Yüz akýmýz Aynur’a para ödülü takdim edildi
Kulübümüzün Dünya Þampiyonu sporcusu Aynur Samat’a Trabzonspor Kulübü Ödül Yönetmeliði’ne göre belirlenen para ödülü takdim edildi.
Samat’a çekini Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin verdi. 26-27 Aðustos 2006 tarihlerinde Bakü’de düzenlenen Dünya Kupasý müsabakalarýnda 52. kg.’da þampiyonluðu elde eden Samat’ýn antrenörleri Murat Ak ile Mustafa birinci de yine ödül yönetmeliðine göre ödüllendirildiler.
Genel Müdür Sinan Zengin, Aynur Samat’ýn baþarýlarýnýn tüm camiayý gururlandýrdýðýný belirterek, “Kulüp olarak baþarýlý sporcularýmýzýn her zaman arkasýnda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceðiz. Aynur’un baþarýlarý hepimizin göðsünü kabartmýþtýr.
Bundan sonra katýlacaðý organizasyonlarda da sporcumuzdan ayný dereceleri bekliyoruz” diye konuþtu.
Genç sporcumuz ise hedefinin olimpiyatlarda Ay-Yýldýzý göndere taþýmak olduðunu ve bu yolda yoðun bir çalýþma temposu içerisine gireceðini vurguladý.
Ýnþallah ödül miktarý fazladýr.
Hele futbolcularýn aldýðý paralarý gördükten sonra.
Baþarýlarý ile aldýklarý para arasýnda pek orantý yokta.
Ama resmi sitemizin azizliði, ben bu sporcumuzun hangi dalda Dünya Þampiyonu olduðunu anlamadým.
Tahminim güreþtir. Boks olma ihtimalide var.
Resmi site haberde bunu neden belirtmemiþ anlamadým.