bence ofsayt yok golü verirler, klasik 45+fb golü mk
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
omer toprak salaginin tek eksigi 2.saridan kirmizi yemek, onu yapti mi görev tamam
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Ben bu şikebahçenin şansına tüküreyim ilk yarı bitecek 45+2 de gol atıyorlar ofsayt kaldırıyor yan hakem sonra vardan gol veriliyor.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Antalyaspor'u beğendim, 2.golü de atabilirlerdi ama olmadı.2.yarı, kontraları harcamazlarsa puan alırlar.
antalya mı iyi şikeciler mi rezil
top göremedi herifler
ama son dakika şansa bala bir gol buldular
hakem müthiş maç yönetiyor atladığı sarı haricinde
ikinci yarı şikecilerin gönlünü alır
dünki gs maçı hakemini de beğendim
bakalım akşama bizim maçta nele olacak
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Antalya orta sahasındaki Bosnalı 8 Numara Saric şu ana kadar maçın yıldızı.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Antalya’da oyuna sonradan girenler çok kalitesiz.
İsrailli oyuncu ve diğer Erdal yerine giren Ramzi PTT seviyesinde yabancılar.
İsrailli yüzünden 1-2 net pozisyon heba oldu, diğer giren oyuncu bomboş dolaşıyor sahada.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Polonyalı şapkadan tavşan çıkarmasa , Antalyaspor'da son paslarda iyi olsa...
Antalya maça olağanüstü etkili başladı sonradan oyundan düştüler ama kendi kapasiteleri ölçüsünde elinden geleni yaptılar. Bizle oynadıkları maça göre çok daha iyiydiler. Ama FB yıllardır böyle bir takım. Kötü oynasalar bile bir şekilde kazanabiliyorlar. Özellikle Kadıköy'de 2 farkla öne geçemezseniz o maçı kazanma şansınız bir hayli az. Bir de Dzeko transferini eleştirenler sanırım büyük pişmanlık içerisindedirler. Süper Lig'e bu yaşta gelip hem gol atabilen hem de takımı oynatan bir santrafor yakın zamanda olmadı. Drogba ve Eto gibi oyuncular da gelmişti fakat onların yaşı nispeten daha ufaktı...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Karagümrük - Hatay maçında verilen penaltıyı çözebilen var mı?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Karagumruklu topa daha yakin hemde ilk once topa dokunuyor sonradan gelen hatayli faul yapiyor
Topa stoper vuruyor. Hücum oyuncusu taban kaldırıyor. Bu nasıl penalyı oldu, üstelik seyretmesine rağmen. @samatyaboy elle müdahaleden bahsetti.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
bu hafta üç totoşlardan en az biri puan kaybetmeli
tabi biz de künefeyi yemeliyiz
Serdar Gürler istese ıskalayamazdı. Uzun süre unutulmaz bu...
Serdar Gürler ben sana ne deyim ya.
Bu arada Hakim Ziyech iyi taktı.
Basaksehirden umutluydum ama bir bok oynamadılar.
Gayse hak etmişti.
Konu Enes Başkaya60 tarafından (23.09.2023 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 7 misafir)