Sivas'ta giden 1 puaný aldýk devam ediyoruz...
Sivas'ta giden 1 puaný aldýk devam ediyoruz...
Kazanmalýyýz.
Önce Göztepe, sonra Alanya
Gol yemediðimiz bir maç olsun.
2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bu maçý alýrýz þok bir sakatlýk haberi gelmezse. 3-1 skor tahminim.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
hocam dur, hararetliyiz, bu konuya yarýn girelim![]()
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Beto olaðanüstü performans sergilerse zorlanýrýz ama yine de kazanýrýz![]()
Beto'nun vitrin maçý.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Normal þartlarda iç saha baskýsýyla bu maçý kolayca almamýz gerekiyor. Ama bu ligde her takýmýn her takýmdan puan alabilme þansý olduðunu da unutmamak gerekiyor. Doðan ve Kamil yerine Yusuf ve Abdulkadir ya da Obi Mikel'i bekliyorum. Alanya maçý öncesinde Uðurcan ve Sosa'nýn da kart görmemesi lazým...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Ýçeride 2 maç var ikisini de vurup geçmeliyiz lamý cimi yok
.
Mikel ve Parmak'ýn dönmesi önemli.
konya deplasmanýna kadar puan kaybetmek yok
6 da 6 yapacaðýmýz galibiyet serisinin ilk maçý
Aynen bu maçta kart görmesi lazýmdý ama tenezzül etmedi. Yalnýz Alanya'nýn bulunduðu yer tesadüfi deðil. Ýç saha maçý da olsa baský kuracaklardýr. Madem ki Baþakþehir maçýnda görmedi bu sefer hedefi Alanya maçý olmalý ki bir sonraki Ankaragücü maçýnda cezasýný çekmiþ olsun. Ondan sonra GS maçý var...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
puan durumunda;
ilk 6 daki takýmlardan alanya haric hepsiyle oynadýk
son 7 deki takýmlardan ise sadece 2 siyle oynadýk 5 iyle daha maç yapmadýk. zorlu fikstürden çýktýk ve müthiþ bir fikstür avantajýmiz var yeterki akyazýda vurup geçelim
Zor olacak..Öyle kolay vurup gececegimiz bir mac degil..Bana kalirsa Alanya macindan bile zorlu gececek..Bu hafta zirvedeki takimlar puan kaybedecek yine bolca..Kayseriden süpriz de bekliyorum..Yenersek liderlik bile gelebilir..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Herkese selamlar,
Bu maç için babamla beraber ilk kez Trabzon'a gelip maç izleyeceðiz. Sabah 7 akþam 10 arasý maç zamaný dýþýnda yemek için nereleri önerirsiniz ? Önerileriniz benim için önemli günü dolu geçirmek açýsýndan![]()
Ýki hafta üst üste iki senedir içerde yenemediðimiz iki takýmla oynayacaðýz. Dikkatli olmak lazým. Skorlar 1-0 olsun ama ili haftada 6 puan olsun.
Parmak ve Mikel geri dönmeli. Zor maç ama þampiyon olacaksak bu maçý almalýyýz.
Tamer Tuna ile sözleþmeyi feshetmiþler
Uzun zamandýr maç öncesi rakiplerimizde teknik direktör deðiþikliði olmuyordu
efsane geri döndü
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
ciddiye alirsak acik ara favoriyiz..
Ýlk yarýyý 35+ puanla ve lider bitireceðimiz yürüyüþümüz bu maçla baþlýyor.
Kalan 8 maçta minimum 6g 1b 1m alacaðýz.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Dostum ben de Basel macini izlemeden önce sormustum bu soruyu. Moloz'da Rüstü'nün yeri (@Ýlker Yazýcýoðlu sagolsun)diye bir firin var. Pidesi meshur diye gittik ve gercekten degdi. Tavsiye ederim. Oradan zaten stada dolmuslar kalkiyor. Lakin biz mac günü stadin önünde klasik olarak köfte ekmek yedik o havayi solumak icin. Birde ben öyle berdus berdus yemeyi severim
Maca gelirsek; orta sahada Mikel'in eksikligi cok fark ediliyor. Tam toparladi ve takima adapte oldu dedigimizde sakatlanmasi cok sanssiz bir durum gercekten.
Hücum ve defans blok arasi orayi toparlayip Sosa'nin yükünü hafifletecek oyuncu sart.
Dün Sosa niye bu kadar kötü diye sormussunuzdur kendinize. Ne Dogan, ne de Kamil Sosa'nin yükünü hafifletti orta sahada. Cok savruk oynadilar. Ataga kalkarken Dogan'in katlettigi en az 4 pozisyon sayarim.
Eku umarim 1-2 hafta icinde zimba gibi geri döner. Forvette ki alternatifsizlik gercekten can sIkIyor.
Göztepe ligde sadece sonuncu sirada ki Kayseri'yi futboluyla yenebildi. Diger maclarda bir varlik gösteremedi.
Normal sartlarda gol yemeden (bize gelince pek inandirici olmuyor) galibiyetle bitirmemiz gereken mac.
Konu Mehmet Fatih Silik tarafýndan (29.10.2019 Saat 12:48 ) deðiþtirilmiþtir.
göztepe, tamer tuna ile yollarý ayýrmýþ.
ulan hep bizim maçýmý bekliyorlar anlamýyorum þimdi uðraþ dur
sadece aþk bizimkisi
Milli araya 2'de 2 ile girmemiz þart..
I am not in danger , I am the danger..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)