UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç | S.Prag 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fanatik34
    • 28.11.2009
    • 6058
    • Almanya

Sansimiz yaver gitti bu macta, rövansta da ayni Taktik/Kadro yanlisi ile cikarsak elenmemiz icten bile degil..Belli ki Taktik antrenmanlarda kadro iyi görülmüs, sahaya sürülmüs ama bu yedek kadronun ne kadarda yetersiz oldugunu gösterir.

Dün sahada Parmak yerine Yazici olmus olsa, mac 5-2 ya da 5-3 biterdi.

Mikel´de Zokora gibi takilacaksa isimiz var..büyük maclarda isimizi görür lakin daha zamani var..Ekuban´da Afrika Kupasindan geliyor, o misal cok hazir bir görüntü Verdi.

Ünal Karaman´da motive olmali, bu cok önemli..lakin hakli da, Yusuf´un yeri dolmazsa, yine gecen sezon gibi sadece göze hos futbol oynar, ligi 3. veya 4. bitiririz
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• gorbagor61
      • 06.08.2014
      • 25
      • öğrenci
      • Trabzon

İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi
      Sosa 2 yıldır bu takımın en iyisi. Aksi yorum yapanlar futboldan hiç anlamıyorlar.
      Evet ne kadar futboldan anladığını belli ediyorsun. Adamın aldığı maaşa bak verdiği hizmete bak. Geçen yıl da bir çok maçta aşırı pas hatası yaptı ve topun peşinden gitmedi bu sene de buna devam ediyor. Bu kadar hatayı başka biri edince yerin dibine sokuyorsunuz ama iş Sosa'ya gelince ona dokunmayın o takımın yıldızı ondan iyisi yok diyorsunuz sonrada ne hikmetse biz futboldan anlamıyoruz ama siz futbolun kitabını yazmış oluyorsunuz

Yorum

• GencTurk6161
        • 24.01.2009
        • 1061
        • Trabzon

İlk olarak gorbagor61 tarafından gönderildi
        Evet ne kadar futboldan anladığını belli ediyorsun. Adamın aldığı maaşa bak verdiği hizmete bak. Geçen yıl da bir çok maçta aşırı pas hatası yaptı ve topun peşinden gitmedi bu sene de buna devam ediyor. Bu kadar hatayı başka biri edince yerin dibine sokuyorsunuz ama iş Sosa'ya gelince ona dokunmayın o takımın yıldızı ondan iyisi yok diyorsunuz sonrada ne hikmetse biz futboldan anlamıyoruz ama siz futbolun kitabını yazmış oluyorsunuz
        Pas hatasının çok olması insiyatif almasından olmasın ? Kaçak oynamıyor riskli pas veriyor deniyor ...
        Aldığı paradan mı bahsediyoruz futboldan mı? İkisi başka şeyler. Mevzuları karıştırmışsın.
        Sosa açık ara takımın en iyi oynayan oyuncusudur.
        ***GeNÇ***

Yorum

• kadeng
          • 08.06.2008
          • 334
          • Almanya

sosa hakkinda nadir görülen hakli yorumlar.

Yorum

• gorbagor61
            • 06.08.2014
            • 25
            • öğrenci
            • Trabzon

İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi
            Pas hatasının çok olması insiyatif almasından olmasın ? Kaçak oynamıyor riskli pas veriyor deniyor ...
            Aldığı paradan mı bahsediyoruz futboldan mı? İkisi başka şeyler. Mevzuları karıştırmışsın.
            Sosa açık ara takımın en iyi oynayan oyuncusudur.
            Yapma birader Allah aşkına adam yanındaki adama bile isabetli pas atamadı son maçta sen kalkmış insiyatif aldı diyorsun paradan mı yoksa futbolundan mı bahsediyor demişsin ben sana o kadar para alan adamın bu kadar boş pas hatası ve devamında adamı kovalamamasından bahsediyorum

Yorum

• hakanyalcin1980
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 10.08.2019
              • 3
              • Bursa

Selamün aleyküm arkadaşlar doğu alt h blok 1 adet bilet vardır. Gidemeyeceğim için devrediyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 12.01.2007
                • 20711
                • sistem mühendisliği
                • Rusya

Yapma birader Allah aşkına adam yanındaki adama bile isabetli pas atamadı son maçta sen kalkmış insiyatif aldı diyorsun paradan mı yoksa futbolundan mı bahsediyor demişsin ben sana o kadar para alan adamın bu kadar boş pas hatası ve devamında adamı kovalamamasından bahsediyorum
                İlk yarı bütün takım kötüydü.
                İkinci yarı toparlandı herkes. Sosa da gayet güzel oynadı, oynattı.
                Sezonun ilk resmi maçında 45 dakika beklenenin altında kalındı. Bunun bireysel performanslarla ne ilgisi var?

Saracak adam aramayın yahu!

Sosa olmasa orta sahada halen daha oyunu kurup takımı ileri itemiyoruz.
                Ligin en iyi orta sahası şu anda. Bunu İstanbul medyası bile tartismiyor.

Yorum

• worldmaster
                  • 13.04.2005
                  • 4427
                  • Diyarbakır

Sosa gecen mac kendi kalitesinin altinda oynadi. Kotu oynadi evet ama kotu oyuncu degil. Bu ikisini ayirt etmek zor olmasa gerek.
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• TS FAN
                    • 04.07.2015
                    • 586
                    • İstanbul

Trabzonspor her ne kadar ne yapacağı önceden kestirilemeyen serseri bir takım olsa da, bu noktadan sonra turu bırakmayacağı kanısındayım. Bir sonraki rakibimiz ise AIK olacaktır. Aık sparta praga kıyasla çok daha dişli bir takım. O maça kadar Trabzonspor tüm eksiklerini tamamlamalı bence.
                    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• gorbagor61
                      • 06.08.2014
                      • 25
                      • öğrenci
                      • Trabzon

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
                      İlk yarı bütün takım kötüydü.
                      İkinci yarı toparlandı herkes. Sosa da gayet güzel oynadı, oynattı.
                      Sezonun ilk resmi maçında 45 dakika beklenenin altında kalındı. Bunun bireysel performanslarla ne ilgisi var?

Saracak adam aramayın yahu!

Sosa olmasa orta sahada halen daha oyunu kurup takımı ileri itemiyoruz.
                      Ligin en iyi orta sahası şu anda. Bunu İstanbul medyası bile tartismiyor.
                      Ben sadece bu maçı kasdetmiyorum oynadığı maçların çoğun saçma pas hataları olduğunu söylüyorum ve bunu gördüğünüz halde görmemezlikden gelmenizi anlamıyorum ve hangi istanbul medyasıymış bu gerçekten merak ediyorum

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 12.01.2007
                        • 20711
                        • sistem mühendisliği
                        • Rusya

Ben sadece bu maçı kasdetmiyorum oynadığı maçların çoğun saçma pas hataları olduğunu söylüyorum ve bunu gördüğünüz halde görmemezlikden gelmenizi anlamıyorum ve hangi istanbul medyasıymış bu gerçekten merak ediyorum
                        Rusya'dan benim takip ettiğim kanalların tamamı... Zaten 100 tane spor kanalı yok.
                        Geçen sene Sosa'nın oynadığı maçlar ile, sakatlanıp kaçırdığı maçlar arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar futbol feraseti lazım.

Sürekli dikine oynayan bir adamla sağa-sola-geriye oynayan adamların pas yüzdeleri elbet bir değil.

Mehmet Topal falan çok yüzdeli pas verirler. Tavsiye edebilirim.

Yorum

• omondoles
                          • 10.06.2008
                          • 5199
                          • Avrupa Diğer

Sosa takımda dikine pas atan neredeyse tek oyuncu. O yüzden hata da olacak. Ben her zaman pas yerine ulaşmasa dahi niyete bakarım. Düşünce güzelse pasın balans ayarı da bir şekilde düzelir.

Yorum

• pReN@_61
                            • 10.12.2004
                            • 25746
                            • İstanbul

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
                            Uğurcan'ın yan toplar iyi normalde. Çıkıp vururdu ama Avrupa'da ilk maç diye heyecan yaptı herhalde. Yediğimiz golde çıkmadı. Bir tane daha yan topta çizgide bekledi, 3 tane Prag'lının arasından geçip elinde kaldı hangisi vursa gol olurdu. Uzaktan şutlarda hata yapmadı.

İzlemiştir çoğunluk gerçi ama kulüp Prag deplasmanı için video yapmış. İzleyip beğeni atarsak iyi olur. İnsanın Prag'a gidesi geliyor
                            İzlememiştim, güzel olmuş video. Duygulanıyor insan..

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
                            O da maç maç değil tura göre. 3.ön elemede yer alan takımlara 280 bin euro veriliyor. Play off'a ise 300 bin euro. Lâkin gruplara kalındığında bu para iade ediliyor tıpkı kazanılan puanlar gibi.

Onun haricinde iç sahadaki maçların yayın hakkı kulüpte olduğundan oradan da belli bir miktar para geliyor...
                            Gruplara kalırsan ver bakalım aldığın paraları diyorlar yani
                            Teşekkür ederim bilgi için.

(UEFA)

Yorum

• Enaldo61
                              • 14.02.2010
                              • 23677
                              • Tekirdağ

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma