Arkadaþlar bir sakin olalým,maç bitti artýk ben hocamýz ve baþkanýmýzýn da dile getirmeseler de oynanan oyundan çok memnun olmadýklarýný ve bazý eksiklikleri gördüklerini düþünüyorum [emoji4]ayrýca burda en olumlusundan en karamsarýna kadar herkesin en az benim kadar (belki de daha fazla) bu takýmýn iyiliðini istediðinden zerre þüphem yok ,o yüzden birbirimizi de fazla hýrpalamayalým,burda olan olmayan bütün taraftarlarýn en büyük hayali ,rakiplerini silindir gibi ezip geçen bir takým ,ama bizim bu ülkedeki bütün takýmlara karþý dezavantajlarýmýz var unutmayalým[emoji4]biz maðlubiyeti kolay hazmetmeyiz,þampiyonluktan baþka sonuç bizi kesmez,iyi sonuç kadar iyi oyun da isteriz ,ezerek almadýðýmýz galibiyetlerde yutkunuruz vs vs [emoji4]bu tartýþmalarýmýz hep bu yüzden,2-3 ay öncesinde de benzer tartýþmalarý yapýyor birbirimize giriyorduk[emoji4]sakin olalým,takým ve yönetime güvenim tam,bizde destek olalým,artýk bu saatten sonra yapabilecek fazla bir þey yok,eleþtirleri sezon sonuna býrakalým,çünkü þu saatte bizim en doðru eleþtirilerimiz bile çok iþe yaramayacak bundan eminim[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi