Çoðu hafta sonlarýmýza turp suyu sýkan gözbebeðimiz Trabzonspor nihayetinde galibiyetle sezonu kapatmasýný bildi.
Önümüzdeki sezon son 7 senede yaþadýðýmýz kötü yýllarý unutturacak ümidiyle inþallah 2018-19 sezonunda görüþmek üzere.
Ýftar saatine maç koyan kafaya bakýp,ulke futbolu için dogru karar vermesini beklemek hata olur.
Maçýn tekrarýný izledim,Ugurcan ve Batuhan'ý gelecek yýl korkmadan kadroda tutarým,fýrsat veririm,desteklerim.
Özkan Sumer'e gveniyoruz.
- Memento mori
Çoðu hafta sonlarýmýza turp suyu sýkan gözbebeðimiz Trabzonspor nihayetinde galibiyetle sezonu kapatmasýný bildi.
Önümüzdeki sezon son 7 senede yaþadýðýmýz kötü yýllarý unutturacak ümidiyle inþallah 2018-19 sezonunda görüþmek üzere.
son 2 maci almak ve 5. sirayi garantilemek bize 20 milyon tl getirdi
Allah bereket versin, keske avrupa biletinide alsaydik, guruplara kalmak sadece 40 milyon tl garanti gelr demekti, topllamda en azindan 80 milyon tl gelir yapma sansini yitirdik
gecmis olsun
"Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Sezonun son maçýný kazanýp teselli hedefine ulaþtýk.Avrupa þansýmýz kalmamýþ olsada rýza hocaya ve oyunculara teþekkürler.
Sezonun bir deðerlendirmesini yapmak gerekirse;
Rýza çalýmbay: Elinden geleni yaptý.Son yýllardaki en þanssýz TS t.direktörü diyebilirim.Ekonomik olarak kötü bir dönemde geldi.Transfer yapamadý.Takým kadrosunun ödeme problemleri yüzünden oyuncularý motive etmekte zorlandý.Önemli maçlarda önemli oyunculardan sakatlýk cezalar yüzünden faydalanamadý.Ýki sene üst üste çalýþtýrdýðý takýmlarý beþinci yapmasýna raðmen yüzde elli ihtimalli Türkiye kupasý final maçlarýnýn ikisinde de þans ondan yana olmadý.Onun þanssýzlýðý bizimde þanssýzlýðýmýz oldu.Kendisine bir karne vermek gerekirse üst düzey fark yaratmadý ama kötü de deðildi tam olarak büyük kulüp hocasý vasýflarý taþýmasa da yerli t.direktörler içinde iyi bir hoca tercihi idi.Kendisine hizmetleri için teþekkür ediyorum.
Bundan sonra yapýlmasý gerekenler öncelikle biran önce hocayý belirlemek ve hocanýn Özkan sümerle beraber uyumlu bir çalýþma içerisine girmesini saðlamak.
Gitmesi gereken oyuncularý bjk gibi elden çýkarma konusunda baþarýlý bir grafik çizmemiz gerekiyor.Gitmesi muhtemel oyuncular:esteban,durica,hubocan,kucka,sosa,ndoye, castillo,rodellaga,burak ve okay.Bu kadar adamýn gitme ihtimali iþimizi zorlaþtýracak nerdeyse takýmýn yarýsý bu sayý özellikle stoper,sol açýk,merkez orta saha ve forvet transferi kesin yapýlmasý gerekecek.
Kale pozisyonunda Onur birinci kaleci olarak devam etmeli.Ýkinci kaleci olarak da Uðurcan hakkýnda net bir fikir edinmesek de uðurcana güvenmek estebana güvenmekten daha iyi bir tercih olduðunu düþünüyorum.
Saðbekler perreira,Kamil yeterli;solbekler novak ve alt yapýdan formda olan solbek hangisi ise onla onu yedeklemek yeterli olur o riske girmek lazým oralara transfer yapacak lüksümüz yok.
Stoperler Uður,Akbaþ ve Hüseyinin yanýna yabancý deneyimi yüksek çabuk bir stoper bulmalýyýz.
Orta sahada 6 ve 8 numara pozisyonunda Okay ilk tercih olmalý gitme ihtimali varsa ozaman Aytaçý tekrar takýmda tutmamýz gerekecek kucka ve sosa da gitme ihtimali yüksek olduðu için onazi kalmalý,Cafer,batuhan,sefadan en
uygun olaný yedek olmalý ve bir tane lider özellikli oyun görüþü ve pas kalitesi yüksek yabancý yýldýz adayýný merkez orta sahaya eklemeliyiz.Aksi takdirde o mevkide zayýf kalýrýz.aytaç,onazi,transfer ve genç oyunculardan 1-2 si yeterli.
Forvet arkasý,gizli forvet yusuf yazýcý.
Kanatlarda sað açýk olarak Abdülkadir ve olcay yeterli sol tarafta castillo dan umudum yok hem oyun zekasý düþük hemde yeterince profesyonel deðil onu elden çýkartýp onun parasýyla oraya skorer,çalým yeteneði olan birini eklemeliyiz.Onu yedekleme iþinide olcay joker olarak hem sol hem sað devam eder.
Forvet mevki burak gitme ihtimali yüksek,Hugo problemli,ndoye gol vuruþu zayýf buraya da birinci forvet alma ihtiyacý kesin doðacak gibi ikinci forvet olarak ndoye problemsiz olmasý bakýmýndan kalmasý daha mantýklý üçüncü forvet olarak da genç bir oyuncu maliyeti düþürecektir.
Kýsacasý dört transfer kesin yapýlmalý eðer bunun için para yoksa castillo ve Okayý satýþýndan bir bütçe oluþturmamýz gerekebilir.Ama ilk tercih Okayýn kalmasý olmalý.
Konu Murat Keçeci tarafýndan (19.05.2018 Saat 17:33 ) deðiþtirilmiþtir.
acýsýyla tatlýsýyla bir sezonu daha geride býrakýtýk..umduðumuz gibi hiç ama hiç olmadý..artýk önümüzdeki senelere demekten baþka çare yok..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)