Gidecekler konusunda bir bilgin var mi? Amiri, Toure ve Batuhan takimdan ayrilmali.
Ayrica yeni gelen genclerle beraber kadro sismeye basladi. Trabzonspor'a hicbir sekilde katki veremeyecek olan Mücahit Cakir, Furkan Yildirim, Semih Karadeniz, Yagizcan Erdem, Savas Cakir ve Furkan Ödemis takimdan boservisleriyle birklikte ayrilmalilar. Yoksa kadro yine 50'nin üzerine cikacak gelecek transferlerle birlikte. Rodallega'yi saymazsak suan kadromuzda 48 profesyonel futbolcu var.
.
FrancescoTotti
Baba Amiri ve Toure gönderilmek isteniyor ancak yýllýklarýn yarýsý teklif edildi. O kadar kontrat alabildiler. Ki Toure'ye Katar'dan bile 650 bine yakýn bir teklif gelmedi.
Hollanda'ya gelmeyi planlýyorum 4-5-6 ekimde. Sparta-Twente ve ADO Den Haag-Ajax maçýný izleyeceðim. Eðer Rotterdam ya da Den Haag'a yakýnsan görüþelim.
Burak, Campi'nin kulubu ile anlasildi haberleri dusmus piyasaya.
Var mi haberin ?
Bir de su Onazi icin bugun Fener muhabiri Emre Bol birseyler sacmalamis.
Simdi gordum.
Doktorlara gore tekrar futbol oynamasi cok zor, donse de eski futboluna donmesi imkansiz filan diye.
Yani kisaca duyduklarima gore futbol hayati bitti filan demis.
Var mi asli astari ?
Duydun mu birseyler..
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Konu Uður KÜÇÜK tarafýndan (19.06.2019 Saat 18:08 ) deðiþtirilmiþtir.
2019 - 2020 DOZER ''CEMÝL USTA'' SEZONU ÞAMPÝYONU
ÞANI,ÞEREFÝ,DÝK DURUÞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Zargo ve Amiri iyi bir kamp görse bence çok kötü de deðiller, biraz takýmla uyum konusunda sýkýntý yaþadýlar, gitmek istemiyorlarsa zorla da göndermeye çalýþýp sýkýntýya girmek doðru olmaz. Ýlk sezonlarý kötü geçmiþ olabilir ama sonraki sezon da ayný þekilde olacak diye bir þey yok. Yönetim, hoca ve oyuncular iyi bir deðerlendirme yapýp karara baðlarlar.
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!
https://twitter.com/RomainCG75/statu...745437184?s=19
Rachid geliyor galiba..
.
FrancescoTotti
Konu Burak tarafýndan (19.06.2019 Saat 18:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Onazi idmanlara baþladý yahu, düzeldi, 2-3 aya sahaya çýkar bence.
Ya bu elemanin da kafa karisik herhalde.
50 tane haber cikti hakkinda.
Yok Angers ile imzaladi, yok Marsilya'ya gidiyor filan diye [emoji5]
Ama hatirliyorum haberin yalan diye birsey yazmamistim.
Neyse hakkini helal et yine de.
Olur boyle transfer donemi hatalari.
Gelmek istiyor haberini direk kulup muhabirleri yapmis.
Bonservissiz, beles forvet en azindan.
Ama benim bu arkadastan umidim yok.
Gol sayilari kariyeri boyunca sikintili bu adamin.
Umut Bozok niye Nimes'ten 2. lig takýmýna transfer olmuþ? Ayrýca, geçen sezon Umut ve Rachid lig 2 de oynamýþ Umut daha çok gol atmýþ. Bu sezon Rachid 5 gol Umut 2 gol 4 asist. Umut daha az maça çýkmýþ.
Konu Enaldo61 tarafýndan (19.06.2019 Saat 18:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu atakan anne tarafindan trabzonlu kesin. Klasik alt yapýdan çýkan trabzonlu defans tipi var.
ONAZÝ hakkýnda kýsa bilgi veriyim doktor olarak...günümüzde bir oyuncunun baþýna gelebilecek en kötü sakatlýk aþil tendon kopmasý...Kobe Bryant Mehmet Okur ve son olarak k.durant en çarpýcý örnekler...hiçbirisi eskisi gibi dönemedi...çünkü aþil tendonu vücuttaki en güçlü tendon ve vücudun tüm aðýrlýðýný çeken grup futbolda örnek Caner Erkin var... futbolcularýn daha az etkilendiði gerçek ama hiç bir sporcu eski cevikliginde yada patlayiciliginda dönmez... ONAZÝ içinde durum benzer atletik özellikleri bir miktar kaybetmiþ olarak geri döner tabi iyileþme dönemi ve güçlendirme antrenman kýsmýný çok iyi geçmeli
Bu çocuklara aidiyet duygusunu da getirmemiz gerekiyor. Uðurcan nasýl dýþardan gelip 40 yýllýk Trabzonlu gibi o ruhla mücadele ediyorsa dýþardan gelen gençlere bu durumu iyice kavratmak lazým.
https://twitter.com/TSerdarSx/status...839688194?s=19
Halil haberleri Hollanda basinina da dustu.
Kalkip oraya gidiyorsak, eli bos donmeyiz herhalde.
Insallah ona bu kadar guvenen taraftarin yuzunu kara cikartmaz Halil kardesimiz.
Ayný sakatlýðý iki ayaðýndan da yaþamýþ biri olarak kendi fikrimi söyleyim,futbola dönmemesi gibi bir durum olabilir ama çok düþük ihtimal.
Ben ki saol aþilimi kopardýktan 2 sene sonra top oynamaya baþladým, bu adamlarýn gördüðü tedavi ve güçlendirme programýyla dönmeme gibi bir durum düþük ihtimal.
Ancak Onazzinin operasyonunda sorun sanýrým aþilin kaynamasýndan ziyade. açýlan kesinin,yani dokunun kapanmasýyla alakalý.
Halledilmeyecek birþey olacaðýný sanmýyorum. Ancak asla acele etmemek lazým ve çok ciddi fizik tedavi süreci geçirmeli.
Yukarýda doktor bey de açýklama yapmýþ gerçi.
Konu Orkun 61 tarafýndan (19.06.2019 Saat 18:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu Furkan Tütüncü tarafýndan (19.06.2019 Saat 18:47 ) deðiþtirilmiþtir.
@orkun61 @cambaz ts
Tesekkurler bilgiler icin.
@Furkan tutuncu
Sakatliktan yeni donmus, donmek uzere olan veya sahalara ne zaman donecegi belli olmayan bir oyuncuyu kimseye satamazsin.
Kulupte zaten bunu dusunerek, o bolge icin net bir oyuncu alma pesinde..
( Remi Walter, Gaibor, Azabuike, Regan gibi basina ismi dusenlerden )
Futbol hayati bitmesin de bu yasinda, varsin 1 devre daha oynamasin.
Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)