Sonuç: Maç Sonucu Ne Olur ?

Katılımcı sayısı
153. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galibiyet

122 79.74%
  • Beraberlik

14 9.15%
  • Mağlubiyet

17 11.11%
Sayfa 63 Toplam 70 Sayfadan BirinciBirinci ... 13 53 61 62 63 64 65 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1748 adet sonuctan sayfa basi 1,551 ile 1,575 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 13. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray l Maç Sonucu

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

Alıntı Dirilis2016 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takim cok gereksiz cekildi ve bu gs ye cesaret verdi. Karsilik vermeyi beceremedik bir turlu.
    Aynen öyle golden sonra biz tamamen geriye çekilince bütün ivme Gayseye döndü...

Adam akıllı top tutamadık ayağımızda olacağı varmış sağlık olsun takım yine de iyi mücadele verdi...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Nereden
    Aydın

Huseyin bacaklari kapali gitse adamin onunde dursa gibi uzar gider. Maalesef olmadi, sansimiz da yoktu, eger goller atilsaydi ozaman boyle konusulmazdi.

Sari kartlarimiz gereksiz yere yedik. Cok amatorce hareketler oldu.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Eskişehir

Sorlot kafayi vurmadan önce gs defans oyuncusunu net olarak itiyor. Hayret doğrusu, VAR niye iptal etmedi golü acaba. Yuzyillardir her gs maçında hakkımiz alanen gasb ediliyordu ufaktan kiyakmi geçtiler akılları sıra.

cyberentalpi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı serdaracıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ünal goca şunu görmüştür artık, sahaya 6 savunmacı sürmekle savunma yapılmıyor. Savunma topun sende kalmasıyla olur. Bunun için de sahaya kazmaları değil topa yatkın adamları koyacaksın.
    Ünal Hoca genelde hatalarını gören birisi
    ama takıntıları var.
    Yani gecen macta hosseini iyi oldu diye bu macta aynen olmak zorunda değilsin. Birde donis i direk sildi sanki. Aslında top felan tasiyabiliyordu.
    13 Vitor Hugo

Antonio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta

Hoca maçta donisi alıp forvet arkasına wakayi çekseydi rahat maçı alırdık. Donisi sildi hoca sanırım. Bu taktikle topu ileride tutabilirdik.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Nereden
    Trabzon

1. Önemli eksik Novak'ın sakatlığı. Dengesiz ve akıcılığımızı engelleyen bi durum.
    2. Yusuf'un oyun zekası olmaması.
    3 Sörloth'un yalnız kalması.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorlot kafayi vurmadan önce gs defans oyuncusunu net olarak itiyor. Hayret doğrusu, VAR niye iptal etmedi golü acaba. Yuzyillardir her gs maçında hakkımiz alanen gasb ediliyordu ufaktan kiyakmi geçtiler akılları sıra.
    Sörloth'un Marcao'ya hamlesi çok açık fakat şiddetli olmadığı da çok net. Marcao teması alınca kolay bir şekilde kendini bırakmış. Havadayken dokunmuş olsaydı en ufak bir dokunmada tesir edeceğinden açık bir faul olurdu. Ama sabit yerdeyken o tarz bir itmeye faul vermek futbolun ruhuna aykırı. Pereira nasıl o şaplakla düşecek adam değilse, Marcao da o itmeyle sarsılacak adam değil. Aynı şekilde kişileri yer değiştirsek o hamleye penaltı verilir miydi? Hiç zannetmiyorum...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

asilhamsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Maçın kötüleri waka ve ünal hocaydı.
    Merkezden açık bulamıyorlardı husaini çıkınca oranın dengesi tamamen bozuldu.ekuban orayı kapatacak derken adamı sağ tarafa alıp bütün etkinliğini bitirdi,yerine gereksiz doğanı koydu.
    Sol taraf otobana döndü ama müdahele etmedi.hem hücumda rezalet oynayan hemde bir kez dahi geri koşmayıp kamili her pozisyonda tek başına bırakan waka nasıl oyunda kaldı anlamak güç.
    Eku husaini yerine yorgunluk sebebi ile son iki pozisyonu harcayan sorloth yerine oyuna girmeliydi.

Sol beke waka yerine abdürrahim alınıp kamil sol öne kaymalıydı.

Malesef aldığımız oyunu verdik.unal hoca oyuna müdahele ve oyunu tutma konusunda rezalet.

Kendine yardımcı olacak bir isim alınmazsa biz asla dordunculukten ötesini görmeyiz.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Alıntı Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rezil oynadık dediğin fb macinin ilk 20 dakikasi ile 2. Yarinin 10 dakikası baski yedik gerisi istediğimiz kivamda geçti. Bu akşam da 7 net pozisyon bulup yarım buçuk pozisyon verdik şansa bala berabere bitti. Yani bir şeylerden de yetinmek lazım, hep şikayet hep hep şikayet nereye kadar.
    İstediğimiz kıvamda?
    Adamlar ilk 30 dakika %83 yanlış hatırlamıyorsam topa hakimdi.
    Maç sonunda %70 in üzerinde bitirdiler.

Epeyce kıvama getirmişler bizi haklısın.

Galatasaray'ın hücum hattı yok, sakat ve cezalı adamları.
    Yok yok.
    Eksik değil bak, yok.
    Tabii ki bala atacaklar golü.

Kaldı ki ben maç sonucuna göre yorum yapmıyorum.

Bu sene 2 maç dışında tüm maçlarda aynı rezil oyunu oynuyoruz.
    Ahı gitmiş vahı kalmış, transfer yasağı yemiş, üzerine de idari olarak krizdeki A.gücüne karşı topa hakim olduk.
    Bak oynadığımız oyun o seviyeyi kurtarır ancak.
    Bir dirhem fazlasını oynamadık bu sene!

"Bizim takım oynayamaz bu kadro ile".

Ulan karşıma çıkan nerdeyse her kadro bana karşı üstünlük kuracak oyunu oynayabiliyor.
    Ben nendense, şu ekiple hiçbir b.ku oynayamıyorum.

Sonra memnun olacakmışım.

Bu takımın tarihinde 2000-2001 senesi, sonrasında da 2013-2017 araları zor zamanlardır. Hem idari hem de ekonomik olarak zor dönemler geçirmiştir takım.

Ama ben bu seneki kadar ezik bir futbol izlemedim.
    Evet 4 gol 5 gol hatta 1993 te 7 gol yedik...

Ama her rakibine bu kadar teslim olan bir takım, bak her rakibine, olmadı.

Şu rezilliğe rezillik demeye yüksünüp, benden "birşeylerle yetinmemi" beklemek tam acziyet.

Sene başından beri sahada izlediğim şey, galip gelirken de, mağlup olurken de aynı acziyet.
    Fazlası yok.
    Ha bir de maç sonu "çocukların emekleri, özverileri" adı altında güzel şikayet gizliyor hoca.

Şu yarım takım Gs'den, hücum hattı olmayan, hafta içi tam kadro ş.ligi maçından çıkmış takımdan şu baskıyı yiyip yüzü kızaracağına, özveri popülizmi.

Allah selamet versin.
    Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafından (02.12.2019 Saat 08:20 ) değiştirilmiştir.

HOPA'LI TS'Lİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak

Golden sonra bocalıyoruz hep
    Oyunu tutamıyoruz
    GS'yi alenen üzerimize gel dedik
    Ünal Hoca bu maçta hatalı ve 2 puanın müsebbibi
    Yenseydik harika olacaktı
    Ne diyelim bu sevda bitmez
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Maçın berabere biteceğini zaten tahmin ediyordum, buraya da yazmıştım, bunu geçtim asıl konu;

Bu takım şampiyon olamaz, nedeni ise sahada bu reaksiyonu verecek bir ekip göremiyorum. Canlı izleyince daha net belli oluyor .

50. dakikadan itibaren kendi sahasında baskıyı kıramayan ekip ile çok zor
    Konu Tayfun tarafından (02.12.2019 Saat 08:28 ) değiştirilmiştir.
    .

CİVELEK.61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Mehmet Sarigül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Işte ben de buna inanmiyorum! Alt yapilarda sistem olmamasina rağmen çok yetenekli futbolcu var! Avrupa'ya transfer olan Ozan, Merih, Cengiz...
    Inan ki, modern futbola uygun stoperlerde var!..
    Iş nerde bitiyor biliyormusun? Takimlari eski memur anlayişi ile çaliştiran teknik direktörlerde...

Campi, Ivanildo, Hüseyni...ve Hüseyin...Ortak özellileri; top tekniği zayif, hava topunda zayif, hiz ve çabukluk zayif (biraz Hüseyin dışında)

Kafalarda hala eksi stoper profili var,...sadece oyunu bozan, kaba tabirle kazma stoperler!
    Bu noktada çok haklısın evet ama o bahsettiğin stoperler seninde dediğin gibi bize kadar hiç gelemiyor.
    Biz kalıyoruz hep eski usül stoperlere.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Maç berabere biter, yenersin, yenilirsin.

Konu bu değil.

Konu sanki biz hafta içi yorulduk, sanki biz deplasmanda oynuyoruz.
    Top sürekli rakipte, eskiden küçük takımların büyük takım deplasmanlarında (bak sadece deplasman) oynadıkları oyunu oynadık.
    Çekil geri kontra dene.

Şampiyonluk falan gelmesin bu oyunla.

Zaten iddiamız kalmayınca top oynuyor gibi görünmeye başlayacağız belli oldu.

Geçen sene de benzeri olmuştu.

Şampiyonluğun da canı cehenneme, skorun da.

Bana sahada adam gibi bir takım izletin.
    1,5 senelik idari ve teknik sürekliliğin sonunda ortaya bu çıkmamalı.

250 bine yakın forma satışı, her maç nitelik olarak zayıf olsa da dolu tribün, camiada sinerji...
    Yahu bu mudur karşılığında büyük küçük her takıma izleyeceğimiz oyun?

Kendi sahamda son 3 maçıma bak yahu!

Göztepe-Alanya-Gs.
    Hadi Alanya maçı 10 kişi kaldık falan.

Oynanan oyunlara bak, her maç ayrı ayrı!
    Kendi sahamda, kendi seyircim önünde.

Kalkın bi silkinin tükürürüm bahanelerinize de şimdi.

Her takım gelip tepeme çıkacaksa kendi seyircimin önünde benim o teknik kadroya ihtiyacım yok.

Avrupa yorgunluğu dedik, avrupada dinlenmeye başladık, yine de bir arpa boyu ilerleme kaydedilmiyor.

Can sıkıyor artık.
    Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafından (02.12.2019 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.

Beypba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Dünyanın hiç bir yerinde büyük takım apoleti olan takım bu kadar geriye yaslanmaz-yaslanamaz..

Yok efendim Nwakaeme 3 tane kaçırdı...Yok Sörloth şu kadar kaçırdı...

Şu Ünal Hocanın puan kaybettiği maçları incelesinler, tüm maçların birbirinin kopyası olduğunu anlarsınız...

Hoca mı geriye çekiyor takımı? diyorlar.. Sen Hosseini'yi çıkarıp orta sahayı boşaltıyorsun ve Fatih Terime diyorsun ki üstüme gelme Ekuban'ı soktum..

Fatih Terim'de diyor ki çokta şeyimde..Lig zaten elden gidiyor diyor...Saldırıyor..

Sen ne yapıyorsun? Tühhh ben bu Hosseini'yi neden çıkardım bari Doğan Erdoğan'ı alayım diyorsun..Onu dediğin anda maçın kontrolünü kaybediyorsun. Adamların sağ kanadını daha çok rahatlatıyorsun Yusuf çıktıktan sonra..

2 seneden beri bu panik atak hallerinden kendini sıyıramadın be hoca!!!
    Konu Beypba tarafından (02.12.2019 Saat 08:38 ) değiştirilmiştir.

cakalkerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Fener maçı dk 90 gol yedik..
    gs maçı dakika 90 gol yedik

yahu nedir bu korkaklık...

Ünal Hoca..

Antony' deki düşüşün sebebiini bilen varmı..

adam yürüyemiyor adam geçemiyor..

sorloth 2 toptada agır kaldı atsaydı onları farklı şeyler konusuyor olurduk...

Yususf gereksiz bir oyuncu..Abdus gitti bu geldi..her seferinde adamöın içinden geçemezsin....

yazık ya..gercekten cok yazık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Nereden
    Zonguldak

Geçen sezon son dakikalarda yenilen gollerle 18 puan kaybetmişiz.
    Bu sezon henüz 13. haftada 11 puan oldu dedi Zeki UZUNDURUKAN (Sivas maçında yenildi ama hakem hataları da vardı dedi. penaltı ve kırmızı kart verilmeliydi diye ekledi)

Neden bu kadar geriye yaslandınız sorusuna, Ünal Hocam bu oyun bizim stilimiz değil diyorsun, peki o zaman neden gerçek stilini oynamıyorsun, bırak bu bahaneleri

Dün akşamdan beri neden Hosseiniyi çıkardığını ve Doğan'ı aldığını konuşuyor bu taraftar
    Ders al artık be Hocam artık
    Bitik GS'yi elimizden kaçırdık
    Basın da sağolsun, TS favori diyerek adamları motive etti, bize olumlu bir katkısı olmadı
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    U.Sadıkoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Maçtan önce taraftar şöyle yatırırız böyle 5 atarız Gs kim şu bu diyerek zaten ortada bir derbi havası bırakmadı ister istemez bu hava takıma da yansıdı. Dün oynadığımız müsabaka aynı şartlar altında Arena'da oynansaydı Gs bize 3 atardı. İlk yarı o kadar korkak bir oyun oynadık ki Perreira'nın indirdiği top dışında doğru düzgün gidemedik bile. Galatasaray oyununu bize göre belirleyecekti bu aşikar ancak sen ev sahibi olarak baskı kuracaksın rakibi boğacaksın oynatmayacaksın adam neye uğradığını şaşıracak. Biz öyle yapmadık ikinci yarıya da aynı şekilde başladık gol bulma niyetimiz yoktu eğer o duran top gol olmasaydı muhtemelen maç aynı şekilde devam edecekti biz golü bulunca Gs daha fazla açık verdi bizi boğdular aynı şekilde geride açık verdiler değerlendiremedik neticede golü yedik daha erken bir gol yeseydik maçı kaybetme ihtimalimiz oldukça yüksekti zira bizim oynadığımız oyun öyle galibiyeti hakedecek bir mücadele değildi. Neticeten Gs'nin ileride Burak tipi iş bilen bir santraforu olsaydı biz maçı kaybedip moral olarak da dibe gidecektik şu oyunla galip gelememekten çok mağlubiyeti kurtardık diyebilirim.

Geriye yaslanma huyunu bırakmalıyız. Bırakmalıyız. Bırakmalıyız!
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

ccd6167 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Adem-emre-jimmy durmaz-ömer bayram

dün bu hücum hattından gol yedi takım

tebrikler. Yeryüzünde örneği yoktur.

OrkHun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

yani ben anlamıyorum, hadi doğan girdi oyuna, bu adam neden önde basmıyor enerjisiyle de, sanki orta sahada stoperlerle yekvücüt olan yeterince adam yokmuş gibi, bu da gidip giriyor stoperlerin dibine.
    her hücumumuzu ortalama 3 kişiyle falan yaptık, orta saha oyuncuları savunmada stoperlere yapışık olunca atağa kalkınca da onca yolu gidemiyorlar tabi.
    dün gördük ki bu takım şampiyonluğa falan oynayamaz. zihniyet küçük anadolu takımı zihniyeti çünkü. hocanın oyunculara bakışı da öyle. kalitesiz yeteneksiz topçular olduklarını düşünüyor. "bunlarla ancak bu kadar olur" kafasında, kendine pay biçmiyor. oyuncular da daha maç 0-0 iken skora razı bir haldeydiler. 1-1'den sonra bile daha çok bastıran gs oldu. bu "puan veya puanlar almak istiyoruz" diyen anadolu takımı topçusu kafasıdır. boşuna beklentiye girmeye gerek yok. 3.-4. falan olsak iyidir yine.

Nereden
    Zonguldak

Geçen sezon GS'ye 4-0'lık maçta top göstermedik.
    Dün bundan eser yoktu.
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Hüseyin Çümen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

gaziantep gençlerbirliği bile bizi yarım saatten fazla sahamıza hapsederken gsnin de bunu yapmasını yadırgamamak lazım. bukadar eksik bir gs ye karşı bukadar silik bir futbol nedir? hayır bırak puan kaybını gs yi boşu boşuna yarışın içine alıyorsun. gerçekten dünkü puan kaybı ünala yazar. eğer hosseini sakat değilse çıkartmak asrın hatası. ben olsam madem ilerde top tutamıyorum hoseini ile doğanı yanyana oynatmaya başlardım orta sahada cesaretlerini kırardım en azından son 15 dk ekubanı sokardım defansif orta saha çıakrtıp 2 aydır olmayan ekubanı sokmak takımın gücünü oldukça kırdı

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Alıntı ccd6167 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adem-emre-jimmy durmaz-ömer bayram

dün bu hücum hattından gol yedi takım

tebrikler. Yeryüzünde örneği yoktur.
    Sadece gol değil, şu hücum hattından 90 dakika baskı yedik kendi sahamızda.
    Bu rezilliği "olaya iyi tarafından" bak ile örtmeye çalışıyoruz bir de!

Hem de aynı ekip hafta içi Brugge maçı oynadı.

Özür dilemeleri gerekirken maç sonu lafa bak :

"Oyuncularım sağ olsunlar kendi değerlerinin çok üzerinde, kendi güçlerinin çok üzerinde, hep aşma gayreti içerisindeydi. Gören gözlere, anlayan gözlere teşekkür ederim."

Yani şu , Adem-emre-jimmy durmaz-ömer bayram, hattından daha düşük kalitede idi bizim sahadaki takım, o yüzden bu acınası açıklamaya ihtiyaç duyduk.

Ha tabi bir de gören gözler var.

Bu acz edebiyatı gerçekten artık bıktırdı.

Özgür KARADENİZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yusuf dogan degisikligi yerine,
    Yusuf sturridge degisikligi olsaydi mesela,cok mu bosaltirdik ortasahayi.
    Sturridge sen topla cikarken oyun akliyla rahatlardi,belki de seni
    Dogan girdikten sonra,ortasahaya bi katkisi olmadi,aksine stoperlerin arasina girip kayboldu.
    En kotu ihtimal,madem yaslaniyosun dogan yerine ivanildo bile olabilirdi.

Nereden
    İstanbul

Göztepe ve Gençlerbirliği maçını kazansan bu maç berabere kalmana kimse bir şey demezdi.. saçma sapan takımlara puan kaybettik ya düşündükçe sinirleniyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nereden
    Afrika Diğer

Maçın en başarısız ismi Ünal Karaman.

Ama olsun, hilal bıyıkları var.
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)