Sayfa 31 Toplam 36 Sayfadan BirinciBirinci ... 21 29 30 31 32 33 ... SonuncuSonuncu
Toplam 881 adet sonuctan sayfa basi 751 ile 775 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2.Maç | Trabzonspor 2-2 Basel | Maç Sonucu

Enisc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Grupta durum bu şekilde olmasaydı bu oyunla kaybedilen puana üzülmezdim ama bizim için kötü bir durum oluştu grupta. Gelecek 2 maçımız da Krasnodar'la. Puan kaybetsen zaten sıkıntı ama 2 maçı da yensen yine Basel ve Getafe maçlarına bakıyorsun. 2 maçı da yensek Krasnodar grupta tamamen iptal oluyor bu da kalan 2 maçlarında Basel ve Getafe için iddiası kalmayan takıma karşı kolay maçlar demek. Öyle bir durum olursa gruptan 10-11 puanla bile çıkamayabiliriz. Krasnodar'ın Getafe ve Basel'den puan alamaması berbat bir durum oldu. Gruptan çıkma şansımız %20 falan
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

jairzinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

sanırım ünal hoca ile 2020 yazında yollar ayrılır.

ünal hoca bir temel attı.lakin kapasite maalesef yükselmeyecek.doğru zamanda doğru hoca ünal karaman.ama seviye atlamak için daha iyi bir hoca arayışında olmak gerekiyor .sezon ortasında değil.sezon sonunda.

biraz durumu beşiktaştaki samet aybaba (feda),biliç (gelişme) şenol güneş (sonuç) olayına benzetiyorum.beşiktaş samet aybaba ile kötü top oynamıyordu ama kapasitesi belliydi.feda sezonları için doğru tercih.

bizimde feda sezonları bitiyor yakın gelecekte.

sanırım yakın geçmişte türkmeni gene sağbekte ünal hoca denemişti bir maçta.denenmişi denemek biraz garip.

benim ilk tercihim ilhan palut hoca olurdu.taktik olarak çok iyi
    FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...HAYIRLI OLSUN

asilhamsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Alıntı Ercan Erten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Serkan’ı izlemedim, maçı kaldırabilir miydi bilmiyorum.
    serkan ın en önemli özelliği temposu.

Tam bu macın adamıydı.

her zaman sacma sapan fantaziler yerine mevkisinin adamını oynatacaksın.

ama bir dakika huseyin orjinal sag bekti nasıl unuttum.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Nereden
    Trabzon

Hüseyin Türkmen orjini sağ bek olduğunu da öğrendik çok şükür.

Mehmet BAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Alıntı asilhamsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada obi ile alakalı mesajını cok net hatırlıyorum ama simdi onu bulmakla ugrasamam.
    Terbiyesiz lafını sana iade ediyorum.Benim agzımdan sana hakaret cıkmadı. Ama sen hemen hakaret et.
    Bu yaşta olgunlaşamamış adama fazla soz sarfetmek gereksiz.
    Daha seninle muhattap değilim sende lutfen bana birşey yazma.

İftira atan terbiyesizdir.

Öyle olmadık şeyleri olmuş gibi anlatıp iftira atıp köşene çekilemezsin.

Bir laf diyorsan kanıt ortaya koyacaksın. Sen iftiracısın ve benim hakkımda yalan söylüyorsun.

Olgunluk iftira atmaksa olgunsunuz beyefendi! Benimle muhatap olmayın. Gerek yok.

Nereden
    Düzce

Alıntı jairzinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım ünal hoca ile 2020 yazında yollar ayrılır.

ünal hoca bir temel attı.lakin kapasite maalesef yükselmeyecek.doğru zamanda doğru hoca ünal karaman.ama seviye atlamak için daha iyi bir hoca arayışında olmak gerekiyor .sezon ortasında değil.sezon sonunda.

biraz durumu beşiktaştaki samet aybaba (feda),biliç (gelişme) şenol güneş (sonuç) olayına benzetiyorum.beşiktaş samet aybaba ile kötü top oynamıyordu ama kapasitesi belliydi.feda sezonları için doğru tercih.

bizimde feda sezonları bitiyor yakın gelecekte.

sanırım yakın geçmişte türkmeni gene sağbekte ünal hoca denemişti bir maçta.denenmişi denemek biraz garip.

benim ilk tercihim ilhan palut hoca olurdu.taktik olarak çok iyi
    sahane tesbit.

obi ve sturidge transferi feda döneminin bittiğini gösteriyor.

Bu kadro doğru hocanın elinde muazzam işler yapardı.

Ayrıca malesef unal karaman zorunlu olmadıkca genc oyuncu denemiyor.

Oysa bu kadar tecrubeli adamın yanında genc oyuncular hic sırıtmadan oynar.

Tam da genc oyuncu kazanılacak kadro.

İki sene sonra elinde genc oyuncuları yanına atacagın sosa olmayacak.

Sefa Alış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Sturridge alışkın olduğu futbol tarzına göre oynamaya çalışıyor ki gayet doğal. Kariyerini Premier Lig'de geçirmiş adam burdaki oyun tarzına zor adapte olur. Ne attığı paslara hareket eden oyuncu oluyor ne de istediği pasları alabiliyor. Tribünden izledim, sürekli sağına soluna niye buraya hareketlenmiyosun, burda niye bana atmadın tarzı uyarıyor. Daha araya kaçan teknik bi oyun aradığı belli ama yok burda maalesef.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Ganzilis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Grupta durum bu şekilde olmasaydı bu oyunla kaybedilen puana üzülmezdim ama bizim için kötü bir durum oluştu grupta. Gelecek 2 maçımız da Krasnodar'la. Puan kaybetsen zaten sıkıntı ama 2 maçı da yensen yine Basel ve Getafe maçlarına bakıyorsun. 2 maçı da yensek Krasnodar grupta tamamen iptal oluyor bu da kalan 2 maçlarında Basel ve Getafe için iddiası kalmayan takıma karşı kolay maçlar demek. Öyle bir durum olursa gruptan 10-11 puanla bile çıkamayabiliriz. Krasnodar'ın Getafe ve Basel'den puan alamaması berbat bir durum oldu. Gruptan çıkma şansımız %20 falan
    olayın daha kötü yanı var.

onlar krasnodara kaybetmediler.bu durumda bizim kaybetme olasılığı yükseliyor krasnodar maçlarında.genelde böyle olur.grubun matematiği şekillendi gibi.muhtemelen biz iki maçta krasnodarla üçer puanları paylaşırız.buda getafe ve basele yarar

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Huseyin'in sag bek oynamasinin savunulacak tarafi yok, ciddi bir hataydi ve pahaliya patladi. Kamil veya Serkan oynayabilirdi. Sturridge cikinca son bolumu forvetsiz oynadik, ici bos bir hamleydi.
    Ya hadi Hüseyin'i de anlarım. Önce yemeyelim nasıl olsa atarız der geçeriz ama durum 2-2 Sturridge çıkıyor Kamil giriyor. 10 dakikadan fazla forvetsiz oynadık ve kendi evimizde gol gereken anlarda. Kimle oynuyoruz City mi, Liverpool mu ayıptır ya..

Arrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir

Arkadaşlar şu Huseyin orjinal sağ bekti konusundaki tartışma çok kabak tadı vermiş gibi geldi, kızmayın ama..

Evet eğitimini o mevkide almıştır, Kamil Ahmet daha atak yönlüdür.

Hoca da defansif bir bek olarak onu oynatmak istemiştir.

Keza Novak da bugün ilerde pek iş yapmadı. Bekleri çok da çıkarmak istememiş hoca. O taktiğe de Huseyini uygun gormus. Bitti gitti yani.

Bize başarıyı getiren şey, sadece takım ve Şenol hoca degildi 2011de.
    Her mac arkasından 200 aracın deplasmana gitmesi de etkendi. Bu destek, medyanın da etkisiyle ciddi bir hava oluşturmuştu.

Desteksiz başarı olmuyor. Bu net. Yapacak en iyi şeyimiz, istesek de istemesek de destek olmak.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat GENEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Ben takımı çok beğendim.Mikel ve Sturridge özellikle.Rotasyon genişliyor,oyun rotasyona rağmen pas oyunu falan geçen sezonu hatırlattı

erenslash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

2-1 öndesin gol yiyorsun hemen

hoca da hatalı zaten ben 2-1 öndeyken beraberliğe anadolu takımı da yakalıyor yani bizim illa 2 farkla önde olmamız şart skor koruyamıyor bu takım

1-0- 2-1 skorlar her zaman tehhlikeli bizim için

taktik önemli hoca bu anlamda sınıfta kalmıştır (skoru korumak için yaptığı hamleler ve taktik anlayış kast ettiğim) bu anlayış yüzünden çok maç gitti elimizden

hea fark yemedik başarıdır bu anlamda ama 2-1 öndeyken kendi sahanda hemen gol yemek de üzücü ve saçmalık
    Konu erenslash tarafından (04.10.2019 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.
    "Annuit cœptis"

Nereden
    Düzce

su an alt yapıda en musait oyuncular serkan asan,taha,kerem,safa ve behlül.

Malesef bu adamların bir tanesi dahi bir dakika süre almayacak.

Cok yazık olacak. Bu adamlar zaman zaman süre alarak tempo ve istekleri ile takıma cok sey katabilir.

Ve takımda onlara cok sey katabilir.

Bu adamların 15-20 dakika aldıkları süreler ilerleyen zamanda kadronu cok rahatlatır.

Onur Civelek61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Oyunumuzu toparladık. Pas trafiği, mücadele güzeldi. Beraberlik kötü oldu tabi. Takımın kendini bulması güzel ve istediğimiz şey.
    Mikel, Doğan,Campi ve en çok merak edilen Sturridge reis güzel performans sergilediler. Abdülkadir Parmak ayrıca övgüyü hakediyor
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Nereden
    İstanbul

Alıntı Emrah KabuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hüseyin Türkmen orjini sağ bek olduğunu da öğrendik çok şükür.
    sağbek yetenekli olur

türkmenin orginin sağbek olması ihtimal dahilinde görünmüyor.belki 20 yıl önce yeteneksiz sağbekler vardı orgin olarak ama bu devirdi yeteneksiz orgin sağbek olmaz

Nereden
    Güney Amerika

eleştiriler ve baskı adam etmiş takımı biraz

ancak ve ancak skoru koruyamıyoruz böyle hemen gol yemek skoru korumama hastalığını hoca çözemedi zaten sorunumuz bu bu sorunu hala çözemiyor

yani 2-1 1.0 iken biz galip gelemeyiz yeriz gol bu hastalık bunu hoca çözemiyecek malesef

lig sıkıntısını çekeriz
    kapasite bu kadar hocanın

ancak bugün bu baskı konusunda Trabzonspor taraftarının eleştirel olmasının payı var

takım kamçılanmış bu yüzden hoşuma gitti
    Konu erenslash tarafından (04.10.2019 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
    "Annuit cœptis"

Onur Akyüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Basel’i deplasmanda yenebiliriz. Bizim takıma zaman lazım, hem sakatlar için hem takım oyununun oturması için.

Bu gruptan çıkabiliriz. Üst üste 2 Krasnodar maçı bizim için bir şans.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Nereden
    İstanbul

su an alt yapıda en musait oyuncular serkan asan,taha,kerem,safa ve behlül.

Malesef bu adamların bir tanesi dahi bir dakika süre almayacak.

Cok yazık olacak. Bu adamlar zaman zaman süre alarak tempo ve istekleri ile takıma cok sey katabilir.

Ve takımda onlara cok sey katabilir.

Bu adamların 15-20 dakika aldıkları süreler ilerleyen zamanda kadronu cok rahatlatır.
    u19 da birkaç maç serkan asanı izledim.90 dakika 100 metre mesafede durmaksızın koşuyor.mücadele ve çalışkanlığı 10 numara.ters kademe olayı gayet iyi.türkmen den yetenekli olduğu kesin.ama üst sınırı nedir bilemiyorum.şu maçta türkmen yerine rahat şekilde gözü kapalı sağbeke koyardın

dikkat etmişseniz dar alanda eğer rakipler varsa türkmen bana topu atma diyor.eliyle başka yeri gösteriyor.çünkü baskı anında ve dar alanda kısıtlı bir oyuncu

Nereden
    Manisa

Alıntı Arrive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz gergin bir cevap olmuş ama ben de katılıyorum senin yorumuna Mehmet Baş.
    Benim de elemanlarımı iş üstünde çok beğeniyorlar ama iş öncesi ve sonrasında elemanların psikolojisiyle motivasyonuyla ve disipliniyle uğraşmaktan kendi yapacaklarıma vakit bulamıyorum.

90dakika öncesini ve sonrasını en iyi hoca bilir.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, buraya sakin gelip maç hakkında iki kelam edelim diyoruz ama Ünal Karaman'a edilen saçma sapan sözleri gördükçe kendimi tutamıyorum. Biz hoca eleştirilmez demiyoruz elbette hataları var. Mesela bu maçta Hüseyin'e bu kadar sabretmesi gereksizdi. Ama bir şey yazıyoruz, biri çıkıyor ''Sen maçı izlemeden sıkıyorsun.'' diyor. Şimdi gel de bu adama Hüseyin'in kariyerinde sağ bek oynadığını anlat. Adam sağ bek oynadı, oraya yabancı değil diyorsun ama karşındaki idrak edemiyor. Hüseyin iyi oynadı dedim sanıyor. bir de sabah akşam burada Mikel'i savunduğumuz halde herif çıkıyor ''Sen Mikel'i gömüyordun'' diyor. Mesajı göstermezsen iftiracısın, terbiyesizsin diyoruz zoruna gidiyor. Yani bir noktadan sonra insan sinir oluyor. Aslında böylesi arkadaşlara gülüp geçmek lazım. Ama bazen kendimizi tutamıyoruz işte.

Her neyse meseleye gelirsek evet, en iyisini hoca bilir. Ama bazı arkadaşlarımız hocadan da iyi bildiklerini sanıyor. Bu arkadaşlar futbol ulemasıdır. Fazla uzattım, desteğin için teşekkür ederim.

castillo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı erenslash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eleştiriler ve baskı adam etmiş takımı biraz

ancak ve ancak skoru koruyamıyoruz böyle hemen gol yemek skoru korumama hastalığını hoca çözemedi zaten sorunumuz bu bu sorunu hala çözemiyor
    Aynen kardeşim Güney Amerika'dan her başlığa Ünal hoca eleştirisi yaparak takımın oyununu geliştirdin. Tebrik ediyorum.

Nereden
    Güney Amerika

hahah yok ben değil hepimiz ghjkahgajkhja iyidi bu güzel espiri yaptın kardeş
    Alıntı castillo61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen kardeşim Güney Amerika'dan her başlığa Ünal hoca eleştirisi yaparak takımın oyununu geliştirdin. Tebrik ediyorum.
    "Annuit cœptis"

MehmeTS_ADANA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

hem campi hem sturidge cok iyi oynadılar.

sturidge denildiği kadar tempo sorunu yaşamadı.

Ne kadar iyi oyuncu olduğunu zaten biliyoruz.

Obi mikel yine muazzam oynadı.

parmak son haftalardaki kıpırdanmasına devam etti.

iki gol yememize ragmen husaini de gayet iyiydi.

Ama sahanın yıldızı huseyin oldu.

Zaten sag bek orjinli bir adam.

Bu bilgisi ile muazzam oynadı.

Ters kademeler,bitmek bilmeyen kanat bindirmeleri,muazzam muz ortalar.

Olaganustu oynadı.

Sonradan sturidge yerine forvet kamil girdi oyuna.

sanırım onun da orjini santrafor.
    çok tşk ederim ))
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Nereden
    Manisa

Enerjimizi çalan şahıslar yüzünden maç hakkında iki satır yazı yazamadık.
    Sizin yüzünüzden şurada sürekli sığ tartışmalar yaşanıyor. İnsan biraz sıkılır ama yok! Aynen devam edin. Bravo!
    Yazık, gerçekten yazık!

Maça gelir isek rotasyonlu kadro ile iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Dikkatli olsak üç puanı da alırdık.
    Sosa, Nwakaeme, Pereira gibi takımın gücünü artıran oyuncuların yokluğunda oyun olarak rakibe karşı koyduk.
    Orta sahada Mikel ve Doğan'ın temaslı oyunu ve rakibi karşılamasını oldukça beğendim. Göbekte yıkılmadık.
    Maçın ilk yarısında pozisyon üretmekte sıkıntı yaşasak da rakiple kora kor mücadele ettik. Beğendim.
    İkinci yarıda Nwakaeme ve Sosa'nın girişi takımı hızlandırdı. Öne de geçtik ama yine basit hatayla golü yedik.
    Bugün orta saha ve defansta rakibe açık vermedik ama basit hatalarla hava topundan iki gol yedik.
    Maçın hakkı beraberlik miydi? Bence biz kazanmayı daha çok hak ettik. Ama olmadı...

Bireysel performanslara gelir isek Hoseini iyi oyununa devam ediyor. Campi de oldukça iyiydi. Beğendim.
    Hüseyin kötüydü. Sağ bekte yetersiz kaldı. Bugün Novak da kötüydü. Birkaç kez orta saha pas hatası yaptı.
    Mikel daha önce de söylediğim gibi iyi oynamaya devam ediyor. Bu beşinci iyi maçı oldu. Ritmini buluyor.
    Bugün Doğan da iyi mücadele etti. Temaslı ve hırslı oyunuyla direnç sağlıyor. Ama pas yönünü geliştirmeli.
    Parmak yine hırslı oynadı. Mikel ile birlikte takımın en iyisi idi. Golünü de attı. Kanatta da iyi olduğunu gösterdi.
    Donis kötü bir ilk yarı çıkarttı. Bu çocuk bir türlü üzerine koyamıyor. Umarım bir an önce kendini toparlar.
    Alexander kanatta varlık gösteremedi. Bir ara santrafor oynadı daha iyiydi. Ama vasat bir maç çıkarttı.
    Sturridge ilk yarıda varlık gösteremedi. Ama ikinci yarıda birkaç hareket gösterdi. Ritm bulunca faydalı olacaktır.

NOT: Bir arkadaş maçı izlemeden salladığımı söylüyordu. Bunları herhalde kaba organımdan uydurdum.

Tahir61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya

Alıntı Ganzilis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son maç basel ile deplasmanda.
    bizim için en güzeli basel'in iki getafe maçından alacağı pıanlarla liderlik yolunda büyük adım atması olur.
    bu durumda ikincilik için rakibimiz getafe ile içerde ve muhtemelen son maça garantilemiş basel ile deplasmanda oynarız.
    içerde baskıyla dışarıda iddiasız takıma karşı alınan puanlar yolumuzu belirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Nereden
    Almanya

Dogan ve Mikel cok iyi tutular ortayi bugun cok diri durdular rakip Baseldi herhangi bi anadolu takimi olsaydi fark atardik bugun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)