermemiz gerekiyor.

    Ünal Hoca'ya gelirsek, arkadaþlar bakýn Ýstanbul taraftarý gibi davranmayý býrakalým artýk. Bir hoca gelir, birkaç sezon baþarýsýz olur, taraftar çýldýrýr ve sonunda kovulur ve yeniden bu süreç yaþanýr. tekrar tekrar. Ünal Hoca çok üst klasmanda bir teknik direktör deðil ancak Türkiye ligi için oldukça iyi bir teknik direktör ve kendisini geliþtirmeye devam ediyor göründüðü kadarýyla. Þu anki bu þanssýz sakatlýklarla beraber hala ligdeki konumumuzu koruyabiliyor olmamýz gerçekten þans falan deðil, Ünal Hoca'ya yazar. Ligde gerçekten takým olarak en iyi oyunu oynayan takým biziz(Belki baþakþehir bizden bir týk daha üstte olabilir) Takýmýn bir oyun kurgusu olduðunu gerçekten hissediyorsunuz. Sezon baþýnda bir defans yapma problemi vardý, gerçekten benim de çok sinirim bozuluyordu ancak farkettiyseniz yavaþ yavaþ defans da yapabilmeye baþladýk. Galatasaray'ýn son dakikalarda attýðý gol gerçekten saçma sapan bir goldü. Ha, tabii ki rakibin oyunu çok fazla elinde tutmaya baþlamasý kötüye iþaretti ancak bu oyun futbol arkadaþlar. Ben Ünal Hoca'nýn özellikle takýma geri yatmasýný söylediðini sanmýyorum. Sadece bizim tarafýmýzdan bakmamak gerekiyor olaya. Galatasaray'ýn da bir oyun stili vardý, bizim yapabileceðimiz þeylere karþý onlar da hazýrlýklý gelmiþlerdir. Bizim takým da onlara karþý hazýrlýk yapmýþtýr tabii ki ancak inanýn veya inanmayýn Galatasaray, Trabzonspor'dan çok daha fazla dengesiz bir takým ve gerçekten hangi maçta ne yapacaklarý belli olmuyor. O tür rakiplere karþý hazýrlanmak da kolay deðil. Ayrýca oyuncular saha içinde yüz yüze, göz göze oynuyorlar ve onlar da insan. Okul yýllarýnýzý hatýrlayýn mesela, öðretmen sizden bir konuyu anlatmanýzý ister, siz de tahtaya çýkar ve anlatmaya çalýþýrsýnýz. Her gün gördüðünüz 25-30 arkadaþýnýza karþý bir þeyler okurken bile anksiyete hissedersiniz. Þimdi kendinizi bir stadýn içine koyun, 40 bin kiþinin stadyumda yüz binlerce baþka insanýn da televizyon karþýsýnda sizden bir þeyler beklediðini düþünün. Gerçekten hiç kolay bir þey deðil. Bu kolay bir þey deðil, o yüzden özellikle derbi maçlarda oyuncularýn psikolojileri çok farklý olabiliyor. Tabii ki galibiyet isterdik, beraberlik üzücü bir sonuçtu ancak futbol öngörülebilir bir spor deðil. Her zaman her þey olabilir.

    Þu açýdan bakýn, Klopp Liverpool'un baþýna geldiði ilk birkaç sezonda harbiden aþýrý dengesiz bir takýmdý, bir maç kazanýyorlardý bir maç kaybediyorlardý. Eðer Ýngiliz seyircisi bizim gibi olsaydý, Klopp çoktan kovulurdu. Ancak istediði sistemi zamanla oturtarak, takýmý tam istediði kývama getirerek baþarýlar elde etmeye baþladý. Geçen sene þampiyonlar ligini kazandýlar, bu sene ise Premier Lig'de henüz maðlubiyet yüzü görmediler. Eðer bu takýmýn sürdürülebilir bir baþarýsý olsun istiyorsak her sene teknik direktör deðiþtiremeyiz. Ünal Hoca ise ihtiyacýmýz olan teknik direktör. Çünkü kendisi "ben bu iþi artýk yapmak istemiyorum" deyip de iþi býrakacak bir adam deðil, aidiyet duygusu var. Bu adam yýllarca futbol'un içindeydi, inanýn o saha içinde neler yaþanýyor hepimizden daha iyi biliyordur. O yüzden adamý daha ilk sezonlarýndan kovdurmaya çalýþmayý býrakýp, sonuç ne olursa olsun destek olmaya çalýþalým. "Bu taraftar her zaman yanýnda" diye tezahurat yapmakla olmuyor bu iþler, harbiden yanlarýnda olmamýz lazým. Bakýn, bu takým bu sene þampiyon da olabilir, ligi 3.de bitirebilir. Ancak siz bu ekibin çalýþmasýna izin verirseniz, emin olun 2020li yýllara damgasýný vuracak Trabzonspor ve seri halde þampiyonluklar kazanmaya baþlayacak. Hatta bir avrupa kupasý bile görebiliriz müzemizde. Sadece sabýrlý olmamýz gerekiyor, bu takýmýn her þeyi yapmaya potansiyeli var, sadece taraftarlar olarak savaþ çýðýrtkanlýðý yapmayý býrakmamýz gerekiyor. Baþka bir takým daha yok Trabzonspor gibi. Lütfen harbiden sahip çýkalým arkadaþlar..

  12. #12

    Üyelik tarihi
    26.08.2010
    Mesajlar
    80

    Standart

    Alýntý UYZD Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar, gördüðüm kadarýyla çoðunluk yönetimden þikayetçi ve bu oldukça anlaþýlabilir bir durum ancak biraz daha dikkatli düþünmemiz gerekiyor. Evet, Trabzonspor taraftarý ve Trabzon halký her þeyi hýzlý yapmayý sever, hýzlý sonuç bekler ancak artýk futbol ve genel olarak hayat 70'lerdeki gibi deðil. Bir sezonda muazzam bir jenerasyon yakalayýp çok kolayca üstlere oynayamazsýnýz (çok zengin bir klüp deðilseniz.) Trabzonspor maneviyat açýsýndan çok büyük bir klüp olsa da maddi olarak ülkedeki diðer üç takýmla mukayese bile edilemeyiz. Çok kolay borçlanýp, çok kolay borçlarýný ödeyecek kaynak bulabiliyorlar, bu bizim için çok mümkün deðil. Hatta bakarsanýz istanbul takýmlarýnýn bu yaklaþýmlarý uzun vadede onlara büyük zararlar verir, en fazla itibarý gün geçtikçe düþen Türkiye liginde þampiyonluklar kazanýrlar. Ancak gördüðüm kadarýyla Ahmet Aðaoðlu baþkan olduktan sonra, istanbul klüpleri gibi davranmayý býrakýp, kýsa vadede baþarý yakalamayý ancak uzun vadede sürdülemeyecek olan baþarýlarý hedeflemeyip, sabýrla ve istikrarlý uzun vadeli baþarýlarý hedeflemiþler ve bu takdir edilecek bir þey.

    Takýmýn bir borcu var, dað gibi bir borç birikmiþ(her ne kadar istanbul takýmlarý kadar borcumuz olmasa da onlarýn gelirleri bize kýyasla çok daha fazla ve sponsor bulmalarý, baðýþ yapacak iþ adamý bulmalarý vesayre çok daha kolay.) Bu borcu ödeyip daha sürdürülebilir bir yapýya geçmek istiyor Ahmet Aðaoðlu ve buna baþladý bile. Borçlar düzenli olarak ödeniyor, oyuncularýn maaþlarý günü gününe ödeniyor ve borcun üstüne borç eklemeden transfer yapmaya da çalýþýlýyor, ayný zamanda altyapýya da yatýrým yüksek. O yüzden bu yapýya gerçekten taraftar olarak destek vermemiz gerekiyor.

    Ünal Hoca'ya gelirsek, arkadaþlar bakýn Ýstanbul taraftarý gibi davranmayý býrakalým artýk. Bir hoca gelir, birkaç sezon baþarýsýz olur, taraftar çýldýrýr ve sonunda kovulur ve yeniden bu süreç yaþanýr. tekrar tekrar. Ünal Hoca çok üst klasmanda bir teknik direktör deðil ancak Türkiye ligi için oldukça iyi bir teknik direktör ve kendisini geliþtirmeye devam ediyor göründüðü kadarýyla. Þu anki bu þanssýz sakatlýklarla beraber hala ligdeki konumumuzu koruyabiliyor olmamýz gerçekten þans falan deðil, Ünal Hoca'ya yazar. Ligde gerçekten takým olarak en iyi oyunu oynayan takým biziz(Belki baþakþehir bizden bir týk daha üstte olabilir) Takýmýn bir oyun kurgusu olduðunu gerçekten hissediyorsunuz. Sezon baþýnda bir defans yapma problemi vardý, gerçekten benim de çok sinirim bozuluyordu ancak farkettiyseniz yavaþ yavaþ defans da yapabilmeye baþladýk. Galatasaray'ýn son dakikalarda attýðý gol gerçekten saçma sapan bir goldü. Ha, tabii ki rakibin oyunu çok fazla elinde tutmaya baþlamasý kötüye iþaretti ancak bu oyun futbol arkadaþlar. Ben Ünal Hoca'nýn özellikle takýma geri yatmasýný söylediðini sanmýyorum. Sadece bizim tarafýmýzdan bakmamak gerekiyor olaya. Galatasaray'ýn da bir oyun stili vardý, bizim yapabileceðimiz þeylere karþý onlar da hazýrlýklý gelmiþlerdir. Bizim takým da onlara karþý hazýrlýk yapmýþtýr tabii ki ancak inanýn veya inanmayýn Galatasaray, Trabzonspor'dan çok daha fazla dengesiz bir takým ve gerçekten hangi maçta ne yapacaklarý belli olmuyor. O tür rakiplere karþý hazýrlanmak da kolay deðil. Ayrýca oyuncular saha içinde yüz yüze, göz göze oynuyorlar ve onlar da insan. Okul yýllarýnýzý hatýrlayýn mesela, öðretmen sizden bir konuyu anlatmanýzý ister, siz de tahtaya çýkar ve anlatmaya çalýþýrsýnýz. Her gün gördüðünüz 25-30 arkadaþýnýza karþý bir þeyler okurken bile anksiyete hissedersiniz. Þimdi kendinizi bir stadýn içine koyun, 40 bin kiþinin stadyumda yüz binlerce baþka insanýn da televizyon karþýsýnda sizden bir þeyler beklediðini düþünün. Gerçekten hiç kolay bir þey deðil. Bu kolay bir þey deðil, o yüzden özellikle derbi maçlarda oyuncularýn psikolojileri çok farklý olabiliyor. Tabii ki galibiyet isterdik, beraberlik üzücü bir sonuçtu ancak futbol öngörülebilir bir spor deðil. Her zaman her þey olabilir.

    Þu açýdan bakýn, Klopp Liverpool'un baþýna geldiði ilk birkaç sezonda harbiden aþýrý dengesiz bir takýmdý, bir maç kazanýyorlardý bir maç kaybediyorlardý. Eðer Ýngiliz seyircisi bizim gibi olsaydý, Klopp çoktan kovulurdu. Ancak istediði sistemi zamanla oturtarak, takýmý tam istediði kývama getirerek baþarýlar elde etmeye baþladý. Geçen sene þampiyonlar ligini kazandýlar, bu sene ise Premier Lig'de henüz maðlubiyet yüzü görmediler. Eðer bu takýmýn sürdürülebilir bir baþarýsý olsun istiyorsak her sene teknik direktör deðiþtiremeyiz. Ünal Hoca ise ihtiyacýmýz olan teknik direktör. Çünkü kendisi "ben bu iþi artýk yapmak istemiyorum" deyip de iþi býrakacak bir adam deðil, aidiyet duygusu var. Bu adam yýllarca futbol'un içindeydi, inanýn o saha içinde neler yaþanýyor hepimizden daha iyi biliyordur. O yüzden adamý daha ilk sezonlarýndan kovdurmaya çalýþmayý býrakýp, sonuç ne olursa olsun destek olmaya çalýþalým. "Bu taraftar her zaman yanýnda" diye tezahurat yapmakla olmuyor bu iþler, harbiden yanlarýnda olmamýz lazým. Bakýn, bu takým bu sene þampiyon da olabilir, ligi 3.de bitirebilir. Ancak siz bu ekibin çalýþmasýna izin verirseniz, emin olun 2020li yýllara damgasýný vuracak Trabzonspor ve seri halde þampiyonluklar kazanmaya baþlayacak. Hatta bir avrupa kupasý bile görebiliriz müzemizde. Sadece sabýrlý olmamýz gerekiyor, bu takýmýn her þeyi yapmaya potansiyeli var, sadece taraftarlar olarak savaþ çýðýrtkanlýðý yapmayý býrakmamýz gerekiyor. Baþka bir takým daha yok Trabzonspor gibi. Lütfen harbiden sahip çýkalým arkadaþlar..
    Çok güzel bir yazý olmuþ. Teþekkür ederim.

    MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

  13. #13
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Her maç zor
    Antalya küçümsenirse puan kaybý olur
    Bu maçý kazanmak çok önemli
    Artýk puan kaybetme kredimiz kalmadý
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  14. #14
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    BMN Yönetim Kurulu
    U.Sadýkoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.06.2004
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    12,572

    Standart

    Ölüyü diriltmeyi severiz.............
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

  15. #15
    alper* - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.03.2008
    Nereden
    Afrika Diðer
    Mesajlar
    17,102

    Standart

    benim bildiðim ts bu maçta puan býrakýr
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

  16. #16
    federer61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.02.2011
    Nereden
    Rize
    Mesajlar
    613

    Standart

    Arkadaþlar Sosa nýn kart cezasý Altay maçýnda oynamayarak atlatýlmýyor mu ? Sanki önceden ligde 4.kart görülerek kupada cezasý tamamlanýyor bir sonraki lig maçýnda oynanabiliyordu.Bilgisi olan var mý bu konuda
    KUTSAL OLAN KUÞKUSUZ KÝ VATANDIR,ADAM DEDÝÐÝN MEMLEKETÝNÝN TAKIMINI TUTANDIR

    https://twitter.com/backhandwinner

  17. #17
    cakalkerem - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.02.2012
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    47
    Mesajlar
    14,382

    Standart

    Alýntý federer61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar Sosa nýn kart cezasý Altay maçýnda oynamayarak atlatýlmýyor mu ? Sanki önceden ligde 4.kart görülerek kupada cezasý tamamlanýyor bir sonraki lig maçýnda oynanabiliyordu.Bilgisi olan var mý bu konuda
    Sosa sanki bilerek kart gördü ki hafta arasý kupada cezasý bitsin deyu....

    Trabzon bir aþk hikayesi deðildir.
    Trabzon Aþktýr gerisi hikayedir.

  18. #18
    Hüseyin Çümen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.02.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40
    Mesajlar
    7,513

    Standart

    Alýntý cakalkerem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sosa sanki bilerek kart gördü ki hafta arasý kupada cezasý bitsin deyu....
    sosa kamp altay kamp kadrosunda. futbolcularýn sürekli yeni giydikleri yazlýk çeketler içerisinde onun da resmi var

  19. #19

  20. #20
    Hakan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.05.2013
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    17,787

    Standart

    Alýntý federer61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar Sosa nýn kart cezasý Altay maçýnda oynamayarak atlatýlmýyor mu ? Sanki önceden ligde 4.kart görülerek kupada cezasý tamamlanýyor bir sonraki lig maçýnda oynanabiliyordu.Bilgisi olan var mý bu konuda
    Sadece direkt kýrmýzýlarýn cezasý kupada çekilebilir.

  21. #21
    outlaws61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.04.2009
    Nereden
    Bursa
    Mesajlar
    2,164

    Standart

    Düþenin dostu geliyor.

    Antalyasporun aldýðý 3 puan þimdiden hayýrlý olsun kendilerine.

  22. #22
    Oruç - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.11.2004
    Nereden
    Diyarbakýr
    Yaþ
    38
    Mesajlar
    19,261

    Standart

    Yine mi Yaþar Kemal Uðurlu?
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

  23. #23
    federer61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.02.2011
    Nereden
    Rize
    Mesajlar
    613

    Standart

    Teþekkürler bilgilendirme için

    Alýntý Hakan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sadece direkt kýrmýzýlarýn cezasý kupada çekilebilir.
    KUTSAL OLAN KUÞKUSUZ KÝ VATANDIR,ADAM DEDÝÐÝN MEMLEKETÝNÝN TAKIMINI TUTANDIR

    https://twitter.com/backhandwinner

  24. #24
    emrahtuna - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.02.2017
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35
    Mesajlar
    1,555

    Standart

    antalya nýn bize direnme þansý yok maç skorum 1-3 goller sorloth nwakaeme sturridge

  25. #25
    Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.04.2011
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    30
    Mesajlar
    22,005

    Standart

    benim bildiðim trabzonspor bu maçý kazanamaz.

    karabük,erzurum gibi takýmlara puan vermiþliðimiz var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | M.P. Antalyaspor - Trabzonspor: 2-1
    Konu Sahibi Harun-61 Forum 2012/2013 Sezonu
    Cevap: 2432
    Son Mesaj : 08.11.2012, 22:51
  2. Süper Lig 25. Hafta | Antalyaspor 2 - 1 Trabzonspor
    Konu Sahibi Hürgün Aygün Forum 2011/2012 Sezonu
    Cevap: 2551
    Son Mesaj : 01.03.2012, 09:12
  3. Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
    Konu Sahibi DeAgLeMaNyAq Forum 2011/2012 Sezonu
    Cevap: 1977
    Son Mesaj : 29.10.2011, 00:03
  4. Spor Toto Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Antalyaspor
    Konu Sahibi Serdær Forum 2010/2011 Sezonu
    Cevap: 4717
    Son Mesaj : 22.05.2011, 12:30
  5. Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
    Konu Sahibi Oruç Forum 2010/2011 Sezonu
    Cevap: 3323
    Son Mesaj : 15.11.2010, 20:19

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •