Þok Þok Þok Marcelinho Wolfsburg'da
Ayrýtýlar az sonra.
Þok Þok Þok Marcelinho Wolfsburg'da
Ayrýtýlar az sonra.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Eðer doðruysa hiç üzülmedim.Haýrlý uðurlu olsun.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
ne diosunnn yaaa sabýrsýzlýkla beklioz
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
eðer doðruysa hayýrlý olsun..yerine orta sahaya tam bir virtüöz alýnmalý..bu beceriksiz yönetimden umudum yok ya.o da ayrý...
Rüyalarý gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktýr...
Ayman Risp'te gelir![]()
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
ya ben bu iþin marce ne olursa olsun verilmemeli umarým dogru degildr
Lig Tv'ye baðlanan Can Karyaðdý, Trabzonspor'un Wolfsburg'un teklifini kabul ettiðini söyledi. Marcelinho eþyalarýný toplamýþ, Ziya Doðan hazýrlýk maçýnýn kadrosundan çýkarmýþ kendisini. Yarýn Almanya'ya gidiyormuþ.
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
bi bu eksikti.....
Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Zurawski Topiði gibi bir anda ne kadar hit aldi baþlýk.
Doðruysa isabet olmuþ , yolu açik olsun...
Taraftarlýk ; Geçim kaynaðý deðil , Yaþam kaynaðýdýr ...
Fýrtýnasýz denizde , herkes Kaptan ...
okadar spor sayfalarýna bakýom sadece superspor.com da gördüm haberi.kaynakta kendiler ayrýca ..
ki geçenlerde yalanlama gelmiþti bu haber için..
Benim yaradýlýþýmda fevkalade olan bir þey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Son dakika! Marcelinho gitti!
Marcelinho Trabzonspor'dan ayrýldý. Lig TV muhabiri Can Karyaðdý'nýn canlý telefon baðlantýsýyla Futbol Gündemi programýna katýlarak verdiði habere göre Marcelinho artýk Wolfsburg'lu.
Yýldýz ismin önümüzdeki günlerde Almanya'ya gidip, resmi sözleþmeye imza atmasý bekleniyor. Dün gece tüm eþyalarýný toplayarak kamptan ayrýlan tecrübeli futbolcunun Wolfsburg'tan ne kadar alacaðý ve transferi hakkýnda Alman ekibinin ne kadar bonservis bedeli ödeyeceði ise açýklanmadý.
Yabancýlar bir bir terkediyor!
Trabzonspor'un yabancýlarla yaþadýðý problemler bitmiyor. Güney Amerika'da Internacional formasý ile þampiyonluk yaþayan ve kampa katýldýktan sonra takýmdan ayrýlmak isteyen Eller, futbolu býraktýðýný öne sürerek bir anda ortalýktan kaybolan Szymkowiak'tan sonra þimdi de Marcelinho takýmdan ayrýldý.
Ayrýntýlar birazdan...
super spor
biri bana bunun kötü bir þaka olduðunu söylesin lütfen![]()
Bu sefer bu haber ciddi kesin gibi. Yönetimden bakalým ne açýklama gelecek.
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Marcelinho Trabzonspor'dan ayrýldý. Lig TV muhabiri Can Karyaðdý'nýn canlý telefon baðlantýsýyla Futbol Gündemi programýna katýlarak verdiði habere göre Marcelinho artýk Wolfsburg'lu.
Yýldýz ismin önümüzdeki günlerde Almanya'ya gidip, resmi sözleþmeye imza atmasý bekleniyor. Dün gece tüm eþyalarýný toplayarak kamptan ayrýlan tecrübeli futbolcunun Wolfsburg'tan ne kadar alacaðý ve transferi hakkýnda Alman ekibinin ne kadar bonservis bedeli ödeyeceði ise açýklanmadý.
11.01.2007
Kaynak : SuperSpor.com
http://www.superspor.com/detail.php?Type=anaSayfa
Bakalým baþka nasýl bir transfer komedisi daha bekliyor bizi. Wolfsburg saðlýk kontrolünden geçirip vazgeçmeyeceðine göre biz Ronandinyoyu bile getirsek elimizde kimseyi tutamayacaðýz bu gidiþle.
var mý baþka kaçmak isteyen?
Kaynak Lig tv ,su an can karyagdi konusuyor
Malesef marce de gitti ,cok yazik oldu.
Yýldýz ismin yarýn Almanya'ya gidip, resmi sözleþmeye imza atmasý bekleniyor. Dün gece tüm eþyalarýný toplayarak kamptan ayrýlan tecrübeli futbolcunun Wolfsburg'tan ne kadar alacaðý ve transferi hakkýnda Alman ekibinin ne kadar bonservis bedeli ödeyeceði ise açýklanmadý.
Yabancýlar bir bir terkediyor!
Trabzonspor'un yabancýlarla yaþadýðý problemler bitmiyor. Güney Amerika'da Internacional formasý ile þampiyonluk yaþayan ve kampa katýldýktan sonra takýmdan ayrýlmak isteyen Eller, futbolu býraktýðýný öne sürerek bir anda ortalýktan kaybolan Szymkowiak'tan sonra þimdi de Marcelinho takýmdan ayrýldý.
TrabZonguldaklý...
hayýrlýsý olsun.. ziyaya 1 beden büyük geliodu zaten.. sola volkan bekiroðlu ilaç gibi gelir
Yonetimin bittigi andir.Kendi ipini kendisi ceker artik.Sevinen arkadaslar soruyorum !
Kim top oynayacak bu takimda.Kotunun iyisi Marcelinho..
Faruk, bugün çok bomba patlattýn yaÝyi olmuþ þimdi murat ocaðý sol açýða çeker, solbeke celalettine yer açýlmýþ olur
Guya Eller gelip ,7 yabanci olacakti ,sikinti olacakti cok yabanci diye .
Al size sikinti kimse kalmadi yabanci,Yarin de musampa gider
Korkuyorum Yatara da gider....
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)