eyvallah
Hafta itibariyle BMN’ deki birinci yaşımı kutluyorum.
Bir tesadüf sonucu bulduğum site BMN. Sınav hazırlıklarından vakit bulduğum bir arada;pusulasız gemi misali oradan oraya savrulurken internette, sihirli sözcüğümüz ‘’Trabzonspor’’ sürükledi beni BMN’ ye.Bir sürgünün bu kadar keyif vereceğini düşünemezdim ama
İlk gittiğim Trabzonspor maçında ‘’Bu kadar Trabzonsporluyu ilk defa bir arada görüyorum!’’ deyivermiştim Öyleydi çünkü akrabalarım dışında hayatımda hiç esaslı bir Trabzonsporlu tanıdığım olmamıştı.Uzaktan bakmıştım lisedeyken gördüğüm Trabzonsporlulara.Erkek değilim ya çekinirdim yanlarına gitmeye,korkardım yanlış anlaşılacağımdan.Zaten 2-3kişi anca varlardı!Varlardı,yok oldular sonra.Ben kaldım üzerimde formam ve diğerlerinin garip bakışlarıyla. Üzüntülerim pazartesi sabahları şiddetli tartışmalara,sevinçlerimse ‘’avuntu’’ yankılarına dönüşürdü.Bir dost edinememiştik Trabzonsporlu şöyle birlikte sevinip birlikte üzüleceğimiz!Yalnızca formam vardı,ben vardım,bir de bakışlar…
Gün oldu unuttuğumuzu hatırladık.Dedik ki vardı bir site taraftarlar için ya bir bakalım şuraya neler olmakta.Bir girdik,bu sefer çıkışımız olmadı.Gün bitti,zaman geçti,yaşımıza bastık.12 ayda onlarca ‘esaslı’ Trabzonsporlu tanıdık,dost bulduk,abi bulduk,abla bulduk…Sanaldık,sanallıktan sıyrıldık…Ete kemiğe büründük karşılarına çıktık.Sevdik ‘esaslıları’ e sevildik de kimilerince,öyle sandık,öyle umduk.
Hayatta tesadüfün yeri yoktur ya hani...Yazılanı yaşamaktayız.Rabbim gönlüme göre verdi yine galiba.Dedim ya bir ‘esaslım’ yoktu,şimdi bin oldu.Bordoydum ben belki mavim yoktu ya da maviydim aradığım bordoydu…Buldum. ‘ Ben’dim ‘Biz’ oldum.Mutlu muyum?Sizce?
Her zaman önce ve sadece Trabzonspor demeyi becerebilenlerle,kişisel kaygılara düşmeyen,ben değil biz diyenlerle ve tüm bunları yüreğinde hissedenlerle aynı yolda omuz çürütmek;duruşun,kimliğin,asaletin ve özverinin birleşme noktasında küçük te olsa bir yer edinebilmek Dino’ya mutluluğun resmini çoktan çizdirmiş olmak demek.
Kısacık hayatımın önemli kazanımı… İyi ki varsın BMN.
eyvallah
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
iyiki varsın bmn!
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Herhalde bir çoğumuzun da içinden geçen şeyleri çok güzel dile getirmişsin Gamzecim İyiki aramızdasın, iyiki tanımışız seni ama İYİKİ BMN'deyiz
Konu A.Hilal Çakıroğlu tarafından (21.01.2007 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
Fanatik Pacci
vay be saka maka yaslaniyoruz heeee
yazından dolayı sana gamze61 ve bmn yi kuran yöneticilerimize çok tşk ediyorum
Hakkatten yahu biz iki yıllık olmuşuz burda
Yahu sen benden sonra üye olmamışmıydın Gamze?Bu nasıl iş?
Bmn'yle nice senelere diyelim o zaman.
Bizlerle birlikte olduğun için mutluyuz Gamze, daha nice yıllara hep birlikte inşallah
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Her yıllanan topic acsa idi Oooo...
Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooo
bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oo
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
sanırım arkadaşın imzasına cevap verdi farkında değil neyse
Sevgili Gamze;
Benim de yıllanmama şurada bir ay kaldı. Demek birbirimize çok yakın tarihlerde üye olmuşuz.
Okulu kırıp da, benden fırça işittiğin geceyi hatırlıyor musun?
Ya da, Bursa'ya yenildiğimiz gece, "Dünyanın En İnce Kitapları" başlığındaki bombardımanı?
Sigaraya karşı başlattığımız amansız mücadeleyi. Ve forum yöneticilerinden kimsenin bu faaliyete destek çıkmamasını?
"Çok zaman geçmedi" mi diyorsun, şimdi bana? Olsun, demek ki dolu dolu yaşamışız.
Selamlar.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Öyle güzel dostluklar kurdum öyle güzel arkadaşlar edindim ki...İyi ki varsın BMN
İyi ki varsın büyük TRABZONSPOR um
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
yıllandık vesselam
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
nice yıllara
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Nice yıllara Gamze.
Şanlıurfa -siverek'e ilk geldiğim yıllarda manzarayı görünce allahım burada 3 yıl nasıl geçecek dedim.Şu an burda son günümü yaşıyorum tayinim çıktı bu zamanın hoşça ve keyifli geçmesinde en büyük vesiledir BMN.Bir çok değerli arkadaşlık,tartışmalar,paylaşımlar,sorunlar,mutlul uklar yüzlerini hiç görmediğim hallde sırdaş derecesinde arkadaşlıklar, kolay değil buradaki yaşamımın bir rengi oldu BMN.
Nice 8 yıllara BMN ve iyiki varsınız arkadaşlar.
Vay be 3 yıl oldu dile kolayAma uzun yıllar buradayım
-1461 TRABZON-
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)