300 bin euro için Berg kaçırılmaz. Bu aşamada 300 bin euro'nun hesabını yapmamalıyız.
300 bin euro için Berg kaçırılmaz. Bu aşamada 300 bin euro'nun hesabını yapmamalıyız.
8. Kuşatma
İskandinavlardan kötü topçu çıkmaz gelsin bu Berg, en azından iyi bir takım oyuncusudur. Ben kendisini sadece İsveç milli takımında izledim kulüp performansı hakkında bir bilgim yok ama düzenli gol atmış bu iyiye işaret.
İsveç Avrupa şampiyonasının en sistemli takımıydı çok iyi futbol oynadılar gerçekten ve çalışkan oyunu bilen topçulardan oluşuyorlar. Bize de böyle oyuncular lazım.
Senede 10-15 gol atsın enerjisiyle fiziğiyle takım arkadaşlarının oyununu rahatlatsın yeter. Bu sene Ekuban'a da yatırım yaptık onu arka plana atmamış oluruz hem bu açıdan da uygun transfer.
Semih bu zamana kadar torpille bu takimda kaldigi icin, bu ozeni haketmiyor.
Cok daha onceden gitmesi gereken adam, daha yeni ayriliyor bu kulupten.
Misal Batuhan giderse yolu acik olsun, onun sorunu sadece bizim seviyemizin oyuncusu olmamasi..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Ulloa ve Okazaki de iyi forvetler, bizim ligde iş yaparlar. Öyle senede 20-25 gol beklemeyeceksiniz tabi. Özellikle Ulloa ceza sahasında daha etkilidir, çakal forvetlerdendir ama Amerika takımlara ona fazla yıllık verirler bize gelmez.
Tavares fena topçu değil sanki? Bana Wanchope'u hatırlattı. Oyuna katkısı yüksekse iyi bir transfer olabilir. Fiziğine oranla tekniği iyi görünüyor.
Roda'dan geride kalmaz diye düşünüyorum.
Ulloa'nın sözleşmesi de bitmiş sanırım. Pachuca, hiç olmadı başka bir Meksika kulübü teklif yaparsa alır ama kendisini. Biz çıkamayız onların tekliflerine.
https://talksport.com/football/27403...-170824251767/
FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...HAYIRLI OLSUN
Aynen gördük, 90dk oynadığı tek maç var onda da şampiyonluğu getiren golü attı![]()
Adamı hiç oynatmadılar ki gol atsın, 10 dakikada ne yapacak ? Yunan ligi sert ligdir, ateşli tribünler var güçlü kulüpler var. Cardozo gitti 22 maçta 3 gol atabildi. Markus Berg geldi de beğenmemesi kaldı. Yerden havadan etkili forvet işte, bonservisi de elinde. Başka kimi alacağız fukara halimizle Drogba mı bulacağız ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Böyle bir kadro hayal ediyorum bu çocukları 2-3 yıl bir arada oynatalım lige ambargo koyarız ama nerde öyle bir planlama bizde biz sadece toplarız
@ okşoholu
Hugo yu bırakıp berg almak takıma birşey kazandırmaz
keşke hugo olsaydı. Yedekte halil ile iyi işler çevrilirdi..
kim ne derse desin oturmuş oyuncu gelecek oyuncudan daha iyidir. Bence gereksiz macera olmuş..
Niasse elbette iyi forvet fakat 4-5 yıldır yatışta, Everton'da da birkaç maçına bakmıştım Cenk'i izlerken bireysel bir oyun yapısına bürünmüş ceza sahasına odaklanmış tamamen. Bize daha çok takımı oynatan bir oyuncu lazım çünkü diğer oyuncularımızın buna ihtiyacı var, bir kişiyi besleyeceğimiz sistemden hayır gelmez. Gerçi Niasse iyi fiziği olan araya kaçan sürekli deneyen ve takıma yardım eden bir oyuncu ama niyeti önemli yaptıramazsın belki de burada. Bir de Afrikalı oyunculara güvenemiyorum adam paraya doymuş her şeye erişmiş buraya yatışa gelir diye çekiniyorum. Tabi Ünal Karaman faktörü de var, oyuncuyu iyi motive edebiliyor rahatlıkla 20 gol attırabilir. Ve son olarak bize pahalıya patlar herhalde yıllık en az 2 2,5 ister, kiralama da 1m desek yani Niasse zor iş.
Yunanistan ligi premier lige göre daha kolaydir gol atmak. Onu demek istedim.
Düşündükçe Marcus Berg bizde aslında çuk diye oturur. Bize yıpratıcı güçlü zenci forvet gerekmiyor. Bize nerede duracağını bilen, pas trafiğini yönlendiren ve son vuruşları iyi olan bir forvet lazım. Bu Berge tam uyuyor ve gelirse en az rodallega kadar gol atar.
Fenerin beğenmediği Soldado bu sezon bizde oynasa gol kralı olur.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Bu arada Berg Hamburg'ta ağır sakatlıklar geçirmiş kariyerinin gidişatı daha farklı olabilirdi. Son 3 yılında ise sakatlığı yok. Sonuçta 2009'da 10k verilmiş adama o zamanlar için büyük para, beklenti fazlaymış belli ki. Bizim Elmanderimiz olabilir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)