ibanez ile ilgili cümlerlerin beni benden aldısezgiler ve hız
sadece murat cem ve kaleciler konusuna katılıyorum.
hüseyin hatalıydı ama toure yerine oynasaydı daha felaket olurdu. o yüzden şuan stoperler arasında hala en iyisi. hüseyin-husseini ikilisini bozmayalım.
parmak 10 numara olabilir mi bilmiyorum bu forumda senden duydum ilk
Konu Ahmet Aksu tarafından (17.02.2019 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.
Çıkarılan 11'den ziyade nasıl top oynayacağız ona bakmak lazım..
İç saha maçından beklediklerim..
1-Bol paslı oyun
2-Top rakipde iken kafasını kaldırmadan ön alanda baskı.
3-Kaybedilen topları çabuk geri kazanmak maksim 8 9 saniye.
4-Öndr basarken geri dörtlünün takım boyunu kısaltması.
5-Çift forvetle ceza.sahasında kalabalık oluşturmak isteniyorsa kanatları çalıştırmak savunmanın dengesini bozmak.
6-İkinci topları toplayıp atağa tazelik kazandırmak için doğru baskı doğru yerleşme.
Ünal hocadan bunları bekliyorum ben..Sonuçta ligin kalburüstü takımlarından Basaksehir ve gs ile oynamıyorsun her ne kadar ileri ucunda iyi adamları olsa da ligin vasat takımlarından Alanya ile oynuyoruz o yüzden cift forvet tercihi eleştirisi bu maç için rafa kaldırılmalı..Önemli olan yukarıda maddeler halinde yazdığım taktik anlayıştır..
Bakalım nasıl bir oyun felsefesi ile oynayacağız..
Before Elvis There was Nothing
John Lennon
rakibin as stoperleri yok belki de hoca bundan dolayı çift forvet çıkıp ilk yarı işi bitirmeyi planlıyor
olabilir yani hemen hocaya giydirmeyelim lütfen.
Alanya nın defansta 2 eksik var Tzevallas ve Nskala. O bölgeyi zorlamak lazım, kazanırsak haftaya derbi maç var üst sıralar yine karışacak. Alanya'yı yenmek demek yine yukarılara tırmanmak demek. Oyuncuların sahaya karakter koymaları lazım, 2. devre başladığından beri o patlamayı bir türlü yapamadılar 2. devreye iyi girdiler diyebileceğimiz performans göremedik.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Rakip, ilk yarı durdurup ikinci yarida kontradan vurma takımı yapmış resmen. Çok sıkıntılı bir maç bekliyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Sosa'nın hala bazı pozisyonlarda ağrıları oluyormuş.
Ünal hoca da hafta içi ayaktenisi oynarken alt adelesini yırtmış![]()
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Puhahhaha.Niye sezgileri ve hızı iyi değil mi? Objektif bir şey yazdım olmayan şeyi söylemiyorum. Ibanez müthiş topçu demiyorum ama TR kupasında fena maçlar çıkarmadı. İzlersen o maçları kaç tane atağı kestiğini görürsün. Ayağı da iyi, topu tutmamıza yardımcı olur. 2-3 tane tehlikeli orta da keser.
Parmak'tan 10 numara bal gibi olur. Bir kere tempolu oynuyor, hep dikine bir isteği var. Sırtı dönük aldığı topu kolayına kaybetmiyor. Şut tehlikesi var, araya koşu atıyor.. O bölgeyi de karıştırır pres gücüyle. Daha ne olsun?
Hüseyin Başakşehir maçından beri her hafta kötü oynuyor, bir iki hafta dinlenmeyi hak etti. En azından takım eski hüviyetini yakalayana ve Sosa form tutana kadar.
Dünkü maçta skerteli atsa Konya alır maçı götürürdü. Ne forveti kırmızı yerdi nede şikeciler penaltı diye itiraz ettikleri pozisyona girebilirler Di.
Böyle ahlaksız hakem ve federasyonun olduğu bir ligde sadece güzel oyun beklentim. Yenmek yenilmek umurumda bile değil. Sistemli güzel oyun olsun yeterli.
TRABZONSPOR.
jairzinho`nun prensi batuhan niye halen daha kadroda yer işgal ediyor?
Ekuban'ın maçı olacak gibi bir his var
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Bu arada Sergen Yalçın Fernandes çöpünü kesmiş, o oynasa hiçbir şey yapamazlardı adam 10 topun 9'unu rakibe veriyor. Villafanez bek oynayacaksa orası cevher, Kamil'in zorlaması lazım Ömür ile birlikte.
Ozan'ın ve Caulker'ın durumunu bilmiyorum eğer fizik olarak kötü durumdalarsa bizim işimize gelir. Welintgon ligin en çöp stoperlerinden biri ama yerleşik savunmayı yapabilir herhalde.
Cenk'i kanada koyması iyi olmamış. Ortasahamız olmadığı için geniş alanı hızlı kat edecek oyuncular bize ters geliyor ama iyi bir oyuncu değil vasatın da altı denilebilir hatta.
Hoca ilk 11'i yanlış çıkartmasa kolay maç derdim ama ortasahamız bomboş resmen bari Parmak olsaydı. Kimse savunma yapmıyor bu takımda Ömür göz boyamak için bir iki kere adam kovalıyor o kadar. Yine de farklı kazanma ihtimalimiz çok yüksek, rakibi bir anda baskıya alırsak hatalar silsilesi gelir, çok kötü oyuncuları var.
Koreografi hazirligi var sanki
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Ben bizim taraftarları anlayamıyorum.
Tüm stad “Yıldırım Demirören yeter” diye bağırıyor. Be gözünü sevdiklerim. Yıldırım Demiröreni destekleyen sizlersiniz!! Demiröreni oraya oturtturan Beyefendi her seçimde %60 dan fazla oy veriyorsunuz!
Ne anladık şimdi sizin yeter artıkınızdan?
Bu oyun şekliyle organize olmak kolay değil.İster 4-4-1-1 deyin,ister 4-4-2 deyin hiç farketmez.Yardımcı forvet olarak oynayan oyuncunun oyun kurma becerisi ve oyun zekası mutlaka iyi olmalıdır.Ekuban topu alıp direkt kaleye gitmeye çalışan hatta bunu çoğu zaman rakip oyuncuların içinden geçerek yapmaya çalışan oyun zekası düşük bir oyuncu.Bu noktada ortasaha ve hücum bağlantısında haftalardır sıkıntı yaşıyoruz.Pas oyununu direkt olarak etkileyen bir durum bu.Ekubandan direkt forvet olur mu derseniz bana göre o da olmaz çünkü geçen hafta gördük ki Rodellega servis konusunda Ekubandan çok daha önde ve başarılı.Ekuban benim için oyuna ikinci yarıda girebilecek,rakip yorgunken oyuna alınan,savunma arkası boşlukları kullanabilecek bir oyuncu.
Fransa : Griezmann,Giroud
A.Madrid : Griezmann,Costa
Benfica : J.Felix,Seferovic
Burada Giroud,Costa ve Seferovic kaleye daha yakın direkt forvet oyuncuları iken ; Griezmann ve Felix ise hem ortasaha ve hücum bağlantısının sağlayacak oyun kurucu olarak hem de cezasahasına girip gol arayacak yardımcı forvet profilinde görev alıyorlar.
Aslına bakarsanız pas oyunu dışında bir seçeneğimiz de zaten yok.Bu takım dikine hızlı bir oyun oynayamaz.Nwakeame ağır,genel özellikleri itibariyle pas yapmaya uygun bir oyuncu.Abdülkadir de uzun mesafede sprint atabilen bir oyuncu değil daha çok kısa mesafelerde topla seri çıkabilen bir oyuncu dolayısıyla o da pas oyunu için uygun.Dikine hızlı oyunu oynayacak bir takım değiliz.Pas oyunu istiyorsak ve bu konuda başarı istiyorsak eskiden olduğu gibi Yusuf forvet arkası oynamalı.
Konu Onur Erçetin tarafından (17.02.2019 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.
Sıkıntı yok Ünal Hocam cesaretin yeter senin hakem faktörü olmasa bu takım o kadar eksikle yine kafadaydi...
Şimdi destek zamanı haydi uşaklar...
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Ekuban kenarda, parmak sosanın yanında. Yusuf 10 numarada olmalı. İnat etme işte hocam. 2li forvet olmuyor
Özellikle bize bilenen karaktersiz bir takım var karşımızda. Kazanırız umarım.
aslında bir kareografi yapmak lazım. dövdük olmadı, odaya kilitledik olmadı, düdük astırdık gene olmadı gibi...
Вы попали по адресу!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)