Sayfa 780 Toplam 4003 Sayfadan BirinciBirinci ... 280 680 730 770 778 779 780 781 782 790 830 880 1280 1780 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100054 adet sonuctan sayfa basi 19,476 ile 19,500 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 14 -

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Alıntı İlker Yazıcıoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birini savunmak banlanma sebebi mi anlamadım?
    İnsanlarla alay edercesine yapılıyorsa ceza almalı göz göre göre adam Truva atlığı yapıyorsa engellenmeli yoksa yıllardan beri eriyen bmn erimeye devam edecek bu tipler yüzünden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet BAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Alıntı Cihad Varlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu Muharrem Usta'nın beş oyuncuyu bana verin 13 milyon euro vereyim olayını yazıp durmayın artık şuraya lütfen. Başkan belgeleri yayınladı, çabuk unuttunuz sanırım. O belgede para verme falan yok, adam bu oyuncuları bana verin ve kulübün bana olan borcundan 13 milyon sileyim gibi bir ifade kullanmış. Hala ısrarla yazmayın bunu.

Hangi belge ile açıkladı? Ezbere konuşmayın rica ederim.
    Başkan TRT'ye katıldığı yayında bu tekliften bahsetti. Beğenmediğini ifade etti. Belge falan da yoktu. Sallamayın lütfen.
    Ayrıca sizin dediğiniz gibi borçtan 13 Milyon Euro sileyim diye bir teklif yapılmadı. Mümkünse açın tekrar izleyin.
    13 Milyon Euro'nun 5-6 Milyon Euro'luk kısmını borçtan silip geri kalan 7-8 Milyon Euro kulübün kasasına girecekti.
    Teklif bu idi. Bu teklifi sümen altı etmeye çalışmayın.

tristram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Birini savunmak banlanma sebebi mi anlamadım?
    banlanmayi bilmem ama yalan seyleri yazmanin bir yaptirimi olmasi gerekiyor..bilerek ve isteyerek bunu yapiyor.hele ki ustte arkadasin dedigi gibi hastane calisaniysa bir nevi su anda usta'nin parali askerligini yapiyor.

Jackdaniels - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Sefa Murat Dokuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz.

Biz bu yönetimi destekliyoruz. Sonuna kadar.

Ama AHMAKLIK savunulmaz.

Bu klüp Milan’a yaptığı ödemeyi geç yapmış. Yani zaten ödedi o parayı. Dediğimiz şey ZAMANINDA ödenmiş olsaydı. 1 tane ön libero alınsaydı. Bu klüp kendini döndürebilecek klüp olma Hedefinden sapmış mı oluyordu?
    Sonuna kadar katılıyorum hala para yok nasıl ödesin yönetim diyenler var hayretle izliyorum kardeşim bu para zaten ödenmiş önemli olan işi ciddiye alıpta zamanında o ödemeyi yapmaktı , şimdi böylesine belirsiz bir ligde hazır rüzgarıda arkamıza almışken devre arası yapacağımız 1-2 transferle şampiyon olamasak bile ilk 3 içinde olur ligi sonuna kadar zorlardık ama olası 1-2 seri mağlubiyetle bu takım ligi 10. sıralarda bitirirse kimse yönetim başarılıdır iyi yapmıştır demesin.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Trabzonspor Kongre Üyesi

OFLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz.

Biz bu yönetimi destekliyoruz. Sonuna kadar.

Ama AHMAKLIK savunulmaz.

Bu klüp Milan’a yaptığı ödemeyi geç yapmış. Yani zaten ödedi o parayı. Dediğimiz şey ZAMANINDA ödenmiş olsaydı. 1 tane ön libero alınsaydı. Bu klüp kendini döndürebilecek klüp olma Hedefinden sapmış mı oluyordu?
    Esasında borcuna çok sadık olan biri tanıdım. Dürüst, dört dörtlük biri. Bir kaç kez Kredi kartı ekstresini 1 gün,2 gün gecikmeli ödediğine şahit oldum. Samimi olduğum içinde boşu boşuna faize bulaşıyorsun!, sorumsuzluk yapma, takip et şunu dedim. Yine birgün aynı naneyi yediğini görünce, tam haykıracaktım ki, abi ben bunu ekstre geldiği günden beri aklımda tutuyorum, ama ancak bugün denkleştirebiliyorum derken ki yüz ifadesi ve utangaçlığı görünce, olayın umursamazlıktan olmadığını , meselenin yokluğun bokluğu olduğunu anladığımda çok utanmıştım.
    Teşekkürler ADMIN!!!

reisoğlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

transfer yasagi kaldirilmaz ise 1461 den de oyuncu oynatamiyoruzmu?
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

EROS87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

usta'nın o 13 milyon mevzusunda bero castillo onazi gibi kendi döneminde aldığı oyuncular da vardı. kasaya para girmeyip alacaklarını sildiriyordu ayrıca.

**

şunu da soralım kendimize siz olsaydınız yönetimin yerinde önceliği nereye verirdiniz. fifa dosyalarını kapatmayı mı tercih edip transfer mi kovalardınız, yoksa paralarını alamayan mevcut oyuncularınıza ödeme mi yapardınız? ben pereiranın, zargonun, onazinin, sosanın kafasının rahat olmasını isterdim şahsen.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    İlker Yazıcıoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı OFLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esasında borcuna çok sadık olan biri tanıdım. Dürüst, dört dörtlük biri. Bir kaç kez Kredi kartı ekstresini 1 gün,2 gün gecikmeli ödediğine şahit oldum. Samimi olduğum içinde boşu boşuna faize bulaşıyorsun!, sorumsuzluk yapma, takip et şunu dedim. Yine birgün aynı naneyi yediğini görünce, tam haykıracaktım ki, abi ben bunu ekstre geldiği günden beri aklımda tutuyorum, ama ancak bugün denkleştirebiliyorum derken ki yüz ifadesi ve utangaçlığı görünce, olayın umursamazlıktan olmadığını , meselenin yokluğun bokluğu olduğunu anladığımda çok utanmıştım.
    Kasada sıcak para olmadığını, sıcak para girişinin olmadığını, tüm sabit ve olası gelirlerin temlik altında olduğunu bile bile yazılanlara bakıyorum, anlamıyorum...

Hala zamanında ödenmedi muhabbeti...

Yoktan da anlamıyor millet...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Mehmet Cihan Kocaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Kimse kusura bakmasın bu transfer yasağı mevcut yönetime yazar.

Nereden
    Trabzon

Samimiyetinizi anlıyorum lakin kredi kartı borcu ve bahsettiğiniz şahsın durumuyla bu durumun hiçbir alakası yok yönetimde 2.2 milyonu 10 dakidada çıkarıp verebilecek insanlar var. Bahsettiğiniz kulüpte Trabzonspor Kulübü hiçbişey yapamazsan dersin ki böyle bir borç var ödemezsek yasak geliyor 2 saatte toplanır o para. Burda bence yönetimin hatası şu oldu gençlere aşırı güvenilip nasılsa çıkartırız birilerini transfer yasağı gelirse gelsin mantığı yanıltmış olabilir.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ankara

Arkadaşlar şu husumete lütfen son verin artık, rica ediyorum...

Kime ne, kim nerede çalışıyor?
    @Mehmet BAŞ

Hocam siz de lütfen aynı şeyleri yazıp durmayın...

Tamam kimin ne yazacağına kimse karışamaz da şu 13 milyon muhabbeti hakikaten sıktı artık...

Sanki Usta takıma iyilik etmek istemişmiş gibi...
    Arafilboylu

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Alıntı Jackdaniels Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samimiyetinizi anlıyorum lakin kredi kartı borcu ve bahsettiğiniz şahsın durumuyla bu durumun hiçbir alakası yok yönetimde 2.2 milyonu 10 dakidada çıkarıp verebilecek insanlar var. Bahsettiğiniz kulüpte Trabzonspor Kulübü hiçbişey yapamazsan dersin ki böyle bir borç var ödemezsek yasak geliyor 2 saatte toplanır o para. Burda bence yönetimin hatası şu oldu gençlere aşırı güvenilip nasılsa çıkartırız birilerini transfer yasağı gelirse gelsin mantığı yanıltmış olabilir.
    Var elbette. Ama mesele sadece 2.2 milyon değil. Oraya gelene kadar ne 2.2 milyonlar ödendiğini biliyor muyuz? Devenin dahi taşıyabileceği yük var.
    Teşekkürler ADMIN!!!

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ankara

Kim onlar?
    Niye versinler?

Bu dediğin olay fenerbahçe, gs ve kargalarda olur, Trabzonspor'da olmaz...
    Arafilboylu

CaptanBarbosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Gerçekten eğitilemez bir taraftar profilimiz var.
    Her şeye şikayet, iyiyi de beğenmeme, kötüyü de, dürüstlüğü de, yalancılığı da..
    Ne olursa olsun hep bi muhalefet var bazı kişilerde.
    Bir kere olsun susup destek olmaya çalışın.
    İlk defa uzun yıllar sonra dürüst ve ne yaptığını bilen ve en çok da Trabzonsporu düşünen bir başkan, yönetim, teknik direktör var.
    Yasaksa yasak, para vardı da bilerek mi ödemediler?
    Batmış bir ekonomiyi düzeltmek öyle sandığınız kadar kolay değildir, para bulunur elbet o verir bu verir ee sonra? Kendini döndüremiyorsun? Üstüne yine borç?
    Yaklaşık bir milyar tl borç var diyorlar, gelirlerin direk bankalara gidiyor, yahu bunu biliyorsun da hala nedir bu şikayet nedir bu muhalefet?

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet BAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Arkadaşlar şu husumete lütfen son verin artık, rica ediyorum...

Kime ne, kim nerede çalışıyor?
    @Mehmet BAŞ

Hocam siz de lütfen aynı şeyleri yazıp durmayın...

Tamam kimin ne yazacağına kimse karışamaz da şu 13 milyon muhabbeti hakikaten sıktı artık...

Sanki Usta takıma iyilik etmek istemişmiş gibi...

Kusura bakmayın İlker Bey, böyle bir teklif yapılmışsa ben bunu yazarım. Birileri rahatsız oluyor diye gerçeği söylememezlik edemem.

İyilik etmek isteyip istemediğini ben bilemem. Niyetini de bilemem. Belki de bu yönetimi zor durumda bırakmak için teklif etmiştir.

Orası beni bağlamaz. A. Ağaooğlu kendi ağzı ile bu teklifin yapıldığını itiraf etti. Neyin rahatsızlığı bu?

Rahatsız olan arkadaşlar gitsinler kendilerini kontrol etsinler. Bilmiyorlarsa da yayını tekrar izlesinler.

Kaldı ki bu teklifi de sürekli yazmıyorum. Yeri geldiği için hatırlatttım.

(Kusura bakmayın sizi yoruyoruz. Benim kimse ile husumetim yok. Ama meseleyi şahsileştiren arkadaşlar var. Uyarmak lazım.)

Nereden
    Trabzon

Kim onlar?
    Niye versinler?

Bu dediğin olay fenerbahçe, gs ve kargalarda olur, Trabzonspor'da olmaz...
    İsimleri az çok biliyoruz burda önemli olan aidiyet duygusu ha diyorsanız ki bizim yönetimde yok orasını bilemem sonuç ortada zaten.

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika

Alıntı Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yönetimi destekliyoruz??
    Yalan konuşmayın bari.

Hem yalancı, hem bilerek ceza yiyor.
    Hem de destekliyorsunuz...

Bu ne yaman çelişkidir yahu?
    Geçen gün temlikli gelirleri yazdım.
    Kısa vadeli borcun 600 m TL olduğunu, koşulların 2013 gibi olmadığını o gün ortalama TL borçlanma oranları %10 bugün %20'nin üzerinde dedim.
    2013'te Borç 200 milyonken bunun %10'u faiz gideri olsa bir zengin yönetici çıkıp 20 milyon çıkarıp verebilir ama, 600 milyon KV borcun %20'sini 120 milyonu çıkarıp bir yönetici veremez dedim.
    Bu forumda benim kadar bu yönetimin ödeme zorluğunu finansal raporlar üzerinden anlatan biri daha yok.
    Bu forumda klübün içinde olduğu finansal batağın farkındalığını yaratmaya çalışan bir başkası yok.

Senin o yalancı sözünü sana iade ediyorum. Çünkü aksi takdirde çok farklı konuşacağım.

Eğer 100 IQ ve üzerinde isen,
    Bazı borçların ödeme planında öne alınması gerektiğini ne olursa olsun ödenmesi gerektiğini öncelikli olması gerektiğini algılaman lazım.
    Milan klübü sana ilave süre tanımıyorsa, o gün o para ödenecek. Bu para 100 milyon değil 2m€.

Birisine bir yükümlülüğün var, daha önce benzer bir suç işlediğin için Hukuken ERTELENMİŞ BiR CEZAN var. Vadesi dolmak üzere eğer aynı suçıu işlersen hapise gireceksin. O gün o yükümlülüğü ne pahasına olursa olsun yerine getirirsin.

Birilerini ne pahasına olursa olsun savunmaktan vazgeçin. Artılarını destekleyin eksilerini eleştirin. 37 yaşına kadar bunları öğrenemediyseniz, daha uzatmanın manası yok.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ankara

İsimleri az çok biliyoruz burda önemli olan aidiyet duygusu ha diyorsanız ki bizim yönetimde yok orasını bilemem sonuç ortada zaten.
    Demeye çalıştığım o...
    Arafilboylu

Nereden
    Trabzon

Var elbette. Ama mesele sadece 2.2 milyon değil. Oraya gelene kadar ne 2.2 milyonlar ödendiğini biliyor muyuz? Devenin dahi taşıyabileceği yük var.
    Söylemek istediğim şey bu para zaten ödenmiş ödenmekte zorundaydı hazırlığımızı buna göre yapmamız gerekirdi bence alt yapı yönetimde bir rehavete yol açtı bununda ne denli başarılı olacağını ligin 2. yarısında görecez.

Nereden
    Belçika

Kredi kartı hesap kesim tarihini değiştirsin.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Arif Timurcioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Hayırlısı böyleymiş diyip yolumuza bakacağız yönetime tesekkürler ellerinden geleni yaptılar son dakikaya kadar mücadele ettiler artık futbolumuza odaklanalım.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Turgay Atalay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne varmış üslübumda beyim. Para yok yok, sonrasında bi şekilde gelen parayı ödemişler. Kolaydı öyle borç iste, sonra verirsin, bakkal dükkanı mı bu? Kim batık bir yere, paranın belki hiç geri gelmeyeceği bir yere borç para verir. Kolay mı bu işler böyle.
    Okay'dan gelecek 2. taksit vardı, Burak'tan gelen 1.3m euro var, Kucka'yı sattık 5m euro geldi. Elimize para geçecekti ama sadece zamanımız dardı, sıkıntıdaydık. Kötü bir şey demedim, nasılsa parayı ödedik ama ceza yedik şunu kısa süreli borçla 2-3 hafta önceden halledebilir miydik diye sorguladım. Şunu da ekleyeyim; yönetimin sonuna kadar arkasındayım...

2. devre tansiyonu yüksek maçlar oynayacağız, bize diş bileyen takımlar var zorlu deplasmanlar var. Dün resmen Salih-Fatih Atik ikilisini gördüm moralim bozuldu onları da koskoca yarım devre yan yana izlemiştik ama Olcay'dan beklentim var, Amiri de denenebilir. Hosseini'yi stopere çekip Toure den dmc çıkartabiliriz. Diğer ihtimaller zayıf kalıyor, elde olanla idare edeceğiz ama çok zorlanacağız orası kesin.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

A. Aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Mehmet BAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın İlker Bey, böyle bir teklif yapılmışsa ben bunu yazarım. Birileri rahatsız oluyor diye gerçeği söylememezlik edemem.

İyilik etmek isteyip istemediğini ben bilemem. Niyetini de bilemem. Belki de bu yönetimi zor durumda bırakmak için teklif etmiştir.

Orası beni bağlamaz. A. Ağaooğlu kendi ağzı ile bu teklifin yapıldığını itiraf etti. Neyin rahatsızlığı bu?

Rahatsız olan arkadaşlar gitsinler kendilerini kontrol etsinler. Bilmiyorlarsa da yayını tekrar izlesinler.

Kaldı ki bu teklifi de sürekli yazmıyorum. Yeri geldiği için hatırlatttım.

(Kusura bakmayın sizi yoruyoruz. Benim kimse ile husumetim yok. Ama meseleyi şahsileştiren arkadaşlar var. Uyarmak lazım.)
    O teklifi kabul etmeyen ahmet agaoglu degil.
    Zeki yavruyu aldiran, sezon basinda burak i sattirmayan.
    Ahmet agaoglu zaten teklifi kabul etmisti. Sonra buyuk ihtimal hacisalihoglundan donmustu.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Kredi kartı hesap kesim tarihini değiştirsin.
    Hayatta hiç yokluk görmemen dileğiyle.
    Teşekkürler ADMIN!!!

Nereden
    Belçika

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okay'dan gelecek 2. taksit vardı, Burak'tan gelen 1.3m euro var, Kucka'yı sattık 5m euro geldi. Elimize para geçecekti ama sadece zamanımız dardı, sıkıntıdaydık. Kötü bir şey demedim, nasılsa parayı ödedik ama ceza yedik şunu kısa süreli borçla 2-3 hafta önceden halledebilir miydik diye sorguladım. Şunu da ekleyeyim; yönetimin sonuna kadar arkasındayım...
    100 ve üzerindeki IQ'daki her insan bunu sorgulamalı, sorgulamıyorsa zaten başlangıçta söylediğim gerek ve yeter şartı taşımıyordur.
    Ey Türk Gençliği!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)