Sayfa 2747 Toplam 4003 Sayfadan BirinciBirinci ... 1747 2247 2647 2697 2737 2745 2746 2747 2748 2749 2757 2797 2847 3247 3747 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100054 adet sonuctan sayfa basi 68,651 ile 68,675 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 14 -

Cemal Sağlam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yusuf 18 milyona satılırsa bu paranın 12 milyonu bankalar birliğine olan borcumuza gidiyor

Bize kalacak olan 6 milyon diye biliyorum...
    22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Varlıbaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu takımın Yusuf'u arayacağını hiç zannetmiyorum. Forvet transferi ile ilk 2'yi göreceğiz bu sene. Yusuf efendi de Lille gibi çöp takımda yedek kalırsa da şaşırmam..
    McLas was Here

Ceyhun Öncü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Trabzonlu olmayan Recep Onur Kivrak mi
    Trabzonlu olan Yusuf Yazici mi

Karakterin memleket ile bir alakasi yok arkadaslar
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Nereden
    Sakarya

Hay Allah razi olsun, herkes baslamis Yusuf'a saydirmaya aciklamasindan dolayi. Yusuf'a bu aciklamayi yapmayi yonetim sart kosmadiysa adimi degistiririm! "Baskan ve yonetimin kalmam icin her turlu gosterdigi cabaya ve maddi iyilestirmelere ragmen" cumlesini bizzat yazilip Yusuf'a verilmis bile olabilir.

Baskan kazandi, hem satti hem elestirileri bertaraf etti. Ama bence en dogrusunu yapti.

Alıntı ÖmürKaradeniz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu sen Selçuk,Burak gibi adamlarla nasıl kıyaslarsın bu çocuğu. Yapmayın gözünüzü seveyim yönetim oyuncuyu zaten göndermek istiyordu hepsi bu ne kadar abarttınız. Bu klüpte transfer işleri böyle olur her zaman futbolcu taraftarın önüne atılır.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enaldo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Ya da Aboubakar'ı kiralayalım direk.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Nereden
    Uzak Doğu

Beyler, yapmayın.. Ne demek metni yönetim yazırlayıp Yusuf'a verdi? Bu nasıl bir komplo teorisi? Tamam, biz de seviyoruz Yusuf'u ama adam başından beri gitmek istiyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

legorakiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak

Koskoca Trabzonspor gucci adem denen zibidinin kulagini cekemiyor mu. Biz gercekten bu kadar gucsuzmuyuz.
    Hakemlerin bizleri katletmesi normalmis o zaman.
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı paspatojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay Allah razi olsun, herkes baslamis Yusuf'a saydirmaya aciklamasindan dolayi. Yusuf'a bu aciklamayi yapmayi yonetim sart kosmadiysa adimi degistiririm! "Baskan ve yonetimin kalmam icin her turlu gosterdigi cabaya ve maddi iyilestirmelere ragmen" cumlesini bizzat yazilip Yusuf'a verilmis bile olabilir.

Baskan kazandi, hem satti hem elestirileri bertaraf etti. Ama bence en dogrusunu yapti.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben burda bazı şeyleri söylesem bu insanlar vah benim Trabzonsporum diye ağlamaya başlar ama bu insanlara birşey söylenmez yalancı iftiracı olursun.

violentia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Beyler..

Yusuf’u isteyen sever isteyen sevmez isteyen küfreder, isteyen başarısızlığını ister herkesin yaptığı kendini bağlar fakat;

Trabzonspor’u gerçekten sevmek ortak paydamızsa şunları düşünüp ona göre aksiyon almanızı öneririm:

1) Yusuf’a küfredersek takımımızın geleceği diğer genç çocuklarımız ne düşünür ne yapar?

2) Yusuf’a küfredersek kulübümüzün yükselen imajı (taraftar, sempati, para, kolay transfer) etkilenir mi?

3) Yusuf’un gideceği kulüpteki başarısı gelecekteki satışlar için iyi referans olmaz mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ertan1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Yönetim cikip aciklama yapmali.
    Ya sattik desinler yada kadro disi biraktik desinler.
    Arasi yok.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Nereden
    Trabzon

Alıntı Varlıbaş61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey gidi Recep Onur Kıvrak heyy!!
    Seni Allah bildiği gibi yapsın, onur kıvrakmış.Trabzonsporun 10 yılını çalmış,gasp etmiş bir adamla 100 trilyon para kazandıran adamı kıyasliyorsun.

ucurum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Yusuf trabzonspor u nasıl görüyorsa ben de başkan olarak onu öyle görürdüm

Bu adam takımın borcunu hafifletecek bir kapitaldir ve ederi 15 milyon değildir

Kendisi nasıl bildiri yayınladı ben de başkan olarak bir bildiri yayınlar, ayrılma kararını saygı ile karşıladığını 30 milyon euro bonservis getirene kadar kadronun kenarında taraftarı olduğu takımı izleyerek kariyerini devam ettireceğini kendisine tebliğ ederdim

Yusuf'un yeri dolar ama kendisinin 15e gitmesi ömür ve diğerlerinin de yarı fiyatına önünün açıldığının göstergesidir

Yusuf'un yaptığını yakıştıramadım ve kınıyorum

Bu takıma vefa borcun var artist git Avrupa kupası gör git milli takımla Avrupa Şampiyonası gör değerini bulmadan gidemeyeceğini ispatla sonra sen istesen bile seni bu takımda tutmazlardı merak etme

Ayıp

MİSSE_MİSSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Edit
    Konu MİSSE_MİSSE tarafından (04.08.2019 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Adam Trabzonspor'dan ayrılmaya karar verdim diyebiliyorsa bu gücü ona veren Ahmet Ağaoğlu'dur.. Her futbolcuyla .... parmak oynarsan onlarda kulübü böyle küçük düşürür, Yusuf ben ayrılmak istiyorum dediğinde, " sen bu kulübün sözleşmeli futbolcususun kulüp seni göndermezse gidemezsin" denmediği için Yusuf'ta bugün bu açıklamayı yapmaya utanmıyor.. Başkan dediğin biraz ağır olacak futbolcularda ondan çekinecek..
    I am not in danger , I am the danger..

Oğuz B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diğer

Eğer söylediğin olayın belgesi yoksa bu iftiradır. Sağa sola bir bak Türkçe sözlük vardır.

Alıntı ÖmürKaradeniz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben burda bazı şeyleri söylesem bu insanlar vah benim Trabzonsporum diye ağlamaya başlar ama bu insanlara birşey söylenmez yalancı iftiracı olursun.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Yusuf'un bu açıklamayı yönetimi karşısına alacağını bile bile yapacağını düşünmem. Bu zamana kadar öyle bir izlenim vermedi kimseye.

Muhtemelen anlaşma an meselesi ve yönetim de onay verdi bu mesajı paylaşmasına. Yolu açık olsun bu saatten sonra.

Eğer izinsiz bir durum varsa yaptırımı uygular, menajerine de ayarı çekersin.

Erdal UZUNYILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yusuf’un gitmesine hiç üzülmedim.Hatta gitsin de istiyorum. Biz Avdijaj’la, Parmak’la o bölgeyi zaten doldururuz.

Ama bir Trabzonlu’nun en büyük hayali Trabzonspor’a , bu taraftara hakettikleri şampiyonluk hayallerini yaşatması olması gerektiğini düşünüyorum. En önemli başarı budur biz Trabzonsporlular için. Bana sezon içerisinde de Yusuf’un tavırları çok samimi gelmiyordu açıkcası.

Ben bir kulübe gideceksem eğer Trabzonspor karar vermeli. Benim kulübüm 1 milyon Euro bile zarar etmemeli. Biz bu bağlılıkla büyüdüğümüz için diğer kulüplerden farklıyız hep. Yusuf Yazıcı beni olağanüstü şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Korkarım ki seneye de yıldızı parlayan gençlerin bu örnekle aleyhimize tavır sergilemesinden zarar göreceğiz. Hiç iyi bir örnek de olmadı bizim için.
    Konu Erdal UZUNYILMAZ tarafından (04.08.2019 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.

Saint Castillo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

Alıntı Oğuz B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer söylediğin olayın belgesi yoksa bu iftiradır. Sağa sola bir bak Türkçe sözlük vardır.
    haklı olabilir. bir sene önce onur-burak gitmeliler, takımı sabote ediyolar o kişi lince uğrardı.

Nereden
    İstanbul

Dun aciklanacak forvete ne oldu?
    Sorloth icin neyi bekliyoruz?
    Forvetimiz kim olacak?
    Ekuban ve Novaka teklif yok mu?

Nereden
    Trabzon

Alıntı Oğuz B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru herşeyimiz belgeli zaten.

Furkan Tütüncü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Beyler bu tavırların ne bize ne yusufa faydası var. Yusuf gitmek isteyebilir, yorumlarınızı görünce gitmekte haklı olduğunu da düşünmeye başladım. Ayrıca yönetimin yusufa bu açıklamayı yaptırdığı da belli. Bırakın yusufla uğraşmayı da hep beraber destek olalım. Rekor bonservis bedeli ile satılıyor. 2 sene önce bu paraları hayal bile edemezdik.

Enaldo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuf'un bu açıklamayı yönetimi karşısına alacağını bile bile yapacağını düşünmem. Bu zamana kadar öyle bir izlenim vermedi kimseye.

Muhtemelen anlaşma an meselesi ve yönetim de onay verdi bu mesajı paylaşmasına. Yolu açık olsun bu saatten sonra.

Bence lille yine az teklif verdi, başkan bu paralara olmaz dedi ama Yazıcı'nın gözünü gitme hırsı bürümüş olduğu için artık dayanamadı. Başkanın elini kolunu bağladı kıçı kırık Fransız takımı için.
    Konu Enaldo61 tarafından (04.08.2019 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Tekke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Enaldo61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arkadaşa kaptanlık pazubandı taktırıldı yahu daha 2 3 sene sözleşmesi var sosyal medyadan ayrılma kararı aldım diyor bunu normalleştirmeyin kardeşim.

Başkan der ki istediğimiz parayı verdiler gidebilirsin o zaman tamamdır bu iş ama senin böyle bir şey demen rezalet.
    Yusuf bu ülkedeki en karakterli topçuydu

Rakiplerden sevmeyen tek adam duymadım

Kasti faul-maç satma-yatma yapmazdı

Çok olağanüstü oynamadı ama bunlardan dolayı ben çok sevdimdi

AMA BU ÜLKE İLK KEZ ÖZ EVLADININ TAKIMINA SOSYAL MEDYADAN AYAR VERDİĞİNİ GÖRDÜ

gitmek için bizi zor durumda bıraktı, Lille msj yayınla satmıyorlar dedi yayınladı

Onur Recep Kıvrak diyenler haklıdır

Yusuf çocuk hata etti diyenler haklıdır

Menajeri şerefsiz diyenler hakkıdır

Ama bu hata ona pahalıya mal olacaktır üzülere yazıyorum
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Nereden
    Ankara

Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Peki ya izinsiz bir durum varsa yaptırım uygular mı peki sence bu yönetim

Nereden
    Ankara

Dozer Cemil sezonunda kariyeri için başka takımın kaptanının ardından sahaya çıkma hayali kurma...

Sayfa 2747 Toplam 4003 Sayfadan BirinciBirinci ... 1747 2247 2647 2697 2737 2745 2746 2747 2748 2749 2757 2797 2847 3247 3747 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)