Febe 2. de olamayacak inşallah.
Ümraniye - Sivas maçında kol açık olduğu halde VAR çağırmadı. Burda kol kapalı VAR atladı.
Sonra Irfancan Egribayat açıklama yapsın nedir bu fb düşmanlığı diye. Kollanacaksiniz, cirkeflik yapcaksiniz (özellikle Mert Hakan ve Serdar Aziz her maçta) ama size kimse düsman olmayacak. Tamam koçum hayallere devam.
Febe 2. de olamayacak inşallah.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Giresun'un golü ofsayt diye ağlıyorlar şimdi de.
Ağlayın oğlum ağlayın sabaha kadar ağlayın.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Bu nasıl penaltı?
Bjk şampiyon olduğu sene de çok almıştı bu penaltılardan iyi hatırlıyorum. Çok saçma bir olay top dışarı çıkmış gitmiş yani bu açık hani bir defans oyuncusuna çarpsa veya direkten dönse tamam o zaman haklı ama top oyunda yok.
Buna bir tek bizde penaltı verilir başka yerde yüzüne bile bakmazlar bu pozisyonun zaten o nedenle yabancı topçular bile kendini yere atıp duruyor penaltı almak için işi öğrenmişler. Hakemler filan çok karaktersizce maç yönetiyorlar zaniolo pozisyonunu görmemesi imkansız ama nolur nolmaz diye sarı veriyor ayıp ya.
97-Yusuf Yazıcı
----------8---------
şampiyonu da belirleyemedik bomboş bir sezon oldu
ADS, gelecek sezon varını yoğunu savunmaya harcasın.
2 penaltı dışında 2 tane daha yaptırdılar ama VAR uyudu.
Yusuf çok çabaladı ama onun da şutlar berbat.
Ads yusuf kafasini biraz değiştirmeli pen alma yerine sut atmaya çalışsa belki gol olurdu ama o olmiyan pen almaya çalıştı
Mitomani Baskan, korkak bir hoca istemiyorum.
Puan durumuna bakayım dedim, paşa kurtarmış kendini yine.
Sivas 37 (Konya, Kayseri)
İstanbul 35 (ADS, Antep, Ümraniye)
Giresun 34 (Ts, Ümraniye, Antalya)
İstanbulun Antep maçıyla ciddi avantajı var. Sivas kötü gidiyor, Konya'ya kaybederse son maç kavgalı Kayseri'yle oynayacaklar. Rıza ayrılacağını açıkladı, Mecnun bırakma sinyali verdi. Tüm odak kupada.
Giresun bizden puan alır umarım. Sonrasında Ümraniye'yi yenerse son haftaya önde girme ihtimali var. Hadi inş.
( ゚д゚)
PFDK, Samet Akaydın’a ceza verilmeyeceğini açıkladı.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Paşa'nın düşmesini isterim, yıllardır lige yapıştı kaldı gereksizler.
Hatay'dan +3'ü var. Pek olası değil Antalya ya. Antalya kaybetse bile Giresun'un üç maçı da alması gerek.
Sivas daha olası. Giresun'a göre ikili averajda üstün ama rakipleri Konya, Kayseri. Konya'ya kaybeder de Giresun bizden 1 Ümraniye'den 3 alırsa son haftaya 1 puan önde girer Giresun. Umarım sağa sola puan saçıp gidip bu adamlara 3-5 atmayız. Garip bir üçlü denemesi çok iyi olur![]()
( ゚д゚)
Karagümrük Pirlo'yu kovmuş.
Neden kovmuşlar anlamadım. Sıralamadaki yerleri iyiydi. Başka bir anlaşmazlık mı oldu acep?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)