geçmiþ olsun kralýmýza
Rusya'nýn Zenit Saint Petersburg takýmýnda oynayan milli futbolcu Fatih Tekke, Hac'da rahatsýzlandý.
AA muhabirinin aldýðý bilgiye göre, Hac farizasýný yerine getirmek için kutsal topraklara gelen ve hacý olduðu öðrenilen milli futbolcu Fatih Tekke, Medine'de rahatsýzlýk geçirdi.
Rahatsýzlýðýnýn gribal enfeksiyon nedeniyle ortaya çýktýðý öðrenilen Tekke'nin, buradaki saðlýk kontrolünün ardýndan ilaç tedavisine baþladýðý bildirildi.
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
Geçmiþ olsun Fatih Sultan Tekke
Çok þükür kaptan ile ilgili bir baþlýk giderken 9 numaralý forma kimseye verilmesin deniliyordu ama bmn futbolcular listesinde ismi yok þaþýrdým neyse
Geçmiþ olsun kaptan acil þifalar Allah Kabul etsin bir an önce saðlýðýna kavuþman dileklerimle sevgiler...
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ÞEMSÝYEYÝ....ARTIK UEFA DAN TESCÝLLÝ BÝR HIRSIZIMIZ, BÝR DE ÞAMPÝYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERÝYLE ÞAMPÝYON TRABZONSPOR....TEÞEKKÜRLER SADRÝ BAÞKAN VE EKÝBÝ, TEÞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEÞÝMÝZ, TEÞEKKÜRLER YÜREKLÝ FUTBOLCULARMIZ, TEÞEKKÜRLER PAYDAÞLAR.....
Bende þimdi duydum.Hiç yakýþtýramadým kendime
Geçmiþ osun kralým.
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
büyüksün kralým, seni çok seviyorum, geçmiþ olsun ...
yok bir sitemim hayatta hersey kýsmet...
Geçmiþ olsun 9 numara
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
geçmiþ olsun Sultan ' ým...
"Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...
gecmiþ olsun kaptan
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
Geçmiþ olsun.
Allah Haccýný kabul etsin
Fanatik Pacci
amin.
geçmiþ olsun Fatih TEKKE...
FxY
geçmiþ olsun HACI KAPTAN .kýsa zamanda saðlýðýna kavuþursun inþallah . ALLAH kabul etsin.
öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !
Geçmiþ Olsun Kral
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Allah tan acil þifalar diliyorum.
Allah haccýný kabul etsin.
Güçlülerin iktidarýna karþý TRABZONSPOR
geçmiþ olsun kaptan ALLAH haccýný kabul etsin
Geçmiþ olsun büyük kaptan.Bizden ayrýsýn ama Ýsminin önüne sýfat koymaya devam.
Hacý Fatih Sultan Tekke
gecmiþ olsun buyk kaptan
Geçmiþ olsun Fatih Tekke.
"Ben TRABZONSPOR kaptanýyým, baþka kaptanlarýn arkasýnda sahaya çýkmam." Dozer Cemil
Geçmiþ olsun büyük Kaptan...Allah kabul etsin...
OnUrUnLa TaKtIðIn TeK YýLdIz OnUrSuZcA TaKýLaN YýLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Geçmiþ olsun kral tekke. Allah haccýný kabul etsin. bir an önce iyileþip saðlýðýna kavuþursun inþallah.
kral tekke
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)