Penaltı vermemeye yemin etmiş.
Kerem yerde acılar içerisinde kıvranıp penaltı beklerken, ofsaytı görüp hemen ayağa kalktı![]()
( ゚д゚)
Cuma gunu Hatay ile Antalya arasinda ne mac olmus oyle. Hatayin yeni aldigi Afrikali oyuncular harbiden iyi cikmiz. Macta her iki taraf da ne guzel goller atmis oyle. Macta Hatayin resmen hakki yenmis Volkan da baya hakeme tepki gostermis. Volkan demirel depremde agladi yetkililerden yardim istedi diye eyvallah hepimizin sempatisini kazanmisti. Ama orada Taner Suvut un esi daha Taner enkazdan cikarilmadan herkes sehri terk etti diye sitem ediyordu. Bunum uzerine kendisi tekrar Hataya donmustu. Orada Taner Savutun esi hakliydi ki adami Hataya getiren kendisinin yardimcisi yapan Volkandi. Onun haricinde Karagumrukte calisirken Sivasin 20 yasindaki oyuncusuna kufur ediyordu. Cocuk kufurden oturu mactan sonra baya aglamis. Gecen de bizim macta 6. haftaydi Bjelica 2-0 one gectigi maci 3-2 verdi. Volkan da takiminin attigi gole sevinirken teknik ekibinden biri ona sarilmak isteyince bizim Volkan adami itleyip gole sevinmeye devam etti. Simdi de sahaya dalip hakemle uzun uzun tartisti. Herif de sanki kamuoyun nezdinde kendisine karsi olusan olumlu havayi yine tersine cevirecek gibi bir tavir var.
Konu jpositve tarafından (03.12.2023 Saat 05:19 ) değiştirilmiştir.
Gaziantep bastırıyor, risk alıyor ama arkası yayla gibi. Az önce üçe bir geldiler arkadan gelen destek de vardı, dedim saha değiştiler herhalde. Kasımpaşa atağı izliyorum.
Yazarken Fall attı. 4-2.
( ゚д゚)
Gaziantep savunmasının yerleşimi büyük sıkıntılı. Paşa her ara pasta karşı karşıya kalıyor. Sumudica geldikten sonra baya kazandılar diye bu maç için rahat değildim, vurup geçmemiz gerek.
( ゚д゚)
Çöptaşım pozisyonsuz bitirecekken , OX şapkadan tavşan çıkardı.
Kluivert da gitmiş.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
manaj eşşeğinden anca biz 2 gol yerdik
eşşeğin teki bu adam
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
fener bir gol atıyor ooohh tıngır mıngır halısaha gibi. bizim hoca çıkıyor taktik maktik bilmem ne. şu anadolu takımlarına karşı çık kafana göre oyna elbet 2-3 gol atarsın bizim xg masallah yerlerde
Sivasspor'un net penaltısı verilmedi.
• İrfan Can Kahveci hakeme sürekli bağırıyor kart yok
• Fred hakemi sürekli azalıyor kart yok.
• Samet Akaydın topu eliyle kesti ikinci sarıdan kırmızı görmedi.
Fıkra bu kadar.
Erman Toroğlu: “Burnuma pis kokular gelmeye başladı. Geçen hafta Karagümrük’e bu hafta Sivasspor’a verilmeyen penaltılar. Neler oluyor abi?”
Konu Enes Başkaya60 tarafından (04.12.2023 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
o topu atmayanı döverler
eşşek stoper 2 metre mesafede duruyor
muhtemelen samet
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
ali şamar denen itoğlu itin yediği gole bak
Bu sene lig bağlanmış zaten böyle Fb-Gs tepede gidecek. Artık son düzlükte kim kimi kırarsa o şampiyon olacak.
Sivasspor’un 1 penaltısı, Fener’in 3. Golünden önce Fred’in faulü verilmedi.
Fred’in hakemin uyarısına rağmen bir türlü ilk yarıdaki faulde açılmaması ama hakemin kart çıkartmaması. Fred’in devamında yakın çekimde hakeme İngilizce küfür ettiği de sabit. Hakem de duyuyor bu arada. Bitmiyor rezillik.
Hakemin İrfan Can’a izahat vermek için maçı durdurması (bu tam kepazeliktir).
Tüm bunlar olurken bizim başkan ve yönetim de kurulan bu sisteme düzene hizmet etmekte tabi.
Taraftarı bu ortamda kenetleyemezsin, stada da çekemezsin. Bu tiyatroda figüran olmayı kabul ettiremezsin.
Bu maçın hakemi, hayatında hiç bir anadolu takımı futbolcusuna izahat yapmak için maçı durdurmuş mu?
Konu Sefa Murat Dokuz tarafından (04.12.2023 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Hahaha onu da mı yaptılar bir o kalmıştı oyunu durdurup futbolcuya izahat yapmak şaka gibi lan.
Tribünlerden bu hakemde alacağını aldı zaten, iyi küfür yedi hak ediyor böyle adamlar, küfür yedikçe daha da yaranmaya çalışıyor.
Yatacak yeriniz yok ulan sizin köpek oğlu köpekler.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Caner Osmanpaşa: "Ligde 2 takım mı var? Sadece 2 takım için mi ayarlanmış? O zaman biz oynamayalım, iki takım kendi arasında oynasın. Sadece bize olan bir şey değil bu. İlk yarı bir tane penaltıyı nasıl vermezsin? Pendik'e aynısı yapılıyor. Anadolu takımlarının hepsine yapılıyor. Bizim ekmek paramız, mücadelemiz yok mu? O zaman sahaya çıkmayalım 0-3 yazsınlar Anadolu takımlarına. İrfan'a soruyorum 'eline vurdu mu?' diye, 'evet abi yerde vurdu' diyor. Ben yerdeyken elimle gol atabilir miyim? Bir avantaj sağlıyorsun. İlk gol hariç bütün gollerde problem var."
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)