denilmeli sabrim kalmadi artik
Yönetimin baþarýsýz olduðu herkesçe malum. Bu duruma yönetim kanadý devre arasýnda toparlanacaðýz vaadiyle karþýlýk veriyordu. Devre arasý geldi. kampta yeni transferler olacaktý. Becerip Ayman bile alýnamadý. Üstüne üstlük iyi ya da kötü sonuçta bu yönetimin yýldýz transferi olarak takýmýmýza kazandýrdýðý bir futbolcumuz satýldý.
Bmn nin sivil toplum örgütü manasýnda gücü ortada. Gelinen noktada bu güç yönetimin istifasýný istemeli mi? Sadece haykýrmak yeterli mi? Bu durum takýmýmýza zarar verir mi?
Bana göre artýk istifa talebi bmn nin ana sayfasýnda yer almalý ve bu durumu ulusal basýna aksettirmeliyiz. Çünkü görünen köy kýlavuz istemez. Bu yönetim baþarýsýz olmuþtur ve baþarýlý olmak içinde sevgili yöneticilerimiz vizyonu yoktur.
Artýk baþarýlý bir takým olan Trabzonspor dan bahsetmek istiyorum. Deplasmanlarda Trabzon kümeye tezahuratýný duymak istemiyorum. Medyada ,Trabzonsporumuzu , spor programlarýnýn son 1 dakikasýnda geçiþtirilircesine konuþulmasýný istemiyorum. Medyaya takýmý ve yönetimi protesto ederek çýkmak yerine tribün þovlarýyla çýkmak istiyorum.Bu istekler çoðaltýlabilir ama bu isteklerin bir tanesini bile bu yönetim gerçekleþtiremez.
Þimdi forumdaki diðer arkadaþlarýmýzýn görüþlerini bekliyorum. Ýnþallah güzel günler yakýndadýr...
sinir hastasi oldum..biseyler olmasi lazim..
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
bence stadata bile denmemeli, destek olalým her zaman. :tsmeþale: :tsmeþale: :tsmeþale: :tsmeþale: :tsmeþale: :tsmeþale:
denilsin kesinlikle.
bu iþ bilmezlerle bu iþ yürümez
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
kesinlikle bu iþ bilmez yönetimle hiç bir yere gelemeyiz
kesinlille denmeli ve hatta daha somut birþeyler daha yapýlmalý sabýr kalmadýý
Kesin denilmeli takýmda futbolcu kalmadý ferhata kaldýk
aynen bmn yonetiminden saðduyu beklioruz
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
desen ne olucak yüzsüz bunlar.bunlarýn yüzüne tükürsen yarabbi þükür derler.
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yöneticilerimiz herþeyin en doðrusunu ve güzelini yapmaktadýrlar. Sonuna kadar destek olmalýyýz. Futbolcu satýldýðýnda, satýlan futbolcuyu yeni klübünün kapýsýna kadar omuzlarýmýzda taþýmalýyýz. Eðer aldýðýmýz paradan daha az bir meblaða satýldýysa aradaki farký ortaklaþa aramýzda toparlayýp klübe hibe etmeliyiz.
Öyle istifa falan gibi kelimeler ise kesinlikle aðza alýnmamalý, asla ve asla yazýlý ortamlarda sarfedilmemelidir.
Birlik ve beraberlik içinde 2007-2008 sezonunda Lig A Þampiyonluðuna yürümeliyiz.
bencede koyulmalý bunlarýn gitmesi için her þey yapýlmalý kimsenin sabrý kalmadý artýk
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
lutfen külünkoðlu,badaloðlu, berat tekke ve diðerleri siz ne kadar bu sitenin sahipleriyseniz bizde oyle goruoruz kendmizi lutfen dediklerimize onay verin ve ii bi protesto baslýgýyla istifaya cagýrýn
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
bu yönetime karþý ne yaparsan yap anlamazlar,çünkü kulaklarýnýn býrýnden giriyor diðerinden çýkýyor.biz burda giriþ sayfasýný simsiyah yapsak yönetim istifa desek ne olacak gazetelere çýkacak ve kulupten birisi çýkýp diyecek ki bizde üzgünüz Trabzonspor bu zor durumdan kurtulacaktýr tüm çalýþmalarýmýz bunun için.keþke yapsak denilen gibi bir þey giriþ sayfamýz direk protesto olsa güzel olur ama anlayan olur mu benim korkum ondan
"Dünyada bir yerdeyim ben"
Vakti zamanýnda nemrut denen zalim Hz Ýbrahim'i ateþe atar. Hz. Ýbrahim ateþin içerisindedir. Bir karýnca bu ateþi söndürmek niyetiyle aðzý ile su taþýr. Karýncayý görenler ona ' senin taþýdýðýn su o ateþe ne yapar ki' derler. Karýnca ise aynen þu yanýtý verir: Evet bende biliyorum bu su o ateþi söndürmeye yetmez ama maksat safýmýz belli olsun...
Anlayan anlar...
hala destek diyen üye görünümlü Yönetim ajanlarý artýk komik oluyorsunuz madem bu siteyi ciddiye alýyorsunuz o zaman istifa edin(Anlayan anladý isme gerek yok)
Ýsyanýmý telafuz etmeye kelimeler bile yetersiz kalýyor bir þeyler yapýlsýn artýk....
bence de denmeli yönetim artýk býraksýn szymeki küstürdüler marcelinho gtti eller durmck merak etmeyin yakýnda musampa da gder takýmda adam kalmadý kardesim hala daha basarýdan bahsediyolar unutmasýnlar trabzonspor siyasi kariyer yapmak için bi basamak olarak kullanýlamaz o zaman bütün trabzon ayaða kalkar...
bence uygun olmaz... BMN, zaten uygun bir dille tepkisini ortaya koymaktadýr...
daha önce Tunga'nýn baþka bir baþlýkta dediði gibi "istifa" demek, alelacele bir kongre ve yine plansýz programsýz bir yönetim demektir... lütfen olaylara daha geniþ bakalým arkadaþlar...
bu yönetimi ben de beðenmiyorum (saha sonuçlarýyla alakasý yok beðenmememin) ama "istifa" Trabzonspor için ayný þeylerin bir daha, bir daha yaþanmasý anlamýna gelecektir...
"7 tepeli þehir... bekle... son tepene de dikeceðiz bayraðýmýzý..."
Ýstifa çözüm deðil sezon sonu belki.
Böyle kriktik günlerde deðilde her zaman forumda görmek isteriz sizi sevgili arkadaþlar. Ha denilse de BMN'yi sallayan kim. Yönetim yine bildiðini okur.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)