Sponsor bulayým, kasedim çýksýn buraya benim de ismimi yazacaksýnýz..
Sponsor bulayým, kasedim çýksýn buraya benim de ismimi yazacaksýnýz..
Kasým Hilal..
Ayýpsýn abi þimdi yazalým ne gerek var beklemeye![]()
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
yaðmur atacan gazi antepli trabzon deðil...
bunlarýn arasýnda alaattin cakýcýyý tek gecerimmm......alaatin cakýcýya sormuþlar:efendim türkýyenn her yerýnde ýsmýnýz var vede trabzon hariç her yerde iþ yapýosunu neden trabzonda bu gbi iþlerle ugraþmýyosunuz...alaatin çakýcýda su cvbý vermiþ:türkiyede 1 tane alaattin çakýcý var ama trabzonda herkez alaatin çakýcý die cvp vermiþ![]()
Gülþen Bubikoðlu Sürmene doðumluymuþ...
Ali Þükrü Paþa ...
Muhammed Suiçmez Sürmene asýllý, Karlsruhe doðumlu Heavy Metal gitaristi.
Muhammed Suiçmez kendi kurduðu Alman Teknik Death Metal grubu Necrophagist'in gitaristidir.
14 yaþýnda, 1989'da, Suiçmez, "Onset of Putrefaction" için sözler yazdý. O zaman yazdýðý lirikler kanlý ve karanlýktý. Metal müziði dinlemeye baþladýðý günden beri gitar çalmayý öðrenmek istiyordu. Bu sýrada da þarkýlarý kompoze etmeye ve kendi þarkýlarýný yaratmaya baþlamýþtý. 15 yaþýnda iken gitar öðrenme isteiðini bastýramýyordu ne yazýk ki ailesi de çok tutucu olduðu için gitarla iliþkisini yasaklamýþlardý. Ama Muhammed yýlmadý ve büyük bir þehirde okuyan aðabeyine gitar için biriktirdiði parayý verdi ve kalitesi düþük bir gitar aldý. Ne yazýk ki Muhammed'in ailesi gitarýný buldu ve parçaladý. Ama bu Muhammed i durdurmadý para biriktirip yeni bir gitar aldý ve anne babasýna fark ettirmeden 3 yýl boyunca her gün gitar çalýþtý ve asla gitar dersi almadý. Kendisini diðer gruplarýn þarkýlarýný kulaktan dolma þekilde çalabilecek þekilde eðitti.
17 yaþýnda yazdýðý bazý þarkýlarýnýn kaydýna karar verdi dolayýsýyla 1992 de Necrophagist grubunu kurdu ve ayný yýlda ilk demolarý olan "Requiems Of Festered Gore" yayýnladýlar. Bir þarký hariç tüm riffler ve sözler Muhammed Suiçmez tarafýndan yazýlmýþtý, diðer þarkýda grubun basisti tarafýndan yazýlmýþtý. 18 yaþýna girdiðinde "Onset of Putrefaction" tüm sözleri ve riffleri yazýlmýþtý (ama daha kayýt edilmemiþti).
20 yaþýna girdiðinde 2. demosu (1995) yayýnlanmýþtý. Ýçinde 4 þarký bulunup tüm riffler ve sözler yine Muhammed tarafýndan yazýlmýþtý. Grupta sürekli üye deðiþiklikleri olmasý yüzünden Necrophagist'in ilerlemesi yavaþlýyordu. Ama sonunda Necrophagist bir LP çýkarmaya karar verir. Bu albümün özelliði ise tüm grup üyelerini gruptan atmýþ ve tüm gitarlarý o çalmýþtýr(Bunun nedeni birazda hiçbir grup üyesinin Muhammed'in yazdýðý riffleri çalamamasýdýr) ve davullarý da "Drum Machine" ile çalmýþtýr ve bu albüm bir DIY olmuþtur. 1999 yýlýnda "Onset of Putrefaction" Noise Solution Records ile satýþa sunulmuþtur.
Sonraki yýllarda üye deðiþiklikleri sürmüþtür. Birçok konsere çýkmýþ ve yeni materyeller üzerine çalýþmaya baþlanmýþtýr. 2003 yazýnda materyaller tamamlanmýþ ve yeni LP hazýrlýðýna baþlanmýþtý ama asýl sorun bir baterist ve basist'in olmamasýydý. Kýsa sürede Stefan Fimmers ve Hannes Grossmann gruba katýlmýþ ve kayýt süreci baþlamýþtýr. 2004 Aðustosunda kayýt bitmiþ ve yeni Necrophagist albümü "Epitaph" satýþa sunulmuþtur.
Dünyanýn en iyi 20 death metal gitaristi içinde gösteriliyor.
gökdenizin anasý da babasý da dedesi de babaanneside trabzon beþikdüzlüdür.bizzat kendisi tv de herkes bana giresunlu diyor,ben trabzonluyum 500 kere söyledim diyor.iþyerime geldi bizzat bir daha sordum.trabzon beþikdüzündeniz dedi.hatta 61 numarayý sýrf bu yüzden özellikle istedim dedi.bu konuda her türlü iddiasýna girerim.(tabi bu arada giresunlu olsa da biþey deðiþmez ama adamý zorla giresunlu yapmayýn)
SpeedyKuRaF KENDISI TRABZON OFLUDUR:d:d
gokdenýz gýresunludur hatta yenýyol spordan gýtmýstýr gýderkende býzým koyden bý arkadasý varmýs o zamanlar gokdenýzden daha ýyý oynamasýna ragmen ts nýn secmelerýnde gokdenýzý begenýp almýslar61 no yu ts de gýymesýde f.tekke gýymek ýsteyýnce gokdenýz kaptanlýgý sen al ama 61 bana býrak demýsss
![]()
Ýstanbul Yalakasý Degil Memleket Sevdalýsýyýz...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVÝn'LÝ...
Ertem Eðilmez
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Ertem Eðilmez (Trabzon, 18 Þubat 1929 – Ýstanbul, 21 Eylül 1989), Türk yapýmcý ve sinema yönetmenidir.
Eðilmez, 1970’lere kadar aþk filmleri çekti, sonralarý komedi filmlerine yöneldi. Arzu Film adýna yönettiði Metin Akpýnar-Zeki Alasya, Münir Özkul, Adile Naþit, Þener Þen ve Kemal Sunal gibi kalabalýk bir ekiple çektiði filmlerinde geleneksel ortaoyununun da izleri vardýr. (Hababam Sýnýfý, Þabanoðlu Þaban, Mavi Boncuk, Banker Bilo, Namuslu vs.).
Eðilmez’in kahramanlarý; ezilmiþ, çaresiz ama çýkýþ aramaktan da býkmamýþ sýradan insanlardýr. Ancak güldürünün odak noktasý insan deðil, olaydýr. Son filmi Yeþilçam geleneklerini zekice ti’ye alan Arabesk’tir.
Ödülleri [deðiþtir]
- 1967 Antalya Altýn Portakal Film Festivali, En Ýyi Tarihi Film Ödülü, Bir Millet Uyanýyor
- 1970 Antalya Altýn Portakal Film Festivali, En Ýyi Yönetmen Ödülü, Kalbimin Efendisi
- 1972 Antalya Altýn Portakal Film Festivali, En Ýyi 2. Film Ödülü, Sev Kardeþim
Aliye Rona
![]()
Aliye Rona
Aliye Rona, (d. 1913, Suriye – ö. 27 Aðustos 1996, Ýstanbul). Trabzon Dilliogullarindan, Türk asilli Sinema ve tiyatro oyuncusu.
Sayýsýz karakter rolünde oynamýþ, özellikle Anadolu kadýnlarýný baþarýyla canlandýrmýþtýr. Beyoðlu Akþam Kýz Sanat Okulu'nda okudu. 1930'larýn sonlarýnda Kadýköy Halkevi'nde amatör olarak tiyatro oyunculuðuna baþladý. Ulvi Uraz, Avni Dilligil ve Arena tiyatrolarýnda sahneye çýktý. Ýzmir Þehir Tiyatrosu'nda birlikte çalýþtýðý Zihni Rona ile evlendi.
1947'de Kerim'in Çilesi filmiyle sinemaya baþladý ve uzun yýlar karakter rollerinin aranan oyuncusu oldu; 204 filmde oynadý.
Ödülleri [deðiþtir]
- 1965 Antalya Altýn Portakal Film Festivali, En Ýyi Yardýmcý Kadýn Oyuncu Ödülü, Hepimiz Kardeþiz
- 1967 Antalya Altýn Portakal Film Festivali, En Ýyi Yardýmcý Kadýn Oyuncu Ödülü, Zalimler
- 1968 Antalya Altýn Portakal Film Festivali, En Ýyi Yardýmcý Kadýn Oyuncu Ödülü, Son Gece
- Adana Altýn Koza Film Festivali - En Ýyi Yardýmcý Kadýn Oyuncu, 1969 ; Hepimiz Kardeþiz
Ben Trabzonspor kaptanýyým . Baþka bir kaptanýn ardýndan sahaya cýkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu deðil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
süleyman soylu, DP genel baskani
gökhan özen
Ýstanbul kartelini yedi kez yýktýk, yine yýkacaðýz !
BORDO kanýmýzla MAVÝ göklere Trabzonspor yazacaðýz !..
Hakan Yýlmaz
Hakan Yýlmaz (d. 6 Aralýk 1969, Trabzon), Türk dizi oyuncusu.
Hakan Yýlmaz "Gerilim Olur musun?"(2008) adlý programý sunmaktadýr.
Filmleri ve dizileri [deðiþtir]
- "Yalancý Romantik"(2008)... Ahmet
- "Avrupa Yakasý" (2008) ... Osman Koçarslanlý
- Hababam Sýnýfý 3,5 (2006) ... Feza
- Þans Kapýyý Kýrýnca (2005) ... Compere
- Uy Baþuma Gelenler (2004) ... Hakan
- Filler ve Çimen (2001)
- "Ayrýlsak da Beraberiz" (1999) ... Teoman
Ben Trabzonspor kaptanýyým . Baþka bir kaptanýn ardýndan sahaya cýkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu deðil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
(Ufuk Özkan)
bu adamda yurt dýþý doðumluymuþda aslen nereli acaba çok merak ediyorum
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)