özellikle ilk yarýdaki oyunu görüp birþeyleri anlar umarým hocamýz.
abdüþ ve sosa sahada ve yanyana olacaklar. sonrasý zamanla gelir zaten. bu sezon olmaz seneye olur. bunda ýsrar etmek lazým.
özellikle ilk yarýdaki oyunu görüp birþeyleri anlar umarým hocamýz.
abdüþ ve sosa sahada ve yanyana olacaklar. sonrasý zamanla gelir zaten. bu sezon olmaz seneye olur. bunda ýsrar etmek lazým.
3 istanbul takýmýný tutmak vakayý adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, baþkaldýrýdýr, istisnadýr, kalitedir. Son dönemlerde ise sabýrdýr, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Söyleyeceðim tek þey þu yönetim Rýza hocasýný da alýp,sezon sonu istifa edip,kongreye gitmelidir.
Kazým'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Novak için 18 MÝLYON TL maliyet,
Tebrikler Novak..
Tekrikler Novak'ýn menajeri..
Tebrikler teknik heyet..
Tebrikler yönetim..
Yayýndayýz!
Deðerli görüþlerinizi ve katkýlarýnýzý bekliyoruz !
https://forum.bordomavi.net/showthre...i%C4%9Fi-22-15
Dinlemek için: bmnradyo.com
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Eyvallah
Ben rýzanýn düþmaný deðilim. Yiðidi öldürüp hakkýný veririz
Önceki zamanlarda saçma sapan bir þey yapýyordu 78 e kadar ne oyuncu deðiþtiriyor ne biþey, sinir krizleri geciriyorduk ekran baþýnda. Ama bugün oyuna mudahalesi de yerli yerinde idi. Zamanýnda müdahale etti gerekli deðiþiklikleri yaptý.
Bana göre eleþtirilecek tek yönü damdoyu kanada almasý idi. Damdoyu alýp forveti ciftlemek varken böyle bir þey yaptý orasý saçma oldu.
Su bir gerçek bu takým tek forvet hele içerdeki maçlarda zor oynar.
Neyse dediðim gibi böyle oynayalým kazanmayalim.
Þikebahçe maçýndaki gibi rezil oynamaktansa 50 kez bu oyunu tercih ederim
NEDEN ÞENOL GÜNEÞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardýmcýsý eskiden olduðu gibi Emre Belözoðlu olmalýdýr.
maçýn ilk devresinde 0-2 olurdu muhtemelen.
eldeki tüm iyi oyuncularý 11e düzenli bir þekilde yerleþtirince doðru kadro olmuyor.
Bugün çýkan 11 çýkabilecek en iyi 11di, Roda tercihi hariç diyebiliriz ancak muhtemelen dandoy 11de olsaydý küfür kýyamet gýrla olacaktý.
Trabzonspor 45 dakika doðru Sosa Abdüþ Olcay 3lemesiyle uzun bir aradan sonra iyi oyun oynamýþtýr. taa ki prens hazretleri oyuna girene kadar, abdüþ sol kanada atýlana kadar.
Kaleciye küfreden arkadaþlarý anlamýyorum. Adam çýktý iþini yaptý ne güzel. Beto nun Trabzonspor la özel bi derdi mi var yani?
Hem beceriksizlik hem þanssýzlýk hem de kaleci faktörü vardý
Bir de tabi burak yýlmaz faktörü. Olsaydý ilk direkten dönen top öncesi ayaðýný koyup 2. Dakikada 1-0 öne geçirmiþti bizi
Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......
Geçen hafta duran toptan gol yedik, berabere kaldýk, 2 puan kaybettik.
Bizim taraftara da yaranýlmýyor. Bulduðumuz tüm pozisyonlar duran topmuþ. Duran toptan gol atmak, pis burunla gol atmak gibi "Golden Sayýlmýyor" sanýrým. O deðilde pis burunla gol atan Ronaldo bizi dünya kupasýndan elemiþti
Keyifli güzel oynadýðýmýz bir maçta bile zevk alamýyoruz, sýrf puan kaybý yaþandýðý için. Cümleten ruh ve sinir hastalýklarý doktorlarýna görünmeliyiz.
FxY
Öngörümü belirteyim..
Burak sezon sonunda gol kralý olur. 28-30 arasý gol atar.
Ve sonunda astronomik bir bedelle yeniden yurt dýþýna gider. 15-18 milyon arasý bir bedel tahmin ediyorum.
Asla kariyerini Trabzonspor'da bitirmez.
Trabzonspor þimdiden yerine majör bir golcü bulmak zorunda.
Ne Rodagella ne de Nandoyla bu iþ olmaz.
Kýymetli Troll kardeþim ,
Göztepe o akan oyuna müsade etmediði için biz o kadar duran toptan pozisyon bulduk.Birçok hücumu faulle durdurdular.Zaten çýkan sarý kart sayýsýna bakarsan biraz da anlarsýn bu durumu ben saymayý býraktým.Hakem de zamanýnda müdahale edip bu durumu biraz daha oyunun akýcýlýðýný saðlasa çok daha fazla akan oyunda kaleye gidebilirdik.
Rýza Hoca'yý , oyunu beðenmeyebilir(im,sin,iz) , ancak bu maçta sezonun en iyi performanslarýndan birisini ortaya koyduk, maç özelinde konuþursak tarafsýz yorum yapmayý da bilelim deðil mi ?
Kaldý ki zaten problem bu oyunu genele yayamýyoruz , rakip kalede böyle baský kuramýyoruz oynadýðýmýz maçlarda , o yüzden de yukarý sýralara oynayamýyoruz..
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Ya biz bu kadar sevdiðimiz bir takým yüzünden bu kadar mutsuz olmak zorunda mýyýz? Ts ile evli olsam çoktan boþamýþtým.
Rýza Çalýmbay hoca deðil çünkü bir cacýk oynamadýðýmýz maçlarda bile deðiþiklik için 60larý bekledi.
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!
kimsenin beraberliðe falan sevindigi yok fakat bugun oynanilan oyun doðru oyundur büyuk takim oyunudur yuzde 65 le cogunu rakip sahada oynanan oyun. özellikle sosa yorulana kadar kýsa seri paslarla rakibin baþini donduren oyun ( tamer hocada roportajinda sosa ve abdulkadir gibi hizli oynayan oyuncular yüzünden cok faul yapmak zorunda kaldik ve cok duran top sansý verdik dedi. yani bu duran toplar havadan zembille inmedi) rakip topu aldiginda aninda pres hemde sert pres rakibi oynatmama çok hoþuma gitti.
misal bursa macinda oynanan rezil oyun ve uzaktan þutla kazanilan maclarla bu takýmdan hicbirsey olmaz. bugunkü oyun anlayisý haftaya yenilsekte devam etmeli bu sene geçti zaten bari seneye umudumuz olur. biz 75 dk 10 kisi oynayan konya macinda bile oyunun iki yönünde inanilmaz kötüydük
Ne sanýyordunuz beyler, üsteki 4 takýmýn puan kaybý yaþadýðý haftada galip geleceðimizi mi ?
.
Ilk yarý 0-0, konuk Göztepe hocasi Sabri---Demba deðisikliði yapiyor!...Ya Riza hoca?
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)