Demeye dilim varmýyor ama umarým yeniliriz de baþýmýzdaki bu boþ adam defolur gider! Bu adamýn defolup gitmesi için artýk 5-6 farklý yenilmemiz mi lazým?
Normalde Baþakþehirden puan almamýz mümkün deðil de beraberlik alýnýp tekrar baþkan ve hoca havaya girecek gibi geliyor. Bakýn liderden puan aldýk sabredin bekletin bla bla bla![]()
Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.
Demeye dilim varmýyor ama umarým yeniliriz de baþýmýzdaki bu boþ adam defolur gider! Bu adamýn defolup gitmesi için artýk 5-6 farklý yenilmemiz mi lazým?
Yorum yok.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
çok rahat kaybedeceðimiz bir maç ama bakarsn büyük hocamýz þapkadan bir tavþan daha çýkarýr 6 da 6 yapar.
Seri meðlubiyetlerin baþlangýç maçý olabilir.
Baþlýðý Ertan abi açtýðý için galip gelme olasýlýðýmýz yüksek
Kafa kafaya bir maç olacaktýr, beraberlik aðýr basýyor.
4 aylýk yenilmezlik serisinin sonuna doðru geldik gibi. Baþakþehir normal oyun seviyesini yansýtýrsa çok fazla zorlanmaz. Ama futbol bu yine de belli olmuyor. Maç baþýnda Burak gelir atar tüm planlar deðiþir...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Normalde maçtan puan beklentim yoktu. Ama @Ertan 51 abimizin hatrýna 1 puan alabiliriz bence![]()
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
kazanacagiz
"Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Bu maçý kesin alýrýz. Çünkü biz böyle bir takýmýz. Umutlandýrýp umutlandýrýp kursaðýmýzda býrakýrlar. Lanet olsun.
2010-2011 Sezonu þampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanýcý Adý: Forever_Yattara
Ýyi þekilde bitiririz.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fýrtýna..."
Umarým fark yeriz ve defolup giderler.
KATIKSIZ SEVGÝ VE SAMÝMÝYET
Hedef: Yenilmeme serisine devam etmektir, Sir Riza Calimbay!
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
En fazla 5. olacaðýz zaten, sezon benim için bitti. Bu takým Rýza ve Usta'dan kurtulmadýkça iflah olmaz.
"iç dünyasý zengin insan tamamen yalnýzken, kendi düþünce ve hayalleriyle eþsiz bir eðlence bulur; öte yandan ruhsuz biri sürekli dernekten derneðe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuða, þenlikten þenliðe koþsa bile can sýkýntýsýndan kurtulamaz."
Ben herkesin aksine tam Rýzalýk maç diyorum. Adamdan kendisinde olmayan bir meziyeti bekliyoruz hücum futbolu oynatmasýný oysa Rýza'nýn kafa tam Anadolu takýmlarý. Dolayýsyla rakibin de konumunun arkasýna sýðýnaraktan kafasýndaki oyunu oynatabileceði bir maç olacaktýr. Galip gelir miyiz bilmiyorum ama yenilmeyiz gibi geliyor bana.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Rýza Çalýmbay: "Önümüzdeki maçý çok çok iyi þekilde bitirmemiz gerekiyor."
Not: Hocamýzýn 9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21. haftalardaki demeçlerinden alýntýdýr.
Konu tRaiNer tarafýndan (10.02.2018 Saat 19:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Beraberlik müthiþ olur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yalaka taraftar alkýþlar durur çünkü hepsi paralý yalakalar
Yalakalardan sakýnýnýz. Çünkü onlar insanlarý boþ kaþýkla besler.
Normal þartlarda yeniliriz. Ama Trabzonspor'un hocasý ve oyuncularý maç seçtiðinden dolayý yenebiliriz. Burak sahada olursa tabi. Yoksa sonu hüsran.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
B17 golleriyle Riza Calimbay'in tüm planlari alt üst edecektir.
Eðer gitmek için 5-6 yemek gerekiyorsa inþallah yeriz de gidersiniz. Zararýn neresinden dönersen kardýr
Yalakalardan sakýnýnýz. Çünkü onlar insanlarý boþ kaþýkla besler.
Baþakþehir in büyütüldüðünü düþünüyorum. Kadromuz iyi kadro. Yazýk ki þu kadroyu iyi bir hoca çalýþtýramadý. Basimizdaki yenilgi bilmez hocanin cikardigi kadro birazcik gününde olursa maçý alýrýz. Hocaya ve hakemlere raðmen.
TRABZON SPOR
Þunu yapmayalým arkadaþlar. Hiç hoþ durmuyor bir taraftarýn kendi takýmýnýn yenilmesini istemesi.
Biraz da sakin düþünürsek bugün Rýza gitse bu baþkan ve yöneticilerin ellerinden gelen en iyisi bu adamdý iþte daha iyisini becerip getirebilseler getireceklerdi iþte. Adamlar bu kadar.
Þu girdiðimiz çýkmazdan en az hasarla çýkmaya bakýcaz artýk yapacak bir þey yok maalesef.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)