Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benzetmeleriniz güzel latife yaptırıyorsunuz

Sayın Muharrem Usta , iho dan kulübü aldığında kulübün kredi borcu ile ? Devrettiği kredi borcu ne kadar ?

Yani Sayın Muharrem Usta ne kadar kredi kullandı ?

Sadece bu soruyu cevaplamanız benim için yeterli.
    Usta eğer devlet bankalarına kredi borcu yaptırdıysa helal olsun derim,başka bir şey demem,Bu kulüpleri bu kadar soyduran,futbolu para babalarının oyuncağı yapan devlet,bedelini de devlet ödesin.
    Bazı kulüp başkanları gibi gidip tefecilerden para almamış.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yav Sasone kardeş bırak şu 65 kişilik çöp kadro marvatallarını. O sezon 28 civarı as oyuncu vardı, alt yapı ve 1461 takımından gelen 15 civarı bedelsiz oyuncu grubu vardı. Bok attığın kadro da lige şampiyonluk parolasıyla iyi başladı türlü engellemelerle önü kesildi sonra hepsi çöp oldu dimi! Evet, o kadrodan en az 10 tane işe yaramaz çöp oyuncu sayılır ama Usta'nın transfer ettiği 20 küsür topçunun kaçından doğru dürüst yararlanabildin? Yani öyle bi anlatıyorsun ki sanki geçtiğimiz 3 seneyi bir tek sen yaşamışsın da millet uykudaymış gibi. Lafı dönüp dolaştırıp aynı yerlere çekiyorsun güzel kardeşim kimse aptal değil herkes olanı biteni senin kadar görebiliyor. Millet saha sonuçlarına ve kulübü aldığınla bıraktığın mali tabloya göre yorumluyor. Bu minvalde de Usta son derece başarısız ve kulübü hem mali hem de sportif açıdan çökme noktasından süründürme aşamasına getirmiştir. Gerisi önemsiz detaylardan ibarettir.
    Ne martavalı Fatih,Trabzonspor formasını giymeden giden Anıl Taşdemirler,Turgut Doğan Şahinler vs.
    Yapma Allah aşkına moda Usta'ya vurmak oldu diye düzene uymak zorunda değilsin.

Herkesin hakkını koruyacaksın ki,yarın başka bir yerde sözünün ağırlığı olsun.

Elini vicdanına koy,Usta'nın başarısız olması için elinden geleni yapan hainlerin tetikçi olarak tuttukları denetleme kurumu bile bula bula Ekici transferine izin verilmemesi ile TFF'nin önce lehimize karar verdiği sonra hain Sadi'nin beyanıyla aleyhimize çıkan kararları önümüze koyuyor.

Frenkestayn diye anlattıkları Usta olmasa İHO sonrası Trabzonspor kapanacakmış,bak Usta sayesinde ayakta duran basket şube bile olmayınca kapandı.

Vicdan ve adalet ile davranın,gerisi modaya uymak.
    En son sasone tarafından düzenlendi; 14.10.2018, 23:44.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta eğer devlet bankalarına kredi borcu yaptırdıysa helal olsun derim,başka bir şey demem,Bu kulüpleri bu kadar soyduran,futbolu para babalarının oyuncağı yapan devlet,bedelini de devlet ödesin.

Dostum o zaman adil olacaksın , buraya gelip Sayın Ahmet Ağaoğlu (Trabzonspor başkanı için )

yalakalık kelimesini kullanmayacaksın

Sonra parayı nerden buldular gibi içini dolduramadığın cümleler kurmayacaksın

İşine gelmediğinde oooo Sayın Usta kredi çekmişse iyi etmiş

Ya daha 2 sayfa arkada

80 milyon kredi ,

80 milyon kredi

80 milyon kredi diye

burada velveleye veriyordun.
      En son special one tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 00:00.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

Benzetmeleriniz güzel latife yaptırıyorsunuz

Sayın Muharrem Usta , iho dan kulübü aldığında kulübün kredi borcu ile ? Devrettiği kredi borcu ne kadar ?

Yani Sayın Muharrem Usta ne kadar kredi kullandı ?

Sadece bu soruyu cevaplamanız benim için yeterli.
        İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne oldu 80 milyon kredi , 80 milyon kredi diye Ağaoğlu başkana vuruyordun ?

İho : 150 milyon kredi ile bıraktı

Sayın Usta : 150 ile aldığı kulübü

600 milyon tl kredi ile bıraktı....

tekrar yazıyorum

600 milyon tl

...

Trabzonspor umun bütün gelirlerini temliledi

Don atlet ortada bırakıp

Kaçtı.
        HAMİ AYAZ

Yorum

Dostum o zaman adil olacaksın , buraya gelip Sayın Ahmet Ağaoğlu (Trabzonspor başkanı için )

yalakalık kelimesini kullanacaksın

Sonra parayı nerden buldular gibi içini dolduramadığın cümleler kullanacaksın

İşine gelmediğinde oooo Sayın Usta kredi çekmişse iyi etmiş

Ya daha 2 sayfa arkada

80 milyon kredi ,

80 milyon kredi

80 milyon kredi diye

burada velveleye veriyordun.
          Hayır ben neden kredi çektiler mi dedim?
          Böyle bir şeyi söylemek için şu anda Türk Futbol ve takımlarının düştüğü bataktan bihaber olmak lazım ama sen Usta'yı kulübü zarara uğrattı diye suçlarken eğer onun yönetiminde hainlik edenlerin gazına gelerek bunu yapmıyorsan ortaya daha başka alternatif yöntemler koyman gerekiyordu.

Usta'yı kredi çekmekle suçla ama aynısını yap.TFF'den para almak için Usta'nın TFF ziyaretini gösterin veya TFF başkanına forma verirken gevrek gevrek sırıttığı bir foto?

Usta,15 Temmuz gibi rağmen bu takımı kimsenin kapılarına düşürmedi.

Sen de o zaman adil ol ve de ki,Usta,borç bu kadar arttı bunun sebebi de kur farkı derken ona kelime oyunları yapmayın diyordunuz da sizin 300 milyon artan borcu kur farkı olarak açıklamanız ne olacak?
          • Memento mori

Yorum

Hayır ben neden kredi çektiler mi dedim?
            Böyle bir şeyi söylemek için şu anda Türk Futbol ve takımlarının düştüğü bataktan bihaber olmak lazım ama sen Usta'yı kulübü zarara uğrattı diye suçlarken eğer onun yönetiminde hainlik edenlerin gazına gelerek bunu yapmıyorsan ortaya daha başka alternatif yöntemler koyman gerekiyordu.

Usta'yı kredi çekmekle suçla ama aynısını yap.TFF'den para almak için Usta'nın TFF ziyaretini gösterin veya TFF başkanına forma verirken gevrek gevrek sırıttığı bir foto?

Usta,15 Temmuz gibi rağmen bu takımı kimsenin kapılarına düşürmedi.

Sen de o zaman adil ol ve de ki,Usta,borç bu kadar arttı bunun sebebi de kur farkı derken ona kelime oyunları yapmayın diyordunuz da sizin 300 milyon artan borcu kur farkı olarak açıklamanız ne olacak?
            Dostum arkada yazdım Sayın Muharrem Usta TFF den gelecek olan geliri temliklemese (kendiside aynısını yaptı, gitti Tff den teminat aldı )

Neden gidip forma versin Ağaoğlu ?

2-3 yıl sonraki gelir için teminat almak kolay mı ? Mecburen böyle bir durum oldu , elleri kolları bağlı...

kur farkı hakkında asla Sayın Usta ya kelime oyunu yapıyor demedim, hatta haklı da, ama kur farkı oldu ancak gelir farkı da oldu bunu da göz önüne almak lazım
            En son special one tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 00:10.
            HAMİ AYAZ

Yorum

Dostum arkada yazdım Sayın Muharrem Usta TFF den gelecek olan geliri temliklemese (kendiside aynısını yaptı, gitti Tff den teminat aldı )

Neden gidip forma versin Ağaoğlu ?

2-3 yıl sonraki gelir için teminat almak kolay mı ? Mecburen böyle bir durum oldu , elleri kolları bağlı
              Yok ya,hem İHO daha az TV yayın geliri ile daha çok yılın kazancına temlik koydursun değil mi?İho zamanın 50 alıyorsan 3 yıllık geliri temliklendirse USTA'nın iki yıllık geliri temlik ettirmesinden daha fazla zararı yok mu?
              Sanki İHO 150 trilyonluk geliri temlik etse daha hoşuna gidermiş.Usta en azından elle tutulur bir kadro bıraktı ardında,sattığın üç adamdan 80 trilyon alıyorsun.
              61 Cell,Macron forma,QNB,Medical Park.Bunları da bıraktı.
              Sonra Usta en azından seçimde ibra ettiği adamın arkasından atıp,tutmadı.

Ağaoğlu eğer biraz delikanlıysa çıksın ibra ettiği adamı neden Ekici transferi üzerinden mahkemeye verdiğini açıklasın,sadece Usta'yı ha,onun ayağını kaydıran hainler yanında diye sadece Usta'yı neden mahkemeye verdiğini açıklasın.

Sen demedin zaten kur farkına kelime oyunu diye Ağaoğlu yönetimi dedi,kelime oyunları ile borcu artırmış güya,3 ayda 300 milyon borç artmış,neyle açıklıyorlar?
              En son sasone tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 00:18.
              • Memento mori

Yorum

Yok ya,hem İHO daha az TV yayın geliri ile daha çok yılın kazancına temlik koydursun değil mi?İho zamanın 50 alıyorsan 3 yıllık geliri temliklendirse USTA'nın iki yıllık geliri temlik ettirmesinden daha fazla zararı yok mu?
                Sanki İHO 150 trilyonluk geliri temlik etse daha hoşuna gidermiş.Usta en azından elle tutulur bir kadro bıraktı ardında,sattığın üç adamdan 80 trilyon alıyorsun.

Ağaoğlu eğer biraz delikanlıysa çıksın ibra ettiği adamı neden Ekici transferi üzerinden mahkemeye verdiğini açıklasın,sadece Usta'yı ha,onun ayağını kaydıran hainler yanında diye sadece Usta'yı neden mahkemeye verdiğini açıklasın.

Sen demedin zaten kur farkına kelime oyunu diye Ağaoğlu yönetimi dedi,kelime oyunları ile borcu artırmış güya,3 ayda 300 milyon borç artmış,neyle açıklıyorlar?
                Dostum cidden anlamak istemiyormusun yoksa bilerek mi yapıyorsun ?

İho 150 milyon kredi ile bıraktı bu kulübü

Usta 600 milyon bıraktı 600 milyon !

Olaya sadece yayın geliri olarak bakıyorsun birisi 2 birisi 3 diyorsun ne alaka !

toplam gelirler olarak bakacaksın olaya

Yıl ile olaya bakmak yanlış

Şampiyon olursan 1 yılda ödersin

Kötü gidersen 5 yılda

...

Hangi 80 milyonluk oyuncu bıraktı Usta ?

Hesaptan mı düşüyorsun bunları ?

40 milyon luk okay ı kimin hesabından düştün mesela ?

Zira onu İho almıştı !!!!

Senin bu hesabınla düşünürsek 150 m kredi çeken iho 40 milyonluk oyuncu bırakmış hesaptan düşmek lazım
                HAMİ AYAZ

Yorum

61cell, QNB, Medical park ı mı bıraktı

Şaka mı yapıyorsunuz siz ?

Ne bırakması kardeşim

onların bütün gelirlerini kendi kullandı.

Çar çur etti.
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Muharrem Usta'nın direkt olarak kulüpden ihraç edilmesi ve kongre üyeliğinin sona erdirilmesi lazım...Siz kalkmış hala o krediydi bu sponsordu diye tartışıyorsunuz..

Böyle rezil kepaze icraatleri olan bir adamı savunmak için çıldırmış olmak lazım..Herif 7-0 6-0 gibi skorların, Ersun faciasının ve menajer ilişkilerinim hesabını şu gariban Trabzonspor taraftarına vermek yerine gitti mikrofonlar uzatılıp son sözleri sorulunca "Rize'nin düşmesinin" hesabını verdi...Kime verdi? Giderayak şirin gözükmek istediği siyasilere..Neden? Çünki hastahanesinin başına dönecek işleri tıkırında olsun diye..

Aynı İHO gibi işte..O da bir zamanlar mücahitti şimdi müteahit oldu...Mitinglerde ihale peşinde..
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Usta denilen adam kendisini bu kadar savunmaz savunamaz ama kapısının bekçileri hala utanmadan konuşabiliyorlar,şimdiki yönetimi yere vurup ustayı savunan Trabzonspor düşmanıdır en hafif tabiriyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 13:22.

Yorum

• başkanımızın ne iş yaptığını merak ediyordum baktım uzun yol gemi kaptanıymış..helal kaptan sür şu gemiyi şampiyonluğa..

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Ne martavalı Fatih,Trabzonspor formasını giymeden giden Anıl Taşdemirler,Turgut Doğan Şahinler vs.
                            Yapma Allah aşkına moda Usta'ya vurmak oldu diye düzene uymak zorunda değilsin.

Herkesin hakkını koruyacaksın ki,yarın başka bir yerde sözünün ağırlığı olsun.

Elini vicdanına koy,Usta'nın başarısız olması için elinden geleni yapan hainlerin tetikçi olarak tuttukları denetleme kurumu bile bula bula Ekici transferine izin verilmemesi ile TFF'nin önce lehimize karar verdiği sonra hain Sadi'nin beyanıyla aleyhimize çıkan kararları önümüze koyuyor.

Frenkestayn diye anlattıkları Usta olmasa İHO sonrası Trabzonspor kapanacakmış,bak Usta sayesinde ayakta duran basket şube bile olmayınca kapandı.

Vicdan ve adalet ile davranın,gerisi modaya uymak.
                            [/FONT][/COLOR][/LEFT]
                            Felaket adamsın

Tamam işte biz de diyoruz ki Hacıosmanoğlu sıçti batirdi kulübü, Usta da sifonu çekeyim derken ayaği kaydı. Gel senle anlaşalım bunların alayının ağzına ekmek koyalım bitsin bu tartışma.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Felaket adamsın

Tamam işte biz de diyoruz ki Hacıosmanoğlu sıçti batirdi kulübü, Usta da sifonu çekeyim derken ayaği kaydı. Gel senle anlaşalım bunların alayının ağzına ekmek koyalım bitsin bu tartışma.
                              Fatih senin hakkaniyetli adam olduğunu düşündüğüm için yazıyorum,bazıları modaya göre hareket ediyor.Bak birisi yazmış ki Usta,kulüpten atılsın sebebi de Rizespor konusunda bir maç sonrasında Tv spikerinin sorduğu soruya cevap.

E o zaman bu yönetimi değil kulüpten atmak,Trabzonsporluluktan atmak gerekiyor,Rizespor'un şu anda nerede olduğunu bilmediğim başkanı seçildiğinde Rize'ye ayaklarına kadar gidip,tebrik ettiler.
                              Üstelik o zaman da yine suçu Usta'ya yıktılar.

Kardeşim kitabın ortasından konuşalım yeter,başka bir şey demiyorum.Usta bu kulübü sahibi snanaların oyununa geldi.İyi niyeti başına bela oldu.
                              Kişisel serveti Trabzonspor'un tüm borçlarını ödemeye kat be kat yetecek adamı 3 kuruşa tamah eden bir tip olarak yediriyorlar taraftara.
                              Bunlar ayıp seyler.

Bu yönetim eğer bir iş yapmak istiyorsa Usta ile uğraşmayı bırakıp,61 Cell projesine yönelsin 100 bin abone bulsalar tüm borçlar ödenir.
                              • Memento mori

Yorum

• Benim için aslolan Trabzonspor'un menfaatidir...Trabzonspor'un menfaati söz konusuysa şahıs mahıs tanımam körü körüne de şahıs savunmam...Yazdıklarımı çarpıtma...

Başlıktaki sayfaları geriye dönüp karıştırdığın zaman Ağaoğlu'nu da çatır çatır eleştirdiğimi göreceksin..Özellikle Özkan Sümer'in istifası döneminde...

Muharrem Usta'nın kulüpden ihraç edilmesi gerektiğinin nedenlerini sırasıyla yazdım..Bu sebepleri tekrar tekrar okuyuver...Rize mevzusu o sebepler arasında değil...

Usta denen adam Trabzonspor'un menfaatine konuşmak yerine siyasilere şirin gözükme adına Rize mevzusunun hesabını verip taraftarı aptal yerine koyamaz...

Sen önce 6-0 7-0 6-1 gibi skorların, menajer ilişkilerinin, tesisleri Ersun'un çiftliğine dönüştürmenin, futbolcuların parasını gününde ödememenin, TL ile verdiğini Euro ile almanın, kulüpdeki iş disiplinsizliğinin, sözüm ona 50. yılda şampiyonluk palavrasının, transfer yasağının vs vs vs hesabını vereceksin..Sayayım sana daha fazlasını...Sabaha kadar saysam bitmez...

Önce bunların hesabını vermek yerine gider kıçı kırık asansör bir takımın küme düşmesinin hesabını sanki tek hatası oymuş gibi verirsen taraftarı aptal yerine koyarsan birileri de çıkar bu adamın Trabzonspor'un menfaatine konuşmadığını tespit eder kulüpden ihracını ister tıpkı benim gibi...

Yok efendim Usta iyi niyetliymiş kandırılmış bilmem neymiş geç bunları hareçten gazel okuma...Usta'yı o makama bostan korkuluğu diye dikmediler işine etrafına eşrafına sahip çıksaydı..

Trabzonspor'un mağduriyetini konuşacağına çıkmış bir şahsın olmayan mağduriyetini konuşuyorsun..Usta musta tınlamam ben öncelik Trabzonspordur o kadar bitti...
                                En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 23:40.
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Yükleniyor...
                                X