tv yayýný var mý acaba???
MAÇ 7 OCAK?TA
Trabzonspor?un hazýrlýk maçý programýnda deðiþiklik yapýldý. Buna göre bugün Almanya 2.Lig takýmlarýndan Unterhagen ile oynanacak maç iptal edilerken, Bordo-Mavililer ilk hazýrlýk maçýný 7 Ocak?ta Belçika 1.Lig takýmlarýndan Sint Truiden ile yapacak. Maç Adora Otel?in sahasýnda oynanacak ve 17.30?da baþlayacak. Bordo-Mavililer, 9 ve 11 Ocak?ta iki maç yapacaðý, bunlardan birini Karlsruhe ile yapacaðý belirtildi.
not:macýn yayýný varmý bilmiyorum bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
Konu ErayAkyüz tarafýndan (05.01.2007 Saat 14:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
tv yayýný var mý acaba???
ý dont now
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
saran la görüþülüodu yayýn haklarý benim bildiim yayýnlancaktý
tv ile anlaþýlsaydý resmi sitede yayýnlanýrdý bu arada ayman transferini de yazmamýþlar resmi site uyuyo mu ?
Biz sevdadýr Trabzon , yorozundan baþlayýp ziganasýnda bitmeyen
Konu baþlýðýný "Devre Arasý Hazýrlýk Maçlarýmýz" olarak deðiþtiriyorum.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
Uyduda 50 tane karadeniz kanalý var 7/24 müzik yayýný var bari bir iþe yarasalar.
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum Ýstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiþ Ula Hiç Bir Þeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yattara takým ile çalýþtý
Trabzonspor, ikinci yarý hazýrlýklarýný bugün yaptýðý çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doðan yönetiminde Adora Golf Otel'de yapýlan akþam antrenmanýnda futbolcular, 3 gruba ayrýlarak yarý sahada maç yaptý.
Turnuva þeklinde yapýlan maçlar sonunda birinci olan takým ödül olarak koþu yapmazken, ikinci ve üçüncü olan takýmlar koþu yaptý.
Sakatlýðý geçen Yattara, akþam antrenmanýnda takýmla birlikte çalýþtý.
Trabzonspor, 7 Ocak Pazar günü Ankaraspor ile hazýrlýk maçý yapacak. Bordo-mavililerin, 9 ve 11 Ocak tarihlerinde Alman ikinci lig takýmlarýyla da hazýrlýk maçlarý yapacaðý öðrenildi.
Bu arada, Brezilyalý Eller'in 7 Ocak Pazar günü kampa katýlacaðý bildirildi. Trabzonspor, yarýn yapacaðý çift antrenmanla hazýrlýklarýna devam edecek
acaba 7 9 11 ocakta ankaraspor ve diger takimlarla yapilacak maclari herhangi bir kanal yayinlayacak mi gecen donemlerde surekli show tv de yayinlaniyordu bu konuda bilgisi olan var mi
1200 takimin calistigi Antalya'da adam gibi bir hazirlik maci yapamadan dönecek bunlar. Besiktas, Galatasaray kimlerle oynuyor, biz kimle. Bakalim o mac da olacak mi?
Çok yaþa Trabzonspor
alýþtýk artýk..hep böyle takýmlarla oynuyolar..onlarýda zarla zorla yeniolar..sonrada çok iyiyiz diyorlar,LÝGE GELDÝMÝ "dangg" sert kayaaa
Bize Her Yer TRABZON!
Devre arasýný iyi geçiremezlerse yazýk olur.
Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
Ben hazirlik maclarinin ust duzey liglerde oynayan nispeten kaliteli takimlarla yapilmasindan yanayim .. Belki bir iki tane zayif takimla mac yapilabilir taktik denemeler yapmak amacli.. Ama onun disindaki maclar guclu takimlarla olmali.. Oyuncular icinde tecrube olur, ve ciddi bir prova olur.. Ligde Almanya 3. lig takimlariyla oynamiyacagiz ki .. Eskiden Efes Cup'a katilirdik artik o da yok galiba..
Ama yonetimin ve hocamizin takimi siradanlastirma projesinin bir parcasi galiba bu.. Yani sanki disardan kasitli yapiliyor hersey.. Rizeye karsi 3 onlibero ile defansif oynamamiz, Musampa'nin yedek, Marcelinyo'nun solda oynamasi, 2. yari Yattara'da yedek olacak, Ayman transferi, erdinc, emrah felan transfer edilmeye calisilmasi, ligdeki durum, yoneticilerin rahatsizlik duymamalari .. Fatih'ten gelen paralarin carcur edilmemesi. gelecege yonelik yatirim yapilmamasi.. Umit milli takimda oynayan tek oyuncumuzun olmasi, ve Umut disinda gelecek vaadeden oyuncumuzun olmayisi. vs. vs. Disaridan bi casus takimi cokertmek icin takima sizsa bu kadar yapabilir zaten..
Neyse, yapalim 3. sinif takimlarla hazirlik maclarimizi.. Ne olcaksa.. Neye hazirlaniyorsak ? Hedef mi var ? Hedef ne ki neye hazirlaniyoruz ?
Ýnadýna Trabzonspor !
Takýmýmýz yarýn saat 16:30'da Adora Golf Resort Hotel'in sahasýnda Ankaraspor'la bir hazýrlýk maçý yapacak.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Son 1 ay içinde 3 kez ankaraspor la oynayacazz.
Alsana gene bir kepazelik..
1000 tane takým var antalya da...Biz gene ANKARASPOR...
Yahu deðiþik takým anlayýsýnda bir kaç takýmla oynasak.takým otursa ne olur..
Yani bunu bile düþünemeyecek kadar vasýfsýz nasýl olabiliyorlar....
Bunlar gelene kadar, ciddi takýmlarla mac yapardýk...Werder bremen i fener i vs...
hemde bu maçlar SHOW TV de verilir...Klüp parada alýrdý...
SÝMDÝ Ankaraspor...Bu nedir ya...
yaz kampýnda gördük oynadýðýmýz takýmlarý..Köy takýmlarýyla oynadýlar...Gene SANER AYAR a sükretsinler...O maçlara bile 100 bin,150 bin dolar para verdi show...
ankarasporla maç yapýyonuz tamamda otelin sahasýnda niye yapýyoruz.önceden alman ligi takýmlarýyla felan antalyanýn stadýnda veya tribünler önünde maç yapýyoduk.seviye iyce düþtü iyce.
"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli deðil artýk, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
ilk mac ankarasporla oynanayacak
Yazdýðým yazýyý tekrar oku istersen...
Ben TRABZONSPOR reyting yapmazmý dedim...
Yoksa bu beceriksizlerin yaptýðý maç planlamasýný mý eleþtirdim...
Senin kadar Bende Trabzonspor a tutkunum ...
Hamasi yorumlara hiç gerek yok....
Yazdýðým yazý yeteri kadar açýk vr net....
Sizin televizyon kanalýnýz olsaydý bu maçý verirmiydiniz ticari manada....![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)