Hayırlı olsun Edgarı almaktaki planları ney olacak![]()
Hayırlı olsun.
Edgar Miguel Ié kimdir?
Eklenti 19208
1 Mayıs 1994 yılında Gine'nin Bissau kentinde dünyaya gelen Edgar'ın tam adı, Edgar Miguel Ié'dir.
Gine'nin Bissau kentinde dünyaya gelen oyuncu stoper ve sağ bek mevkilerinde forma giymektedir.
1,82 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanmaktadır.
Futbola ülkesinin UDI Bissau takımında başlayan Edgar, AD Oeiras, Sporting CP takımlarının altyapılarında görev almış ve 2012 yılında 1,75 Milyon Euro'ya Barcelona'nın B takımına transfer olmuştur. 3 Aralık 2014 yılında Barcelona'nın A takımı ile Copa Del Rey maçında ilk kez Jérémy Mathieu'nun yerine sahaya çıkmıştır.
27 Ağustos 2015 yılında Villereal'in rezerv takımı ile anlaşan Edgar Ie, burada geçirdiği iki yılın ardından Portekiz'in Belenenses SAD takımına transfer olmuştur. Bu takımında yalnızca 12 maça çıkan Edgar, Lille kulübü scoutlarının dikkatini çekti ve 3,5 Milyon Euro karşılığında satın alındı. Bu bedel Belenenses takımının tarihinin en pahalı satışı olmuştu.
Lille takımı ile 47 karşılaşmaya çıkan oyuncu stoper mevkisinde ağırlıklı oynasada sağ ve sol bek pozisyonlarında da zaman zaman denenmiştir. Yusuf Yazıcı'nın Lille Kulübü'ne transferinde takasta bonservisi Trabzonspor kulübüne verilmiştir.
Milli Takım: Portekiz'in A Milli Takımı ile 1 maça çıkan oyuncu, tüm alt yaş kategorilerinde forma giymiştir.
https://www.transfermarkt.com.tr/edg...spieler/191987
Konu Yiğit SARI tarafından (06.01.2021 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun Edgarı almaktaki planları ney olacak![]()
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Hayırlı olsun, Rafa Benitez'in istediği adam boş değildir.
Noldu ya ne Edgar i yine mi stoper aldık
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
fm'de bi şeye benzemiyor. daha iyidir umarım
https://fmdataba.com/19/p/61495/edgar-ie/
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
%50'si mi bizim oldu?![]()
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Baylar Syn Ağaoğlu iyi hamleler yapıyor.
Ben transfer tamamlandı diye düşünmüştüm ama devamı gelecek gibi.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Mevcut yönetim iyi şeyler kattı teknik ekip ile birlikte.
Ben umutluyum Allah güzel şeyler nasip eder inşallah...
IE'ye başarılar dilerim
![]()
Sag bek icin bence. Hayirli olsun. Iyi oyuncu.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Müthiş bir anlaşma. Edgar hızlı, çevik ve dinamik bir oyuncu. Stoper ve sağ bek yedekleme işini de kaliteli şekildedir halletmiş olduk.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Sürpriz bir transfer oldu kendisi. İyi performans da sergilerse çok kazançlı çıkarız.
Hayırlı olsun..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
elimizdek stoperleri top diye oynar.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Kağıt üzerinde taş gibi savunmamız oldu.
Hosseini-Hüseyin-Fernandes-Campi-Edgar
İran milli takımının gelecek vaadeden stoperi, Sporting’in gelecek vaadeden stoperi, Barcelona’nın yatırıma değer bulduğu ve iyi bir ücret ödediği Portekiz milli stoper bizde.
Edgar sağ bek için de iyi bir alternatif olmuş oldu.
Sadece forvet transferi kaldı ve bana göre çok önemli bir sorun olan Sosa’nın durumu. Bu iş canımı çok sıkıyor, takımı direkt etkiler. İnşallah toparlar kafasını.
Hayin kadın ya şurda bi senesi kalmış, sıkamadın mı dişini!
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
14 yabancı mevzusundan dolayı (yabancı forvet alacağımızı düşünürsek) kiralık verilecektir.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Hayırlı olsun fiziği gibi stili de Eric Bailly ile benzer mi acaba? Öyleyse işimize yarar.
hayırlı olsun. Kalacak mı gidecek mi o da bir netleşse iyi olacak
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)