Onazi hariç eksik yok. Sakatlar da iyileşir bu milli arada. Kontrollü oynarsak kazanabiliriz.
gs'a karşı son 3 maçta alınan 3 galibiyet var serinin devam etmesini umuyorum
Onazi hariç eksik yok. Sakatlar da iyileşir bu milli arada. Kontrollü oynarsak kazanabiliriz.
Gerçekçi olmak lazım
Yeniliriz bir Beşiktaş maçı gibi olur
Dünya döndüğü müddetçe şikebahçenin 2010-2011 sezonunda şike yaptığını anlatıyor olacağız...
şu kadro kesinlikle gs ye karşı arena da üstün oynar .
Ekstra motive olmazsak bence hiçbir şansımız yok. Rodriguez' i durduramayiz. Gomis'e de ceza alanı içinde top degdirmemeliyiz. Bir puan alırsak büyük başarı bence
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selçuk ve Donk ikilisi ile oynayan kenardan gelen kozu Yaşın ve Sinan olan ve yıllarca yenilmedigimiz bir takıma puan kaybetmeyi kabul etmiyorum
Yıllar önce ezik zihniyetteki gs sempatizanı kitlemiz nedeniyle psikolojik olarak geride olduğumuz gs'ye karşı o üstünlüğü kazandık
Allah'ın izniyle bugünlerde bjk sempatisi ile yeniden var olan o kitleyi defedip onlara karşı da en yakın zamanda dirileceğiz
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
dikkat etmesseler bu defansla fark yeriz berbat bir defansımız var
toplu defans yapmak şart ve ezdirmeden son derbi maçından galibiyet parolasıyla dönmek şart tabi çok anlamı yok ama sezonun son derbi maçında galip gelmek iyi olurdu
gs saldıracak oldu ki gs ı şansa yendik şu bu bunları yenersek bjk fb maçlarında assılmadınız bize yeter gücünüz derler. sattınız bizi derler şaşırmam ya da berabere kalırsak.
maça odaklı motivasyonla süpriz sonuç olabilir ancak toplu defans ve pres yaparsak bu mümkün bu defansla işimiz zor
bjk gsdan daha kuvvetli bu yüzden umudum var ama bu tamamen oyuncuların motivasyonuna bağlı
defans yüzünden sıkıntı çekebiliriz galibiyetimiz tamamen tek maça odaklı motivasyona , defans hattına ve ortasahaya bağlı bu defansla normal şartlarda gs bizi 3-0 rahat yener
gomisi kitlemekle iş bitmiyor yan top serberst vuruş uzaktan şu ortasahadan gol atacak oyuncuları var bunları da kitlemen lazım bu kazma defansla mümkün görünmüyor bu çalıma dizerseler bizim stoeperleri şaşırmam
Konu erenslash tarafından (18.03.2018 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
"Annuit cœptis"
Motivasyonumuz farklı olacaktır. Gomis'i kitle işi bitir.
Rıza Babanın önceliği gol yememek üzerine olursa kusana kadar koştururlar oyuncularımızı yenilgi kaçınılmaz olur. 1 puan alalım yolumuza bakalım ama pek zannetmiyorum.
malesef onların motivasyonu daha yüksek şuanda. son dönemde yendiğimiz maçlarda biz daha istekliydik. bu maç oyuncuların, takımın saygı kazanması için önemli. oyuncuların kanına girmek mücadele etmelerini sağlamak gerekiyor. öyle maçı iyi bitirmemiz lazım, sağlam duralım diyerek olmaz. kazanmanın lafını bile ağzına almıyor hoca.
şampiyonluğa oynayan takımların puan ihtiyacından, stresinden faydalanıp evire çevire yenmemiz lazımdı. takımda o güç vardı ama hepsinde yürüdük.
Gs'nin iç saha karnesi; 13 maç 12 g 1 b
Biz de 13 dep. maçında sadece 2 kez yenildik. Biri de 10 kişi kaldığımız Malatya maçı.
Normal şartlarda yeniliriz fakat kağıt üzerinde puan alma şansımız var.
1 puan iyidir, 3 puan Kayseri-fb maçının olduğu haftada süper olur.
"iç dünyası zengin insan tamamen yalnızken, kendi düşünce ve hayalleriyle eşsiz bir eğlence bulur; öte yandan ruhsuz biri sürekli dernekten derneğe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuğa, şenlikten şenliğe koşsa bile can sıkıntısından kurtulamaz."
gs maçlarının vazgeçilmezleri n'doye, uğur ve yusuf oynamalı.
onur
pereira uğur durica hubocan
okay sosa
abdüş yusuf n'doye
burak
yine de korkarım kucka okay oynayacak. ah onazi ah.
"iç dünyası zengin insan tamamen yalnızken, kendi düşünce ve hayalleriyle eşsiz bir eğlence bulur; öte yandan ruhsuz biri sürekli dernekten derneğe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuğa, şenlikten şenliğe koşsa bile can sıkıntısından kurtulamaz."
Tam Onazi'nin oynaması gereken maçtı yokluğu çok kötü oldu..
I am not in danger , I am the danger..
1-2.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
13 puan daha toplar 5. Bitiririz..kazmaya gerek yok
hoca korkarak saha çıkmadığı sürece şu kadro gsyi her yerde yener
Selçuk Donk ikilisi olan bir ortasahalı takımı tokatlamamız lazım normalde. Takımın özgüvenin içine ettiği için hoca muhtemelen geri çekiliriz ama Burak gibi bir koz muhakkak işe yarar ve en az beraberlik çıkarırız.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Bu sefer olmayacak gibi hissediyorum.Geçen yıl çok motiveydik + şans da bizden yanaydı.
Bu sene o hava yok.
Bir Fatih Terim gercegi var maalesef bu ülkede. Adam takimini motive etse yeter zaten. En son ona karsi ne zaman galibiyet alabildik? Ben hatirlayamadim.
Fetöcülere yine yeniden saplayacağımız bir maç.
GS içeride müthiş baskıyla başlıyor. Başakşehir'in de galip gelmesiyle maçın önemi daha da arttı. İlk yarı oyunu tutabilirsek puan alabiliriz diğer türlü hiç kolay değil...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Maalesef bu maç umduğumuz gibi geçmicek, kötü bir skora hazırlıklı olalım.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)