Yedek kaleci olmasına rağmen takımı sahiplenişi göz dolduruyor. Bu tarz futbolcular taraftarın takımdan kopmasını engeller
Ortalama bir kaleci. Varligi yoklugu bir. Ugurcan'in yedegi Beto gibi bi tecrübe olmaliydi
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Yedek kaleci olmasına rağmen takımı sahiplenişi göz dolduruyor. Bu tarz futbolcular taraftarın takımdan kopmasını engeller
Sıra geldi göstermen lazım yetenekli kaleci olduğunu
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
krosnodar maçında çok beğendim
iyi performans bekliyorum ankaragücü maçında
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Tavırlarıyla sevdirmişti kendini,gol yememesi de güzel oldu.
Bravo kardes. Özellikle uzun paslar tam isabet.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Ayakları çok iyi gerçekten Uğurcan'da olmayan tek özellik
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Direkten dönüp sırtına çarpan top şansın da yardımıyla içeri değil dışarı düştü neyse ki. Bir tane de ayak dibine gelen topu eliyle iyi çıkardı
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Teşekkürler sempatik çocuk.
Arda’nın rakibi olamaz
En büyük Trabzon
ayak dibine gelen topu ayağıyla çıkarsa daha iyiydi, çünkü o toplara eğilmek dezavantaj yaratıyor çoğu zaman.
Bence iyi bir görüntü verdi ama Ardayı ben daha çok beğenmiştim.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Maç sonu çoğu futbolcu röportaj sırasında " eeeeee, ııııı, aaaaa" gibi uzatıyor. Ne diyeceğini nasıl konuşacağını da iyi biliyor tebrik ederim.
Maçta çıkardığı pozisyon zor bir pozisyondu ayağının dibine geldi, onu da iyi çıkardı.
Uğurcanın olmadığı maçlarda tedirgin olmam şahsen
.
Seneye Uğurcan satılıp yerine geçeceği için uzun vadeli düşünülmüş bir transfer olarak görüyorum. O yüzden benimseyin bence![]()
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Tarz olarak Onur Kivrakvari birine benziyor, kedi gibi ve ekstra olarak ayaklari da iyi gibi ama yan toplarda tabii Ugurcan gibi olmasi zor. Sonuc olarak Arda pisene kadar Erce işimizi gorur.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
İyi maç çıkardın.
Tebrik ederim, başarılar...
Uğurcan’dan sonraki kalecimiz Arda’dır bu net.
Erce de o geçişteki bağlantı olacak gibi görünüyor.
Ayak dibine gelen topu eliyle alması aslında büyük meziyet ancak ayağıyla almaması da ilginç. Top tamamen yere yapışık geliyor, biraz yüksek olsa anlarım ama bildiğimiz o topu ayakla çıkarır kaleciler. Niye öyle yaptı acaba?
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
takımı çok rahatlattı paslarıyla, gelişigüzel toplara vursaydı fark artabilirdi. uğrucan'ın da kolaya kaçmaması lazım, gerektiğinde pas yapmalı. hoca ısrar etsin.
Kısa pasları Uğurcan'a göre daha temiz fakat fazla riske giriyor. Uzun toplarda ise aynı isabet oranını sağlayamadı...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Gayet iyiydi yine.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Ayağı bu kadar iyi kaleci Trabzonspor kalesi görmedi sanırım.
Benim izleyebildiklerim arasında yoktu en azından .
.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)