"İki takımın başkanı da hocası da Trabzonlu" diye saçma yorumlar okudum. Boş işleri kovalamakta pek mahiriz. Adamların övündüğü şeye bak.
Dön aynaya bak, bizim takımın başkanı ve hocası yok. Bunun Trabzonspor'a faydası ne?
"İki takımın başkanı da hocası da Trabzonlu" diye saçma yorumlar okudum. Boş işleri kovalamakta pek mahiriz. Adamların övündüğü şeye bak.
Dön aynaya bak, bizim takımın başkanı ve hocası yok. Bunun Trabzonspor'a faydası ne?
https://www.flashscore.com.tr/mac/dU...tatistikleri/0
pirlo dikkat çekmeye devam ediyor
595 pas
yüzde 57 topa sahip olma
bunun üzerine 14 faul, maçı izlemedim ama bu 14 faul agresif olduklarınıda gösteriyor
karagümrük ligde en fazla gol atan 3. takım an itibariyle
buda oyuncuların istatistik olarak yukarı çıkması demek,proje takımları için önemli bir vakıa,oyuncu satmak istiyorsan ,biz sörlot u bu mantıkla sattık ve kiraladığımız oyuncudan 10 milyon avro kasaya girdi
BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK
Volkan Babacan yediği bir aşırtma sayesinde senelerdir Süper Ligde top oynuyor.
( ゚д゚)
Menevin yedigi gol ofsayt gibi geldi VAR`da incleyip verdiler ama ekrana gelen goruntu capraz ust...
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Mete kırmızı verecekti. Gelene kadar düşündü. Ulan VARdan gol verdik. Bir de kırmızı verirsek ne olur, sarıya çevirdi
VAR çağırır ama. edit:çağırmadı. Kırmızıydı pozisyon.
Konu Ufuk tarafından (19.03.2023 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
( ゚д゚)
Herif eyyamcinin krali. Surekli ayar pesinde.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
fb ye karşı uzun oynamak fb yi bozuyor ve gegenpressing yapamıyor bu durumda
top fb de olduğunda ise 10 numara vari oyuncu eksikliği oluyor set hücumu yapmak için
fb nin gol beklentisi düşük ilk yarıda
https://www.flashscore.com.tr/mac/ro...tatistikleri/0
driplingci sprinter ve koşan oyuncuların dezavantajı bu oluyor biraz,yani top sende patladığında set hücumu yapmakta zorlanıyorsun
jesus tahminim benfica da hem driplingçi hemde yetenekli oyunculara sahip olduğu için çok başarılı oldu
fb de ise hem sprinter oyuncu olup hemde yetenekli olan oyuncu sayısı az
tabi birde rakip teknik adamlarda bu duruma uyandı,farioli gibi saplantılı hoca değilsen geriden bol bol uzun vurup fb nin gegenpressing ini boşa çıkartıyorsun,top fb de patlıyor ve set hücumunda sıkıntı yaşıyor
zajc arda güler gibi isimlerin bu tarz maçlarda oynaması gerekiyor bence
BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK
Herifler birde utanmadan açıklama yapıyor ulan yüzde 1 milyon kırmızıyı vermedi hakem .Adamlarda eşşek derisi gibi surat var tükürük okkasına çevirsen yarabbi şükür der tiksinç bir topluluk.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
mete kırmızı kart için arka cebine giderken bence şunu düşündü,eğer kırmızı kart ise zaten VAR çağırır, riske girmeyeyim diye düşünmüş olabilir
o pozisyonda şiddeti VAR ölçemez bence,basmanın şiddetini orta hakem görebilir yada sezebilir
ayak daha yukarıda olsaydı muhtemelen kırmızı çıkardı,çünkü genelde ayağın yukarıda olduğu pozisyonlar kırmızı çıkıyor, bu tarz pozisyonlarda ise topa müdahale etmek isterken ayağına bastı şeklinde yorumluyorlar
BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK
ne gereksiz penaltı
bırak gitsin osayi, zaten topu ayağından açmış
ceza sahası içinde dengesiz hareketler yapan stoperler bu seviyelerde olmaz aga
genelde bunlar tek hamleli stoper oluyor, bizde de türkmen var misal
bu arada jesus çıldırdı ve kırmızıyı yedi, burası süper lig aga![]()
Konu jairzinho tarafından (19.03.2023 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK
Zorla maçı verdiler resmen. Saçma sapan fauller yapıyorlar
geçen sene her maç bize sallayanlar nerede ben kulübün yerinde olsam gönderme yaparım.
ersun denen hiyarin takimindan beklentisi olan mi vardi su durumda hem de ?iyi verdi maçi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
gs maçını izlememiştim. şimdi gsliler paylaşınca gördüm. valenciaya yapılan penaltıyla rashicaya yapılan aynı. ona penaltı vermediler. duboise yapılan da osayinin yaptığı da kırmızı. lale orta'yla ilgili iddialar fena. umarım kanıtları düşer.
( ゚д゚)
bu defans oyuncularını anlamak hakketen zor
ceza alanı içinde hamle yapıyorlar, ceza alanı içinde isen rakibe eşlik edeceksin aga
oyuncu can havliyle sanki kaleye giden golü önlüyormuş gibi hamle yapıyor,bunlar tackle yapıp kahraman olma kafasında oluyorlar genelde
bide rakip oyuncular yeteneksiz yada az yetenekli,seni geçince gol atacak diye bişey yok,karşında haaland benzama falan olsa gene anlarım,valencia ya ceza alanı içinde tackle yapmaya çalışıyor,çoh enteresan aga
osayi pozisyonda da aynı oldu,bıraksa top ya kaleciye gidecek yada aut a gidecek
valencia o pozisyonda çaprazdan vursa ne olur aga
maç öyle gidiyorduki fb penaltı harici gol atamayacaktı,yetenekleri kısıtlı çünkü ve gününde de değillerdi
2 penaltı ile maçı verdiler
BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK
penaltilari bilmiyorum ama osayi'nin yaptiginda az fark var, topa az da olsa dokundu, dokunmasa da sâliseyle kaçirdi, oysa konyali topçunun yaptigi daha rezildi sakatlamaya yönelikti resmen
lale orta ztn nefretlik, trio programinda ne fuski oldugu belliydi kaç kere belirttik, ama gsliler de çok aglamasin her yerde onlarin adami var biraksinlar bu isleri... su an hakli olabilirler pozisyonlarla ilgili ama tffnin basinda gsli biri olunca skinti yok, mhknin basina fbli geçince aauuu,,, öyle olmaz iste
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)