Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karavanalar: ivanildo,obi,Sturridge,Andusic,Yusuf Sarı,Adviaj,A.Canbaz

Tam isabet: Sörloth, Erce Kardeşler

Faydalılar: Da Costa, Champi

Olmasada olur: Ndiaye, Guilherme, Doğan Erdoğan

Yorum yok: Atakan Gündüz, Salih Kavrazlı, Manuel, Bilal
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karavanalar: ivanildo,obi,Sturridge,Andusic,Yusuf Sarı,Adviaj,A.Canbaz

Tam isabet: Sörloth, Erce Kardeşler

Faydalılar: Da Costa, Champi

Olmasada olur: Ndiaye, Guilherme, Doğan Erdoğan

Yorum yok: Atakan Gündüz, Salih Kavrazlı, Manuel, Bilal
      reis yusuf sarı yedek olarak iyi bence. daha genç ve fiyat performans olarak güzel iş çıkardı bence. fakat oyun görüşü aşırı zayıf birisi bu ayrı.

guilherme ve ndiayeden tam verim alamadık

-------sosa ndiaye
      abdüş---guilherme----nwakaeme

şeklinde orta saha görmeyi isterdim. bu gidişle nwakaemeyi forvet arkası oynatarak onu da kaybedeceğiz. tek işleyen kanat sol taraf onu da köreltiyoruz bu gidişle.
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        reis yusuf sarı yedek olarak iyi bence. daha genç ve fiyat performans olarak güzel iş çıkardı bence. fakat oyun görüşü aşırı zayıf birisi bu ayrı.

guilherme ve ndiayeden tam verim alamadık

-------sosa ndiaye
        abdüş---guilherme----nwakaeme

şeklinde orta saha görmeyi isterdim. bu gidişle nwakaemeyi forvet arkası oynatarak onu da kaybedeceğiz. tek işleyen kanat sol taraf onu da köreltiyoruz bu gidişle.
        Yedek olarak iyi, 11 oynadığı dönemde de fayda sağladı. Nwakaeme'nin eleştirildiği ortamda Yusuf'a laf edilmesi normal gerçi. f/p olarak Ndiaye'den kaliteli bence
        ( ゚д゚)

Yorum

• giannis fetfatzidisi sağ kanata almışız sanırım hayırlı olsun. çok çok iyi çıkış yaptıığnda grizman shakiri gibi olur demiştim nedense çıkış yapamadı. gökdeniz gibi tarzı var kısa alanda çok çok hızlı ve tenik viscadan iyi. yunan liginin en iyi kanat oyuncusu almışsak çok iyi transfer.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• dostlar Sörloth'a dair güzel bir videoya rastgeldim. açıkçası bayağı beğendim, bi bakın derim. twitter'de takip ettiğim ''Lecho Sport'' diye bir spor sayfası vardı. bu iş de onların elinden geldi. bizim kuzeyli'nin hikayesi epey ilham vericiymiş hakikaten..

link: https://www.youtube.com/watch?v=AV_dJ-t-1pg

Yorum

• On numara için molde de oynayan man utd altyapısından çıkmış wolff eikrem i alsak nasıl olur acaba. Maliyetsiz gibi duruyor 20 maçta 11 gol 9 asist yapmış. Lig basit diyenler için Avrupa elemelerinde 7 maçta 2 gol 4 assist yapmış
              Güncel performans bilgileri Magnus Wolff Eikrem (Molde FK) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir tek ben mi Mikelden kurtulduğumuza seviniyorum.
                Çimşir bir kere Allah rızası için şu 6 numaraya Ndiayeyi koysa herkes gittiğine sevinecek emin olun.
                Kalıp ta oynsaydı yine top hakimiyetinin rakipte olduğu, sosanın iş yükünün artıp hata yaptığı bir duruma sürüklenecektik.
                Stabil, geri pas yana pas bir önliberodan kurtulduk boş verin. Haa kadro daraldı mı daraldı yapacak birşey yok.
                Tek temennim önümüzdeki maçlarda
                6da Ndiaye
                8de Sosa
                10da Guilhermenin denenmesi
                Aynen katılıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hayatın tatsız, vaktin bol olduğu günlerde biraz önümüzdeki yılın planlamasını konuşalım.
                  Maalesef bu yılın tadı kaçtı. Bu haliyle tescil edilmez, edilmesin de zaten. Ağız tadıyla kutlayamayacağımız şampiyonluğu istemem. Kalan maçlar oynanır mı bilmiyorum.
                  Şampiyonluk ve CL geliri belli olmadan önümüzdeki yıl nasıl planlanır ona bakmak lazım.
                  Aslında çk basit bir cevabı var "Şampiyon olamamış gibi" transfer yapmalıyız.
                  Böylece paraları 2011-12'deki gibi çar çur da etmeyiz.
                  Bir kaynak lazım. Bu kaynak muhtemelen Uğurcan'ın satışından gelir.
                  Uğurcan 25 Milyon Euro gibi bir bedeli rahat görürdü. Ama şu durumda İngiltere'de transfer piyasası nasıl olacak onu öngörmek kolay değil.
                  Uğurcan'dan sonra Erce ile de içim rahat benim. Arkasında Arda mı olur Adana'daki İrfan Can gibi bir alternatif mi alternatif mi bilmiyorum ama bence Arda'dan daha hazır bir isim de alınır.
                  Sağ bek için Pereira ile vedalaşacağımızı düşünüyorum.
                  Kamil Ahmet +Serkan ş an için yetersiz gözüküyorlar. Özellikle Serkan henüz çok acemi. Ben ilk 11 için bir transfer yapardım bu bölgeye.
                  Sol bek için Novak ile anlaşılacak sanırım.
                  Sol bek yedeği için de iyi bir alternatif alınmalı.
                  Stoperler maalesef hala çok zayıf.
                  Hüseyin'in pozisyon almayı bileni ve hava toplarında etkilisi, Hosseini'nin çabuk olanı Da Costa'nın daha genç ve hızlısı, Campi'nin süratli ve çeviği, Manoel'in ? gibi bir stoper lazım Elimizdekilerin hiç birisi tam değil. Ama net bir şekilde süratli ve pozisyon almayı bilen, hava toplarında etkili bir stopere ihtiyacımız var. Yanına eldekilerden biri monte edilecek artık.
                  Artık kangrene dönen ön libero konusunda hata yapmamamız lazım. Umarım alınacak kişi şimdiden belirlenmiştir.
                  Eğer Sosa kalacaksa net bir şekilde tempolu, kesinlikle çevik bir oyuncuya ihtiyacımız var.
                  Sosa bir yıl daha kalmalı ama yeri geldiğinde dinlendirebilecek alternatifmiz de olmalı.
                  Ben Parmak'tan bu konuda katkı bekliyordum bu yıl ama maalesef hayal kırıklığına uğrattı bizleri.
                  Eğer 4-2-3-1 oynayacaksak bir 10 numara, 4-1-2-3 oynayacaksak iyi bir 8 numara ilk 11 için gerekli.
                  Sola Nwakaeme ilk 11 için yeterli ancak ona alternatif olabilecek kesinlikle süratli bir oyuncu alınmalı.
                  Bilal henüz o sinyali vermedi bana.
                  Bu yıl en çok sorun yaşadığımız bölge olan sağ kanat, önümüzdeki yıl elimizin en bol olduğu bölge olacak sanırım.Ömür, Yusuf Sarı, Ekuban haricinde bir de Salih Kavrazlı gelecek o bölgeye.
                  Santrafor için Sörloth ve Ekuban iyi altenratifler, Kavrazlı da o bölgeye 3. alternatif olacak. Ben yine de o bölgeye bir transfer yapılması taraftarıyım.
                  Rizespor'daki Oğulcan'ı çok beğeniyorum. Çok agresif ve yıpratıcı. Yaşı da tam santraforların patama yaptığı yaşa geldi. Alınabilir.
                  Aslında kadro matematiğine bakınca buraya oyunun sıkıştığı bölümlerde iş bitirebilecek (eski Gekas tarzı) tecrübeli bir ceza sahası santraforu lazım.
                  Ama Oğulcan'ı da kaçırmak istemem.

Sonuç olarak ben şöyle bir yapılanma tercih ederim;
                  ……………………………………….....ERCE...…………………………………...
                  ...TRANSFER.....TRANSFER...DA COSTA/CAMPI.....NOVAK..
                  …..............................….TRANSFER...……………… ...…...……...
                  …………………….....SOSA...………………...TRANSFER...……………...
                  …….ÖMÜR...………………………...SÖRLOTH...….....NWAKAEME....

iLK 11 'E 4 transfer (Sosa ve Novak kalırsa).

12) 2.kaleci transferi (5)
                  13)Kamil Ahmet / Serkan Asan
                  14)Sol bek transferi (6)
                  15)Hüseyin,
                  16)Da Costa - Campi ikilisinden biri
                  17)Parmak
                  18)Doğan veya yedek orta saha transferi
                  19)Sol açık transferi (7) veya Bilal
                  20)Salih Kavrazlı veya Yusuf Sarı
                  21)Ekuban

22)Arda
                  23)Atakan
                  24)Serkan Asan
                  25)Abdurrahim
                  26)Kerem

Uğurcan, Hosseini satılır muhtemelen.
                  Manoel, N'diaye, Guilherme ile kiralık sözleşmeler uzatılmaz.
                  Da Costa ve Bilal ile devam edilir mi emin değilim.
                  Bu kadro yine şampiyonluğa oynar.
                  En büyük risk Sosa'nın sakatlığı veya formsuzluğu olur. Bu nedenle alınacak orta saha oyuncuları bu ihtimal de düşünülerek alınmalı.
                  En son cubido tarafından düzenlendi; 02.04.2020, 12:19.

Yorum

• Can sıkıntısından bende bir şeyler karalayayım....

Bu yıl nasıl bitirilir bilmiyorum Ağustos falan diyorlar ama bu ne kadar mümkün tartışılır ama bildiğim bir şey var hep böyle gitmez bir şekilde virüsle yaşamaya alışacağız gibime geliyor
                    Önümüzdeki sezon bir sürü ekonomik problemle hem kulüpler hem de halk olarak uyanacağız onun için kulüpler ayağını yorganına göre uzatmak zorunda çünkü borçların faizi durmuyor
                    Biz Trabzonspor olarak muhtemelen topçularımıza gelen teklifleri değerlendireceğiz Uğurcan Sörlöth ve Ömür bu üçlüden en azından bir 50 milyon Euro çıkarmamız gerekiyor normal şartlarsa 60-70 olması gereken topçular ama bu şartlarda 50 iyi bir rakam bu rakamla hem banka borcumuzun büyük bir bölümünü kapatır hem de eksik yerlere transfer yapabiliriz bunun yanında lig gelirleri de devreye girecektir.

Kaleci konusunda sorun yaşamayacak gibi duruyoruz
                    Stoperlerde ise düşünülenin aksine iyi stoperlerimizin olduğunu düşünüyorum sadece zamana ihtiyaçları var 4 stoperimiz var ve ben Mesiasdan çok umutluyum ön libero bile oynayabilir
                    ön libero konusu bizim için en acil konu olarak duruyor Kamil Ahmet ve Erdoğanla bu iş olmaz ama bunlardan iyi bir yedek olur buraya iyi bir adam bulmamız lazım ve özellik olarak Mikele benzememesi çok koşan bir adam olması lazım Sosa konusu çok nazik bir konu olması sadece genç topçular için özgüven sağlarken oyun katkısı beklenenden çok az ve aldığı ücret oldukça yüksek bu kriz döneminde ondan vaz geçilebilir diye düşünüyorum buda toplam oyuncu maliyetlerimizi 3 milyon Euro aşağı çekecektir. buraya Guélor Kanga alınabilir 1 milyon Euro yetecektir diye düşünüyorum
                    Ömür giderse sağ tarafta oynayabilecek Gilharme var forvette Ekubanı bir şekilde yedeklememiz gerekir yine genç bir santrafor düşünülebilir
                    Ayrıca sağ tarafta Serkana artık güvenmemiz gerekiyor
                    3 transfer yeterli olacaktır diye düşünüyorum bu yoklukta yıllık maliyetlerde 15 e çekilebilecektir.
                    @ okşoholu

Yorum

• Mehmet Karagöz twitterından şöyle bi ekran görüntüsü paylaştı Kanga ile google duo'dan görüntülü arama gerçekleştirmişler ama bana biraz kolpa gibi geldi.EUg6b5kWsAARxLT.jpg

Yorum

• Frank Boya olayi dogrudur. Dün aksam Babasi ile görüstüm. Ayni isyerinde birlikte calisiyoruz. 2-3 takimdan daha teklif almis. Belcika’dan ayrilmak istiyor. Kendisi Trabzonspor‘a gelmekten yana.

Yorum

• Hangi futbolcunun ne performans verecegi belli değil artık transfer işleri çok farklı olabilir

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Karagöz twitterından şöyle bi ekran görüntüsü paylaştı Kanga ile google duo'dan görüntülü arama gerçekleştirmişler ama bana biraz kolpa gibi geldi.[ATTACH]18769[/ATTACH]
                            Kolpa değil gerçek. Mehmet birçok gazeteci olarak gezinen adamdan daha gazetecidir. Verdiği uğraş çok büyük benim gözümde. Transferde elbet hatalar olur ama bu görüşme gerçek.

Ndiaye ile önümüzdeki sezon devam edilmeyecek büyük ölçüde. Maliyeti ve beklentilerin altında kalması bunda etken. 6.5.-7.5 milyon euro da bonservisi var.

Sörloth için bu bedellere girilir ama Ndiaye neredeyse son transferine imza atacak. Bu bir risk. + Kanga bedava. Şifaen bir anlaşma sağlandı. Ancak kendisini isteyen farklı takımlar da var.

Dün de haberini yazmıştım. https://www.gazetedamga.com.tr/spor/...ek-h33297.html
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kolpa değil gerçek. Mehmet birçok gazeteci olarak gezinen adamdan daha gazetecidir. Verdiği uğraş çok büyük benim gözümde. Transferde elbet hatalar olur ama bu görüşme gerçek.

Ndiaye ile önümüzdeki sezon devam edilmeyecek büyük ölçüde. Maliyeti ve beklentilerin altında kalması bunda etken. 6.5.-7.5 milyon euro da bonservisi var.

Sörloth için bu bedellere girilir ama Ndiaye neredeyse son transferine imza atacak. Bu bir risk. + Kanga bedava. Şifaen bir anlaşma sağlandı. Ancak kendisini isteyen farklı takımlar da var.

Dün de haberini yazmıştım. https://www.gazetedamga.com.tr/spor/...ek-h33297.html
                              Burak, Mehmet Karagöz ve Kanga hangi dilde konuştular? (Edit: Tercüman yardımıyla konuşmuşlar twitterda gördüm)
                              N'diaye için stoke indirim yapacak diyolar.
                              Kanga ve N'Diaye farklı tip futbolcular
                              Ayrıca aranız iyiyse sordursaydın ya Mehmet Karagöz'e Kanga neden sürekli instagram hesabından Red Star paylaşımları yapıyor diye
                              En son smart tarafından düzenlendi; 03.04.2020, 09:35.

Yorum

• Jody Lukoki, 1 Nisan'da sözlesmesini feshederek serbest kalmış

Yorum

Çalışıyor...
                                X