Yusuf 18 milyona satılırsa bu paranın 12 milyonu bankalar birliğine olan borcumuza gidiyor
Bize kalacak olan 6 milyon diye biliyorum...
Yusuf 18 milyona satılırsa bu paranın 12 milyonu bankalar birliğine olan borcumuza gidiyor
Bize kalacak olan 6 milyon diye biliyorum...
22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Bu takımın Yusuf'u arayacağını hiç zannetmiyorum. Forvet transferi ile ilk 2'yi göreceğiz bu sene. Yusuf efendi de Lille gibi çöp takımda yedek kalırsa da şaşırmam..
McLas was Here
Trabzonlu olmayan Recep Onur Kivrak mi
Trabzonlu olan Yusuf Yazici mi
Karakterin memleket ile bir alakasi yok arkadaslar
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Hay Allah razi olsun, herkes baslamis Yusuf'a saydirmaya aciklamasindan dolayi. Yusuf'a bu aciklamayi yapmayi yonetim sart kosmadiysa adimi degistiririm! "Baskan ve yonetimin kalmam icin her turlu gosterdigi cabaya ve maddi iyilestirmelere ragmen" cumlesini bizzat yazilip Yusuf'a verilmis bile olabilir.
Baskan kazandi, hem satti hem elestirileri bertaraf etti. Ama bence en dogrusunu yapti.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya da Aboubakar'ı kiralayalım direk.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Beyler, yapmayın.. Ne demek metni yönetim yazırlayıp Yusuf'a verdi? Bu nasıl bir komplo teorisi? Tamam, biz de seviyoruz Yusuf'u ama adam başından beri gitmek istiyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım.
Koskoca Trabzonspor gucci adem denen zibidinin kulagini cekemiyor mu. Biz gercekten bu kadar gucsuzmuyuz.
Hakemlerin bizleri katletmesi normalmis o zaman.
Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Beyler..
Yusuf’u isteyen sever isteyen sevmez isteyen küfreder, isteyen başarısızlığını ister herkesin yaptığı kendini bağlar fakat;
Trabzonspor’u gerçekten sevmek ortak paydamızsa şunları düşünüp ona göre aksiyon almanızı öneririm:
1) Yusuf’a küfredersek takımımızın geleceği diğer genç çocuklarımız ne düşünür ne yapar?
2) Yusuf’a küfredersek kulübümüzün yükselen imajı (taraftar, sempati, para, kolay transfer) etkilenir mi?
3) Yusuf’un gideceği kulüpteki başarısı gelecekteki satışlar için iyi referans olmaz mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yönetim cikip aciklama yapmali.
Ya sattik desinler yada kadro disi biraktik desinler.
Arasi yok.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yusuf trabzonspor u nasıl görüyorsa ben de başkan olarak onu öyle görürdüm
Bu adam takımın borcunu hafifletecek bir kapitaldir ve ederi 15 milyon değildir
Kendisi nasıl bildiri yayınladı ben de başkan olarak bir bildiri yayınlar, ayrılma kararını saygı ile karşıladığını 30 milyon euro bonservis getirene kadar kadronun kenarında taraftarı olduğu takımı izleyerek kariyerini devam ettireceğini kendisine tebliğ ederdim
Yusuf'un yeri dolar ama kendisinin 15e gitmesi ömür ve diğerlerinin de yarı fiyatına önünün açıldığının göstergesidir
Yusuf'un yaptığını yakıştıramadım ve kınıyorum
Bu takıma vefa borcun var artist git Avrupa kupası gör git milli takımla Avrupa Şampiyonası gör değerini bulmadan gidemeyeceğini ispatla sonra sen istesen bile seni bu takımda tutmazlardı merak etme
Ayıp
Edit
Konu MİSSE_MİSSE tarafından (04.08.2019 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.
Adam Trabzonspor'dan ayrılmaya karar verdim diyebiliyorsa bu gücü ona veren Ahmet Ağaoğlu'dur.. Her futbolcuyla .... parmak oynarsan onlarda kulübü böyle küçük düşürür, Yusuf ben ayrılmak istiyorum dediğinde, " sen bu kulübün sözleşmeli futbolcususun kulüp seni göndermezse gidemezsin" denmediği için Yusuf'ta bugün bu açıklamayı yapmaya utanmıyor.. Başkan dediğin biraz ağır olacak futbolcularda ondan çekinecek..
I am not in danger , I am the danger..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yusuf'un bu açıklamayı yönetimi karşısına alacağını bile bile yapacağını düşünmem. Bu zamana kadar öyle bir izlenim vermedi kimseye.
Muhtemelen anlaşma an meselesi ve yönetim de onay verdi bu mesajı paylaşmasına. Yolu açık olsun bu saatten sonra.
Eğer izinsiz bir durum varsa yaptırımı uygular, menajerine de ayarı çekersin.
Yusuf’un gitmesine hiç üzülmedim.Hatta gitsin de istiyorum. Biz Avdijaj’la, Parmak’la o bölgeyi zaten doldururuz.
Ama bir Trabzonlu’nun en büyük hayali Trabzonspor’a , bu taraftara hakettikleri şampiyonluk hayallerini yaşatması olması gerektiğini düşünüyorum. En önemli başarı budur biz Trabzonsporlular için. Bana sezon içerisinde de Yusuf’un tavırları çok samimi gelmiyordu açıkcası.
Ben bir kulübe gideceksem eğer Trabzonspor karar vermeli. Benim kulübüm 1 milyon Euro bile zarar etmemeli. Biz bu bağlılıkla büyüdüğümüz için diğer kulüplerden farklıyız hep. Yusuf Yazıcı beni olağanüstü şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Korkarım ki seneye de yıldızı parlayan gençlerin bu örnekle aleyhimize tavır sergilemesinden zarar göreceğiz. Hiç iyi bir örnek de olmadı bizim için.
Konu Erdal UZUNYILMAZ tarafından (04.08.2019 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
Dun aciklanacak forvete ne oldu?
Sorloth icin neyi bekliyoruz?
Forvetimiz kim olacak?
Ekuban ve Novaka teklif yok mu?
Beyler bu tavırların ne bize ne yusufa faydası var. Yusuf gitmek isteyebilir, yorumlarınızı görünce gitmekte haklı olduğunu da düşünmeye başladım. Ayrıca yönetimin yusufa bu açıklamayı yaptırdığı da belli. Bırakın yusufla uğraşmayı da hep beraber destek olalım. Rekor bonservis bedeli ile satılıyor. 2 sene önce bu paraları hayal bile edemezdik.
Konu Enaldo61 tarafından (04.08.2019 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yusuf bu ülkedeki en karakterli topçuydu
Rakiplerden sevmeyen tek adam duymadım
Kasti faul-maç satma-yatma yapmazdı
Çok olağanüstü oynamadı ama bunlardan dolayı ben çok sevdimdi
AMA BU ÜLKE İLK KEZ ÖZ EVLADININ TAKIMINA SOSYAL MEDYADAN AYAR VERDİĞİNİ GÖRDÜ
gitmek için bizi zor durumda bıraktı, Lille msj yayınla satmıyorlar dedi yayınladı
Onur Recep Kıvrak diyenler haklıdır
Yusuf çocuk hata etti diyenler haklıdır
Menajeri şerefsiz diyenler hakkıdır
Ama bu hata ona pahalıya mal olacaktır üzülere yazıyorum
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Dozer Cemil sezonunda kariyeri için başka takımın kaptanının ardından sahaya çıkma hayali kurma...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)