Son 3 Lig maçında da golünü attı kral
Ligini buldu adam. Almanya’da da oynardı ama Leipzig, BundesLiga’nın en bireysel oynayan takımlarından birisi. Defalarca müsait pozisyonda pas alamadığı maçlarını izledim Leipzig’de. Şimdi LaLiga’da bir istikrar yakaladı. Sociedad’ın bonservisini alacağını almasada LaLiga’dan net 5-6 talibi çıkacağı kesin. 31-32’den önce bir alt seviye liglere inmez gibi.
İyi paralar kazandırdı. Başarılar Sorloth.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Son 3 Lig maçında da golünü attı kral
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
kafaya koydu artık la liganın da kralı olacak "sir"
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Golünü açtım. Ah ah.
"Kapat şu müziği Muhittin Abi..."
Kafaya takmis sampiyon yapacak Sociedad'i
Haftaya bernabeu'da golü var![]()
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
boş geçmiyor sarı
Magina
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Ligde 7 mactir gol atamiyor. Artik yedeklerden oyuna giriyor. Son getafe macinda da 66 da oyuna girdi.
https://www.transfermarkt.com.tr/ale.../plus/1#gesamt
Konu jpositve tarafından (11.04.2023 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Muriqi'nin 3 4 gol gerisinde kalmasi bir sey ifâde eder mi, etmez mi, çok mu kötü, bilemiyorum
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Geçen yaz Corne kazmasını yere göğe sığdıramayıp, Sörloth b.klayan, "avrupa'da yapamadı ya" diyen birkaç tip vardı. Epeydir sesleri solukları çıkmıyor.![]()
La Liga 4.sünde 3000 dk 19 skor katkısı, temiz iş.
"iç dünyası zengin insan tamamen yalnızken, kendi düşünce ve hayalleriyle eşsiz bir eğlence bulur; öte yandan ruhsuz biri sürekli dernekten derneğe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuğa, şenlikten şenliğe koşsa bile can sıkıntısından kurtulamaz."
Villareal ilginç bir tercih oldu. Sociedad yöneticilerini bizim yöneticilere epey benzettim. Elinde bu adamın opsiyonu var, deli gibi verim almışsın. Takıma uyumlu, taraftar seviyor. E abicim niye kullanmıyorsun opsiyonu da 3-5 daha düşürelim moduna giriyorsun. Bak adamlar araya girmiş 10 milyona bağlamışlar.
İspanyayı sevdi kral. Villarealde de iş yapacağını düşünüyorum. Günün birinde bize döneceği inancımı koruyorum. Bizden sonrasında united, münih gibi takımlara erişemediği için de neden olmasın diyorum. 33-34 yaşındaki hali bile burada makine gibi oynar. Cama ekmek banmaya devam.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
umut fakirin ekmeği
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)