Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 28. Hafta | Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tesadife bakın ki bursanın maç başından beri en iyi oynayan 2 adamı bizim beğenmediğimiz yusuf ve aytaç
    Aytaç bozmaya yönelik kasap gibi dolaşmaktan başka birşey yapmadı. Sarı kart görmeliydi ilk 15 dk 3-4 faul yaptı.

Yusuf her zamanki gibi yırtıyor kendini ama son top olayını izleyip görelim. Ugurcanin çıkardığı pozisyonda bizde kaleye vururdu.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Parmakdan iyi rotasyon oyuncusu olur.Yetenekli bir oyuncu ama yeterince sakin ve akıllı oynamadığını düşünüyorum.

Yorum

• Ekuban Tunayi sinek gibi ezdi agshagagsga
        ( ゚д゚)

Yorum

• Adam yer adam Eku
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yusuf Yazıcı futbolcuysa ben de Messi'yim

Yorum

• ilk yarı itibari ile takım vasatında altınd bir oyun ortaya koydu desenizki takımda kim göze çarptı uğurcan dışında hiç kimse işte maçın özeti de bu takım çok kötü

Yorum

• Bir dahaki yıl direk 2 stoper alınmalı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                & ONUR RECEP KIVRAK &
                ^^KELEBEK^^

Yorum

• Olcay Abdüş değişikliği 2. yarı maçı biraz daha lehimize çevirir diye düşünüyorum. Abdüş hazır değilse 60'dan sonra olabilir.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Yusuf yazıcı ya bu sene gider avrupaya yada 2-3 sene sonra Akhisara

Yorum

• İlk yarı bursa çok koştu. Bakalım ikinci yarı devam edebilecekler mi?
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Yusuf ile hugo değişirse takıma ivme gelir

Yorum

• Akadir parmak takımı 10 kişi oynatıyor,kaçak güreşiyor.stilini sevmiyorum.
                          .....

Yorum

• Yusuf , Abdülkadir ve Hüseyin leş atıyorsunuz beyler

Yorum

• Yine direk , yeter da..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu oyuna rağmen net pozisyonlarımız var. Vites artırmak lazım. İlk yarıları çöp etmekten vazgeçmedik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X