Sayfa 47 Toplam 56 Sayfadan BirinciBirinci ... 37 45 46 47 48 49 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1376 adet sonuctan sayfa basi 1,151 ile 1,175 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Nereden
    Bursa

Bu arada birçok insanın göremediği şu.şu an takımin kalburustu oyuncuları kim.başta sosa.sene olmayabilir.burak.rode seneye ikiside olmayabilir.peraire.bizim seneye olmayabilir.onur seneye olmayabilir.eee geriye ne kalacak.bu yönetim sizce ne kadr kaliteli oyuncular alabilir.ulayrica unal hoca kalsa bile sene elindeki bu oyuncular gidince emin olun Karabüke bağlar.bu sene bu yüksek maliyetli ve kaliteli kadroyu seneye bulamayacagiz.biz bu seneyi neden hiçbir başarısı olmayan bir hocayla boşa attık ki.ha satarken sene başı birçok maliyetli oyuncuyu.koyarım başına unal Karaman anlarım ama bu işi anlayamam.bmwye lpg taktiktan sonra bu araba gitmiyor demeye benziyor işimiz.paran yoksa bmwye binmeyeceksin.bmwye binmeyeceksin göze aldıktan benine acimayacaksin.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Alıntı ~UniCef~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su anda yanlis olan nedir? Üc bes puan kaybettigimiz icin mi? Basari geldikten sonra istikrarin manasi nedir? Dogru bir plan. Ve buna inanip sonuna kadar götürmektir istikrar. Yoksa her 3 ayda yeni bir TD getirmekse istikrar. Biz son yillarda cok istikrarliyiz. Olumsuz yönden ne yazik ki. Ben olumlu yönden zorluklara ragmen istikrar bekliyorum.

Daha reset bile cekilmemis. Takimin bu kadro maliyetini tasimasi imkansiz.
    Burak yüzünden Ünal'ın kafasını koparmaya hazır bir taraftar güruhuna istikrarı anlatmaya çalışıyorsun...

Eleştiriyi, defol demeden bitiremeyen bir kitle..

işin zor.

Ünal asla gitmemeli.

Burak sorunu çözülmeli, acil takımla bağı koparılarak.

Nereden
    Bursa

Bu arada birkaç ay daha ödenmesin paralar siz o zaman kaosu görün. çok kötü bir planlama yaptı yönetim.ya başarılı olmayı yada küçülmeye seçecekti.ikisine de cesaret edemedi herseyi bitirdi.

nakzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

Su anda yanlis olan nedir? Üc bes puan kaybettigimiz icin mi? Basari geldikten sonra istikrarin manasi nedir? Dogru bir plan. Ve buna inanip sonuna kadar götürmektir istikrar. Yoksa her 3 ayda yeni bir TD getirmekse istikrar. Biz son yillarda cok istikrarliyiz. Olumsuz yönden ne yazik ki. Ben olumlu yönden zorluklara ragmen istikrar bekliyorum.

Daha reset bile cekilmemis. Takimin bu kadro maliyetini tasimasi imkansiz.
    17 puan kaybettin 3-5 değil 8.sıradasın ve dahadada aşağıya düşeceksin.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Eskişehir

Alıntı Arda' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ligde üst üste 11 maç kazanarak kulüp rekoru kıran da ziya hocaydı. iddaasız gs bizi trabzonda 4-2 yenip bitirmişti seriyi o maçı kahvede babamla izleyip ağlamıştım sonra hey gidi günler.
    Aynen. Hafta boyu güya bizim şampiyonluğumuzu isteyen gs'liler bi güzel gazımızı alıp Necati önderliğinde canımıza okumuşlardı. Her zaman derim, fener şikeci mikeci ama şu gs'den daha mert camiadır.

Nereden
    Bursa

Alıntı Yavuz Hasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç haftadır şuraya bakıyorum da trabzonsporun neden başarısız olduğunun özeti sadece bu forum da görünüyor
    yönetim hoca değil bu takımın sorunu taraftar çok küçük bir kesimi tenzih ederim ama futboldan anlamıyoruz sadece galibiyete odaklı bakkal versen iki günde batıracakcak adamlar atıp tutuyor Abdullah Avcı diye ölüp bitenler kaç tane basaksehır maçı izledi avcı fenere Beşiktaşa gitse 5 haftada ardına teneke bağlarlar bize gelseyemedıgı laf kalmaz sen 5-6 aydır hocana sabredememıssın 10 senedir basaksehırde avcı
    Bu takıma ronaldo da gelse boş Messi de gelse boş zıdan da gelse boş bu takımın taraftara ihtiyacı var

Geçen sene rıza döneminde oynanan oyuna bak karamanın eksikleri elbette var ama berabere kaldığında beraberliği kurtaran sen değilsin kaybettiğinde bile kazanmak için bastıran sensin biraz şans biraz sabır

3 sene sonra Ünal hoca aynı hataları yapıyordur tamam artık yeter dersin senin takımının yönetiminde Arap şeyhi mi var kim gelecek kimi getirecek
    Kardeşim Ünal Karaman'ın bu noktaya gelmek için hangi mücadelesini gördün ki,Trabzonspor'a Hoca olmak için hangi çabasını gördün ki ona sabretmemizi istiyorsunuz?
    Ne yapmış Ünal Karaman,Trabzonspor'un yardımcı hocasıyken 'ben artık kendi türkümü söylemek istiyorum' dedi ve şike yapmış Mecnun Odyakmaz güzellemesi ve Samet Aybaba'nın sportif direktör olarak kurduğu Adana Demirspor'un şampiyonluğa gidecek kadroyu masalara yumruk vurarak şampiyon olacağını sanmak dışında ne yapmış?

52 yaşında neyi başarmış kardeşim nereden geliyor bu torpil?Trabzonspor'un en kaliteli kadrosu elinde,rakipler leş ben Hoca mı yetiştireceğim bu saatten sonra?

Bir lafımda bugün Samet Aybaba güzellemesi yapanlara,sene başında Ünal Karaman geldiğinde bu günleri göremiyorsanız bugün Ünal Karaman gitsin diyerek sadece kaosa ön ayak oluyorsunuz.

Hadi sezon başında kim ne yazmış ve haklı çıkmış diye bakın,bu saatten sonra bu işe aklı kesenler söz söylesin diyebilin.

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1920990562

Ünal Karaman'ı gönderip bir başkasını getirmek kaosu öteler.

Ha Ünal Karaman'ı gönderip,Osman Özköylü'yü getirelim diyorsanız tüm sorumluğu kabul ediyorum.
    • Memento mori

~UniCef~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı nakzo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 puan kaybettin 3-5 değil 8.sıradasın ve dahadada aşağıya düşeceksin.
    Sezon sonu gecen sezondan daha kötü bir yerde bitirecegimize inanmiyorum.
    Nefsin icin sevme

~UniCef~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak yüzünden Ünal'ın kafasını koparmaya hazır bir taraftar güruhuna istikrarı anlatmaya çalışıyorsun...

Eleştiriyi, defol demeden bitiremeyen bir kitle..

işin zor.

Ünal asla gitmemeli.

Burak sorunu çözülmeli, acil takımla bağı koparılarak.
    Hayirlisi. Baska ne diyelim
    Nefsin icin sevme

Nereden
    Eskişehir

Alıntı Yavuz Hasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç haftadır şuraya bakıyorum da trabzonsporun neden başarısız olduğunun özeti sadece bu forum da görünüyor
    yönetim hoca değil bu takımın sorunu taraftar çok küçük bir kesimi tenzih ederim ama futboldan anlamıyoruz sadece galibiyete odaklı bakkal versen iki günde batıracakcak adamlar atıp tutuyor Abdullah Avcı diye ölüp bitenler kaç tane basaksehır maçı izledi avcı fenere Beşiktaşa gitse 5 haftada ardına teneke bağlarlar bize gelseyemedıgı laf kalmaz sen 5-6 aydır hocana sabredememıssın 10 senedir basaksehırde avcı
    Bu takıma ronaldo da gelse boş Messi de gelse boş zıdan da gelse boş bu takımın taraftara ihtiyacı var

Geçen sene rıza döneminde oynanan oyuna bak karamanın eksikleri elbette var ama berabere kaldığında beraberliği kurtaran sen değilsin kaybettiğinde bile kazanmak için bastıran sensin biraz şans biraz sabır

3 sene sonra Ünal hoca aynı hataları yapıyordur tamam artık yeter dersin senin takımının yönetiminde Arap şeyhi mi var kim gelecek kimi getirecek
    Geçen sene Rıza'nın elinde böyle alternatifli kadro yoktu, başında da düzgün bir yönetim. Sen oyunu okumayı öğrenememişsen taraftar napsın? Rakip takım hocaları oyunu gidişatına göre şekillendirip gerekli hamleleri zamanında yapıyor göz göre göre avucunun içinden puanı kapıyor sen de aval aval sahaya bakıyorsun. Ne takım üzerinde otoriten var ne de teknik taktik bilgin. Yerler öyle hocalığı. Hata bir değil iki değil iyice ayağa düştü.

zafer6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

11 sezonunda aynı hareketi engin senola yapmisti.kadro dışı kaldı sonra affedildi
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

El Cordobes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Burak Yılmaz'ı bugün savunabilen adam, ettiği küfürleri de kabullenip sindirebilen geniş meşrepli adamın tekidir. Hocaya bok atacam diye bu şerefsizliği normalleştirmeyin. Bu kadar galiz küfürleri alenen eden bi engin baytar ı görmüştüm ki orada da muhatap taraftar değil sadece hocaydı. Bu eleman taraftar, hoca, camia demeden küfürleri bastı gitti. Yanlış değişiklik filan bunlar artık detay. Bu bir ilke meselesi. Kulübün bu konuda sınavı şimdi başlıyor.

Bursa ligin en çok koşan takımı. Yaş ortalaması oldukça düşük. Bizim ise ilk 11 de 30 yaş üstü 6 tane adam var. Kondisyon olarak sıkıntı yaşayacağımız maç başlamadan belli. 70 e kadar bile bence iyi dayandı takım ve Hoca. Ancak üst üste pozisyonlar verdik, çizgiden top çıkardık. Olacak şey tabiki santraforlardan birini çıkarmak. Giren oyuncu da forvet bu arada. Abdülkadir sakatlandı, girecek oyuncu orta saha. Kucka dan başka alternatifin var mı? Amiri keza tam anlamıyla defansif bir hamle sayılmaz. Klasik 4-2-3-1 e döndük. Tony niye girmedi deniyor, adam sakatlıktan yeni çıkmış belli ki fizik gücüne güvenmedim hoca. Sanki üç değişiklik de stoper sokup forvet çıkarmışız gibi bir hava var. Bence de ilk çıkması gereken adam Burak değildi. Ancak Rodallega çıksa yine eleştiri alacaktı. Bu sefer de Burak ı oyundan alacak cesareti yok denecekti. Girilen pozisyonlar değerlendirilse, karşı karşıya
    pozisyonlarda daha ciddi ve becerikli olunsa hiç bu durumlara girmeyecektik. Yine ne yapıp edip kaosa girmeyi başardık.
    There is no spoon...

Nereden
    İstanbul

başkan değişiyo hoca değişiyo yine herşey aynı

Nereden
    Erzurum

Sezon sonu gecen sezondan daha kötü bir yerde bitirecegimize inanmiyorum.
    Geçen sezon 5.bitirdin .Bu sezon 8.olabilirsen öpte başına koy .Maçın heyecanından tam anlayamamıştım ama şimdi bir daha geniş özetini izledim maçın bursa ikinci yarı baya baya bizi hapsetmiş bursa bu ya bursa. O kadar bariz kademe hatası,adam paylaşımı hatası pozisyon ve top karşılama hatası yapıyoruz ki amatör takım gibiyiz seyrederken utandım ünal bu takıma defansif olrak hiçbirşey katmadığı gibi rıza döneminden dahada geriye gitmiş defansımız bu rezil defansla bu lig bitmez.

TUNCAY HİÇYILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ünalın hocalığını savunan birisyle futbol konuşmaya gerek yok.

Ünalı savunanlar hocalığını futbolcu olduğu dönemle karıştırıyorlar

Adam hocalık yaptığı hangi takımda başarılı olmuş yada başarı emaresi göstermiş

Çıkarın artık pembe gözlüklerinizi

Bu takım hocasızda alırdı bu puanları
    Konu TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından (04.11.2018 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Erzurum

Alıntı YasinCorona17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başkan değişiyo hoca değişiyo yine herşey aynı
    Ha salak ali ha ali salak.Takima layık gördüğün hocalara bak.tolunay,mra,vahit,hami,shota,hami,sadi,rıza,ün al ne bekliyordunki. Böyle fecaatten küme düşmeden kurulduğuna şükret. Bunları koca real madride gönder reali iflas ettirmezlerse suratıma tükürün.

Nereden
    Erzurum

Alıntı El Cordobes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak Yılmaz'ı bugün savunabilen adam, ettiği küfürleri de kabullenip sindirebilen geniş meşrepli adamın tekidir. Hocaya bok atacam diye bu şerefsizliği normalleştirmeyin. Bu kadar galiz küfürleri alenen eden bi engin baytar ı görmüştüm ki orada da muhatap taraftar değil sadece hocaydı. Bu eleman taraftar, hoca, camia demeden küfürleri bastı gitti. Yanlış değişiklik filan bunlar artık detay. Bu bir ilke meselesi. Kulübün bu konuda sınavı şimdi başlıyor.

Bursa ligin en çok koşan takımı. Yaş ortalaması oldukça düşük. Bizim ise ilk 11 de 30 yaş üstü 6 tane adam var. Kondisyon olarak sıkıntı yaşayacağımız maç başlamadan belli. 70 e kadar bile bence iyi dayandı takım ve Hoca. Ancak üst üste pozisyonlar verdik, çizgiden top çıkardık. Olacak şey tabiki santraforlardan birini çıkarmak. Giren oyuncu da forvet bu arada. Abdülkadir sakatlandı, girecek oyuncu orta saha. Kucka dan başka alternatifin var mı? Amiri keza tam anlamıyla defansif bir hamle sayılmaz. Klasik 4-2-3-1 e döndük. Tony niye girmedi deniyor, adam sakatlıktan yeni çıkmış belli ki fizik gücüne güvenmedim hoca. Sanki üç değişiklik de stoper sokup forvet çıkarmışız gibi bir hava var. Bence de ilk çıkması gereken adam Burak değildi. Ancak Rodallega çıksa yine eleştiri alacaktı. Bu sefer de Burak ı oyundan alacak cesareti yok denecekti. Girilen pozisyonlar değerlendirilse, karşı karşıya
    pozisyonlarda daha ciddi ve becerikli olunsa hiç bu durumlara girmeyecektik. Yine ne yapıp edip kaosa girmeyi başardık.
    Bırakın bu isleri bursa kosuyormus ligde erzurumla birlikte en kötü kadroya sahip takım bursa sen o bursaya 45 dakika ezildin.

Yavuz Hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Geçin bu işleri hangi alternatıf gecen senin kadrosuna ek olarak kim geldi castıllodan ne kadar verim alındı bongonda defas yapmıyor diye gönderildi solda damdoy oynuyordu sosa bu sene mi geldi Hugo bu sene mi geldi amirı gelince mi kadro alternatifli oldu
    Oynayacak adam her zaman var üstüne para verip Yolladıgımız yasin iki kere şampiyon oldu gol atamayan janko gol kralı oldu o gitsin bu gelsinle ne zaman başarı geldi Ünal Karaman döneminde oynanan oyun umut veriyor ne Ersun döneminde umut vermişti ne rıza döneminde eksikleri yok mu tabiki de var eksikleri kapatmak için şans vermek yerine bundan hoca olmaz diyoruz kimden hoca olur o zaman bi deyin hele kim gelsin
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

BlackPanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diğer

F2716662-74F2-493F-A2F3-8966D369F6B1.jpeg

Trabzonlu gazeteci Osman Diyadin'den Burak Yılmaz yazısı.
    Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper lig'in 11. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaştı.
    1-1 sona eren müsabakaya Burak Yılmaz'ın oyundan alınırken gösterdiği tepki damga vurdu. Müsabakanın 69. dakikasında bordo mavililer 1-0 öndeyken Teknik Dirketör Ünal Karaman Burak Yılmaz'ı oyundan alarak yerine Ekuban'ı koydu. Burak Yılmaz oyundan çıkarken yedek kulübesine el kol hareketleri yaparak tepki gösterdi. Olayın yankıları sürerken Karadeniz Gazetesi Genel Koordinatörü Osman Diyadin yazıdığı yazıda o anı yorumladı ve Burak Yılmaz’ı haklı buldu.
    İşte Osman Diyadin'in o yazısı;
    Vurun Burak Yılmaz'a...
    Kesin bütün faturayı Burak Yılmaz'a...
    Zaten bir günah keçisi arıyorsunuz...
    İşte Burak Yılmaz
    Vurun..
    Oyuna gelmeyin...
    Tahrik olmayın...
    Kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin bugün ligin en iyi golcüsü Burak Yılmaz'dır..
    Ve eğer Trabzon spor bu ligde yarışın içinde olacaksa Burak Yılmaz tartışılmaz bir şekilde Trabzon spor için ihtiyaçtır.
    Eğer Trabzon spor kendi saha ve seyircisi önünde galipken ve rakip ligin sıradan takımlarından biri ise...
    Sen skoru korumak adına önce Burak Yılmaz'ı ardından da Rodealgayı dışarı alıyorsan ve golü de diyorsan bütün faturayı Burak Yılmaz'a kesemezsin...
    Ve takım galipken dışarı alınan oyuncuna yuh çekmek nedendir?
    Yoksa vurun Burak Yılmaz'a sorun yok...
    Sorun yok...
    Vurunda gitsin..
    Sonra da aramayın...
    Sevgili dostlar dikkat!
    Burak Yılmaz üzerinden Trabzon spora operasyon çekiliyor...

Nereden
    Asya Diğer

Alıntı TUNCAY HİÇYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ünalın hocalığını savunan birisyle futbol konuşmaya gerek yok.

Ünalı savunanlar hocalığını futbolcu olduğu dönemle karıştırıyorlar

Adam hocalık yaptığı hangi takımda başarılı olmuş yada başarı emaresi göstermiş

Çıkarın artık pembe gözlüklerinizi

Bu takım hocasızda alırdı bu puanları
    Katılıyorum

David_LuiZ4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Osman Diyadin kim?
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yavuz Hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı sasone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Ünal Karaman'ın bu noktaya gelmek için hangi mücadelesini gördün ki,Trabzonspor'a Hoca olmak için hangi çabasını gördün ki ona sabretmemizi istiyorsunuz?
    Ne yapmış Ünal Karaman,Trabzonspor'un yardımcı hocasıyken 'ben artık kendi türkümü söylemek istiyorum' dedi ve şike yapmış Mecnun Odyakmaz güzellemesi ve Samet Aybaba'nın sportif direktör olarak kurduğu Adana Demirspor'un şampiyonluğa gidecek kadroyu masalara yumruk vurarak şampiyon olacağını sanmak dışında ne yapmış?

52 yaşında neyi başarmış kardeşim nereden geliyor bu torpil?Trabzonspor'un en kaliteli kadrosu elinde,rakipler leş ben Hoca mı yetiştireceğim bu saatten sonra?

Bir lafımda bugün Samet Aybaba güzellemesi yapanlara,sene başında Ünal Karaman geldiğinde bu günleri göremiyorsanız bugün Ünal Karaman gitsin diyerek sadece kaosa ön ayak oluyorsunuz.

Hadi sezon başında kim ne yazmış ve haklı çıkmış diye bakın,bu saatten sonra bu işe aklı kesenler söz söylesin diyebilin.

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1920990562

Ünal Karaman'ı gönderip bir başkasını getirmek kaosu öteler.

Ha Ünal Karaman'ı gönderip,Osman Özköylü'yü getirelim diyorsanız tüm sorumluğu kabul ediyorum.
    Ünal Karaman döneminde oynanan futbol kötü mü takım ışık vermiyor mu geçen sene rıza döneminden kim var farklı olarak rıza döneminde ki oyunla şuan ki oyun aynı mı
    Tekrar soruyorum en kaliteli kadro diyorsun şu sezon oynanan oyunları geçen sene oynanan oyun aynı mı geçen sezondan kaç adam değiştide en kaliteli kadro oldu bu sezon
    Hocanın eksiklerini konuşmak başka yaptıklarını görmezden gelip ezbere konuşmak başka şey
    Konu Yavuz Hasan tarafından (05.11.2018 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Nereden
    Erzurum

Birde soyle düsün ki; seneye burak olmayacak,sosa olmayacak, bence rodada olmayacak,pereira gidecek,olcayda durmayacak. Haaa maliyeti azaltın.Kim kaldı elinde at kuyruklu yusuf vitaminsiz a.kadir.2 tane ne idüğü belirsiz iranlı,ingiltere 2.liginden forvet diye bize yutturdukları bir kalas birde 1 maç oynayıp ortadan kaybolan nwakaeme onurda gider kalecinde yok ve en önemlisi hocanTrapattoni Ünal seyreyle cümbüşü.

Nereden
    Erzurum

Spor yazarıydı.

Nereden
    Asya Diğer

Alıntı PortoDeGalinhas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar televizyondan farklı bir maç mı izleniyor bilmiyorum ama 60. dakikadan itibaren bursa zaten oyun üstünlüğünü ele geçirmiş, sağlı sollu üstümüze geliyordu. Bizim takımda tamamen oyundan düşmüştü, bu yüzden hoca bugün sahanın en kötüsü olan burak ı oyundan çıkardı. ekubanı almasının nedeni de takımın tamamen geri yaslanmasını engellemekti aslında. Ama Ekuban beklenen etkiyi yaratamayınca bu sefer skor üstünlüğünü koruma adına kucka ve amiri yi aldı. Ben açıkcası hocanın yaptığı değişiklikleri gayet normal buluyorum. Sorun bizim kadromuzda.

Bakın bursaspor baskısının hangi süreçte arttığını daha iyi görebilirsiniz buradan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ünal Karaman maçı elinden verdi. Ancak beni onu görüyorum.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Ünal hoca ile önceki yıllara göre çok daha iyi oynuyoruz. Özellikle hücum olarak çok daha iyiyiz.
    Takımın birlikte hareket etmesi, pas trafiği oluşturma becerisi...

Sıkıntı Burak ile başladı.

Yoksa biz öyle kötü falan top oynamıyoruz.

Adamın hakkını yemeyin. (önceki yıllara göre)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)