Sayfa 12 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 2 10 11 12 13 14 22 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1279 adet sonuctan sayfa basi 276 ile 300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Uğur KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı Gökhan Balcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu muazzam kaleci performanslarını, topları üst üste kalecinin üzerine vurmamıza bağlıyorum. Doğru düzgün köşeye vuruş yaparsak yemeyecek kaleci yoktur. Umarım pozisyonları harcamayız da sonradan sıkıntıya düşmeyiz
    Katiliyorum.
    Rakip kalecilerden cok biz beceriksisiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

artvints - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı Uğur KÜÇÜK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O maci da Burak ve Rodellaga ile başlayan kadrolu hoca ve adini anmak istemedigim kaleci vermisti.

Kadroya neresinden bakarsak bak hatali.

Ilk yariyi 2 farkli onde kapatamazsa bugunku takim maci mumkunati yok kazanamaz.

yok o maç tek forvet oynadık ama burak başlamıştı.

Ahmet Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ibanez ile ilgili cümlerlerin beni benden aldı sezgiler ve hız

sadece murat cem ve kaleciler konusuna katılıyorum.

hüseyin hatalıydı ama toure yerine oynasaydı daha felaket olurdu. o yüzden şuan stoperler arasında hala en iyisi. hüseyin-husseini ikilisini bozmayalım.

parmak 10 numara olabilir mi bilmiyorum bu forumda senden duydum ilk

Alıntı TSemih61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerem yedeklerde yok, onun yerine 2 tane kaleci yedeğe alınmış. Murat Cem'i U21 izledim Kerem'in gösterdiği performansın çeyreğını gösteremedi ama her hafta yedekte. Hocanın burada ciddi hatası var.

Stoperde asıl form düşüklüğü olan Hüseyin, son haftalarda çok ciddi hataları oldu. Toure asıl mevkisi sağ stoperde oynamalıydı.

Ibanez sol bek oynamalıydı. Amiri ise Abdülkadir yerine sağ kanat. Rakibe basardı, adam takip ederdi, kontraları keserdi... Ömür bir kere iki kere kovalıyor rakibi sonra bırakıyor, bu tip takımlara karşı daha iyi savunma yapmalıyız. Ibanez de bu açıdan iyi, sezgileri kuvvetli ve hızlı bir oyuncu olduğu için rakibin hızlı ataklarını kesebiliyor.

Rodallega yerine Ekuban, 10 numarada da Parmak olmalıydı.

Tabii ki hocanın böyle bir kadro çıkartacağını beklemiyordum. Bu haftaya kadar değiştirmedi bu hafta niye vazgeçsin. Olası bir puan kaybını ben hocaya yazarım.
    Konu Ahmet Aksu tarafından (17.02.2019 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.

David_LuiZ4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Çıkarılan 11'den ziyade nasıl top oynayacağız ona bakmak lazım..

İç saha maçından beklediklerim..

1-Bol paslı oyun

2-Top rakipde iken kafasını kaldırmadan ön alanda baskı.

3-Kaybedilen topları çabuk geri kazanmak maksim 8 9 saniye.

4-Öndr basarken geri dörtlünün takım boyunu kısaltması.

5-Çift forvetle ceza.sahasında kalabalık oluşturmak isteniyorsa kanatları çalıştırmak savunmanın dengesini bozmak.

6-İkinci topları toplayıp atağa tazelik kazandırmak için doğru baskı doğru yerleşme.

Ünal hocadan bunları bekliyorum ben..Sonuçta ligin kalburüstü takımlarından Basaksehir ve gs ile oynamıyorsun her ne kadar ileri ucunda iyi adamları olsa da ligin vasat takımlarından Alanya ile oynuyoruz o yüzden cift forvet tercihi eleştirisi bu maç için rafa kaldırılmalı..Önemli olan yukarıda maddeler halinde yazdığım taktik anlayıştır..

Bakalım nasıl bir oyun felsefesi ile oynayacağız..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı artvints Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benfica'yı izledikten sonra 4 4 2 sevgim depreşti ama bizim ki çok karışık. yetenekli, yıldız oyuncunun forvet 'in yanında gezindiği, 4 orta saha oyuncusunun birlikte hareket ettiği bir 4 4 2 izlemek isterim. biz son dönemde yine oyuncular üzerinden oynuyoruz. bir ara sıyrılmıştık bundan, herkes yerini bulmuştu ama çabuk bozuldu.
    Benimde atleticonun defansif yerleşimini izleyince 4-4-2 aşkım alevleniyor. Geçen leipzigin 4-2-4 taktığını izledim. Muazzam.
    ( ゚д゚)

Ahmet Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

rakibin as stoperleri yok belki de hoca bundan dolayı çift forvet çıkıp ilk yarı işi bitirmeyi planlıyor
    olabilir yani hemen hocaya giydirmeyelim lütfen.

Uğur KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı artvints Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok o maç tek forvet oynadık ama burak başlamıştı.
    Aynen simdi hatirladim. Ikinci yari girmisti Rodellaga.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alanya nın defansta 2 eksik var Tzevallas ve Nskala. O bölgeyi zorlamak lazım, kazanırsak haftaya derbi maç var üst sıralar yine karışacak. Alanya'yı yenmek demek yine yukarılara tırmanmak demek. Oyuncuların sahaya karakter koymaları lazım, 2. devre başladığından beri o patlamayı bir türlü yapamadılar 2. devreye iyi girdiler diyebileceğimiz performans göremedik.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

İ. SARAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Rakip, ilk yarı durdurup ikinci yarida kontradan vurma takımı yapmış resmen. Çok sıkıntılı bir maç bekliyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

Sosa'nın hala bazı pozisyonlarda ağrıları oluyormuş.

Ünal hoca da hafta içi ayaktenisi oynarken alt adelesini yırtmış
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

murat3861 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri

Alıntı Ahmet Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakibin as stoperleri yok belki de hoca bundan dolayı çift forvet çıkıp ilk yarı işi bitirmeyi planlıyor
    olabilir yani hemen hocaya giydirmeyelim lütfen.
    Ben kadroyu beğendim. yıllardan beri defans ağırlıklı kadrolarla çıktıkta ne oldu. yenilsek bile en azından keyifli ve saldıran bir takım izleriz. Ünal hoca yıllardan beri beklediğim kadroyu sürüyor.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TSemih61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı Ahmet Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibanez ile ilgili cümlerlerin beni benden aldı sezgiler ve hız

sadece murat cem ve kaleciler konusuna katılıyorum.

hüseyin hatalıydı ama toure yerine oynasaydı daha felaket olurdu. o yüzden şuan stoperler arasında hala en iyisi. hüseyin-husseini ikilisini bozmayalım.

parmak 10 numara olabilir mi bilmiyorum bu forumda senden duydum ilk
    Puhahhaha. Niye sezgileri ve hızı iyi değil mi? Objektif bir şey yazdım olmayan şeyi söylemiyorum. Ibanez müthiş topçu demiyorum ama TR kupasında fena maçlar çıkarmadı. İzlersen o maçları kaç tane atağı kestiğini görürsün. Ayağı da iyi, topu tutmamıza yardımcı olur. 2-3 tane tehlikeli orta da keser.

Parmak'tan 10 numara bal gibi olur. Bir kere tempolu oynuyor, hep dikine bir isteği var. Sırtı dönük aldığı topu kolayına kaybetmiyor. Şut tehlikesi var, araya koşu atıyor.. O bölgeyi de karıştırır pres gücüyle. Daha ne olsun?

Hüseyin Başakşehir maçından beri her hafta kötü oynuyor, bir iki hafta dinlenmeyi hak etti. En azından takım eski hüviyetini yakalayana ve Sosa form tutana kadar.

Şahin Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İçel

Dünkü maçta skerteli atsa Konya alır maçı götürürdü. Ne forveti kırmızı yerdi nede şikeciler penaltı diye itiraz ettikleri pozisyona girebilirler Di.
    Böyle ahlaksız hakem ve federasyonun olduğu bir ligde sadece güzel oyun beklentim. Yenmek yenilmek umurumda bile değil. Sistemli güzel oyun olsun yeterli.
    TRABZONSPOR.

fadigaTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

jairzinho`nun prensi batuhan niye halen daha kadroda yer işgal ediyor?

Numan Yerlikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Ekuban'ın maçı olacak gibi bir his var
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Nereden
    Ankara

Alıntı TSemih61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puhahhaha. Niye sezgileri ve hızı iyi değil mi? Objektif bir şey yazdım olmayan şeyi söylemiyorum. Ibanez müthiş topçu demiyorum ama TR kupasında fena maçlar çıkarmadı. İzlersen o maçları kaç tane atağı kestiğini görürsün. Ayağı da iyi, topu tutmamıza yardımcı olur. 2-3 tane tehlikeli orta da keser.

Parmak'tan 10 numara bal gibi olur. Bir kere tempolu oynuyor, hep dikine bir isteği var. Sırtı dönük aldığı topu kolayına kaybetmiyor. Şut tehlikesi var, araya koşu atıyor.. O bölgeyi de karıştırır pres gücüyle. Daha ne olsun?

Hüseyin Başakşehir maçından beri her hafta kötü oynuyor, bir iki hafta dinlenmeyi hak etti. En azından takım eski hüviyetini yakalayana ve Sosa form tutana kadar.
    ibanez şurayı okusa gözleri yaşarırdı.
    En büyük Trabzon

TSemih61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Bu arada Sergen Yalçın Fernandes çöpünü kesmiş, o oynasa hiçbir şey yapamazlardı adam 10 topun 9'unu rakibe veriyor. Villafanez bek oynayacaksa orası cevher, Kamil'in zorlaması lazım Ömür ile birlikte.

Ozan'ın ve Caulker'ın durumunu bilmiyorum eğer fizik olarak kötü durumdalarsa bizim işimize gelir. Welintgon ligin en çöp stoperlerinden biri ama yerleşik savunmayı yapabilir herhalde.

Cenk'i kanada koyması iyi olmamış. Ortasahamız olmadığı için geniş alanı hızlı kat edecek oyuncular bize ters geliyor ama iyi bir oyuncu değil vasatın da altı denilebilir hatta.

Hoca ilk 11'i yanlış çıkartmasa kolay maç derdim ama ortasahamız bomboş resmen bari Parmak olsaydı. Kimse savunma yapmıyor bu takımda Ömür göz boyamak için bir iki kere adam kovalıyor o kadar. Yine de farklı kazanma ihtimalimiz çok yüksek, rakibi bir anda baskıya alırsak hatalar silsilesi gelir, çok kötü oyuncuları var.

worldmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Diyarbakır

Koreografi hazirligi var sanki
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

BlackPanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diğer

Ben bizim taraftarları anlayamıyorum.

Tüm stad “Yıldırım Demirören yeter” diye bağırıyor. Be gözünü sevdiklerim. Yıldırım Demiröreni destekleyen sizlersiniz!! Demiröreni oraya oturtturan Beyefendi her seçimde %60 dan fazla oy veriyorsunuz!

Ne anladık şimdi sizin yeter artıkınızdan?

Onur Erçetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı David_LuiZ4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkarılan 11'den ziyade nasıl top oynayacağız ona bakmak lazım..

İç saha maçından beklediklerim..

1-Bol paslı oyun

2-Top rakipde iken kafasını kaldırmadan ön alanda baskı.

3-Kaybedilen topları çabuk geri kazanmak maksim 8 9 saniye.

4-Öndr basarken geri dörtlünün takım boyunu kısaltması.

5-Çift forvetle ceza.sahasında kalabalık oluşturmak isteniyorsa kanatları çalıştırmak savunmanın dengesini bozmak.

6-İkinci topları toplayıp atağa tazelik kazandırmak için doğru baskı doğru yerleşme.

Ünal hocadan bunları bekliyorum ben..Sonuçta ligin kalburüstü takımlarından Basaksehir ve gs ile oynamıyorsun her ne kadar ileri ucunda iyi adamları olsa da ligin vasat takımlarından Alanya ile oynuyoruz o yüzden cift forvet tercihi eleştirisi bu maç için rafa kaldırılmalı..Önemli olan yukarıda maddeler halinde yazdığım taktik anlayıştır..

Bakalım nasıl bir oyun felsefesi ile oynayacağız..
    Bu oyun şekliyle organize olmak kolay değil.İster 4-4-1-1 deyin,ister 4-4-2 deyin hiç farketmez.Yardımcı forvet olarak oynayan oyuncunun oyun kurma becerisi ve oyun zekası mutlaka iyi olmalıdır.Ekuban topu alıp direkt kaleye gitmeye çalışan hatta bunu çoğu zaman rakip oyuncuların içinden geçerek yapmaya çalışan oyun zekası düşük bir oyuncu.Bu noktada ortasaha ve hücum bağlantısında haftalardır sıkıntı yaşıyoruz.Pas oyununu direkt olarak etkileyen bir durum bu.Ekubandan direkt forvet olur mu derseniz bana göre o da olmaz çünkü geçen hafta gördük ki Rodellega servis konusunda Ekubandan çok daha önde ve başarılı.Ekuban benim için oyuna ikinci yarıda girebilecek,rakip yorgunken oyuna alınan,savunma arkası boşlukları kullanabilecek bir oyuncu.

Fransa : Griezmann,Giroud
    A.Madrid : Griezmann,Costa
    Benfica : J.Felix,Seferovic

Burada Giroud,Costa ve Seferovic kaleye daha yakın direkt forvet oyuncuları iken ; Griezmann ve Felix ise hem ortasaha ve hücum bağlantısının sağlayacak oyun kurucu olarak hem de cezasahasına girip gol arayacak yardımcı forvet profilinde görev alıyorlar.

Aslına bakarsanız pas oyunu dışında bir seçeneğimiz de zaten yok.Bu takım dikine hızlı bir oyun oynayamaz.Nwakeame ağır,genel özellikleri itibariyle pas yapmaya uygun bir oyuncu.Abdülkadir de uzun mesafede sprint atabilen bir oyuncu değil daha çok kısa mesafelerde topla seri çıkabilen bir oyuncu dolayısıyla o da pas oyunu için uygun.Dikine hızlı oyunu oynayacak bir takım değiliz.Pas oyunu istiyorsak ve bu konuda başarı istiyorsak eskiden olduğu gibi Yusuf forvet arkası oynamalı.
    Konu Onur Erçetin tarafından (17.02.2019 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

Sıkıntı yok Ünal Hocam cesaretin yeter senin hakem faktörü olmasa bu takım o kadar eksikle yine kafadaydi...

Şimdi destek zamanı haydi uşaklar...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Nereden
    Ankara

Ekuban kenarda, parmak sosanın yanında. Yusuf 10 numarada olmalı. İnat etme işte hocam. 2li forvet olmuyor

fadigaTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Beklediğimden fazla taraftar gelmiş.

Soner Albayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Özellikle bize bilenen karaktersiz bir takım var karşımızda. Kazanırız umarım.

Şeref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

aslında bir kareografi yapmak lazım. dövdük olmadı, odaya kilitledik olmadı, düdük astırdık gene olmadı gibi...

Вы попали по адресу!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)