Açtığım ilk başlık.Ve inanıyorum ki ayrı bir başlık açmaya değer bir eksiğimiz.Syzmek ve Marcelinhonun gidişinden sonra Oyun kurucu lazım bu takıma.Transfer sezonu kapanmadan sesimizi duyuralım yönetime.Hazır Ellerden de para gelmişken.
Açtığım ilk başlık.Ve inanıyorum ki ayrı bir başlık açmaya değer bir eksiğimiz.Syzmek ve Marcelinhonun gidişinden sonra Oyun kurucu lazım bu takıma.Transfer sezonu kapanmadan sesimizi duyuralım yönetime.Hazır Ellerden de para gelmişken.
İşte taraftar budur.
9 Numara lazim bize..9 numara gibi gonulden oynayacak , kendini Trabzonspor'a adayacak.. 9 numara!
Herkesin görüsüne saygi duyarim ama öztekine katilamiyacagim 9 numaramiz yani forvetlerimiz bu sene icin yeterli bana göre, arkadasimizin actigi topic cok önem tasiyor, bencede oyun kurucuya ihtiyac'imiz var.
Transfer olurmu? bence bu ilk yari transfer dönemi bizim icin kapanmis'tir, bu bir hafta icerisinde oyun kurucu alacaklarina inanmiyorum hem zaten oyun kurucusu bu bir hafta icerisinde kolay kolay bulunamaz, bu durumdan sonra oyun kurucu konusunda biraz zorluk cekebiliriz, ziya hoca'nin isi kolay olmayacak.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Unutulmaz 9 numaramızı çok iyi besleyen yattara vardı.bunun yanında iyi bir szmek vardı.gökdeniz de iyiydi.ama şuanki forvetleri besleyebilecek kimse yok...tüm umudum musampa da
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
simdi arkadaslar bana gorede bi 10 numara lazim..ama su anda basimizda bulunan teknik direktör ziya doganin sisteminde boyle bi oyuncuya ihtiyac yok..diyelimki bi tane 10 numara aldik nerde oynatacaz..e zaten varkende 10 numara gibi oynatmadikki..sol kanada hapsetti marcelinhoyu degerli teknik direktörümüz..
bi kere 4 defans birde kaleci etti 5..sonra 2 ön libero hüseyin ,ayman..bütün iyi niyetimle 2 ön libero yaziyorum ha..bir cok macta bu ikilinin yaninda hasanin veya ferhatin oynayacagini tahmin ediyorum..
neyse 2 ön libero diyelim ,etti 7..sonra sagda yattara solda musampa bide gökdeniz var etti 10..bitanede forvet iste oldu 11..
yani su anda 10 numara oynuyon topcunun kralini alsan ziya dogan onu oynatmaz..yine ya sola ya saga hapseder..bu yüzden diyorumki suanda 10 numaraya gerek yok..
lucas zelenka...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Bilbau'dan "YESTE" ......
ama nerdeeeee :-(
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
ceyhunun yası ufak olanı kimse onu alalım![]()
bence ali güzeldal 10numara oynayabilir!!...dikkat eden herkes bilirki ali güzeldal sadece gol degil ayni zamanda gol attiriyor...tipki fatih tekke gibi yani...bence böyle bir futbolcu 10numarada oynar forvetde..en azindan bi denenmeli diyorum...olmazsa ozaman forvette oynatiriz ama yeterki alinsin su adam
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
bu takimda marcelinho gibi bi adam o pozisyonda oynayamadiysa kimse oymayamaz
Ziya nın sisteminde bi forvet arkası 10 numaraya yer var mı sizceOlsa Marcelinho yu sol açık oynatmazdı.
bu başlığı açarken arkadaşın düşüncelerini anlayamıyorum.
trabzonspor 2 tane erdinçide sayarsak 3 transfer yaptı. aklı başında hiç bi klup 2 senede 50 transfer yapmaz. hocana güvenirsin. o takımın eksiğini taktik anlamda tabi bilir ve buna göre liste verir sende alırsın. nitekimde öyle oldu.
şimdi şuna anlamak lazım hertakımda bir 10 numara olcak diye bişe yok. nasılki her takımda bi yattara olamıyorsa. bizler hoca değiliz. sadece futbol severiz. taraftarız. istiyoruzki sahada 11 tane gol atacak adam olsun. ama futbol bu değil malesef.
hem elindekileri kullanmasını bileceksin. şimdi 4 defans 1 kaleci 2 ön libero geriye kaldı 4 adam. bizim elimizde bu 4 adam için kiki yattara ersen umut gökdeniz direk oynayabilecek adam varken diyosunuzki bunlardan 2 sini at yerine 10 numara alalım.
bence bizim 10 numara yada başka bi değişle futbolcudan cok takım olmamız için biraz özveri sabır ve süre gerekiyo. baştan bi takım kuruyosun ve hemen cıksınlar süper top oynasınlar istiyoruz ama bu imkansız. haa bizim dururumuz gibi de olunmaz ama bu adamlar kötü futbolcu değil. takım olabilrsek cok iyi bir kadromuz var
10 numar değil sabır derim ben.....
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
bi takımda illa on numara olacak diye bir kaide yok bence ... makine sağlam olsun operatörüde işi bilsin her dişlinin katkısıyla seri üretim başlar ve daimi kalır
Önce TRABZONSPOR
hele takımda yattara varsa hiç gerek yoktur on numaraya
Önce TRABZONSPOR
wolsburgda marcelınho dıye bı adam var,onu alabılırız 10 numara olarak!!!
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yok öyle bir ihtiyaç..
İhtiyaç sağ bekte!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)