Bizi malesef yenecekler.Bir puan bile mucize!
Bismillah
Devirin þu þikecileri be výjdansýzlar!
Konu ibrahim tarafýndan (23.01.2018 Saat 02:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Milli Takýmým TRABZONSPOR
Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adý kaldý, onu gören yok.
Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Bizi malesef yenecekler.Bir puan bile mucize!
Rýza Çalýmbay, yusuf ve onur'la gene kalp krizi riskleri yaaþayacaðýmýz bir maç
çalýmbay gene sosa yý oynatmaz. yetenek düþmaný sanki adam
Konu Vkgz tarafýndan (21.01.2018 Saat 17:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Önce TRABZONSPOR
Adamlar dün uzatma golüyle kazanýp moralli gelecek biz tam tersi uzatmada salak gibi yediðimiz golün moralsizliðiyle çýkýyoruz. Bugünkü maçý yensek çok deðiþik bi atmosferde oynanýrdý ama bitti artýk.
F harfinin küçük olmasýna kýzacak arkadaþlara þimdiden söyleyeyim; Telefonumun klavyesi böyle yazýyor þu Ýstanbul büzüklerini, istem dýþý oldu.
Milli Takýmým TRABZONSPOR
Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adý kaldý, onu gören yok.
Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Konya maçýný öyle veya böyle kazansaydýk kötü oyuna raðmen bu taraftarlarýn FB maçýndaki enerjisini de etkileyecekti. Bu saatten sonra takýmý toparlamak çok zor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yýllardýr ayný þey oluyor , yine ayný þey olacak..maçýn baþýnda saçma sapan bir gol yeyip 0-3 kaybedeceðiz..Þikeci itler top oynamadan maçý kazananacak..Hiç umudum yok..
Yeneriz. Giuliano'nun olmamasý avantaj.
Ya ne desem boþ. Kaybetmeyelim yeter zaten lige havlu attýk.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fýrtýna..."
Ya penaltindan yada bizim aptalliktan ilk gol gelicek ondan sonra zaten Sikeciler bizimle antreman maci yapip 0:3 ayrilip gidicekler
Edit: Pardon unutdum, bizim taraftarda küfür edip takim para cezasi yiyecek
Konu lazminator61 tarafýndan (21.01.2018 Saat 15:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Hubocan yok gerisini siz anladýnýz... Belki...
Yensek ne olur, þampiyon mu olacaðýz?
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Bu mac bitmez kolay kolay
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaþayanlar zümresindenim.
Bu maç ile birlikte çýkýþa geçmeliyiz diyeceðim ama Rýza hoca, Ndoye ve Matuþ Berolar aklýma gelince umudum kýrýlýyor. Rodellega ve Sosa’nýn ilk 11 de olduðu bir kadro hayal ediyorum bu maçta. Konyaspor gibi pislik bir takýmla bu sezon baþka bir maç oynamayacak oluþumuzda beni ayrýca mutlu ediyor þuan.Rýza hocaya birisi artýk TRABZONSPOR’un hocasý olduðunu hatýrlatmalý.
Konu B.AKDEMÝR tarafýndan (21.01.2018 Saat 16:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attýn. Ama þunu bil ki fikrim hiç acýmadý.
Bu maci alacagiz. Orasi kesin benim gozumde de;
Bu maci aldiktan sonra maca sevinemeden,karabuk ve kongya maclarinda kaybettigimiz 4 puana nasil yanacagimizi dusunuyorum esas.
Skor tahminim: 2-0
TRABZONSPOR
Hubocan da cezalý bu arada en önemli 3 adamdan biriydi bence.
oyun olarak 4. bir Trabzon-konya maçý gibi bir þey olacak
rakibin futbol olarak konyadan çok fazlasý yok
istek olarak da týpký konya gibiler
0-0, 1-0 1-1
usta neyin var ne yok al git artýk
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Zonguldaktan maça geliyorum Trabzondaki ilk maçým olucak gönül moralli gidelim isterdi ama kýsmet artýk yapýcak biþey yok, stada ilk gidiþim olacaðý için maraton düþünüyorum sizce alt katmý yoksa üst katmý daha iyi hangisini önerirsiniz giden arkadaþlarýn tecrübelerinden yararlanmak isterim teþekkürler.
maça kadar rýza hoca'dan en az 10 basýn toplantýsý bekliyorum sonrasý kolay.
gerçi damdoy cezalý sýkýntý orda. askerdeyken denetlemede 200 metre atýþta baþkasýnýn yerinede ben atmýþtým rýza hoca'da fizik olarak en yakýn okay var damdoy'u beyaza boyayýp okay'ýn yerine oyuna sürebilir.
bu maçý alýrsa oyuncular kendi aralarýnda konuþup alýr baþkada bir þey olmaz.
sadece aþk bizimkisi
Son 10-15 yýlýn en kötü Feneri ile oynayacaðýz. Týpký Konya gibi savunmaya yatýp, kontradan vurmaya çalýþacaklar. Bizde ne kanat var, ne forvet arkasý, ne de duran toptan gol atabiliyoruz. Muhtemelen iyi oynayarak galibiyeti ya da beraberliði kaçýrýp, berabere kaldýðýmýz ya da yenildiðimiz bir maç olur. Bir stoperimiz vardý, o da yok sanýrým, savunma da sorun olabilir. Diðer tarafta Sosa ve Burak'ýn iyi oynamasý lazým. 1-0, 0-0, 0-1 gibi skorlar bekliyorum.
Ben olsam þöyle çýkardým;
--Abdülkadir-Okay-Onazi-Sosa--
--------Burak--Rodallega-------
"iç dünyasý zengin insan tamamen yalnýzken, kendi düþünce ve hayalleriyle eþsiz bir eðlence bulur; öte yandan ruhsuz biri sürekli dernekten derneðe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuða, þenlikten þenliðe koþsa bile can sýkýntýsýndan kurtulamaz."
sikecilere efendim tarihin en kötü sikebahcesi falan demek dogru degil.adamlar bizi her sene dövüyor ve ayagimiz titriyor!
Sakin olmamiz lazim ama nerdeeeeeeeeeee?
Bu maçý alsaydýk gidecektim ama hayallerimi yýktýlar yine, hiç umrumda deðil þu an.
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)