Sayfa 1264 Toplam 1264 Sayfadan BirinciBirinci ... 264 764 1164 1214 1254 1262 1263 1264
Toplam 31591 adet sonuctan sayfa basi 31,576 ile 31,591 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı samatyaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Oğuz ZEYTİN

Taraftar istedi.Vasat oyuncuları izleyen taraftar, bi umut böyle karaktersiz oyuncuyu sineye çekti.Çarşı'nın bile sesi çıkmıyor...
    Alakası yok. Batshuayi veya Weghorst mu vasat? Tek golle şampiyon oldukları zaman burada yazmıştım. Aboubakar'ın hiç "sakatım" diye bir açıklamasını hatıtlıyor musunuz gelmeden önce? Peki Sergen, Emre Kocadağ ne diyordu? "Aboubakar sakat."

Tutmadı. Çünkü Aboubakar duvar, havadan vuran ve top saklayan forvet. Michy savunma arkası koşan, kanada kaçan, açık alan oyuncusu... Taşlar yerine oturmadı yani. Bizdeki Cornelius - Gomez değişimi gibi...
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (Bugün Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

jpositve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oynamadı değil, oynatılmadı. Şöyle sorayım: Karaktersizse, niye tekrar aldılar?
    werggost tan sonrs alabilecekleri baska garanti performans verecek adam yoktu devre arasiydi gecen sezon. Yakin donemde agizlari zaten negredo, vagner love, batshuayi, diaby den falan yandi. Arap kulubuyle zamli sozlesme ve imza parasi icin gorusup anlasti. Ondan sonra sozlesme opsiyonu yururluge girmesin diye maclara cikmadi sergen doneminde. Ama yine de sampiyon oldular.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı jpositve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    werggost tan sonrs alabilecekleri baska garanti performans verecek adam yoktu devre arasiydi gecen sezon. Yakin donemde agizlari zaten negredo, vagner love, batshuayi, diaby den falan yandi. Arap kulubuyle zamli sozlesme ve imza parasi icin gorusup anlasti. Ondan sonra sozlesme opsiyonu yururluge girmesin diye maclara cikmadi sergen doneminde. Ama yine de sampiyon oldular.
    Şunu soruyorum: İki sene önce, bilerek oynamadı denilen, az kalsın şampiyonluğu kaybettireceği iddia edilen, hain ilan edilen oyuncuyu hangi koşullarda yeniden alırsınız?

O dönem Aboubakar hiç konuşmadı. Teknik kadro ve yönetim önce "Sakat" dedi. Sezon bitti. Oyuncuyla anlaşamadılar. Ve artık "Bilerek oynamadı" dediler. Sakat değilse, bir maç, iki maç değil; haftalarca kasten oynamayan oyuncu için niçin UEFA'ya gitmediler? Veya ceza kesmediler. Çünkü durum öyle değildi.

Allah için Bjk ve diğer İstanbul takımları kamuoyunu güzel yönlendiriyor. Bunu bizim gibi amatörce değil gayet profesyonelce yönetiyor. Basın, sosyal medya, tribünler tek ağız oluyor.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Courage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı jpositve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aykut calismayi dusunmuyorum demis. Sergen yalcin in olma ihtimali yuksek deniyor.

https://m.sporx.com/aykut-kocaman-da...XHBQ1037032SXQ
    Samsun iyi mücadele etti fener maçında gücü var Sergen oyun aklı yerlestirebilirse tutar o birliktelik.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alakası yok. Batshuayi veya Weghorst mu vasat? Tek golle şampiyon oldukları zaman burada yazmıştım. Aboubakar'ın hiç "sakatım" diye bir açıklamasını hatıtlıyor musunuz gelmeden önce? Peki Sergen, Emre Kocadağ ne diyordu? "Aboubakar sakat."

Tutmadı. Çünkü Aboubakar duvar, havadan vuran ve top saklayan forvet. Michy savunma arkası koşan, kanada kaçan, açık alan oyuncusu... Taşlar yerine oturmadı yani. Bizdeki Cornelius - Gomez değişimi gibi...

Şampiyonluk için VASAT.Batshuayi zaten sahada ne yapıyor çözemiyorum.WW'da 16 maçta 8 gol atmış, nereden bakarsan bak yetmez.Abu, pozisyon yokken bile gol atabiliyor, tek pasla Cenk'e attırdığı muazzamdı.Savunmanın hatasını pür dikkat bekliyor.Genk ve Tirana maçları buna örnek.Abu gibi adamı zor bulurlar.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı samatyaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şampiyonluk için VASAT.Batshuayi zaten sahada ne yapıyor çözemiyorum.WW'da 16 maçta 8 gol atmış, nereden bakarsan bak yetmez.Abu, pozisyon yokken bile gol atabiliyor, tek pasla Cenk'e attırdığı muazzamdı.Savunmanın hatasını pür dikkat bekliyor.Genk ve Tirana maçları buna örnek.Abu gibi adamı zor bulurlar.
    Göreceli... Weghorst'un pres özelliği, Batshuayi'nin yüz dakikada bir gol atması önemli kriterler. Beşiktaş'a uymaması ayrı konu. Hem zaten Abou'nun 2021'deki durumu yukarıda izah etmeye çalıştığım üzere, anlatıldığı gibi değil.

Batshuayi'den bahsetmişken, hatırlatmak istediğim bir analiz var.

"Ligin değişmez ihtiyacı: Pivot santrfor"

https://www.trtspor.com.tr/haber/det...or-256941.html

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

şikebahçe inanılmaz bir baskı ile başlayıp 3.dakika da golü buldu.

İsmail hoca bu sene bu işi başaracak belli oldu.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Nereden
    İstanbul

Çağdaş Atan "Ulan 150 kilo bench press basmazsam .... ...ler" diye kendi kendine kurulan bakışlar atıyor anca.

Bu nasıl orta saha? Helva gibi. Berbat bir kadro tercihi.

Çağatay96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Fredi alamamis Gs . İs isten gecmis. Zaha Maha hikaye.

Fenerin stoperler bu kadar önde basarken tek pozis Yok

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

şikebahçe ile kaçınca hafta oynuyoruz biz ya o haftayı düşünmek bile istemiyorum.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Fred bu lig için çok üst düzey bir orta saha, canavar gibi oyuncu, Gs'nin ŞL için alması gereken adamdı..
    I am not in danger , I am the danger..

adiloş bebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Adamlar Syzmanski'yi Arda'dan daha yüksek bonservis bedeli ile satacaklar muhtemelen. Helal olsun. Ali Koç yönetimi genele bakıldığında başarısız olsa da oyuncu satışı konusunda tüm Türkiye'ye ders verdiler.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı adiloş bebe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar Syzmanski'yi Arda'dan daha yüksek bonservis bedeli ile satacaklar muhtemelen. Helal olsun. Ali Koç yönetimi genele bakıldığında başarısız olsa da oyuncu satışı konusunda tüm Türkiye'ye ders verdiler.
    Koç, bize başkan olsa, aynı networkle çalışsa, taraftarımız çıkıp "Ömür önce şampiyon olsun, Uğurcan şampiyon olsun", (Şampiyonlul yaşayınca)"Şampiyon takım oyuncusu satılır mı?", "(Sınır 14) Elimizde 16 yabancı var ama satmayıp on tane daha alalım" der.

Sonra oyuncunun performansı düşünce de "Abi kovun şu kovacanı, üçe beşe bakmayın" der.

Rekabet koşulları çok farklı. Kulüpler Birliği anlaşmadı bizim için hataydı. 2022 yazı Trabzınspor'un geleceği için kritikti. Kopenhag serisi yine önemliydi. Bunları zamanında kimse konuşmadı. Yıllık mali raporlar gazete sayfalarına düşünce "İnşallah bir Arap zengini bizi alır" diye zavallı dilekler sıralanır.

Geçen Özhan Çıvgın mı söyledi bu cümleyi, tam hatırlamıyorum: Fırsat, nehir gibidir. Gelir ve gider. Doğru zamanda kullanacaksın.

Trabzonspor'un kaçırdığı fırsatların haddi hesabı yok.

6Şafak Aydın1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Baskasehire tren filanmi carpti bu ne hal böyle
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Armağan Dere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Enes Başkaya60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şikebahçe ile kaçınca hafta oynuyoruz biz ya o haftayı düşünmek bile istemiyorum.
    4 Kasım 2023
    11.hafta
    Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

iyi oldu çağdaş atana kayseriden kaçtı başakşehire geldi. adamların ahı tuttu. burada da istifa edip rezil olacak kesin. bu başakşehir küme düşer demedi demeyin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)