kötü takým ile bir baþka kötü takýmýn karþýlaþmasý
Akyazý'daki büyük maç performanslarýmýz belli, sýrf ambiyans sayesinde galip geleceðimizi düþünüyorum.
kötü takým ile bir baþka kötü takýmýn karþýlaþmasý
Akyazý'daki büyük maç performanslarýmýz belli, sýrf ambiyans sayesinde galip geleceðimizi düþünüyorum.
SPOR SOSYOLOJÝSÝ...
Ýnsanda moral mi býraktýnýz.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
3 puan dýþýnda herhangi bir sonuçta saha olaylarý yaþanýr. Taraftar tribünü dahi yakabilir. Herkes tükenmiþ durumda. Umarým Burak sakatlanýr maçýn baþýnda ve galip gelen biz oluruz. Ne olursa olsun her türlü çirkeflik, agresiflik, galip gelmek için her türlü þeyi yapmak lazým. Bu öyle bir maç. BJK maçý 1-4 falan bitmez Beþiktaþ'da kötü durumda. Ortasahayý güçlü tutarak tedbir alarak tek veya daha fazla farkla kazanmalýyýz.
Trabzonspor'a gol atamayacak yýldýz golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karþý oynamamýþtýr...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklýmýza gelmeyen diðerleri...
Trabzonspor'un asýl düþmaný Galatasaray'dýr.
Sebahattin Çakýroðlu
Ünal Karaman ayný saçmalýklarý yapmaya devam ediyor belli ki kapasitesi bu kadar. O yüzden yine benzer bir kadro benzer bir diziliþ ve doðal olarak da benzer bir sonuç bekliyorum. Kendisinin de önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde gönderileceðini düþünüyorum.
Fýratcan takýntýsý olan kendisini hoca zanneden zevatýn son maçý olur...
Oyun bitince Þah'ta Piyon'da ayný kutuya konur...
Bjk'de de iþ yok ama BY yakaladý mý atar. Zaten gol yemediðimiz maç yok.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
ligin ne oynadýðý belli olmayan iki takýmýnýn karþýlaþmasý olacak. þanslýyýz ki þu dönemde sert savunma yapýp hýzlý hücuma çýkan bir takýmla oynamýyoruz. muhtemelen de kazanýrýz ve tozlar halý altýna silkelenir. baþkan tekrar röportaj yapmaya baþlar ama ilk deplasman maçýnda yine yeniliriz.
Beþiktaþ'da, bizde de çok önemli eksiklikler var. Dün bizim maçtan sýkýlýnca bjk'ye bakayým dedim Ljajic dýþýnda çok önemli bir atak silahlarý yoktu. Golüde Nkodou'nun kaptýrdýðý topla yediler. Kanatlarda sýký markaj çok hata yaptýrýr onlara. Keþke Hutcinson'da olmasaydý.
Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
Karl Marx
анархія-мама
Gazisehire gülüyorduk bizden 2 gömlek üstün bir takým oldu adamlar SUMUDICA dan hocalýk öðren ünal adam 3-5-2 oynuyor cesarete bak adamdaki.
Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......
Geçen sene ilk altý maç yedi puan toplamisiz. Üstelik Gese 4-0 galibiyeti de bu süreç içinde. Takým i dönemde yine rezil oynuyordu. Bir alanya bir gese maçý dýþýnda. Ýçerde Göztepe yenilgisi ve sidik zoruyla kazanýlan Kasýmpaþa maçý. Evet ayný süreçten geçiyoruz. Transfer politikasý ve sezonu öncesi kamplarýn yetersizliði buna sebep. Bu sene artý olaraktan sakatlar ve Avrupa var. Bakalým düze çýkabilecek miyiz
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Yenilen bir daha kendini kurtaramaz. Þampiyonluk yarýþý defterini kapatýr, hocasý için de yol çok kýsalýr.
Bu sebeple takýmlarýn aþýrý tedbirli ve beraberliðe oynamasýndan korkuyorum. Ha zaten öyle ya da böyle gol yiyoruz, bari cesur olup üstlerine gitsek...
BÝLMEM ANLATABÝLDÝM MÝ?
Ünal'da plak takýlmýþ vaziyette. 10 milyon Trabzonsporlu ký.ýný da yýrtsa o enteresan bir þekilde her hafta ayný hatalarý yapmaya devam ediyor. Dolayýyla hiç kimse teknik taktik konuþarak kendini yormasýn.
Kadro belli. Arka Mikel Parmak. Önlerine yine Sosa'yý koyar. Her zamanki gibi deveden yumurta çýkmasýný bekleyen Ünal yine her zamanki gibi olmayýnca yine her zamanki gibi saçma sapan deðiþiklikler yapar sahayý daha da karýþtýrýr ve bizler de yine her zamanki gibi kafayý yer dururuz.
Ýþinize gücünüze bakýn kardeþim. Ýzleyen bu maçý kafayý yer. Bir ara sonuca bakar geçersiniz. Hiç deðilse beyniniz püreleþmez.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Fikret Orman istifa etmiþ. Ýyi mi kötü mü bizim için bilemedim
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Bu maç Ünal Hoca'nýn son maçý olacaktýr hocam emeklerin için teþekkürler ama olmadý maalesef Bjk yenilgisi ile statda karýþacak muhtemelen pazar günü gelmesin abi herþey apaçýk ortada birde maçý kazanýrýz diyenler var þakamýsýnýz ya bjk bizi her türlü yener...
S.V.A.K.O
FATÝH TEKKE
Sörloth denen soytarýyý 3 5 hafta sahada görmek istemiyorum
sorloth falan bu takýmýn forveti deðil demiþtim transfer edildiði gün baský kuran oyunu 3. bölgede oynayan bir takýmda iþ yapar ancak demiþtim. Takýmýmýzýn bir oyun örgüsü yok ! Fiko istifa etmiþ bu arada
ugurcan
huseyin huseyni campi pereira
novak mikel dogan sosa parmak
nwakaeme
4-5-1 11'i denensin![]()
SPOR SOSYOLOJÝSÝ...
Hocanýn Canbaz'ý veya Behlül'ü deneyeceði yok, adam Fýratcan'a takmýþ vaziyette. Hadi bu genç çocuklarý oynatmýcan geçen gün biri buraya yazmýþtý bi kadro Nwakayame 'i Sortolun arkasýnda sol forvet oynat,Donis' i at sola, Parmaðý at saða orta alaný Sosa Mikel yap yeter ki biþiler yap Hocam dene artýk ayný oyuncu dizilimleriyle farklý sonuç olmuyor iþte.
UÐURCAN,
PERREÝRA, HUSEÝNÝ, CAMPÝ, NOVAK
MÝKEL
PARMAK SOSA DONÝS
NWAKAYAME
SÖRLOT
BU DÝZÝLÝM EN AZINDAN POZÝSYON ÜRETÝR VE ROL ÇAKIÞMASI YAÞAMAZ.
Beþiktaþ kötü giden süreçte iþ iþten geçmeden hemen somut adým attý.. Sabýr ne zaman edilir, eðer takýmda bir ýþýk görürsen sabredersin.. Bizim takýmda ýþýk var mý yok, pýrýltý bile yok.. Ama bizim huyumuzdur liderden 20 puan fark yediðimizde somut adým atarýz tabi iþ iþten geçmiþ olur.. Hep ayný terane hep.. Tabi þu da var Ünal gidince yerine gelecek adam iyi mi futbol oynatacak tabi ki hayýr, bu takým þampiyon mu olacak e o da hayýr.. Baþkan deðiþirse þampiyon mu olacaðýz ee o da hayýr.. O zaman aynen devammmmm... Bu illetten kurtulmanýn tek yolu futbolu takip etmemek...
Eriþir menzil-i maksuduna aheste giden..
Burak'ý tutabilirsek yeneriz bence. Hem Beþiktaþ kötü, hem eksik. Bir top da oynamýyorlar. Kim ne derse desin, bizim takýmda da biraz toparlanma var, ve ilk 11 alýþmaya baþladý. Bu hafta yorgunluðu da atarlar üzerlerinden. Ben Beþiktaþ maçýna ümitli bakýyorum.
Ýnadýna Trabzonspor !
bizim oynadýðýmýz futbol falan deðil kontraatak tehdidimiz hiç yok baskýlýda oynayamýyoruz psikolojim bozuldu resmen yenildiðimiz puan kaybettiðimiz maçlardan sonra uyuyamýyorum beyzadelerin umrunda deðil býrakýyým diyim takýmý izlemeyi hop yine tv baþýndayým hiçte düzelme emaresi vermiyor takým
Son yýllarda bizle bjk arasýndaki maçlar hep gollü, keyif veren maçlar oldu. Herhalde en kötüsünü bu pazar izleriz.
Adem lajic'in olmamasý iyi oldu. Berabere biter.
Trabzonspor yine bir baþka takýmýn imdadýna yetiþecek. Beþiktaþ bizi yener.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)