Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3.Maç | Trabzonspor 0-2 Krasnodar | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazanmak güzeldir.

Yorum

• 4 - 1 gibi bir skorla yenileceğimizi düşünüyorum
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Geçen yıl avrupaya katılalım diye yırtınırken şimdi "önemli değil, külfet" olarak bakılması açıkçası beni üzüyor. Hani lig önemli değildi her sene avrupada olalım yeterdi. Bunu seslendiren insanlar az değildi. Şimdi ki tablo ise heyecan vermiyor gibi duruyor forumda.
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Önümüzde şöyle bir fikstür var grup maçları bitene kadar. Krasnodar'ı içeride yensek, deplasmanda 1 puan alsak, Getafe yenilmicek bir takım değil, onları da sahamızda yensek, Basel'den de 1 puan alsak 9 puan yapar, bizi gruptan çıkarır diye düşünüyorum.

Öte yandan araya kadar olan tüm maçları kayıpsız geçsek efsane olur. Ankaragücü maçına kadar 5 maç var, hepsini kazanırsak...

Ekran Alıntısı.jpg
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.10.2019, 18:16.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• başlıklara rağbet olmama nedeni camianın heyecansızlığından değil, aksine camiada herkes heyecanlı ve gidişattan memnun.

lakin; yıllardır umutlandığımız nice sezonda oluşan hayal kırıklıklarından ötürü kimse artık erkenden havaya girmiyor, herkes temkinli davranıyor.
            SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başlıklara rağbet olmama nedeni camianın heyecansızlığından değil, aksine camiada herkes heyecanlı ve gidişattan memnun.

lakin; yıllardır umutlandığımız nice sezonda oluşan hayal kırıklıklarından ötürü kimse artık erkenden havaya girmiyor, herkes temkinli davranıyor.
              Bence sebebi takımın fena gitmemesi yenildiğimiz zaman hiç görmediğim üyeleri görüyorum bir anda maç başlığında
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başlıklara rağbet olmama nedeni camianın heyecansızlığından değil, aksine camiada herkes heyecanlı ve gidişattan memnun.

Niteliksiz , işe yaramaz , sadece çamur atan yorumlarla dolu olduktan sonra bırak rağbet olmasın .
                Ben açıkçası eski kaliteli yorumları özlüyorum
                Belki çok yorum yapmam , ama sık sık takip ediyorum forumu
                Açıkçası Farabi gibi yorum yapan adamlar forumu bıraktıkça, istersen burada her başlığa milyon mesaj bırakılsa ne olacak .

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gurubtan cikarsak bu sene basarili sayarim. Bari bunu basaralim. Bu oyuncu kadrosu bunu hakediyor.

Yorum

• Şu Avrupa'yı bırakalım da şampiyon olalım vizyonsuzluğunu Ersun Yanal ve Muharrem Usta bela etmişti diye hatırlıyorum.Gerçi 10-11'de de Türkiye kupasını rafa kaldırmıştık yine parola ile galiba.Avrupa Ligi grup maçları yüzünden şampiyon olamamak ne demekse artık.İngiliz takımları yapıyor bunu genelde de adamların ligi bu organizasyondan daha prestijli ve de çok daha zorlu.Türkiye'den katılıp bu kafalara girmek çok hoş gerçekten.İnşallah gruptan çıkmayı başarırız.Sonrası artık kura şansı biraz.

Yorum

• Avrupa ligi acisindan muhakkak kazanmamiz gereken bir mac, her zaman sonuna kadar mucadele etmeliyiz bu oyuncu kadromuzu guclendirecek ve gelistirecektir.
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• İlk olarak fkanuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu Avrupa'yı bırakalım da şampiyon olalım vizyonsuzluğunu Ersun Yanal ve Muharrem Usta bela etmişti diye hatırlıyorum.Gerçi 10-11'de de Türkiye kupasını rafa kaldırmıştık yine parola ile galiba.Avrupa Ligi grup maçları yüzünden şampiyon olamamak ne demekse artık.İngiliz takımları yapıyor bunu genelde de adamların ligi bu organizasyondan daha prestijli ve de çok daha zorlu.Türkiye'den katılıp bu kafalara girmek çok hoş gerçekten.İnşallah gruptan çıkmayı başarırız.Sonrası artık kura şansı biraz.
                        Yedek kadroyla Türkiye Kupası maçına çıkıp yenilmiş, hafta sonu da as kadroyla fenere yenilmiştik sanırım. Ama ersun döneminde ersunun beceriksizliği yüzünden galibiyet alamadık avrupaya gitmeyelim seneye şampiyon olalım diye değil. İşin bahanesi o oldu işte. Kadro dar fakat dediğiniz gibi böyle vizyonsuzluklar küçük takım vizyonsuzluğudur.

Yorum

• ben boşa kürek çekmek olarak bakıyorum.. içerde 6yı tutturmak varken dışarda bana amorti gibi geliyor her maç.. bizim için önemli olan şampiyonluk başka bişey değil ve bunu bu sene başarabiliriz sakatlar belimizi bükmüştü neyseki sturridge yetişti. tekrar sakat vermemek gerekli. 2.ci yarı avrupa felan olmayacak o yüzden rahatım en azından

Yorum

• Sturridge oynarsa kendini Avrupa piyasasına tekrar kanıtlar bu maç

Yorum

• Bu maçta mutlaka 3 puan alalım. Şampiyon olup seneye Ş. L. ne direkt katılmalıyız. Ülke puanı lazım.
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bütün maçları kazanırsak gruptan çıkma dahil 2 milyon euro cebe atarız. Türk liginde bu parayı bulamazsın. para ve prestij için oyna. Türk liginde 10 maç kazansak böyle parayı zor alırız.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X